Dag sex

De här längtar jag efter
 
Thailand med familjen om 108 dagar, längtar som bara den till att jag ska få åka tillbaka till detta underbara land!
 
 
 
 
 

maskerad nästa!

då kör vi, maskerad it is! va tycks?!
Kavajen ska bytas mot en svart senare när jag kommer till viggan, så de blire lite manligare x) haha
pepp tjej, de är jag :DD
 

glad brud!

hemma från jobbet nu, och trött som satan är jag med! ovanligt? haha nästan så att jag halv sov i kassan ibland kändes de som x) åhhhh hände en jätte bra grej idag, som jag nämnt innan så ska jag på maskerad imon, de är viggan som ska ha den som åker till USA på tisdag som har den så det är ju en avskedsfest med! Skulle jobbat till halv tio på kvällen, men kunde byta till en dag tid!  Så jäääävla glad är jag för de, nu slipper jag stressa som bara den efter jobbet, jag hinner vara med endel på festen, jag hinner grilla och jag hinner spendera tid med viggosten! :D Så najs! Nu ska jag lägga mig i sänegn och försöka slappna av efter jobbet och sedan sova, jobb imon vid 06:45! pussss & godnatt!

Love tuk tuk!

Precis fixat mig inför jobbet och ska snart sätta på mig jobbar kläderna! Tänkte först visa min tröja som jag sover i, världens skönaste material! Jag och viggan köpte likadana, dock stämmer ju inte budskapet på tröjan överens över hur jag känner att åka tuk tuk! Vi köpte dem för att chaufförena var så himla påstridiga, men att åka tuk tuk är typ de bästa som finns! :D


Dag fem

Det finns i min väska
 
De här hittar ni oftast alltid i min väska, solglasögonenfodralet med solglasögonen i, endast  på sommaren då haha! Har alltid två plånböcker, i den ena lilla har jag alla kort som jag använder ofta så som visa, körkort, hm osv. och i den större har jag all annan skit typ! Har alltid läppstift och läppbalsam med mig, och även min kamera även att jag knappt använder den! Hörlurar är ett måste och även nycklarna till jobbet som ligger jämte! Ciggaretterna kommer och går lite, är mest en fest rökare, har aldrig riktigt fasnat för rökning men ibland kan de va gott med en. Min almencka är ständigt med mig även min mobil som inte är med på bilden.  Sedan har vi necessären som de ligger lite personliga grejer i, och där har jag även lite smink!
 


lite läsning på morgonen!

god morgon!  yes de regnar, nu behöver jag inte må dåligt för att jag ska jobba hela dagen!
Vaknade vid 10 tiden och sen dess har jag bara slöat i sängen, har tänkt att jag ska äta frukost sent i och med att jag börjar vid ett så är de en sån jobbig tid så då tänka jag skjuta fram de lite!
Har iallafall kollat igenom lite gamla tidningar från 60-talet, som jag köpt på loppis för ett tag sen, har inte blivit riktigt av, men nu har jag gjort de! De är sjukt va roligt och konstiga saker man kan hitta, även jätte vackra reportage och reklamer! Fanns även endel spännande berättelser!
 
 
Älskar dessa kontaktannonser, fanns väldigt många udda och roliga sådana!
 
 
 
 

dress like Dita Von Teese!

den här kvinnan är snyggast av snyggast! Älskar hennes klassiska och kvinnliga stil!
Inte så ofta att man ser henne i byxor, men ser lika bra ut för de!!
 
 
 
 
Skor: nelly.com 349 kr
Blus: bubbleroom.se 199 kr
Solglasögon: misssmith.se 99 kr
kuvertväska: nelly.com 99 kr
capribyxor: vila.com 199 kr

kvinnan som är trött, de är jag de!

hemkommen från jobbet nyss, fruktansvärt trött! Blir att titta på efterlyst med min syster, hon vågar inte kolla själv så får hålla henne sällskap, hon är sååå söt så! efter det ska jag krypa ner! En lång jobbdag väntar imon med, 13.00-21-15! Hoppas ni haft en riktigt bra dag! :) pusssss
 
 

willys väntar!


july!

juli månad då, blev en massa jobb!
 
 
firade Beccas 21 års dag haha
 
 
Hade mysiga dagar och en sleepover med fanny och viggan!
 
 
Jag hittade äntligen min rosa kavaj!
 
 
Var på en dj/house festival i Växjö som hette open air med mina kära vänner Fanny och Viktoria!
 
 
 
 
Badade ute för första och sista gången iår!
 
 
Var barnvakt åt dessa pärlor!
 
 
Åkte till magaluf på min lediga vecka med Lisen,Julia och Elin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag fyra


mitt rum
 

 

 

 

 

 

 

 

 








 
 
 

hjääääälp!

har tre långbensäckelpäckel i mitt rum just nu, jag vet inte vart jag ska ta vägen. De dras till min dator också för att de är ljust, haha så sitter jag och bloggar får la ta och skylla mig själv x) pallar inte gå upp och försöka få ut dem alternativ döda dem för de är jag för trött för! Blir att få sova med täcket över huvudet i natt! pusssss

pass på!

sjuuuukt fina kläder och 50% på vissa av dem, kan inte bli bättre!
 
http://www.daisydapper.com/se/

en riktigt fin dag!

har vart en riktigt bra ledighetsdag, efter stan med jojo och becca så träffade jag viggan, vi åkte på två loppisar och jag fynade en jätte fin sjal. 
Jag hann klura ut vad jag ska klä ut mig till Viggans party på fredag, hon ska ha maskerad och temat är bokstaven B, och de får tolkas precis som man vill! Ska bli himla kul och se vad alla klätt ut sig till.
Just de ja, viggan tog hål i håret, och som hennes vän och sociala stöd satt jag där och höll hennes hand! haha älskar hennes kommentar efteråt, " jag tycker ju typ de är värre att ta hål i örat, än att tatuera sig" så goe är hon!
Sedan åkte vi till donkan och hängde och jag smakade äntligen på Mcflurry marabou jordgubb och jag kan ju inget annat än att säga att jag rekommenderar denna! helt ljuvlig! Efter det blev det hem till mitt plejs, sen fick vi lite fin besök av Elin! Tacka gudarna för alla mina fina vänner, ni är bäst!
 


 
 
 
 
 

härlig dag!

Har hunnit ner en vända på stan med Rebecca och Johanna, har fixat massa till Viggans avskedspresent så den är klar nu!
Blev ett stopp förbi rose garden för käka lite chinese food, haha mätta och goa så rullade vi ut därifrån och nu är jag hemma! Snart ska jag träffa Viggan, ska även ner på stan med henne en liten runda och sedan på loppis! :)
ha en fortsatt trevlig dag!

Dag tre

min bästa vän
 
Jag har turen att ha tre riktigt nära vänner som jag kallar mina bästa vänner! Tjejer är dem allihopa och de är så fruktansvärt bra!
 
Först ut har vi Viktoria, en underbar bästakompis! Har känt henne sen volleyboll tiden, men de var först när vi började på gymnasiet som vi började umgås och sen dess har vi hängt ihop! Ångrar inte det en enda sekund! Hon är på sätt och vis min bättre hälft, hon får mig alltid att må bra. Hon är väldigt bra på att hitta olika vinklar på olika ting och får mig att tänka efter en andra gång! Hon kommer alltid med bra råd och hon är ärlig, de tycker jag om med henne! Hennes humor är helt galet rolig! Hon är verkligen en person som bryr sig, kan sitta här halva dagen och klämma ur mig massa bra om henne men de har jag inte tid med haha. Hon är världens bästa iallafall, älskar henne väldigt mycket!
 
 
Sedan har vi Elin, hon och jag träffades första gången på gymnasiet när vi började i samma klass. Vi hade franska ihop och de var på de sättet som vi lärde känna varann närmare! var ska jag börja? Elin är den mest omtänksammaste personen jag vet! Vill alla väl och sätter oftast andras behov före sina egna! När jag tänker på Elin så tänker jag på henne som en syster, för vi kan dela allt. De jag tycker om med Elin är hennes humor, den är störd haha. Även hennes ärlighet, att hon är så lätt att prata med och dela sina känslor med. Att hon får en att tänka positivt även när man kanske se mörker! Hon är min pärla, jag vill alltid ha henne vid min sida! Även hon är världens bästa och utan henne vet jag inte vad jag gjort faktiskt! Älskar henne nått enormt mycket!
 
 
Min syster, hon är en sån fin person! Hon är en av de starkaste människorna jag känner, och hon vet vad hon vill och de beundrar jag!
Hon är lika envis som mig om inte värre. Hon är väldigt bra på att ge råd, hon är lika knasig som jag kan vara, och hon är väldigt rolig person.
Jag ogillar henne starkt när hon är sur för hon ger sig aldrig, men de är för att jag är likadan i princip. Fast hon är snäppet värre x)
Hon är oftast glad och hennes gladhet smittar av sig på folk, så om man är med henne så mår man så mycket bättre! Om man säger så här, hon är min andra halva. Utan henne i mitt liv så hade allt blivit väldigt väldigt väldigt jobbigt! Älskar dig syster!
 
min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter. ♥
 
 
 
 
 

here's an old pic of me

gjorde lätt min morgon, så klockren!
 

hår dilemma!

Kom att tänka på en sak när jag vaknade nyss som som jag tycker är lite rolig, mitt hår är och kommer nog alltid leva sitt egna lilla liv!
Har väldigt kort, mjukt och väldigt lockigt hår! Det jag kom på från ingenstans var att när jag var liten så brukade jag gå runt och tänka för mig själv att jag nog egentligen inte skulle vart född när jag var född utan på 50 talet för då hade jag minsann passat in bättre med mitt lockiga och fula hår!
Har fortfarande kvar lite agg mot lockarna men nu kan jag se att de är lite små gulligt iaf! och tills dess att jag accepterar dem helt så lever jag med löshår och plattång haha
 
några skönheter med vackert lockigt hår!
 
 
 
 
 
 

var de nån som sa löning?

nyligen hemkommen från jobbet, man märker ju att de är löningsdagar för de vart en himlans massa folk! Värst var den sista timmen, bara jag och nisse som satt i kassan. Hade ju lätt kunnat öpnna två till för de var så mycket folk, men vi grejade de!
De hände en liten rolig sak precis innan jag skulle till jobbet, blev ganska chockad! Jag hade totalt glömt bort att jag sökt en kurs för några veckor sen, gjorde en sen anmälan. nu har jag tydligen kommit in på den, de är modets historia från 1850 och till nutid! Hade vart riktigt roligt att läsa den faktiskt, dock är kursen i gbg och jag kan nog inte fixa fram en lägenhet på bara nån vecka! Gjorde anmälan mest för skojs skull, men tycker verkligen den verkar intressan!. aa vi lär märka hur de blir med den saken, lär nog bli ett nej haha men lite roligt ändå!
Imon är jag ledig så då ska jag passa på att träffa lite folk och gå på loppis, så se min dag ut nu iaf! men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite mad men! pusss & godnatt!
 

Dag två

Om min familj
 
Min familj består utav min mamma Susanne, min pappa Börje och min syster Fanny! Mina föräldrar är skilda, min pappa bor i Sävsjö och min mamma i Värnamo och där bor jag med! Hos min mamma har vi två hundar, familjens hund Sko-tse som fyller 13 nästa år, den lilla tanta! och min hund Nikita som fyller 2 år :)
 
Min familj är helt underbar och jag älskar dem så fruktansvärt mycket. Jag vet att de finns alltid vid min sida, även om vi bråkar och tjafsar så vet jag att om jag behöver dem så finns de där!
 
Jag har en väldigt stor släkt min pappa har sex syskon och min mamma har 4, vilket resulterar i en väldans massa kusiner, 27 st om man ska vara exakt och kusinbarn ska vi inte ens gå in på! har tappat räkningen för längesen!
 
Av mina far och morföräldrar så är de endast min mormor som lever, min morfar har jag aldrig träffat och min farfar dog 2004 och farmor 2006, båda utav cancer.
 
jag & min syster när vi var små på vår gård där vi bodde!
 
 
min fina pappa!
 
 
min underbara mamma!
 
 
sötaste sko-tse
 
min älskade pärla!
 
 
min vackra syster
 
 
Detta är min farmor sigrid och min farfar folke, de är detta fotografiet som jag vill tatuera min på min rygg, dessa två betydde så väldans mycket för mig!
 
