Johannas rockabilly!

Hooola, såhär på söndagskvällen!
Haft en bra helg?!
Jag har bara tagit de lugnt både igår och idag, fixat lite i hemmet, sökt skolor, solat på balkongen, lagt upp lite annonser på tradera, gått promenader med nikita, ätit glass och pratat en väldans massa i telefon! :)
 
I fredags så stod jag modell för en av klänningarna som johanna har i sin fina webshop, här har ni den!
Massa fint så shoppa på!
Här kommer de lite bilder, älskar denna klänningen! :D
 
 
 
 
 
 
 
 

Fin fredag!

Igår vart jag iväg på tjejkväll med kajsa och johanna, himla fina brudar de där!
Vi var på café overlock som hade realsefest för vårens swedish haabeens, de bjöds på cider, snittar och massa annat gott :D
Alltså dessa skor är så otroligt fina, hade velat ha ett par i rött och rosa! Dock säger ju plånboken emot lite så de få bli när jag vunnit en massa pengar, eller gift mig rik ;D haha skämtåsido, men nångång ska jag äga ett par! :D
 
Förövrigt så föll jag verkligen för allt fint som fanns där, massa retro och vintage prylar! Så jäkla fin! :D
 
Efter tjejkvällen så blev de en utgång med viggan, som jag allt annat än rakt haha 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

en dröm!

Ända sedan jag såg denna klänning första gången för nästan ett år sen så har jag velat ha den, och nu är den min!
Kärlek på högnivå!
 
 

Lediga fredag!

Började min 3 dagars ledighet igår efter jobbet! Himla fint!
Dagarna eller senaste veckan har bestått av jobb, träning, träning av nikita, tittande på mad med och mys på balkongen! Älskar att våren är här!
Mina klänningar kom idag, så de blir premiär av en idag!
Ska snart ut och springa och ta mig en sväng förbi affären, sedan blir de att fixa iordning mig och åka till johanna! Vi ska nämnligen på tjejkväll idag på cafe overlock! De har en realsefest på vårens swedish haasbeens! Ska bli riktigt roligt!






Sommar sommar sommar!

Är redo för sommar nu, BRING IT!!!
Klickade hem dessa tre idag när lönen trillade in på kontot! :DD





sommar!

Åhh vad jag längtar till sommaren nu, de är super härligt när det bli varmare och varmare!
satt ute på balkongen innan och solade, brände mig till och med lite i ansiktet, de ni ;D
 
Vad har ni för planer i sommar? :D
 
 

tiger love!

Jag fullkomligt älskar butiken tiger, finns så mycket fint och till helt sjuka låga priser! Hittar i princip alltid något där, det är inte ofta jag har gått tomhänt ut därifrån. Svängde förbi där idag och köpte på mig lite hårnålar, toffsar och sådana blad om man kan sätta i pärmar som delar upp den så att allt inte är en enda röra :D
Men titta på allt fint, här är deras hemsida!
Men jag råder er att ta er till första bästa butik för inte ens hälfen av allt fint finns på hemsidan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ett liv och nya mål

Något som har vart ganska återkommande de senaste dagarna och framförallt idag är att det pratats mycket om döden, slog på tvn och då snackades de om döden på nyhetsmorgon och sedan surfade jag in på facebook och läste denna artikel. En artikel om vad man ångrar mest när man ligger på dödsbädden, denna artikel fick mig verkligen att tänka efter endel och var väldigt bra skriven. Något som jag funderat på sistone är att jag verkligen är rädd för att dö, jag är rädd för att jag inte ska hinna med alt jag vill göra, se och uppleva så många länder jag vill, hitta kärleken innan jag trillar av pinnen, drömmar och målen är många och jag vill hinna med dem!
 
Väldigt ofta när jag vaknar upp på morgonen och mår på ett visst sätt så har jag bestämt mig för att denna dag kommer va en dålig dag eller detta kommer va en bra dag. Givetvis så kan ju detta ändras under dagen, men det är inte ofta det ändras från en dålig dag till en bra dag, utan det är ofta vice versa.
 
