Happy friday!

Hooola!

Började dagen med en pw i det underbara vädret sedan blev de att ta bilen till chappen! 
Idag jobbar jag nämligen näst sista dagen på chappen, galet va sommaren har sprungit förbi! Känns helt overkligt, och de enda jag vill göra är att åka utomlands som jag gjort de senaste höstarna. Men så blir de inte detta år, ogillar hösten ganska mycket, allt regnande och blåsten! Men de är en ganska vacker årstid ändå, måste inhandla lite höstkläder! Vilket jag är väldigt pepp på! 
Påtal om kläder så fyndade jag nått fruktansvärt mycket igår på loppis, 2 skjortor och 2 kjolar! Visar upp den nån dag :D 



Outfiten igår
Skjorta från hellbunny och pennkjol från hm!

 
Snygga outfiten idag, haha men bara en dag till så ;D 






one day i'll be at the place i always wanted to be

 
 
 
 
 
 

lady luck!

Gooo morgon!
Snart dags för en Pw med bästa syster och sedan ska jag träffa linda, men måste bara säga en sak som är hel galet kul! Vann en tatuering för nån dag sen, dock uppe i märsta men blir nog att dra dit någon dag framöver :D
 
De är lite sjukt va mycket jag vunnit på sistone, har fått paket hem var och varannan dag. Med vad säger man tur i spel och otur i kärlek? Kanske vänder på den fronten nångång iaf!
 
nu ska jag dra i mig en celsius sen ut  och ge järnet!
 
 
Blir nog att göra något sådant här på låret! gaaaalet taggad!!
 
 
 
 
 
De jag vunnit på sista tide, snygga brillor från johannas rockabilly!
 
 
Massa annat fint!
 
 
 
 
 
 
 

Dasiy mae love!

Hooola!
 
För er som inte vet så stod jag modell för klädmärket Daisy mae för ett par veckor sen, och nu har några bilder kommit upp i webbshopen. Känns otroligt konstigt att se sig själv på nätet sådär, men de är ritkigt härlig känsla och det är som ett lyckorus när jag ser dem! 
De har så otroligt fina kläder och annat, hon som syr och är alldeles underbar heter Malin, väldigt kreativ och jätte jätte snäll! Kolla in hennes hemsida här. Hade så roligt på plåtningen, den duktigt fotografen heter Ingela Hansson. 
 
 
 
 
 
Lite annat fin från daisy mae!
 
 
 
 
 
 

hello wednesday!

Galet vad veckorna springer förbi fort, förra veckan jobbade jag i stora tältet under vmodagarna för i 4dagar, stod i baren och det var verkligen hur roligt som helst! Verkligen något jag hade kunnat jobba med. Det var helt galet mycket folk nästan alla dagar men mest under fredag och lördag! Man träffade på så mycket folk man kände så de kändes knappt att man jobbade hah , men lovar att de kändes i söndags. Kunde knappt komma ur sängen för jag hade så ont i kroppen, ont i kroppsdelar som jag inte visste att man kunde ha ont i hah 
Blev iallafall en helsdag med rebecca, linda och Johanna! Hur härligt som helst, inte sett jojo sedan vi kom tillbaka från vå resa så det var helt underbart att få träffa henne! 
Vart massa skratt, prat , filmmys och bara hur kul att vara samlade alla igen! :D
Även bokat biljetter till Stockholm den 5-7, whopp! Hur taggad som helst! :D
 
Denna veckan har rullat på snabbt än så länge, mest tränat med syrran, vart i Jönköping och shoppat, träffat Inesa som jag inte sett på evigheter! Men den har mer att bjuda på, på helgen ska jag jobba sista helgen på chappenn innan säsongens slut sedan blir det en svänga till Emmaboda på bilträff och sedan sigges på lördagen :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hooola alla underbara!

Mycket har hänt de senaste månaderna, kan knappt förstå hur snabbt tiden kan gå. Slutade blogga här ibörjan på maj och nu är de snart september och sommaren börjar lida mot sitt slut.
De märks tydligt idag, regnat bara öser ner och de enda man vill göra är att krypa ner under ett täcke i soffan framför en bra film med en varm kopp te i handen, där har ni min plan ikväll ;D
 
Men somsagt mycket har hänt, flyttat från mölndal tillbaka till min hemort värnamo, gjort en säsong på high chaparral, vart med om helt otrolig upplevelse nämnligen miss pinup scandinavia, blivit fotad 2 gånger senast var faktiskt förra veckan för klädmärket Daisy mae, grymt kul! Hängt endel på siggesloge, vart på roliga personalfester, vart en svänga på gekås och sedan har de blivit några bilträffar så som wheels and wings, hultsfreed hayride :) Har även hunnit tatuera mig, fiskat kräftor,  hängt med min familj och mina fina vänner :) Åkt en himla massa bil norrköping, halmstad, avesta, göteborg, borås, hultsfred, osv haha känns som jag vart över hela sverige haha Förstår faktiskt inte riktigt hur jag hunnit med att åka bil så mycket x)
 
Men men så är de, just nu pågår värnamodagarna i Värnamo, ett event som håller på veckan ut med massa aktiviteter så som musik quiz, modeshow, band som spelar , osv. Rena rama folkfesten! Ska faktiskt jobba för harrys hela veckan, vilket ska bli sjukt kul! Blir nog mest att stå i kassan/ entre och servera alkohol :)
 
 Tänkte slänga upp lite bilder från sommaren iallafall, guud va hemskt de låter! Hoppas innerligt på att de kommer fler varma dagar! :)