 

bra roligt!


a pink dream!

nån gång i mitt liv ska jag ha ett sånt här rosa badkar med lejontassar!
 
 
 

sleep tight!

Nu ska jag krypa ner och titta på en av mina favoritfilmer, cinderella man! Så himla fin är den, blir alltd så gråtfärdig när jag ser den för att den är så kärleksfull och bra! Även för att min morfar var boxare, träffade aldrig honom men den får mig att tänka på honom och på hur mycket jag hade velat träffa han!
Ett hett filmtips måste jag säga!
 
 
 
 
 

Dag ett

 
Pressentation av mig själv + bild
 
Mitt namn är Nickolina Maria Susann Strålberg, jag är 20 år och bor och är uppväxen i en småländsk stad vid namn Värnamo. Min mor och far är skilda och jag en lilla syster som heter Fanny. Just nu jobar jag på willys och har gjort sen en tid tillbaka, innan dess så gick jag på gymansiet och då samhäll samhäll.
Jag har en hund som heter Nikita, min lilla ögonsten! Hon heter Nikita efter den kolla bruden i tvserien Nikita, och för att jag ville ha nått på N för mitt namn börjar på de så de blev perfekt!
Mina största intressen är att
- gå på loppisar de är bland de mysigaste som finns,
- tatueringar, kan sitta och spana på tatueringsbilder i timmar och bara glömma bort tiden och bli totalt inspirerad.
- resa, sedan första utlandsvistelsen med familjen när jag vart liten så har jag vart helt såld på resandet. Har vart ute på en lång resa i 3 månader och snart blir det en ny!
-  Träna, träna få mig att mår bra och jag får så himla mycket energi av det!
- umgås med mina fina vänner och min underbara familj och min hund, de är de bästa som finns!
- shopping, något som jag gör  lite för ofta ibland! haha
- Jag älskar 50 talet, kläderna, filmer, bilder, bilar, musiken. Har i princip gjort de ett bra tag, men de är först nu de här året som jag börjat klä mig lite i den stilen och de känns helrätt!
 
Som person är jag oftast väldigt glad , ärlig och sjuuuuukt nyfiken, vill veta allt och frågar ofta en fråga om nått innan ens personen berättat klart slutet där jag troligen kommer få svar på frågan! om ni förtsår hur jag menar! x)
Jag är envis och ger mig verkligen inte i första taget, jag har ett hett temprament (Vilket jag inte tycker är så roligt, men jag jobbar på de)
Som person är jag väldigt impulsiv när det gäller vissa grejer, som tex köp av prylar och kläder. Jag är inte sån som går och grubblar om jag ska ha de eller inte. Om jag vill ha de så köper jag de, om jag är osäker så blir det oftast inte att jag köper de. Men då glömmer jag de snabbt haha
Jag älskar att styra upp saker som min och viktorias resa, att få noggrant planera in saker och att få ihop tiden i alla länder och bestämma vart vi skulle åka! Sånt tycker jag är jätte roligt!
De värsta jag vet är folk som pratar skit bakom ryggen på en, och inte kan stå för de dom säger!
 
lite annat smått & gott!
 
Jag älskar färgen rosa finns ingen finare färg, nu låter jag jäkligt tjejig! Men älskar den, jag blir så glad av att bara se färgen av den på något, himla sjukt egentligen haha
Jag är ett stort fan av Marilyn Monroe, har vart de sen barsnben! Har hur mycket prylar som helst med henne på och har 2/3 av hennes filmer! Min dröm är att ha alla innan jag är död haha
 
Jag ska tatuera in min farmar & farfars bröllopsfoto på min rygg nångång
 
Jag mår dåligt i min själ när de är skitigt och ostädat i mitt rum, sånt klarar jag verkligen inte av. När de gått för lång så får jag alltid nått ryck och ska rensa och städa i hela rummet!
 
Jag älska högklackade skor, och har en himla massa! Men jag använder knappt hälften!
 
De får räcka som presentation! pusss
 
 
 
 
 
 

50 days forward

Tänkte att en sån här kan ju vara lite rolig, dessutom om man ha inte ha nått vettigt att dela med sig av så finns den här ;D
 
♥ Dag 1 - Pressentation av mig själv + bild
♥ Dag 2 - Om min familj
♥ Dag 3 - Min bästa vän
♥ Dag 4 - Mitt rum
♥ Dag 5 - Det finns i min väska
♥ Dag 6 - Det här längtar jag efter
♥ Dag 7 - Mina rädslor
Dag 8 - Varför började jag blogga? 
♥ Dag 9 - Det här hade jag på mig idag
♥ Dag 10 - Några bilder på mig när jag var liten
♥ Dag 11 - Fem webbsidor som jag ofta är inne på
♥ Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - Min favorit plats
♥ Dag 14 - Min favorit serie
♥ Dag 15 - Min dag
♥ Dag 16 - Det här åt jag idag
♥ Dag 17 - 3 saker jag vill förändra i världen
♥ Dag 18 - 3 saker jag vill förändra med mig själv
♥ Dag 19 - Länder jag besökt
♥ Dag 20 - Kärlek, vad är det för mig?
♥ Dag 21 - Min tro
♥ Dag 22 - Någonting jag ångrar
♥ Dag 23 - Favoriter ur garderoben
♥ Dag 24 - 3st Älsklings outfitter
♥ Dag 25 - En nytagen bild + Tio fakta om mig själv
♥ Dag 26 - Hur var din första kärlek ?
♥ Dag 27 - 5st Favortit filmer/tv program
♥ Dag 28 - 5st Favorit låtar/artister
♥ Dag 29 - Favorit måltid
♥ Dag 30 - Min kamera
♥ Dag 31 - Bloggar jag läser
♥ Dag 32 - Mina framtidsplaner
♥ Dag 33 - Favorit hårfärg
♥ Dag 34 - Favorit årstid, varför?
♥ Dag 35 - Vad jag helst vill ha
♥ Dag 36 - Mina husdjur
♥ Dag 37 - Favorit färg
♥ Dag 38 - Drömresa
Dag 39 - Mina syskon
Dag 40 - Har du några tatueringar?
Dag 41 - Favorit skor
Dag 42 - Ett foto jag är nöjd med

♥ Dag 43 - Bästa citatet
♥ Dag 44 - Min fritid
♥ Dag 45 - En bild som väcker starka känslor
♥ Dag 46 - Favorit godis
♥ Dag 47 - När förlorade du oskulden ?
♥ Dag 48 - Mina Smeknamn?
♥ Dag 49 - Favorit blomma
♥ Dag 50 - Valfritt inlägg om dig själv

att förlora sig själv

jag älskar mat.jag tycker väldigt mycket om att laga mat. jag älskar att äta ute på resturang.
jag älskar kryddig mat. jag älskar bröd. jag älskar choklad. jag älskar att hitta på lite egna maträtter
 
På ett sätt har jag alltid haft en jobbig relation med mat, de har alltid funnits en slags hatkärlek till mat. När jag var liten så tävlade jag alltid med min syster om vem som åt minst. Utan att hon visste om de såklart, kollade hur mycket hon åt och åt alltid mindre än de. Om hon åt tre mackor så åt jag två även om jag var svinhungrig. Men det var ju en tävling och när man är liten vill man ju alltid vinna.
 
Ända sen högstadiet har jag alltid haft några slags perioder där jag sagt att nu ska jag vara jäkligt duktigt och inte äta sötsaker och gjort detta till en slags fobi. Detta gjorde jag för jag inte var nöjd med min kropp, som jag tror är väldigt vanligt hos ungdomar. Jag hade mina komplex och vågen har alltid vart min värsta fiende. Jag hade stenkoll på hur mycket jag vägde och hade ett mål i sikte, en vikt på 45 kg. Inget annat! Iallafall förbudet mot godis klarade jag och jag tyckte jag var duktig, men när jag väl åt de så kom skammen krypande. Det var inte så jobbigt de första gångerna, jag försökte bara göra något annat och sluta tänka på och det funkade i början.
 
     
en väldigt ung Nickolina, gick väl i 8:an på den första bilden och 9:an på den andra.
 
Under gymnasiet blev de bättre jag träffade en kille som ändrade min syn på mig själv och fick mig och tycka om mig själv och min kropp, och jag var glad! Men tankarna om mig själv att jag inte dög hur jag såg ut, att mina lår var alldeles för stora till min kropp, att min mage inte var platt nog, att mitt ansikte var för runt, att mina överarmar inte var tillräkligt smala. Ja dom fanns fortfarande kvar, bara lite gömda i nån del av min hjärna. När de blev dåligt mellan oss så var det maten som "hjälpte" mig, jag åt och åt och kräktes. Nu säger jag inte att detta hände varje dag utan mer några gånger i månaden. Min pojkvän som jag var tillsammans med konfonterade mig med de,för han märkte. men jag nekade. Jag ville ju inte att nån skulle veta sånt om mig för jag var ju inte sån som höll på med de, sånt gör folk som inte mår bra. Jag var inte sån, punkt. Jag började tävla med honom med , precis som jag gjort med min syster.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Lite bilder fån gymnasietiden och efter gymnasiet!
 
När de tog slut mellan oss efter sådär 1,5 år så mådde jag inte så bra, men vem gör de efter ett uppbrott med en person man delat allt med i över 1 år?!
Jag började festa ganska hårt och slutade att träna som vart ett utav mina största intressen.
Från att jag var 9 år till att jag var 17 så hade jag tränat volleyboll ett antal gånger i veckan, detta slutade jag med. Även gymmandet som låg mig väldigt varmt om slutade jag helt med för jag orkade inte, jag hade inget kraft till de men supa de kunde jag göra!
Sommaren 2010 var de som de tog slut mellan oss, av väldigt olika skäl. Vi litade inte längre på varann, och de bråkades varje gång vi träffades men mer tänker jag inte gå in på de.
I alla fall, tillbaka till festandet. Jag drack i princip varje helg den sommaren och hösten, både fredag och lördag, Förstår inte hur jag orkade egentligen, nu pallar jag knappt av en dag! haha
Men jag brydde mig inte, jag levde livet och allt var bra, men jag var ett stort öppet sår som aldrig tyktes läkas.
Min kropp hade ju tagit skada av allt festande och den va ju inte van vid att inte träna så ja jag hade gått upp i vikt när jag stod på vågen nångång i december 2010 så stod den på 60 kg.
Jag hade aldrig vart uppe i den vikten och jag var chockad! När hade detta hänt kom jag ihåg att jag tänkte, sen gick jag och speglade mig i speglen i underkläder och mådde fruktansvärt dåligt. Jag bestämde mig för att göra en förändring så vid åsrskiftet köpte jag mig ett nytt gymkort, men de tog ett tag att sätta igång med träningen.
 
 
 
 
 
Det var väl vid den här tiden de började krisa ihop sig och jag kände att de va time too do something!
 
 
I slutet av januari 2011  var jag igång, jag ville ha snabba reslutat vilket resulterade i att jag tränade extra mycket och de kunde lätt bli 3 h på gymmet varje dag. Jag kanske hade en vilodag i veckan, knappt det. Allt blev till en överdrift men de kom steg för steg.
Kanske som väntat så orkade inte min kropp hålla detta tempot som jag höll och jag tyckte inte att min kropp hade förändrats ett dugg även om jag slitit röven av mig rent utsagt. Varför ska jag göra allt detta och jag inte får nån för de var min tanke. Så jag slutade att gå till gymmet för jag tycket inte de gav mig nått, men jag vet nu i efterhand att jag var helt ute och cyklade när de kom till träningen och motion.
Man kan inte hålla på sådär, kroppen måste få vila och samla nya krafter.
 
Så min nya idé var att jag skulle trappa ner på maten, detta måste hjälpa! Jag hade försökte den "sunda" vägen innan och den hade ju inte funkat och jag ville nå mitt mål, 45 kg. Ja tanken var fortfarande kvar!
Så i Mars när jag började på ett nytt jobb, nämnligen på ett åldersdomhem så kan man säga att helvetet började för mig.
Då den dagen sa jag till mig själv att nu ska jag bara äta ett knäckebröd med en kalkon skiva till frukost och vanilj te till de. Som jag berättat innan så hade jag förbud mot sötsaker och de hade funnits där hela tiden sedan jag började träna stenhårt och nu skulle de komma mer och mer förbud.
Först kom sötsaker sedan kom mitt bröd, sen resten av kolhydraterna som pasta,ris, nuddlar,potatis osv allt som jag tyckte om i matväg förbjöd jag för mig själv! Sedan kom vågen och kaloriräknandet kom fram. Jag hade stenkoll på allt jag tryckte i mig, vägde allt från tomater till keson på knäckebrödet. Jag planderade mina måltider så, men försökte att alltid skjuta så långt som de gick på dom så att de var i princip på bristningsgränsen när jag åt.
 