Men igår så blev en dålig dag till de bättre, hade haft flera dagar på sistone då jag bara viljat ligga i soffan och kollat på serie, inte orkat gå till gymmet, bara velat äta massa onyttigheter och inte vart sugen på att jobba. Men det är ju självklart att de måste göras.
 
De händer ganska ofta att jag kommer i sådana svackor, kan ha hur mycket energi om helst vissa dagar och andra så bara ligger jag som en säckpotatis i soffan och är deppig och har ångest.
Såhär vill jag verkligen inte ha det, och det är något jag verkligen vill ändra på.
Jag vet ju i princip varför jag kommer i dessa svackor, det är bara så svårt att stå emot när jag väl kommer in i dem. 
För jag börjar tänka på allt negativt, och sedan blir det bara mer och mer.
Tänker att jag inte är tillräckligt bra för nikita, får ångest för att vill göra så mycket annat än att jobba, känner mig begränsad när jag har nikita hos mig,ovissheten om framtiden, saknar min familj och mina vänner, känner mig ensam. Även fast jag vet att ett samtal bort till dem eller att jag träffa dem så blir allt mycket bättre!
 
Detta var vad som hände igår, hade haft ett par dåliga dagar sedan pratade jag med min mamma, och hela dagen bara total vändes! Mådde så mycket bättre och blev gladare, hatar att jag har så stora krav på mig ibland, att jag måste träna ett ex antal gånger i veckan, att jag fortfarande har vissa "förbud" när det kommer till mat, osv.
Detta skapar sån ångest hos mig, men det har blivit mycket bättre på den fronten, och jag jobbar verkligen på de. Sjukt jobbigt men jag jobbar på de. För jag vill inte titta tillbaka och minnas att mitt liv styrdes på detta vis, det är mitt liv och jag måste ta kontroll över det. Jag vill inte lägga min energi på detta, för det tar så extremt mycket på mig!
 
Så en grej som jag tänkt på är att jag måste ha ett nytt mål framför mig, för jag är en person som älskar att lära mig nya saker, uppleva nya ting, att växa som människa helt enkelt!
Vill ta nya chanser, utmana mig själv, våga göra mer. Jag vill ha något framför mig som jag kan se framemot, och det har jag inte just nu dels för att allt känns så ovisst förtillfället. Men drömmar och mål har jag och dessa vill jag uppfylla, så vad jag ska göra idag är att sortera upp alla drömmar och mål så jag får lite perspektiv på de!
 
 
 
 
 
 
 
 

once a upon a dream

 I know you, I walked with you once upon a dream
I know you, that gleam in your eyes is so familiar a gleam
And I know it's true that visions are seldom all they seem
But if I know you, I know what you'll do
You'll love me at once, the way you did once upon a dream

 
 
 
 
 

harlequin romance

har blivit helt såld på harlequin mönster, allt kommer från pinupgirlclothing.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bästa frullen!






Loka Likes Old School är tillbaka – i strut, bägare och på pinne

Förra årets loka likes old school blev en succé, ni kan läsa mitt blogginlägg om dessa här, nu har alltså loka lanserat 2 nya sorter och i år är det endast glasstema! Vilket jag diggar ännu mer, jag älskar glass!

Smakerna som lanserats i år heter  Vanilla Soft Serve, som både doftar och smakar klassisk vaniljmjukglass. Den andra heter Pear Ice Pop, och den luktar verkligen päronglass!

Sedan är min favorit kvar sedan förra året Strawberry Ice Cream, ohhh ja den är fortfarande favoriten!

Jag måste säga dock att de båda sorterna verkligen håller, de både smakar och luktar vad de utlovar, och de är sååååå mycket bättre än förra årets Lemon Pie och Chocolate Shake!

Så om de har lyckats?? JAA!

Bara längtar till sommaren när man kan sitta och svalka sig i värmen med en av dessa! :D

Spring iväg till affären och köp hem dessa nuuuuu! :D

 

 
 
 
 

grattis underbara du!

Idag fyller min bästi hela 23 år,
grattis underbara viggan!
 