I början på de nya jobbet så åt jag alltid lunch där, men de slutade jag med också för det gick så långt att jag inte ens varma måltider..
 
En vanlig mat dag då:
 
06:30 gick upp
07:30 började jobbet
10:00 frukost. knäckebröd med kalkonskiva på eller 100 g yogurt, den med 0.005 % fett i, (endast 40 kalorie per 100g.
12:30 samma som på morgonen, något utav alternativen
16:30 kom hem från jobbet och åt 2 gröna äpplen
19:00 samma som klockan 12:30
20:00-21:00 ett eller två äpplen sen gick jag och la mig för jag var så trött
 
Ingen varierad kost precis och inte mycket till mat för den delen heller, förstår inte hur jag orkade. Jag jobbade heltid och köpte samtidigt min hund Nikita så det var ju mycket att göra.
Så här höll jag på i flera månader och till slut var jag nere på min vikt, och till och med ännu "bättre". 44 kg, men jag mådde inte bättre för de. Jag var aldrig nöjd med mig själv, de var något fel hela tiden. Sen hade jag ju ingen ork till nått, orkade knappt umgås med vänner eller gå ut med hunden, ännu mindre träna. Allt mitt tänkade kretsade kring mat, 90% av all min tankreverksamhet handlade om mat. " hur jag skulle äta, vart jag skulle äta, när jag skulle äta, hur jag skulle kunna skjuta fram mina mål, hur jag kunde slippa bli hungrig osv osv". De blev även så att jag fick komma med endel bortförklaringar, vet inte hur många gånger jag tackat nej till resturang besök med kompisar, tillställningar med släkt och vänner bara för att jag fått panik för att det ska serveras mat där!
 
Men jag hade en annan sida, min hetsätning. När jag hetsåt så kunde jag äta allt som var i min väg, jag åt och åt och åt tills jag i princip mådde illa , då gick jag och spydde sen började den onda karusellen igen och så kunde de lätt hålla på i flera dagar. Tänker inte gå in på detaljer på mängden mat jag åt för då kommer ni nog bli äcklade tror jag!  De blir jag när jag tänker på de! Jag var som en robot, även om jag inte ville ha maten så åt jag för min enda tanke var " du vet inte när du kommer få äta det här igen, så ät mycket nu" 
Iallafall, på släktakalas och olika resturang besök där de kanske var buffe ibland så kunde de bli väldigt jobbigt för mig, min ångest dök upp. Jag visste inte vilken sida jag skulle välja av mig själv, jag visste ju att om jag skulle äta något som i min väg var onyttigt som sedan skulle leda till en hetsätning och när den då slutade hade jag ingen aning. Men jag var ju hungrig också, så där åkte jag till ett par gånger och de är jag väl på ett sätt glad för. För då fick jag ju i mig nån föda iallafall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Endel av dessa bilder främst de sista gör riktigt ont i mig när jag tittar på dem, villa bara börja gråta. Förstår inte hur jag kunde utsätta mig för något sådant!
 
 
De var som att de fanns inget mellanting för mig, anintingen stod jag på svält eller så frossade jag i mat.
Så här höll jag på fram och tillbaka från mars månad till slutet på september, då kom vändpunkten, jag och Viktoria åkte till Asien och jag visste att detta kommer bli en prövning för mig. Detta kommer bli något riktigt jobbigt och min enda inställning var hela tiden att försöka klara mig på minsta lilla och äta när de behövs. För nu förlorade jag alla mina rutiner och det blev jävligt jobbigt, hela mitt liv stod på spel. Väl där så hade jag faktikst och de här låter tragiskt, inställningen att äta för att jag var rädd att jag skulle kollapsa ihop. Jag åt för att överleva för att jag blev på ett sätt rädd för mig själv.
Men jag tacka gudarna att jag åkte på denna resan, jag hade mina rutiner där en macka på morgonen och ett mål om dagen. Men jag fick i mig mat och jag kunde äta ett helt mål mat om dagen, vilket var ett bra tag sen jag gjort senast och det är jag evigt tacksam för. Om jag inte hade åkt iväg så hade jag nog aldrig kommit så lång som jag gjort idag.
 
 
 
 
 
 
 
Efter asien resan när vi kommer hem i December så tog min mamma konstakt psyk på sjukhuset, hon hade velat att jag skulle dit innan och få prata med nån men jag var inte mottaglig för de just då. Men nu var jag de, nu var jag redo.
De var jobbigt i början, jag kom in i mina gamla rutiner väldigt snabbt, men jag försökte och tvingade mig till att äta ett varmt mål om dagen. För det var prio ett för mig och detta skulle ske utan hetsätning efteråt, och den lilla biten var nog den jobbigaste. Men de tog några veckor sedan var de en ny rutin, sedan blev det att förbättra frukosten, göra den lite matigare och sedan lägga kvällsmaten.
Kan  säga att tiden efter asien har vart en av de jobbigaste i mitt liv, att helt få börja om från början med mat som att våga äta och testa på mat, att försöka lista ut va som är en normal portion mat på en tallrik, att se sin kropp förändras och försöka nöja sig med hur man ser ut, att avstå från att gå och väga sig,att försöka hålla kontroll över sig själv om man ska ut och äta utan att bryta ihop eller hetsätningen börjar, finns hur mycket som helst som man måste släppa på. Hela mitt beteende byggde på kontroll,kontroll och åter kontroll, och nu var jag tvungen att totalt skita i den, hade ju en resa i asien utan den, även om jag byggde upp mina rutiner där. Men de var riktigt jobbigt att komma hem för där visste jag hur allt vart innan och där hade jag min matvåg som jag egentligen inte ville se. Så fort jag ser den nu mår jag illa, jag borde gå och slänga den i spotunnan! att jag inte tänkt på det innan! 
 
Det är lite mer än ett halvårsen jag började gå hos min psykolog och ja jag mår mycket bättre, hon har hjälpt mig så mycket hon är min stjärna! Utan henne hjälp coh vägledning vet jag inte vad jag hade gjort faktiskt.
Jag trivs med mig själv och hur jag ser ut! Detta är jag och min kropp har hittat sin ideal vikt. Har inte vägt mig på över 5 månader ( ogillar vågar väldigt starkt nu ) men min kropp känns väldigt stabil och de är inget pendlande med vikten som de var innan, och jag är nöjd! Jag äter väldigt bra om man jämför med innan och jag har kraft, jag orkar kombinera jobb, med normal träning, promenader med hunden träffa kompisar och andra andra ting som jag tycker om att göra. .
 
 
 
 
 
 
 
Jag vet att det är många tjejer och killar som säkert känner igen sig, sen finns de dem som inte tagit de så långt som jag gjorde och de som tagit de ännu längre än mig! Jag kämpar vidare, varje dag är en utamaning men de blir bättre och bättre, och jag lever med och hanterar det på ett bra sätt som inte skadar mig!
Det jag vill säga är att var nöjda med er själv, hitta de fina delarna och egenskperna hos er och fokusera på dem mer! Tänk inte på de negativa, försök se något ljust i dem iställer för jag lovar om ni tänker noga så kan ni nog hitta något positivt i allt! Ni är fina som ni är!
 
Sist av allt, vill tacka alla som funnits vid min sida! Ni är guldvärda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vi går mot höst

Idag kommer bli en riktig innesittardag känner jag, regnet öser ner utanför, jag är segare än en sengångare, jag har fått ännu ondare i min hals, kan knapp svälja nått nu. Så blir film och chill all day long!
Igår så blev de lite fest, jag och viggan var hos Emelie och drack lite sen drog vi ut till chappen för en sista kväll där för de här året, de va en himlans massa folk nästan lite för mycket men jag hade roligt ändå! Men somsagt as mycket folk, hayar när alla ska hålla på och knuffas på dansgolvet, ett utav de jobbisaste som finns. Jag får spelk på sånt! men ett bra avslut ändå på denns säsongen, de känns så hemskt på ett vis! För varje år de är avslutning så är de som att sommaren börjar ta slut och de är ju sanningen med, men denna sommaren har gått så fort! Har ju dock knappast vart nån sommar att hänga i julgranen precis, har jobbat jätte mycket och de har vart skit väder men ändå. Den är över snart,och nu kommer hösten.
På ett sätt ser jag framemot hösten för att det kan vara en väldigt mysig årstid, man blir eller jag blir på ett sätt lite lugnare i själen. För på sommaren så blir de så många måsten, om de är fint väder så måste man till stranden, eller man måste sola, man måste åka iväg på nån utflykt osv osv
Jag tycker om när de är riktigt fina höstdagar då solen skiner och träden är så fina med sina färger, de är en av få saker som jag riktigt uppskattar med hösten.
Även när man får shoppa, är på jakt efter en ny kappa, även lite tjockare tröjor och ett par varmare skor. De ska jag ge mig ut på jakt efter nån dag!
Jag är ju en riktigt filmälskare så krypa ner framför tvn en ledig kväll och kolla påen film och höra regnet smattra mot fönstret är riktigt mysigt!
Men sen ogillar jag hösten ganska mycket med, regnet, kallheten, deppigheten som ofta dycker upp, att de blir mörkt så fort, och blöt hund och blöta skor! En inte så ovanlig kombo för mig på hösten! haha
De är bara och härda ut, i December åker jag! Ett par månader till men de går fort! Sen slipper jag större delen av vintern! Thank god! 
 
 
 
 

the world is mine

Nått som är ett måste när jag skaffar mig ett eget boende är en stor tavla med en världskarta. Har velat ha en sån sen jag var barn, så att jag kan fästa en nål eller liknande på de ställen jag besökt!
 
 
 

nästa projekt!

       
   
       
 
 
Detta är lätt mitt nästa projekt, vill ha de en liknande som första bilden och sedan tror jag att jag vill ha en banderoll i och ett fick ur!! ska ha den på övreinnearmen om ni fattar? hah gaaaaaaah vad jag är sugen på de! :)) ska nog ta och beställa en tid snart!

last night!

Vaknade upp för en stund sen och har hunnit med att duscha och göra våfflor åt fanny och hennes kompis, snäll som jag är! Hade en kanon kväll igår, en perfekt fylla och är dessutom inte bakis! Kan nog inte bli bättre faktiskt, haha vi vart hemma och förfestade hos oss innan och sedan drog vi ner på stan och dansade och träffade massa trevligt folk! Måste bara nämna att jag ÄNTLIGEN fick äta min langos, lycka!
Tänkte slänga upp lite bilder från i torsdag och gårdagen! Idag blir det även utgång, förmodligen till chappen, men innan dess ska jag hinna med ett loppisbesök!
 
Torsdagen
 
 
 
 
 
 
Igår!
 
 
 
 
 

utgång eller?

dålig uppdatering! i know, har vatt så himla mycket att stå i! Herregud va mycket folk på willys idag! från att jag började vid 10 till att jag slutade vid fem så har de vart meter långa köer. Inte en enda lugnt stund i kassan! Dock inte så konstigt då de är löningsdag och dessutom fredag, alla ska handla inför helgen!
Efter jobbet var de ännu mera stress, skulle ner på systemet och köpa massa alkohol! För jag har bestämt mig att de blir till att dricka idag och troligtvis imon! Efter 5 veckors uppehåll så är jag värd det, men ska ta de lilla lugna ;D
Har tagit de lugnt sen jag kom hem iallafall, har tittat på mad men och fixat i ordning mig, är så himla pepp på denna kvällen! ska bli super kul, ska festa med min syster och hennes vänner :)
 
me tonight, hello egoooo! haha
 
 
 

jobbajobbajobba!

godmorgon! jobbar ett dagpass för engång skull, 10 - 17! Sedan tar jag helg, jätte skönt! För sedan så väntas en hel veckas jobb! Ikväll blir det utgång i Värnamo ser frameot de riktigt mycket förra året hade jag jätte roligt denna dagen så hoppas på samma stuk! nu ska jag iväg till jobbet! pusssss

gonatt!

Nyss hemkommen och ska krypa ner och titta på ett avsnitt av, gissa vaaad? haha mad men såklart x)
Haft en trevlig kväll hos linda med massa tjöt med mina vänner sedan gick vi ner på stan och kollade läget lite! Medelåldersmän och kvinnor på borden, allt är som vanligt på värnamodagarna, men de är rologt! :D
puss & godnatt!

found it!!!

Jaaaaa, jag har hitta min fodralklänning! klickade hem den på direkten och nu är jag överlycklig!
Fann den på emmydesign.se, kan verkligen rekommendera denna sidan! älskar deras kläder!
Förresten så tog jag tag i mitt liv sen och städade hela huset, duktigt va? nu ska jag snart iväg till jobbet, har sånt himla chill pass i dag! 15:00-19:00! Sedan ska jag ner till min vän Linda och träffa min andra fina vänner och sedan ska vi nog ner en stund på Värnamodagarna! Trevlig eftermiddag! pussss
 
 

de där med drömmar!

har sovit otroligt dåligt i flera dagar i rad nu, vaknar ett ex antal gånger per natt pågrund av olika andledningar! Vet inte riktigt vad de kan beror på, vaknar även jätte tidigt på morgonarna och kan inte somna om igen.
Som idag tex, så vaknade jag vid halv åtta tiden och kunde inte somna om, men jag är fortfarande trött och jag ligger fortfarande kav i sänegn som den latgris jag är idag! Tog mig upp innan iallafall och åt frukost med mamma, och en av de konstigaste tingen hände! Jag satt och berättade för mamma att jag sover dåligt osv och började prata om vad jag drömde om inatt och mamma började titta lite konstigt på mig! Då visade sig att hon drömt en dröm som var i stil med min, jätte konstigt! Antar att ni är lite sugna på att höra vad den handlade om? De va inget märkvärdigt så utan den handlade om att vi skulle flytta till en supermordern lägenhet, med upp och ned våning, den hade en liten trädgård och den låg väldigt centralt! And that's it! haha Nu ska jag ta tag i mitt liv! pusss

dress like Joan in Mad men!

Jag har verkligen blivit som besatt av serien Mad men och har i princip snart sett klart första säsongen på bara några dagar! En av mina favoriter är Joan Harris, här har ni henne i rött hår till vänster! Ursnyggggg!
 
 
Kläningen: Emmydesign.se 1120 kr
Skor: Ellos.se 399 kr
öronhängen: Chique.se  69 kr
Halsband: Blingit.se 399 kr
Armband: Chique.se 99 krdress
Läppstift: Lyko.se (IsaDora Jelly Kiss 58 Orange Blossom) 99 kr
 
Ciggaretterna finns med för att det finns ingen stund på dygnet som hon går utan en cigratt i handen!
 

trött brud!

en väldigt trött tjej som uppdaterar, ska lägga mig nu och titta på ett avsnitt av mad men! puss & godnatt!
 

20 år och inte hål i tanden oskuld längre!

Rubrikern säger allt, efter 20 år och inte haft en endaste litet hål så hade jag nu ett, dock pyttelitet sa dom. Men ändå, ett hål nu är den eran förevigt bryten! haha Kan aldrig mer säga att jag aldrig haft ett hål, inte för att de kommer påtal så ofta men ändå! greejen liksom! 
Men de kom nått positivt ur de, förutom att jag fick de lagat då, så behövde jag inte punga ur massa pengar som jag trodde! Är med i frisktanvård, som betyder att man betalar en viss summa för tandvård varje år. Jag hade ju gått och trott att det bara gällde rutinbesök och inte om man hade hål eller likande! De va riktigt gött, för efter att har köpt hundmat för 600 kr var jag inte speciellt sugen på att lägga ut mer pengar!
Nu ska jag hänga med mami och handla lite sedan vankas arbeteall, ha en trevlig eftermiddag!

singing in the rain!

Går emot vädret och har klänning på mig idag, de öser ner men jag ville använda min nya fina klänning!
Har vart nere på stan och köpt lite hundmat till min pärla och blev även en jätte söt rosa syltburk för 25 riksdaler!
Nu blir det ett besök hos tandläkaren sedan ska jag kila ner på stan och kolla vad deras matstånd har att erbjuda! :D
 
 
 
 
 

Svensk film, finns de något bättre?

God morgon! Ligger och glor på fimen pleasantville och ska precis gå och fixa lite frukost så tänkte ta mig en paus från filmtittandet och lägga upp ett inlägg som handlar om just film! Fin övergång där va! 
Jag är ett sjukt stort fan av svenska filmer och tycker faktiskt om det mesta i svenskfilmväg och så har det alltid vart enda sen jag var liten. Jag är uppvuxen med en pappa som älskar film och särskilt svensk så de kanske inte är så konstigt!
Tänkte iallafall göra min topp 30 lista på svensk film, och topp 30 för att de är lite ovanligare och för att jag har väldigt många favoriter! Så nu kör vi! Har säkert glömt någon, men då får de vara!
Måste bara nämna att beck och wallander filmerna är mina favoriter med men de är så himla många så kan inte bara välja en men de är väldigt högt upp på listan med! Enjoy!
 
 
 
1. Änglagårdfilmerna
 
 
2. Snabba cash
 
 
3. Ondskan
 
 
4. Vingar av glas
 
 
.
 
 
5. Black jack
 
 
6. Mitt liv som hund
7. Festival
8. Sällskapsresfilmerna
9. Det blir aldrig som man tänkt sig
10. Hundtricket
11. Heartbreak hotell
12. Adam & Eva
13. Tjenare kungen
14. Tomten är far till alla barnen
15. Sunes sommer & jul
16. Engång i phuket
17. Vi hade iallafall tur med vädret
18.Göta kanal
19. Drömkåken
20. Smala sussie
21. Bröllopsfotofrafen
22. Patrik 1.5
23. Kopps
24. Fucking åmål
25. Torsk på tallin
26. Populärmusik från vittula
27. Livet är en schlager
28. Fucking åmål
29. Millenium triologin
30. Svinalängorna
 

värnamodagarna nästa!

nyss slutat jobbet, ska ner på vmodagarna nu med goa vänner och se vad de har att erbjuda! :) ha en härlig kväll! :)) puss på er!

Kafferast!

Sitter på jobbet och har rast, himla seg idag så trycker i mig lite kaffe! Dock är jag typ väldigt glad inombords och jag har en magkänsla om att något bra kommer hända! Mina magkänslor brukar aldrig slå fel så undra vad detta kan vara haha :) jobbar till nio sen ska jag umgås med min fina vän viktoria :)) pussss på de! :)


be my baby!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

you've my heart


All my dreams and all the lights mean nothing without you

 
 
 

God morgon!

god morgon!
Vaknade upp för en stund sen och har hunnit äta frukost och kolla på ett avsnitt av mad men med min te kopp i sängen! Har verkligen börjat inse att jag tycker om att ta de lugnt på morgonen, innan så gick jag alltid upp jätte tidigt och körde ett gympass, vilket kan vara skönt med! Men nu har jag vart halvkrasslig så pass länge, är inne på 4 veckan så de var ett tag sen! Dock som jag nämnde nyss så kan de vara skönt att vara på gymmet med, tycker verkligen om när de är få där som de oftast är på morgonen och man kan köra helt i sin egen takt. Men just nu trivs jag med allt som de är, den där stressen över att träna har lagt sig och jag känner att min kropp måste bli frisk innan jag börjar promenera och gymma igen för annars blir de bara värre!
Idag står tandläkaren och jobb från 2 till halv nio på schemat!
 
Förresten idag börjar värnamodagarna, en folkfest i Värnamm som pågår från idag tisdag tills på söndag!
ska nog ner nån dag och kika lite, sen blir de nog att festa till de på fredag!
 

time for some sleep!

dags för mig att sova, redan lagt mig i sängen och ska nu gosa ner mig ännu mer och kolla på Mad men!
Sov så gott allesammans, natti på er!
 
Älskar citatet & bilden!
 

Dallas!

Sitter bänkad framför tvn och tittar på dallas med mamma och fanny, mamma insisterade på att vi skulle titta på de. Hon själv har sett framemot i flera dagar, och jag måste säga att jag gillart! Intriger och massa drama!! :)
Sedan finns de väldigt mycket ögongodis också och de är inte helt fel!

  

 


think pink!

juuuust de jaa! Glömde visa mtt nya rosa läppstift som jag köpte idag! Har en hel uppsjö av rosa läppstift, men jag gillart! nu ska jag glo på mad men och dricka te :D
 

give it to me!

Jag är inte den som har tur i spel, de har faktiskt gått så långt en gång att efter att ha tagit sådär 20 lotter på Astrid Lindgrens värld en gång så fick min pappa köpa ett gosedjur till mig av lottförsäljare!
Tänkte dock nu vara med och tävla om ett presentkort från http://www.nitrohead.se/ på 400 kr och kan ju hoppas att jag har lite tur, för jag har kollat in en massa fint där som bla dessa klänningar, och pennkjolen nedan!
Om du spanat in nått som du skulle vilja ha så varför inte vara med och tävla?! gå till http://retrolover.blogg.se/2012/august/vinn-presentkort-fran-nitrohead.html och var med!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haft en härlig dag med min familj!

Här kommer min dag i bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gaaaaah, i'm stuck!

Har sett några avsnitt på första säsongen av Mad men och jag är helt fast! Total älskar den, de här är inte bra! hej!Nickolinakommerinteharnågotlivdekommandedagarna!! haha blir alltid så om jag fastna för nån serie då ska jag alltid se alla avsnitt så snabbt som möjligt!
 
 
 

dress like Katy Perry!

ännu en sångerska, Katy Perry! Lite 50tals stil har hon allt, när de inte går allt för långt, som de gjort ett antal gånger! Är ett väldigt stort fan av playsuits, jag tycker det är bland de skönaste man kan ha på sig! Hade ju absolut inte tackat nej till hennes!
 
 
Två delad playsuit: bluevelvetvintage.com 90 dollar
Rosa hjärtformade solglasögon: Sivletto.com 149 kr
Svart plastarmaband: accessoarshopen.se 39 kr
Röda jordgubbsörhängen: daisydapper.com 110 kr
Hel playsuit: sivletto.com 1099 kr
 

Mot borås med la familia!

Som rubriken säger så är jag påväg mot borås med min familj, vi ska till nelly.coms outlet i borås! Hoppas jag hittar massa fint! Förväntningarna är ganska höga, var där senast för två årsen och då fann jag en väldans massa kläder! Haha egentligen ska jag inte shoppa, jag borde sälja mina kläder som jag inte använder! Men va ska man göra?! Älskar ju att shoppa!! :DD. Pussssss


tröööööööött

nyss hemkommen från jobbet, är såååååå trött! Har nog aldrig jobbat så hårt som jag gjort idag! Har sprungit runt och grejjat med massa på jobbet sen klockan 3 till 9 -.- nu ska jag glo på film och dö lite i min säng! Tacka gud att jag är ledig imon!
 

de här visste ni inte om mig!

jag är fruktansvärt målinriktad, har jag satt upp ett mål eller bestämt mig för något är jag svår att ändra på
 
jag älskar att gå på festivaler
 
jag älskar höjder och när det går snabbt
 
jag vill åka till indien endast för att få käka riktigt indisk mat
 
jag har lite samlarmani i mig, älskar prylar osv och har lite svårt att släppa taget om vissa ting
 
jag har egentligen väldigt kort och VÄLDIGT lockigt hår
 
jag är lite av en fixare, har tex min syster eller kompis armband gått sönder så kommer de oftast till mig så fixar jag de
 
jag älskar att gå ut och dansa
 
något utav de värsta jag vet är blod och åska
 
min favoritplats är min sommarstuga klockelund com ligger låite utanför sävsjö
 
jag klarar av de flesta insekter men nått av de vidrigaste är nattfjärliar
 
Jag & min bästavän för en väldans massa åresen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

strawberry!

Känner att den här glassen är ett måste, älskar denna chokladen och älskar glass så det blir nog väldigt fin kombination!
 

shoppingshoppingshopping!