Blev lite pyssel till henne som present, en lyckoburk, en favorit dvd som jag hade i 2 ex och 2 påsar av mitt favvo te och rimmade även fram i ett brev att jag bjuder henne på bio och middag längre fram när det passar båda, och min ekonomi haha!
Åkte in till stan imorse och svängde förbi jobbet och köpte på mig en chessecake och smoothies till oss, sedan tog jag pendeln till viggan och sjöng för fulla muggar för henne i dörren!
Vi åkte en god frulle och pratade om allt mellan himmel och jord!
 
Hoppas du får en underbar dag min kära vän, hurra hurra hurra!
 
 
 
 
Jag och viggan 2009 på way out west!
 
 
Bilden är tagen för nån månad sen! Love you!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

questions

Hooola snyggingar!
Här kommer några av frågorna som jag fick på frågestunden!
 
Hur känns det att flytta så långt hemifrån? och hur trivs du i Göteborg? 
De är verkligen kul att flytta, upptäcka en ny stad, inreda sitt egna hem och skaffa nya vänner!
Men jag skulle ljuga om att det vart lätt som en plätt, vissa dagar saknar jag min familj och mina vänner extremt mycket! Man känner sig väldigt ensam i vissa stunder, men jag försöker sysselsätta mig med ganska mycket ändå, träning, loppisbesök, promenader med nikita, träffa vänner och bekanta mig med nya människor och jobb såklart!
Jag trivs jättebra, bor i mölndal och det är mycket natur och bra promenad stråk. Men min tanke just nu är att jag skulle vilja flytta in till stan så jag kommer närmare jobbet, dessutom underlättare det väldigt mycket med nikita också om jag hade bort närmre :) Så jag vill hitta något område som har nära till skogen och natur samtidgt som de ligger ganska centralt! :D
 
Om du inte får säga rosa, vilken är då din favoritfärg?
ohh den va lätt! Gul och turkos! :D
 
Ute- eller hemmakväll? 
Den va lite svår, måste säga att de är helt beroende på vilket humör jag är på!
Dock har de blivit endel hemmakvällar på sistone men jag gillar de! 
Sedan är det så att jag är inte så väldas festsugen under vintern, mestadels kallt och ruggigt haha 
Då är de mysigare med vinkvällar med vänner!
Men lär säkert bli mer utekväller till sommaren :D
 
Bästa låten ever?
åhhh galet va svårt! Jag älskar ju musik och i nästan alla dess former från svenska rap/hiphop till 50 tals klassiker, har sån bred musik smak!
Men måste nog ändå säga Neon Hitch, tótrolig sångerska och inspirationskälla!
Låten som jag gillar mest är Midnight sun! LYSSNA! :D
 
 
Du har ju typ alltid någon tjusig klänning på dig, hur många äger du?
 
Åhh man tackar man tackar! 
Sprang precis iväg och räknade dem och kom fram till 38 klänningar, trodde inte det var så många faktiskt! Använder knappt hälften, så de få bli mitt nya projekt! Börja använda mina klänningar mer hahah
 
Vart har du börjat jobba någonstans?
har börjat jobba på ett café som heter cappuchino com ligger vid kungsportplatsen, så om ni är göteborg så tycker jag allt ni får kika in och säga hej!
 
 
 
 
 

min drömklänning!

Har hittat min absoluta drömklänning, jag fick typ panik när jag såg för den va sååååå otroligt fin och SLUTSÅLD!
Men ska leta och leta, för jag vill verkligen ha den!!!
 
 
 

längtan

 Just nu är jag i en period när jag längtar efter vänner, familj, saker, händelser, minnen och värme!
 
Jag längtar så extremt mycket tills jag får min riktiga lön, har inte fått en ordentlig lön sedan jag kom hem från min resa, har nog aldrig haft såhär lite på kontot sedan jag tog studenten som jag har nu!
Vill inte norpa från mitt sparkonto mer, och jag vill inte snåla på saker och ting, jag är så shopping sugen så jag tror jag dör! Så fort jag får pengar på mitt konto ska klänningar, kjolar och capribyxor inhandlas! :D
 
Jag längtar tills dagen då jag ska tatuera mig, äntligen ska min sleeve bli klar. Jag blir så uppspelt av bara tanken på vad min tatuerare har ritat upp åt mig, ska bli otroligt roligt!
 
Jag längtar efter sol och bad, sena vinkvällar med vänner, god mat på en utservering, soliga förmiddagar med kaffe i handen på balkongen, långa varma sommarkväller med familj och vänner, underbara skogspromenader i bara ben och en glad nikita springandes framför mig!
 
Saknar min elin, min bästa fina underbara vän, som alltid finns där och stöttar mig!
Vi pratar ofta men vi har inte setts sen i september, dels för att jag åkte utomlands i 4 månader och sedan när jag kom hem har vi båda haft mycket, båfa har flyttat, hon pluggar och jag har jobbat mycket!
men snart ses vi, åhh vad jag ska krama och pussa på henne då!
 
Jag saknar att resa, saknar att vara fri och kunna göra vad jag vill, bara ta dagen som den kommer och leva.
Känner på ett vis mig så begränsad just nu, och det får mig att må ganska dåligt.
Men jag vet att det är bara just nu, och jag vill ju verkligen testa på att bo själv. 
Men resandet lockar verkligen ännu mer, vill så mycket jag vill se och uppleva innan jag trillar av pinnen.
Ibland känns det bara så waste of time när man går med där tvätten till tvättstugan eller, städar hela lägenheten, eler ligger och slöar en hel dag framför tvn när man är bakis. Ibland känner jag bara att livet är för kort för sådana saker, jag vill bara ut och se världen. Men har man inga pengar till de så har man inte, men sparandet är igång inför nästa projekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

idda von munster


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På posten!

Fick ett brev från johanna idag, de innehöll massa bilder från vår engångskamera vi hade med när vi var ute och reste!
Massa bilder från fullmoonparty,sån ren lycka! 
Saknar verkligen att vara ute och resa, vara fri, slippa passa tider, alla måsten, kan de inte alltid få vara så?




ledig dag!

Jobbat hela helgen och även igår och idag så har jag vart ledig, så himla fint!
 
Mötte upp Johanna inne i stan för att käka, blev taco buffen i nordasten, den är såååå himla go!
Efter det så blev det lite strosande i Haga och sedan var vi även på myrorna! :D
 
Har hunnit laga lite matlådor,tränat och vart ute med nikita!
 
Besökte även 2 skomakerier för min fina underbara väska är sönder på vissa ställen, och enligt dem så var de knappt lönt att laga den då de är inte är äkta läder! Så nu blir det nog så att den får sitta på någon vacker hylla hos mig och mitt nya mission är att hitta en ny!
 
här har ni min lilla bruna pärla, och här var jag brun med! Vill ha värme!
 
 
Såhär såg jag ut idag, fyndade ett svart hårband i samma stuk som detta röda!
 
 
 
 

Frågestund!

Har helt glömt bort att jag har en frågestund som pågår, så tänkte att jag kör den ett par dagar till och sedan får ni svaren! 
Sååå lets do this, fråga mig precis allt mellan himmel och jord!
Pusss



Fina söndag!

Dagarna bara springer iväg och det är redan söndag! Har två jobb pass kvar innan jag är ledig i 3 hela dagar! 

I fredags så vankades det vinkväll, hängde med en tjej som heter louise! Första gången vi sågs, hur trevlig som helst!
Vaknade upp på lördagen med ett visakort mindre, och ett tappat örhänge, och en bakfylla från jag vet inte var!
Men va bara att ta tag i dagen så gott de gick, blev en lång promenad med nikita och sedan vart de jobb för hela slanten!