Tänkte tipsa om några riktigt bra klädsajter som jag tycker om med inriktning på 50-ta, rockabilly och pinup kläder!
kan sitta i timtal och glo på alla kläder och tröttnar aldrig!
 
 
http://missretro.se/
 
http://www.toocool.se/sv/
 
http://www.trailertrash.se/sv/
 
http://www.bettiepageclothing.com/
 
http://misssmith.se/osc/products_new.php
 
http://www.pinupgirlclothing.com/
 
http://sweetsandy.se/
 
http://sivletto.com/
 
http://www.daisydapper.com/se/
 
Kommentera gärna om ni har några tips på bra sidor!
 
Några jag vill ha och måste ha inom en snar framtid!
Den underbara fodraklänningen som Tifa DeLeone har på sig!
 
 
Den här finingen!
 
 
 
 
åhhh ge mig dessa svarta byxor, kom säkert se ut som en förstoppas säl men vill ha ändåååå!!
 

va gör jag uppe?

De är frågan jag ställer till mig själv?!
Vaknade vid 7 och kom hem vid 2 tiden och kom inte i säng förens halv tre. Förstår inte ens hur jag har orken att vara vaken, men tydligen haha  Slår väl tillbaks senare på dagen antar jag! Hade en fruktansvärt rolig kväll igår, först så var de bara jag och viggan hemma hos mig, fick äta bulle med kött och mina förväntningar var så himla höga! Och de bästa var att jag inte blev besviken, jag var i himlen där ett tag!
Iallafall snackade massa och dansade sedan kom Elin förbi och hängde sedan med till chappen, det blev mycket dans! Me liiiiike! :DD Var en toppen kväll på alla sätt och vis, och det roliga var att vi alla tre var nyktra. När hände de senaste liksom? riktigt längesen skulle jag vilja påstå! om de ens hänt haha
 
Bilder från gårdagen!
 
De är min mamma som fått för sig att vi ska ha mikron där, bland de konstigaste jag vart med om väldigt omständigt är de också!
 
 
Här har vi dem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's happening!!!!!

Jag ska få äta bulle med kött idag!!!
 
Det är en kinesisk maträtt om man nu kan säga , eller tillugg är nog bättre! Jag och viggan testade de första gången i Singapore, sen åt vi de i Malaysia, sedan i Thailand och sist i Vietnam! Ooooohhhh ja vi älskar de!!
De är en kvinna som vart på willys och jobbat som jag känner och som nu är på kvantum på Viggans jobb och hon är från Vietnam och en dag hade viggan berättat om bulle med köttet och de visade sig att hon har såna hemma, nedfrysna!!!!
Så nu har viggan fått ett paket och idag ska vi äta, åhhh vad jag kommer njuta!
Så jäkla gott är de, och till er som undrar va de är så är de ett väldigt fluffigt bröd som har en fyllning i sig. Kan antingen vara kött och ägg eller enbart kött och så är de oftast en sörja i! Himmelskt gott! :))
 
Här är en bild på den i Singapore! :))
 
 

väntar på bästa!

sitter i soffan och mår nästan lite illa av iskaffet, fick sån sockerkick pga den kondenserademjölken haha x)
Väntar iallafall på världens bästa, nämnligen viggan aka viggost! :))
Ikväll så blir det nog massa tjöt hos mig sedan drar vi oss vidare till chappen för lite dans och andra roligheter!
 
Så här ser jag ut idag!
 
Har en svart topp på mig med spetspuffar på och ett par svart ankellånga byxor!
 
 
Matchar med ett par av mina favoriter!
 
 
 
 
 

iskaffe, fixa naglarna och lite tid framför datorn!


I can conquer the world

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mot jobbet!

Somnade inte förens vid 1 tiden igår vilket har resulterat i väldigt för lite sömn och en trött Nickolina, men de är inte så farligt ändå.
De är ganska lugnt nu på morgonkvisten när man öppnar så man kan gå runt och dona med annat och vara i sin egna lilla bubbla. Passa mig perfekt denna morgon, känner att jag har väldigt mycket i huvudet just nu, som behövs redas ut! Så de är tummen upp, idag går jag till halv  4 och efter det blir det nog lite festligheter. Jag,Viktoria och en tjej på mitt jobb som heter Emelie ska nog dra till chappen! Är så danssugen, men säg nån dag jag inte är de?! Dags för mig att göra lite nytta här i livet! Pussssss
 
Kom ihåg lista till mig själv:
- Köp energidricka
- Köp Silica
- Köp Värmeskydd
- Köp kondenseradmjölk
 
Tänkte göra mig en sån här goe sak när jag kommer hem! :DDD
 

Sängen nästa? yes sir!

kom hem från jobber för en stund sen, så nu sitter jag bänkad framför tvn. Ska gå och lägga mig snart om jag kan ta mig upp från soffan! Är så himla trött, men de är nya tag i on börjar vid 7 imon, hej o hooo!
Är ensam hemma ikväll iallafall och de jätte skönt, fannny är i halmstad och mamma är ute och roar sig! Så its me and the dogs, myyys! Neh, de är en dag imon med, god natt! pusssss
 
Ni får en fin bild på Marilyn Monroe här, förresten så är detta en av mina favoriter! Även denna jag har tatuerad på underarmen :)
 
 
 
 

vill sola, bada och njuta!

Har sån fruktansvärd jobbångest, klart det ska vara jätte fint väder så fort jag ska till jobbet. Så himla typiskt, de enda jag vill är att sola och bada just nu.Även om det är typ de sista jag ska göra, lär ju aldrig bli frisk annars! Men de är så himla varmt inne hos oss, håller på o dö av värmeslag! Nu ska jag drick loka! pussss
 
 
 
 
 
 

Nöjd chey!

Sådär ja, gick från kort till långt på en timma! Hel nöjd är jag, tack så mycket ilda :) nu vankas de some food och sen lite arbete! :) förresten se förbi mitt korta oplattade hår x)


lite inspiration på morgonkvisten!

    

kaos på willys!

hooola! kom hem från jobbet för en stund sen, har precis käkat jordgubbar med mjölk så nu tänkte jag blogga lite! Min dag på har vart väldigt händelserik faktikst tillskillnad mot vad den brukar vara, lärt mig en del nytt på jobbet! Alltid roligt, sedan har de vart så himla mycket folk!
Kan ju tro att halva Värnamo hade bestämts sig för att handla på willys för att det har vart tjockt med folk från 4 till halv 9!
Allt har gått i ett, älskar såna dagar för man hinner inte sitta och stirra sig blind på klockan. Så tiden har gått fort som bara den! Men det har ju vart ganska kaosartat, knappt inget folk på golvet för alla satt i kassan! Men så blir de ibland!
Jag och en kollega satt och klurade på varför och kom på att skatteåterbäringen kommer ju nu för de som inte fick den vid midsommar så de är inte så himla konstigt att de va så mycket folk!
Neheep, nu ska jag nog gå och lägga mig, imon ska jag sätta i nytt löshår!!! Är såååå jäklans pepp på de så de är fan inte klokt! haha :))
 
 
Pussssss

Iväg & jobba!

Inte alls sugen på att jobba efter två dagars ledighet! But A woman's gotta do what a woman's gotta do! Pusss på de!


dagens vill ha!

åhh har såna cravings efter en riktigt snygg svart fodralklänning, har målat upp en bild i huvudet hur jag vill att den ser ut! haha vilket kanske inte är de smartaste för då lär jag aldrig hitta den! Men jag ska fortsätta letandet!
 

lite sleten? jaaa!

Ligger fortfarande och drar mig i sängen, är lite småseg sedan gårdagen även om jag inte drack nått! Somnade vid fyra tiden så kan nog vara därför!
Har vart ledig i två dagar nu och det har vart jätte jätte jätte skönt, känts som en liten mini semester! Men nu är de nya tag igen, jobbar hela veckan ut och det är ju inga nådiga pass då! Heldagar så de bara skriker om de men cash is king!
Nehe va har hänt sen igår? jo just de ja, nått så viktigt få jag inte glömma ;D Har fått tid och sätta i mitt löshår som bara ligger och vänta här hemma på att bli använt, så imon vid 10 så blir jag långhårig på "riktigt" igen, ska bli as gött att slippa clipsen. Kan ju bara ha en frisyr och det är endast för att mitt vanliga hår är så kort och det ser inte klokt ut om jag skulle gör på något annat sätt! Så imon smäller de! ja jag är ju fortfarande inte riktigt frisk, känner av snuvan och igentäpptheten. Så ingen träning för mig, och knappt inga promenader för Nikta, vilken dåliga matte jag är ibland, men de är bara tillfälligt! Måste bli frisk ordentligt nu!
Nehep dags och ta tag i sitt lilla liv, börjar jobba om 2h och 30 min!
 
Pussss

gårdagens festligheter!

 
Johanna hade gjort det jätte fint!
 
Grillmästarinnorna! 
 
Aldrig påstått att vi är normala!
 
Så himlans gott!
 
 
Jag & min bästa vän Viktoria!
 
Fina flickor!
 
Min fina vän Elin!
 
 
 

dress like Lana Del Ray!

klä dig som tjejen med super rösten och helt underbara låtar!
 
 
 
 
Kläderna är ifrån:
Skjorta Club L (nelly) 249 kr
Shorts Vila 159 kr
Öronhängen Pieces 129 kr
Skor Spike (nelly) 499 kr

Natti natti!

Kom precis hem efter en toppen kväll, var sjukt mysigt hos jojo! Maten va super, all creed till johanna! :D harrys leverade, hade jätte roligt! Tack alla för en super bra kväll! Bilder kommer! :) Pusssss & godnatt!


Onsdags klubben!

Nu drar jag iväg till johanna för grillning och onsdagsklubben på harrys! Pussss


njuter med en smoothie!

Sitter på altanen med en jordgubbs smoothie, perfekt en varm dag som denna ! Har vart på stan och shoppat lite, köpte massa smink som de alltid går åt, all  mitt bas sminket är nästan slut så de behövdes!
Tycker det är så himla tråkigt att köpa sånt bas smink, endast för att de kostar så mycket! Köpte ett puder, en dream mattemousse, en mascara och en ögonbrynspenne och de gick på ca 350 kr. Så onödiga pengar egentligen , men man behöver ju de! Hittade ett riktigt fynd, en jättefin blazer för 75 kr! Annars har jag inte hittat på så värst mycket! jo, va på kvantum och köpte kött till kvällens grillning, trodde minsann jag skulle få träffa på viggan där men de visade sig att hon hade rast! Träffade en annan prick istället nämnligen elin hyltestrand, var ett tag sen så de va himla trevligt!
 
 
 
 
 
 
 
 

så här ser jag ut idag!

shortsdressen är från hm & koftan från gina tricot!
 

klassiska skönheter!

Marilyn Monroe
 
Elisabeth Taylor
 
Grace Kelly
 
Ingrig Bergman
 
Audrey Hepburn
 
Anita Ekberg
 
Rita Hayworth
 
Sophia Loren
 
Diana Dors
 
 

Nu ryker utväxten!


june!

som jag nämnde igår så tänkte jag lägga upp lite bilder från sommaren och börjar nu med juni såklart!
 
Juni månad inleddes med Summerburst i Göteborg, riktigt najs var de! Såg artister som Avicii, deadmau5,calvin harris, axwell,alesso,dada life, nause. osv! Älskar sån musik!
 
 
 
Jag gick från kort hår till långt!
 
 
 
 
 
sedan tatuerad jag mig!
 
 
 
 
De blev en himla massa jobb och träning på veckorna och festande på helgerna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
studentfirande!
 
 
 
 
 
Midsommarfirande hos lisen!
 
 
 
 
 
 
Sedan blev de massa myskvällar på stigs, och filmkvällar, och även lite bio på de!
 
 
 
ohhh just de , pappa köpte en bil! love it!!!
 
 
 
 

goooosh, va het man kan va!

Sitter och kollar på ondskan med lillasyster och detta är ju ögongodis till max!
 

härliga tisdag!

Påväg till pappa imorse!
 
 
Var och åt på sandsjöbaden , älskar deras mat där! Satt ute och njöt i de fina vädret, hur mysigt som helst!
 
 
Entrecote med potatis!
 
 
Min fina, underbara, galna och flummiga pappa! Älskar dig!
 