Idag hoppade jag gymmet och körde en riktig mysmorgon, gröt till frulle och bänkad i soffan framför grease! 
Hur härligt som helst, nu sitter jag och myser med en kopp kaffe på balkongen med nikita!
Solen skiner och de sista jag vill är att lämna henne och va instängd på jobbet till 10! Men sånt är livet, :) 









Blueberry muffin

Köpte mig lite nya te sorter påvägen hem feån gymmet, blev ett från garant (till min samling) haha sedan ett från lipton!
Så fort jag tog ut blåbärsteet från lipton och luktade på de så visste jag att jag skulle gilla de!
Såååå extremt gott verkligen, och med lite mjölk i så blir de ännu bättre! 
Ett måste te till alla te älskare därute! :D
Ska ta och smaka strawberry cupcake nån dag med! :D
 


 





Aloha Friday

God morgon finingar!
Hoppas ni haft en bra vecka och att ni får en kanon fin helg, vad ska ni hitta på? 
Själv så är jag ledig idag, ska snart till gymmet en vända sedan ska jag bara ta de lugnt hemma, och ikväll ska jag ut och dricka vin! Ska bli riktigt kul! 

Alltså jag har sovit så himla gött de senaste dagarna, har kommit på att dra ner passiernen och sedan så köpte jag en slags hasp vid dörren! Så nu är de kalas bra :) 




Instagramtips: passionforbaking

Hittade just denna instagrammare, 
massor av inspiration att hämta här! 
Helt underbara patellfärger, häftig köksinredning och massa rosa! 
Kan de bli mycket finare? Neeeeh!
Kolla in kontot! :D












Hårmodell!

Hoooola!
Såååå vad är det jag har hittat på ikväll egentligen?
Jo jag har vart hårmodell för företaget grazette of sweden, som är ett företag som tillverkar massa produkter för håret!
 
Kom dit vid fem tiden efter lite om och men, min gps ville inte riktigt visa den rätta vägen haha
Blev väldigt välkommnad när jag kom dit, bjöds på massa frukt och kaffe!
Började med att färga min utväxt och prata lite, hade ingen aning om vad jag skulle få för frisyr och fick faktiskt inte reda på de förens jag satt i rummet med alla som var på denna kursen och det var en väldans massa så de var lite pirrigt!
Blev lite sminkad, sedan slingade vi i en lila och en rosa färg, dessa håller 5-8 tvättar så de är icke permanent ;)
Vi var 6 modeller och jag var nummer 3, så när de va min tur så var det bara att stiga in i rummet med massa folk!
Tänkte att detta skulle vara ett perfekt tillfälle att försöka bota min frisör skräck!
Tycker det är riktigt jobbigt att gå till frisören faktiskt, dels för att jag känner mig så obekväm när folk ser mitt hår, att de är så tunnt osv. Känner mig så ful och osäker. För att jag alltid ser ut som en slickad katt typ, sedan har jag en liten plutt mitt på huvudet som jag tycker är extreeeemt osexigt, har tänkt flera gånger att skära bort den. Men nackdelen är att man måste raka ganska mycket av håret och det är jag inte sugen på då jag redan har ganska så tunnt hår! Så de är lite jobbigt! 
Men dock gick detta superbra och det var verkligen jättekul, så jag hoppas att min skräck har blivit bättre :)
 
Träffade jätte trevliga människor, både de andra midellerna, frisörerna och sminköserna :D
 
Fick med mig lite shampoo och hårolja som tack för att jag ställde upp, även färgningen var gratis så jag är supernöjd!
Älskar min blonda färg! :)
 
 





My day so far!

God förmiddag!
Sitter på balkongen med en kopp kaffe och solar, tänkte jag skulle passa på att blogga lite!
Gymmet skippade jag idag, kände att kaffe och sol lockade ännu mer!
Som dagt så är de nikitas födelsedag idag, vaknade faktiskt av att hon hoppa upp i sängen och överöste miged pussar! Kan de bli bättre ? Neej inte om ni frågar mig!
De blen en liten trudelutt för henne sedan var de paket öppning, gjorde även en lite tårta! Eller de blev de jag taget vad jag har hemma tårta, alltifrån hundgodis till knäckebröd, filmjölk och falukorv! Hon uppskattade de iallafall, men inte lika mycket som pannkakorna förra året tror jag haha
Efter det så vart de ut på långpromenad i solen, så fruktansvärt underbart väder, råkade kasta upp en av hennes leksaker i trädet så blev en liten klättertur också haha
Ohhh nu sitter vi här på balkongen och tar de lugnt! Ledig idag, vilket är otroligt skönt!
I eftermiddag ska jag iväg på en liten rolig grej, och vad de är får ni se ikväll ;D 

Pusssss





tre bast!

Idag fyller min vita pärla hela 3 år, helt otroligt!
Grattis Grattis Grattis!
 
Kan knappt fatta att du engång vart såhär liten och ullig!
 
 
 
 
 
men du är lika fin nu!
 
 
 
 
 
 
 
 

vintage cuba

För någon dag sen så låg jag och kollade på dirty dancing 2 innan de va läggdags, defintivt en utav mina favoriter!
Ni som inte sett den SE DEN!
Den är helt olik ettan och ska inte all påminna om den eller va nånslags efterföljare, sådant brukar inte alls bli så bra i alla lägen! Utan denna film kör sitt eget race!
I korthet så handlar de om en tjej och hennes familj som flyttar till cuba pga hennes pappas arbete, det är i slutet av 50 talet och Kuba är mitt i revolutionen.
Här får hon börja om på nytt, hon träffar sedan på en kubansk kille och tillsammans så börjar de dansa!
 
Jag bara älskar denna film dels för alla fina kläder, alla snygga bilar, innehållet i filmen, dansen, musiken och för att de utspelar sig på KUBA!
 
Det som är så grymt med kuba och dels för att jag vill åka dit nångång är för att dessa vintage bilar från 50 talet är de bilar om åker runt på gatan, jag tror det ska finnas andra bilar men majoriteten är vintage bilar vad jag vet! 
Så himla fint, självklart vill jag åka för att hela kuba känns så intressant, fina stränder och udda platser man kan hitta, och otroligt grymt! Känns som att tiden stannat till på vissa ställen! :)
Hade velat åka dit och lära mig dansa faktiskt, det får bli nångång tror jag!
Tills dess så blir de lite inspiratiponsbilder och lite bilder från filmen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Efterlängtat

God eftermiddag!
Efter hela 9 dagars jobb så är har jag äntligen en ledig dag, känner att kroppen och psyket inte mått riktigt bra de senaste 2 dagarn så detta var behövligt!
Har tagit en rejäl sovmorgon, även hunnit med att tvätta och städa! 
Nyss käkat och nu är de soffan som gäller, nu ska de bara chillas!! :)

Förresten, titta vad jag fyndade häromdagen, 2 kr endast!

En fint glas med flamingos på, passa perfa jämt de andra rosa och flamingo sakerna i min stringhylla!



Mys på morgonen




Från min mapp!

Här ser ni ett ex antal tatueringar som ligger på min mapp på datorn, nångång ska väl förhoppningsvis några av dessa pryda min kropp!













ask me anything!

Tänkte ha en frågestund här på bloggen, fråga mig exakt vad ni vill , vilken skor storlek jag har, vilken film som är min favorit , vad jag dricker helst! Låt nyfikenheten ta över! :D
 
 

en ny pryl!

 
Igår så åkte jag in tidigt till stan och införskaffade mig en radio, en radio till min finaste. 
Som sällskap när jag är iväg och jobbar, har ingen aning om de ens kommer funka.
Men när jag kom hem igår kväll efter 4 h jobb, så var hon faktiskt gladare än hon vart på ett riktigt bra tag!
Det har bara blivit bättre och bättre de senaste dagarn, vilket jag är så fruktansvärt lycklig över.
Att ha en klump i magen och gråten upp i halsen så fort man vrider om nyckeln och lämnar hemmet är inte roligt ska jag säga er. Därför är det en sån otrolig lättnad när jag ser att det bli bättre och bättre och hon är lyckligare!
Jag har kollat runt på hunddagis, men de flesta har inte öppet kväll/natttid. Sedan är det så dyrt, min ekonomi hade inte gått ihop sig nu. Känner mig ibland som världens sämsta mamma som lämnar sin lilla hemma, men jag hoppas detta kan hjälpa lite. Ska sätta upp lite lappar i närliggande mataffärer och trappuppgångar, sen får vi se :)
 
Här har vi vår nya medlem i vårt hem!
Hade  gärna velat ha en rosa sådan men de fanns icke, men ska en dag äga en rosa från roberts radio!
 