 
 
Var vid farmors och farfars grav ocg fixade iordning lite :)
 
 
Blen även lite loppis besök, både i sävsjö och värnamo. Köpte detta och två djupa fat i samma stil som de tallrikar jag köpte förra veckan! Hel nöjd! :)
 
 
 

Just nu!

Sitter hos pappa, har hjälpt honom
Med lite grejer så som städning och sen har jag vart och handlat åt honom

Och fanny har vart duktigt o hängt tvätt och klippt honom! Han hoppar på kryckor för hans ledband var av så han har oprerats, och kommer få kryckorna som sina bästa vänner i några månader! Så han är inte enbart lat som de kanske lät ibörjan av inlägget ;D. Slänger upp en bild på mig och min fina syster!


mot sävsjö!

Bestämde mig för att äta frukost ute på altanen denna morgon, tror faktikst att det är första gången i år som jag gör de, riktigt illa x) Idag bär det av till pappa för att hälsa på honom, han bor i Sävsjö ca 5 mil från Värnamo så det blir inte att man hälsar på honom så ofta! Inte jag iallafall som jobbar i princip varje dag, men så är de måste ju ha pengar till min & Elins resa :)) Förresten så är jag ledig imon ked och då blir utgång med, vi ska först vara hos Johanna och förfetsa och dricka men för mig blir de redbull ;D Sen ska vi till harrus och onsdagsklubben, ska bli himla kul faktiskt, för att vi är ett gäng som alltid brukade fetsa och hänga ihop under gymnasiet och det har inte blivit så mycket efter det´, mest vid typ lite större tillfällen sm vid nyår osv. Men imon är alla samlade :)
 
krävde lite i arkivet, alltid lika kul :))
 
 
 
 
 
 
 
pussss på mina fina vänner!
 
 
 
 
 
 

always


bland juicehyllorna!

kom hem från jobbet för en stund sen, och sitter mig nu bänkad framför Wallander och som mitt löfte förra måndagen- Löftet  var att jag skulle hänga med hela filmen för jag är så himla dålig på de, och måste säga att än så länge går de bra!
Innan idag på jobbet när jag frontade bland juicerna så tittade jag på datumen och såg att en av juicerna går ut den 3 september och då slog de mig att sommaren är ju slut snart, för vi börjar oss närma oss september månad! De blev ju inte bättre av när jag kom ut från willys vid halv tio och de är nästan kolsvart ute! Herregud va tiden gått fort, de var ju bara några veckor sen solen lös när man kom ut från affären efter en stängning! Men de är ju tidens gång, men jag ser inte framemot en höst! Jag älskar sommaren, förra hösten var jag borta sep,okt ,nov och lite på dec, jag en av mina bästa vänner åkte till asien i 13 veckor, vi var i Singapore, Malaysia,Thailand, Kambodja och Vietnam! Mitt livs resa, än så länge ;D
Det jag tänkte komma  till nu i alla fall var ju att sommaren är ju snart slut och jag tänkte summera min sommar nån dag, lägga upp lite bilder och annat skoj!
 
Jag och viggan på första stoppet i Singapore, snygga vi är ;D
 
 
Här har ni mig på en ö i Malaysia!
 
 
Thailand var helt klart bäst, mkt sol, bad shopping och fest! Här är en bild på mig och viggan på en av de bästa kvällarna när vi var ute och reste! Vi var på e´n thaiboxningsmatch i Bangkok och sedam blev de paaaaarty på khaosan road!
 
 
Kambodja kom på andra plats, väldigt vackert land och mycket som är sevärt!
Här är en riktigt bra party kväll i siemreap, blev full på 16 kr! En öl kostade en halv dollar vilket ör typ 3 kr x)
 
 
Vietnam var riktigt najs med, älskade staden Ho chi minh city! Deras jordgubbs shake och ice coffee! Himmelskt! Här har ni mig på paradis ön phu qouc, dit ska jag åka med min man nångång i framtiden! Men måste ju dock hitta honom först ;D
 

Snart jobbdags!

Inte alls sugen på att jobba, idag är en sån dag då jag vill ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet! Är så trött i kroppen och sen blir jag lite halvt deppig när jag inte blir frisk nångång! De fnda jag vill är att få gå ut och gå , särskilt nu när de är så fint väder! Tog mig ur sängen och gjorde en makaronilåda nyss iaf och de va yummmmii :))


vill bli frisk!

Vaknade imorse av halsont,igentäppt näsa,att jag va jätte varm och hostade! Trodde jag skulle kvävas av min egna hosta! Pallar inte vara så här små förkyld längre, har vart de i över tre veckor nu, nu får de vara nog! Men de är lite mitt eget fel, började med träningen alldeles för tidigt, men jag kände mig ju bra då. åhhh har knappt pallat resa mig ur sängen, klockan är snart ett! inget carpe diem här inte x)
Pussssss
 

tattoo crazy?

tatuerings galen? ja de kan man väl lätt säga att jag är. Har alltid nån ny idé hur jag vill att nästa tatuering ska se ut och är oftast väldigt pepp på att skaffa en ny! Jag är väldigt impulsiv människa när det kommer till tatueringar, de är några få som verkligen har en riktigt anledning. Dom flesta har jag gjort för att jag bara tycker det är fint, okej de är ju en anledning i sig. Men jag tror ni förstår hur jag menar. Jag är en person som lever i nuet, och helt ärligt bryr jag mig inte särskilt mycket om jag kommer se hemsk ut när jag är gammal med massa tatueringar. För jag älskar mina tatueringar, och kommer stå för dem då med!
 
Iallafall så har jag varit helt tatueringsgalen sen sen jag gick i tvåan och gjorde min första tatuering, detta är nu 4 år sen. Jag och några till klasser var i Lettland på utbytesresa, en dag befann vi oss i deras huvudstad och jag och min bästa vän Elin bestämde oss för att tatuera oss, en stjärna var på foten blev de. Lite sådär halv crazy och spontant!
Var väl inte så jätte genomtänkt, men ångrar inte den på en enda fläck. Den är vår vänskapstatuering!
 
 
Sen dröjde de inte långt till nästa blev av, en ganska så impulsiv grej! Enda anledningen till att jag skaffade denna är för att jag älskar strukturen på diamanten. Älskar dom raka , cleana linjerna.
 
 
Nummer tre har vi här, en familje tatuering. Min mamma har den med,jag tycker om texten väldigt mycket. Den betyder styrka och att man måste tro på sig själv även om gjort misstag. Man måste ge den där egoboosten till sig själv även när man mår piss! För livet går vidare!
 
 
Yes, it's marilyn! Marilyn Monroe, kanske den jag minst tycker om men ändå så tycker jag om den haha. 
Ska göras om lite någon dag när jag hittat en riktigt bra tatuerare.
 
 
Peace! Ja fred är ju alltid gött! Denna är lite för att jag oftast alltid bär något peace märke på mig, eller gjorde ganska mycket innan. Nu använder jag nästan bara min peace ring som är en av mina favoriter! Men jag tycker denna är himla söt :)
 
 
Här har ni ett litet hjärta på lillfingret, även den en liten impuls grej! Gjorde den samtidigt som peacemärket, men när jag kom till tatueringstudion så vart hjärtat tänkt på ett helt annat ställe. Men sen blev de lillfingret och den är jag hel nöjd med!
 
 
Här ser ni en på sidan av handen, det står Nikita (min hunds namn) och vad kan jag säga? Jag älskar min pärla och hennes namn ska bara finnas nånstan på min kropp. Då passar de ganska bra jämte hjärtat där  med, denna tatuering ska fyllas i nån dag när jag tar tag i mitt liv xD
 
 
Sen har vi ju då nummer åtta, gjorde denna samtidgt som Nikita tatueringen och dessa gjorde i Bangkok, mitt på khaosan road! Just forever young står för att jag har sån himla åldersnojjam det är sjukt! Har gråtit på min födelsedag sen jag var 16 och fyller nu 21, när de väl börjar närma sig födelsdagen så blir jag nästan alltid deppig samtidgt som jag har lite av den där upprymdheten! Måste säga att det är en riktigt jobbig känsla, för jag vill inte bli äldre. Jag skulle vilja stanna tiden några år och sedan kan den få börja ticka igen!
 
 
Sen har vi då nykomlingen, live life står de i banderollen och det är de jag lever efter! Lev i nuet och njut av livet! Älskar rosor och hjärtan och old school stilen så kan inte bli mycket bättre, love it!
 
 
Snart kommer de nog fler! pusssss

Sängen kallar!

Nu säger jag godnatt, hela min kropp bara skriker om att få sova och just nu så tvingar jag ögonen att vara öppna haha pussss & godnatt!


can someone please turn on the radio?

 
Hittade dessa ursnygga radioapparater av ren slump, måste införskaffa mig en sådan, om dom inte är alltför dura ;D! Såg att de fanns en affär i Jönköping som sålde dessa så de får bli en trip dit nån dag :)
 
 
Den rosa är helt klart min favorit!
 
 

and here comes the bomb!

kaboooooom! Jag har lärt mig äta banan, allt började för några veckor sen då mamma köpte hem banan yougort. Kände då nått inom mig att jag MÅSTE testa denna för den luktade så gott! Så smakade och den va himmelsk! Sdan tog jag mig an att lägga lite banan bitar i vanlig vanilj yougurt, och de va mumma! Helt sjukt är detta, för jag har verkligen hatat banan sen jag var pytteliten. Mamma brukade mata mig med banan när jag var bebis men sedan 3-4 årsåldern så har jag inte klarat av de, kanske fick för mycket som liten! Men iaf, idag gjorde jag ett till framsteg, kökade friterad banan och det var jätte gott :D Lite stolt över mig själv, för trodde aldrig att jag skulle börja gilla de!
 
 

at the loppis today!


skräckfilm med favoriterna!

Efter loppisens slut var jag och min syster sjukt hungriga, så stack till lilla krogen och käkade kina mat, så jäkla gott! Men man blir så himla mätt, äter ju typ dubbelt av vad man egentligen skulle käkat x) Blev mycker skratt där ska jag säga er, haha herregud kunde knappt äta vissa stunder x), nu blir
de skräckfilm med syster och nikita!
 
Min fina syster!
 
 
 

folketspark & loppis!

Loppisen gick helt okej, fick ihop ca 800 kr. alltid bra till nått, och de var skönt och bli av med lite ting, de blir snart en loppis igen!
 
 
 
 
 
 
 
 

gårdagen i bilder!

 
 
 
 
 

Nu ska här säljas!!

Befinner mig i folketspark på loppisen, och nu ska här säljas! Lägger upp lite bilder senare idag på hur de såg ut :) wish me goodluck :)) pussss


Känner att kvällen kommer bli bra!

Sitter i lunch rummet på jobbet, har rast några minuter till! Sedan är de jobb till nio som gäller, idag blir de utgång! Men nyktert för mig, planerna för ikväll är förfest hos wiktor sedan chappen! Känner att de kommer bli en riktigt bra kväll, är riktigt taggad! Vill bara ut och dansa och ha kul! :)) pussssss


de där lilla extra!

Tänkte tipsa om lite håraccessoarer som rubriken säger; gör de där lilla extra!
 
Förts ut har vi:
 
bandana: Som ligger mig varmt om hjärtat, särklit nu när jag har mitt vanliga korta hår, och inte vill ha de lockigt då får de bli bandanan! Har den i flera olika färger och möster, men brukar för de mesta använda min leoprad färgade! Jag tycker även bandanan gör sig finast i håret även om folk envisas med att ha den i byxfickan osv! Big no nooo!
 
rosetten: Älskar rosetter och har alltid gjort, helst ska de vara svarta! Tänkte faktiskt ha mitt hår idag i nått i den stilen som Kelly Osbourne har på den högra bilden längst ner. Jag gillar främst stora rosetter, har lite svårt med små faktiskt för jag kopplar dem till mig själv och min emotid i 8-9an och ne jag tycker inte de är så vackert på mig bara.
 
Sjalen: Kan man ha i håret, runt halsen, runt väskan, runt midjan, ja de finns väldigt många ställen! o ja , jag tycker den gör sig bäst i håret och runt halsen! titta bara på bilden på Rihanna och bloggerska Emma! Ser så himla fint och naturligt ut!
 
Solglasögon: Alla som känner mig vet att jag älska solglasögon och har massor, detta kan verkligen piffa till en helt outfit och sätta huvudet på spiken ;D
 
Blomman: Blommor i håret är verkligen fint, även om de är något jag sällan anvönder, men de måste de bli ändring på!
 