 
 
 
 
Dröm radion!
 
 
 

hibiskus och flamingos!

Varför är det så att när man verkligen måste måste spara så bara hittar man de där guldkornen som man verkligen vill ha? Man ser dem mitt framför näsan och man får inte köpa dem, yeppp i guess thats life innan man kommit riktigt på fötter med ekonomin!
Men dessa kläder får mig verkligen att bara längta till sommaren, idag när jag kom från jobbet så vart det riktigt kallt, jag är tjejen som oftast börjar med skinnjacka i slutet på januari och börja på februari och som knappast börjar med vinterskor, utan kör höstskor hela vintern lång. För att jag trotsar kylan lite och jag tycker det är urtråkigt med vinterkläder, ibland undrar jag varför jag ens bor i Sverige under vinterhalvåret. 
Tänk att alltid få vakna upp till att soln skiner igenom fönstret, äta frukost på balkongen i värmen, få gå skogs och stadspromenader med nikita med strålande sol, inget geggamojja i pälsen och en dyngsur hund haha 
Det hade vart livet, kanske tar och packar min och nikitas väska och flyttar mot varmare breddgrader! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

emmy design vår/sommar 2014

Emmydesign har släppt sin vår och sommar kollektion, och jag säger bara detta.
JAG VILL HA ALLT!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lately

Hoooola!
Fullt upp senaste dagarna, jobbat som rackan på både willys och cappuchiono som cafét heter som jag börjat på! :)
Trivs som rackan gör jag, dock får jag så himla ont i magen när jag lämnar Nikita hemma så länge,och jag har märkt att hon har vart lite deppidg på sistone. Så min tanke nu är att lägga bloggen lite åt sidan nu. Prio ett är att vara med nikita och träna henne, och sedan vill jag lägga fokus på min träning så det kommer inte bli lika många inlägg men några ska jag nog få till i veckan :)
 
Men jag kan avslöja att det kommer hända lite roliga grejer framöver, som jag ser framemot väldigt mycket! :D
 
jag uppdaterar ganska mycket på instagram och där hittar ni mig under namnet Hoolanicko, tills dess så hörs vi!
 
Pussilipussss!
 
Lit bilder från senaste dagarna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sunday morning!

God morgon!
Dagen efter första jobb passate och jag skulle ljuga om jag sa att jag mår toppen, lite sleten och mör i kroppen är jag allt!
Kom dit vid tre och det var verkligen full rullle, ganska mycket folk, så vi hade att göra tills 7 tiden iallafall, men de va superkul för tiden gick as fort! :D
De kändes jätte bra med, förutom när jag brände mig rejält på kaffet, är alldeles röd fortfarande på handen!
Slutade klockan elva och då var det bara att ta sig snabbt hem och ut med nikita, i säng kom vi båda vid halv ett tiden, sen somnade jag snabbt! :)
Men hade verkligen ont i magen när jag åkte hem för att ha lämnat nikita ensam så länge, jag vet att hon klara de men de gör fortfarande ont i magen! :(
 
Nu ska jag snart till gymmet och göra lite armar och kondition! :))
 
 

aloha hawaii

Jag blir så himla sugen på att åka till Hawaii när jag gick in på emmas vintage blogg, hon befinner sig just nu i huvudstaden honolulu på Hawaill och man kan ju inte anat än att bli inspirerad när man ser hennes bilder!
Precis vad jag längtar efter nu, ströligga på stranden ller vid poolen och läsa en bra bok, få använda min fina nya bikini, strosa runt i vintagebutiker och dricka goda salkande drinkar!
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 

LOKA LIKES OLDSCHOOL!

Hoooola!
Som de flesta vet så är jag ju en loka fantast och jag har redan lagt ögonen på deras nyheter, dessa släpps inom en snar fratmtid!
Vad tror ni om de nya smakerna?