 
 

04:58

Ja ni ser ju vad klockan är, vaknade av att jag hade så jäkla ont i halsen. Himla sjukdom som aldrig ge sig :/ Så nu sitter jag här i sängen med chai te med honung i! Mumms, ska försöka sova nu :)


mysig och busig kväll!

Umgåtts med Viggan, elin och fanny ikväll, hängde lite hos elin sen drog vi till donkan! gu vad jag har hängt där på sistone, alldeles för mycket x) Alla var typ as flummiga och de blev ju inte bättre av kaffet haha
Vi åkte iallafall ut till ett ställe utanför Hörle för att en viss liten dam vid namn fanny insisterade så mycket på att vi skulle detta! Vi åkte iallafall till ett älgtorn och fick gå en bra bit i skogen på träbalkar innan vi kom dit, och mörkt va de ju med så man såg ju knappt inget x) Men bra kul var de :) Vi kom dit, gick upp i tornet och sen såg man ut över en hel mosse, säkert as vackert i soluppgången men de dög nu med för fint var de :) Såg dock inga älgar men två rådjur! :)
Där var vi iallafall, fyra flummiga tjejer, höga på koffein och socker en fredag kväll. va hände här liksom? x) haha
Vi stannade där en stund tills typ alla började frysa och min mensvärk spred sig mot fötterma och sakta men säkert typ började döda mig kändes de som, och de är ta mig fan inte bättre nu.
Men jag får skylla mig själv har inte orkat gå o leta efter alvedon.
Sedan så åkte vi tillbaka till stan, och raggade runt och lajjade oss. Tutade på folk och vevade ner rutorna och körde extra extra sakta om vi hade nån bil bakom oss, sååå roligt och reta männskor! En riktigt rolig och bra kväll! :))
Detta var även fannys sista kväll för henne i värnamo den här sommaren, åhh kommer sakna att hänga med henne! Men jag och elin ska kirra nån helg då vi åker upp till henne i höst, gahhh längtar redan :DD
Nu kallar sängen på mig känner jag, orkar knappt hålla ögonen öppna längre! Pussssss
 
 
 
 
 
 

dagens vill ha!

Jag vill ha värme, sol, en riktigt sommar och en snygg bandeau baddräkt!
 
 
 
 
 

dessa spekulationer!

kom hem från jobbet för en stunds sen och har precis käkat, satte mig nyss i sängen och tänkte vila lite innan jag ger mig ut på en pw! Köpte en bilaga till kvällsposten innan för jag såg att den innehöll några sidor med marilyn monroe!
Läste dessa medans jag käkade och i denna text så får man en presentation av vem Marilyn , men nästan hela texten kretsar kring hennes mystiska död! Om de nu va självmord, eller mord eller om något bara gick väldigt väldigt fel och var en olyckshändelse!
Jag har själv tänkt på detta väldigt mycket i mina dagar, ända sen papa spelade in en dokumentär om mordet på marilyn åt mig för sådär 8 årsen kanske! Den officiella förklaring är att hon tog sitt liv den 5 augusti 1962 genom en överdos av sömntabletter, men de finns oöndligt många teorier som tyder på att de var mord som tex så har maffian och cia pekats ut! Sen har jag för mig att typ några högt uppsatta personer som kenneedy bröderna också varit motiv, tror även städerskan och marilyns psykritiker pekats ut!
Min egen teori i detta innan jag lärde mig mer om marilyn var helt klart att någon har dödat henne, det finns inget annat! Någon måste ha gjort de, man kan inte vilja dö om man ser ut som henne!
Nu i efterhand så vill jag jätte gärna verkligen tror på, att det var nån slags olyckshändelse! Som jag läste i en tidning, att hennes psykriatiker och läkare helt ovetande skulle ha skrivit ut medeciner som hade en dödlig kombo! Men på ett sätt så lutar det lite mer åt de andra hållet.
För att hon var en sån instabil person. Hon åt mycket tabletter, hon slarvade mycket med hennes jobb, dök knappt aldrig upp i tid och om hon gjorde de så gick de inget vidare för henne. Men när allt funkade för henne så var det magiskt.
Jag tittar även tillbaka på hennes barndom, så tragisk. Hon hade aldrig träffat sin far, hon bodde hos sin mormor fram och tillbaka, hennes mamma var psykiskt instabil. Hon bodde vid lite senare år i fosterfamilj, sedan på barnhem där hon utsattes för bla övergrepp. Hon led av depprission och väldigt dåligt självförtroende.
Dock så säger bevismatreialn något anna, eller de känns lite hipp som happ med de, saker och ting har ändrats eller tagis bort/försvunnit.
Men de är inte så konstigt tiderna förändras, och om det är nu så att Marilyn dog av nån mörade hennes eller olykshändelse så kan de ju finnas folk som vill mörka detta. Neh här kan jag sitta och pladdra på i all evighet. Nu ska jag fixa med lite annat :)
 
 
En av mina favorit bilder på Marilyn, från filmen how to marry a millionaire!
 
 
 
 
 
 
 

kantereller och bajspåsar!

Åt en lyxfrukost nyss, mamma hade vart ute i skogen på kantarelljakt igår och kom överlyckligt hem med en hundbajspåse full. så det blev smösstekta kantareller på knäckebröd och chai te! Påtal om de där med hundbajspåsen, den historien är ganska rolig, för allt började med att jag och mamma var ute på kantarell jakt en gång, och kom på mitt uppe i letandet att, Va fan vi har ju inget att stoppa kantarellerna i. och då så börjar mamma gräva i sina fickor och hittar en bajspåse, och vi tänkte att vi får la ta vad vi har liksom och på den vägen är de! så nu är de oftast bajspåsar som gäller av denna konstiga anledning! Brukar inte hitta så mycket så det blir ju perfekt med en sån!
Dags för lite arbete på willys!
 
 
 
 
 

Fightfightfight!

Hade en liten fight med en långbensäckelpäckel innan, men den dödade sig själv och flög in i väggen! And the winner is nickolina!!! :))


dream kitchen!

Innan idag när jag lagade mat så fick jag en sån där känsla av att nu vill jag verkligen flytta hemifrån, jag vill packa upp alla mina ting som jag samlat på mig under åren som jag bott hemma.
Jag vill inreda,och jag vill dona. Jag vill se vad jag har egentligen i alla lådor!! haha
Jag är en sån person som köpt på mig massa grejer under flera år, älskar rosa, rosor, 50-talet och vitt så det mesat går ju i den genren! Vill att det ska var vita golv och vitt tak, sen rosor och vitt på tapeten, det ska vara väldigt ljust och öppet, och stora fönstern!
Så iallafall när jag stod där och lagade mat så fick jag sett sånt rus i mig att gud vad jag ska ha ett riktigt fint kök, som jag ska trivas att vara i och att laga mat i! För vårt kök som vi har nu trivs jag inte i alldeles för litet och inte alls min smak! Men de är inte jag som bestämmer de, och det finns ju vissa postiva sidor med att de är litet. Man når till allt, har man glömt mjölken till frullen så kan man bara vända sig om och öppna kylskåpet, likadant om du glömt kniven till smöret ;D
 
De här hade man ju inte tackat nej till om man säger så! Något som jag MÅSTE ha i mitt kök är en kryddhylla som är längst till höger. Vill inte att den ska vara nyproducerad utan vintage, och då i porslin och alldels lagom, och den har jag vart på jakt efter ett tag, och de är bara att fortsätta att leta :)
 
 
 
Älskar att jag har mer än hälften av alla dessa ting själv! men jag bara älskar det!
 
 
 
 
Nått i den här stilen skulle jag verkligen kunna tänka mig, men som sagt vitt golv it is for me och sen kör vi med rosa! Men fastnade verkligen för detta kök, älskar att det är så ljust och härligt!
 
 
Avslutar med en fin bild på Dita Von Teese, nu ska jag nana! upp om 5 timmar, pusss och godnatt!
 
 
 

Working!

Är på jobbet, slutar om sådär 5 h :) helt okej faltiskt, var inte alls sugen på att ditta i kassan idag! Och de har jag inte behövt heller, plockat varor o grejjat så de är skönt! Ne back to work :)


at the moment!

making some tikka masala, damn am good!
 
 
 

Ljuva morgon!

Ser ut och bli en himla fin dag idag, attans att jag börjar jobba vid ett! :/ kan ju hoppas att de vänt tills dess ;) vaknade för en stunds sen och har nyss käkat frulle, nu sitter jag i sängen och dricker te och läser lite min boudoir! Tröttnar aldrig på dessa tidningar, de har än sålänge bara getts ut tre st. Har dock läst dem minst 10 ggr var, så bra är dom! De har allt ifrån snygga bilar på 50-talet,snyggt 50 tals mode,smink,olika evenmang i nutid som siktar in sig mot lite rockabilly/50- tal kärlek & sex, tips på vintage/loppis butiker, mycket söta lite 50 tals inspierade ting och sedan inredning! Sen finns de massa massa annat! Så de verkligen en tidning jag fastnat för att den har allt jag älskar! Kan inte bli mycket bättre! Kolla in deras hemsida: http://www.minboudoir.se/

Så här ser tidningarna ut, så fort jag såg omslaget så visste jag att detta skulle va en tidning som föll mig i smaken!

 

 

 


känner mig en aning förvirrad


Mysigt slut på dagen!

Hängt med bästa viggan sen klockan 7 tills nu typ! Vi åkte direkt till donken och satte oss där och drack kaffe,hallå kaffetanterna! Har haft kafferep tills nu iaf!

Gud vad jag tycker om denna underbara människa! Finns ingen som är som henne, hon förstår mig så fruktansvärt bra! Hon finns alltid där för mig! Finns inte många som min viggost! :)

Efter donken blev den traditionella raggarundan på stan! Hah och lite till för den delen x) iaf nu tänkte ladda ner lite filmer och sen krypa ner och mysa i min säng som jag längtat efter typ halva dagen x).

Pusssss och natti natti!

Haha btw höll mig väldigt sysselsatt på donken x)

finaste viggan!


Let it rain over me!!!

Var nyss ute på en pw med nikita, och de kom ett sånt skyfall från ingenstans! En riktigt störtskur, som tyvärr fortfarande håller på! Jag och nikita gick på ändå, men jag märkte att nikita verkligen inte gillade de. Hon började gå saktare och huka sig som att hon trodde att hon böjde sig lite så skulle hon slippa undan de. Såg as roligt ut haha men de var faktiskt ganska skönt att gå i regnet för solen sken samtidigt! Men sen började de åska och då gick vi raka vägen hem, och då med raska steg! Haha hatar verkligen pska, de är så himla obehagligt! Nu ska jag hoppa i duschen och sen kommer viggan förbi, inte sett henne sen torsdags förra vecka! Ohhh de ska bli såååå roligt :)) pusssssss


att vara eller inte vara korthårig, de är frågan!?

Som jag nämnde i nått inlägg så har jag tagit ut mitt löshår, det har nu gått två dagar sen dess. Jag gillar på ett sätt att ha mitt vanliga korta och lite lockiga hår för det är just jag.
Samtidigt så ogillar jag de till max, för de växer inte så snabbt, det är alldeles för tunt, och mina lockar poppar upp lite här och var!
Så min fråga nu som jag ställer till mig själv är, ska jag köra på en till omgång med löshår? De slet förvånarts lite på mitt hår, jag gjorde en hårfärläning för ett par årsen och kan ju säga att mitt hår mådde inte bra efter de!
Tog ett antal ÅR för håret att reparera sig ordenligt! Jag känner mig mer vuxen på något vis när jag har längre hår, och jag tycker inte att jag ser så barnslig och liten ut som jag gör när jag har korthår.
Dessutom känner jag mig faktiskt mycket självsäkrare och vackrare med långt. Men det är ju det här med pengar, de kostar att ligga på topp!
Men det blir nog långt hår ändå, känner att saknar de alldeles för mycket! Ne nu ska jag beställa hår , whoop whopp!
 
 
 
 
 
 
 
 

jaha och va hände här?

 Har vart och jobbat ett morgonpass och svängde förbi ö&b påvägen hem, köpte bla mitt läppstidt,lim så att jag äntligen kan limma mina öronhängen, ett behövligt kollegiblock, en spray deo och även en leksak till Nikita, rosa såklart inget annat! haha 
 
 
ja, ca 15 min senare! Jag och familjen hann äta en måltid och sedan så kom jag ut i hallen! haha min pärla! hon ser så jäkla nöjd ut med!
 
 
lite andra rosa leksaker, inget annat duger! här är även den "nya" leksaken med, som de nu bara är en liten trasa kvar av haha
 
 
 
 
 

new in!

älskar mitt nya rosa läppstift, har letat efter ett sånt här! sen så hittar jag det på ö&b! livet är bra underligt ibland :)
 
 

gårdagens fynd!

 
 

On the work!

Är nu på jobbet, har rast! Sitter och lyssnar på massa skvaller i lunchrummet mellan städerskan och en kollega! Haha alltid lika kul x) tänkte lägga upp en bild på mig, så här ser jag ut en helt vanlig dag på jobbet! Hooooola!! Snart slutar jag :)) whoop whoop!


Morning!

Att dra till jobbet är inte så lockande nu ska jag tala om men de är skönt att jag slutar ett! Har ju hela dagen ledig sen, är inte så van vid detta då jag oftast jobbar kväll! Så detta är jätte skönt! Här är en bild på muggen jag köpte igår, är verkligen nöjd med den! Förresten så var den as go att dricka ur! :) nehepp på med jobbarkläderns och bege mig mot willys!


Klockan står på 05.20!

Rubriken säger ganska mycket, dags för mig att sova! Imorgon vankas de jobb från 7-13! Natti natti!


snart snart snart!

ja snart snart snart kan jag nog börja träna efter ca 3 veckors uppehåll, då ja vart i Magaluf och blev sedan sjuk efter d, så har träning fått ligga på hyllan och vila lite! Men nu är de bara hostan kvar, ingen snorig näsa, eller slem i halsen och ingen feber! Hoppas jag bara blir bättre och bättre nu :) Vill ut och röra på mig och är jätte tagga på ett riktigt magpass på gymmet! Känns som jag fått tillbaka glöden nu igen, men får vänta tills jag är helt frisk! :)
 
 
 

en riktigt bra dag!

full rulle hela dagen är de enda jag säger, men i like it! älskar när jag får saker och ting gjorda men inte behöver stressa som ett djur för att hinna med allt! allt har bara flytit på idag, dagar som denna älskar jag!
Hann med en runda på loppis, blev endel inköp men kom inte över 100 lappen!
Köpte bla en mugg med rosa rosor på, har länge letat efter den perfekta muggen! Inte en som är för liten och inte en som är för stor och hur stor är chansen att jag då hittar en med rosa rosor på , mina favoriter? Den bara stod och väntade på mig kände jag, så himla givet att den va min! sen fann jag även en bok, och en gammal dam tidning med lite inspration :) Även ett jätte sött mjölk/socker skål servis i rosa glas, väldigt fint!  åhh vad jag längtar tills jag flyttar hemifrån och få använda allt som jag samlat på mig under de senaste åren, har ett x antal lådor med diverse köksgrejer, inredningsstuff osv. guuuud kan knappt vänta! :)
 
Iaf förutom loppisen så blev de några timmars planering med min bäste vän elin och ¨vår asien resa som vi har framför oss, båda våra familjer åker till thailand i december månad. Min familj åker för att min mamma fyller 50, vi ska då stanna där över jul och nyår. Sedan ska jag och elin resa runt i Asien, vi har inte kommit så långt änså länge, men vi har bestämt länderna, trumvirvel dududduuuu : Thailand, indien,indonesien,filippinerna,kina och japan! JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HIMLA PEPP!!!!! :DDDDD Vill bara åka nu nu nunuuuuuu :))
 
Sedan blev det ett besök hos min kära vän fanny som snart åker upp till Västerås igen för att plugga, din jäkel! kommer sakna dig så mycket!
Nu ska jag kolla på film med min kära syster, lite bridget jones dagbok blir det! haha alltså denna film, den är så hímla rolig-jobbig-skämmig- gör ont i själen för att den är så pinsam i vissa lägenm, man vill bara hoppa in i filmen och hjälpa henne för de bara kliar i hela kroppen!Men jag älskar den!
 
Så här ser jag ut idag, fick ett ryck igår och tog bort allt löshår. Hade haft i de mer än 2 månader så hade tappat hur många slingor som helst och fällde jätte mycket hår. Så fort jag tog i håret så fick jag med mig en hel tuss kändes de som. Men ska sätta in nytt löshår nästa vecka :)
 
 
Planerimgen är i fullgång!
 
 
blev kräftor till lunch, kan ju säga att jag åt fler än två! haha älskar verkligen kräftor, tallriken var helt smockfull sen x)
 
 
Min fina vän fanny!
 
 
 
 
 
 

the closet!

tänkte lägga upp lite bilder på min garderod, dum som jag är ibland tog jag ju dem innan jag städade och fixade, men så är de ibland :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Redo för loppis!

Är nu färdig med rensandet och städandet till loppisen, fyllde 2 stora resväskor och 2 ikea bagar med kläder, skor och väskor! Blev även en rensning i mitt rum på diverse små prylar, som smycken, plattänger,hårprylar osv! Känns riktigt skönt att ha de gjort! Är så himla pepp tills på söndag, då ska de säljas! Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan försöa få i min hund lite mat (hon är då ingen frukostmänniska som jag) sedan bege mig på loppis :)).


De bästa på hela dagen!

Sitter i detta nu och äter dr godaste målet på hela dagen, nämnligen frullen! Förstår mig inte på folk som hoppar över den, är oftadt alltis svin hungrig när jag vaknar som idag till exempel! Dagens planer är att rensa & göra fint i min gaderob! Träffa fanny och elin och om jag hinner så hade jag velat svänga förbi erikshjälpen här i värnamo idag, dom öppnar vid ett så ska se till att hinna! Var ett tag sen nu :) jag och min suster var dock på loppisfärd förra veckan, vi körde mot växjö. Hittade en garage loppis, en som var stängd och sedan en som var i total katastrof! Aldrig vart med om nått liknande, de var som att komma hem till en i tv programmet maniska samlare. Det var grejer överallt och stapladr på varann, man kunde knappt gå därinne! Sånt är inye roligt alls, men de blev ett litet fyng bland allt bråte, nämnligen en söt sockerskål! Nu ska jag sätta igång med gaderoben! :) pussss


det där med tajming alltså!

Ligger i soffan med med min älskade hund nikita på golvet, vi ligger och slö glor på wallander filmen på 4:an. Men de är lönlöst för mig att ens börja kolla på dom, för de kommer alltid nått i vägen så jag inte kan hänga med. Som idag så ringde min bästa vän Elin precis när de började, inte för att de gjorde något alls. Var ett tag sen jag snackade med henne, har nämnligen vart i gbg i helgen och sedan var jag på namngivelse igår och jobb idag på kära willys så de har vatt fullt upp! Så de va bara trevligt att prata med henne :)
Iaf, de där vara bara ett exempel på en av många måndagar som wallander filmerna fullts upp med något annat! Lite komiskt för sitter oftast alltid bänkad vid tvn vid 21.30 redo att sätta mig in i filmen, men men de kommer väl en dag då jag ska se hel film! Nästa måndag ska bli en sån dag, de ska jag verkligen förska med! Rapporter om de här kommer haha Promise!
Tänkte iallafall krypa ner snart, är ledig imon och det ska bli himla gutt! Tänkte göra ett ryck i min klädkammare och städa och rensa ut kläder, jag och min Familj ska nämnligen sälja lite grejer på en loppis på söndag! Så får bli en riktig utrensning känner jag! sen ska jag hinna med och träffa elin och min kära vän Fanny dahl en stund!
 
Men nu ska jag krypa ner i min säng med min lurviga vän nikita!
 
Natti natti!
 
 

Lär känna mig lista!

 
 
 
DU
Namn? Nickolina Maria Susanne Strålberg
Gillar du ditt namn? Nja, har velat byta när jag var mindre, men trivs faktiskt med det nu
Födelseplats? Värnamo BB
Bor? Värnamo
Ögonfärg? Gröna med lite blandningar x)
Hårfärg? Naturligt blond.... i wish lite råttfärgat x)
Skostorlek? 37
Längd? 158 cm
Civilstatus? singel
Höger eller vänsterhänt? Högerhänt
 Vad gör du på fritiden? Tränar, umgås med vänner och familj,går på loppisar, är ute med min hund osv
Har du någon piercing? ja, har en i tungan
Har du någon tatuering? ja, 9 stycken. en på marilyn monroe på underarmen en på överarmen med rosor och hjärtan med en banderoll där de står live life i, en på foten där de står forever young, och en stjärna på foten, en diamant på handleden, ett peacemärke bakom örat en stor text på revbenen, ett hjärta på lillfingret och sen min hunds namn nikita på utsidan av handen. de var  nog alla phuuu x)
 
 
KÄRLEK & SEX
Tycker du om någon just nu? njaa, hemlis ;D
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut!
Har du varit gravid? Nej
Har du fått ditt hjärta krossat? Jadå, vem har inte ?
Har du någonsin haft sex? yes
Har du fått ett sugmärke? mohoho, ja tyvärr -.-
Har du gråtit över kärlek? Aa
Har du haft sex på fyllan? Japp
  Är kärlek viktigt för dig? ja de är de
 
 
ÄRLIGHET
Röker du? ja de händer...
Snusar du? Nej
Skolkar du? Går inte i skolan längre.
Gör du frukosten själv? Ja
Har du strulat någon av samma kön? Bara fyllekyssar.. HAHA
Har du varit på strippklubb? Nej, men hade velat gå nångång bara för skojs skull!
Vad gör du när du blöder näsblod? Hämtar papper!! 
Vem kan du prata om allt med? Min syster!
Har du solglasögon? för mååånga!
Vad heter ditt hårspray du använder? proffs, is the shiiet!
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? Grå
Sitter du vid en bärbar dator nu? min rosa mini dator :)
 
 
DÅLIGA TIDER
Har du druckit alkohol? Självklart
Hur ofta festar du? de beror på lite, nu har de blivit för mycket så nu har jag bestämt mig för ett uppehåll från alkholen :)
Vad gillar du att dricka? ciiider :)
 
 
Har du varit på begravning? ja, för många
Isåfall, vilka? bla min farmor och farfar som jag saknar som in i bomben!
Har någon nära dig dött? Aa..
Hur vill du dö? Lycklig
Har du någon gång varit på dop? Japp
Isåfall, vilka? kusinbarn osv
Gillar du livet? aaadå de är chill
Vem som står nära dig fick senast barn? Marie, min barndomskompis
Vill du ha barn, och hur många? inte på ett tag, men om några år vill jag ha 2-3 st :)
 
FAVORIT
Mat? Mammas koljox!
Dricka? Loka!!!
Färg? rosa, finns inget bättre!
Musik? Allätare!
Låt? finns många!
Veckodag? fredagar måste jag säga, om man inte jobbar kväll dååå!
Sport? volleyboll :)
Godis? choklaaad :D
 
 
 
FAMILJ
Vad heter din mamma? susanne
Vad heter din pappa? börje
Vad heter dina syskon? fanny
Är dina föräldrar skilda? ja
Vad heter dina mor/far föräldrar? sven,ann-mare, sigrid och folke
Trivs du hemma? jadå, men vill ha eget snart :)
Ominte, varför? -
Hur är din familj? dom är ju lite olika allihopa, men väldigt speciella och underbara på sina sätt!
 
 
ANTINGEN ELLER
Sommar eller vinter? Sommar
Bikini eller baddräkt? Bikini
Rosa eller blått? Rosa
Öl eller cider? Cider
Vin eller sprit? sprit
Bada eller sola? Sola
Fjortis eller emo? Fjortis
Pop eller rock? Pop
 
 

Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world.

Igår var de 50 årsen världens vackraste människa dog,hoppas du har de bra Marilyn!

Hooola!

nu är de så att jag är ingen riktig skrivar tjej, men fick ett ryck att nu ska jag banne mig börja blogga!
Så här i min blogg kommer ni helt enkelt får följa med min värld, kommer dela med mig av de jag känner för alltifrån min fanatiska sida som består till stor del av Marilyn Monroe, till loppisar och till massa rosa ting!
 
pussssss nickolina