On facebook!

Har nyligen gjort en Facebook sida, där jag kommer uppdatera när jag gjort nya inlägg här på bloggen och lite annat smått och gott!
Ni får gärna gå in och gilla sidan för att hålla er uppdaterade, för att gilla sidan klicka här
 
 

att våga!

Alltså hur underbart är de inte när man kommer till jobbet och får en underbar nyhet?
Tydligen hade det vart en ålderskontrollant (på triss,öl osv) en dag i min kassa som jag då självfallet inte vet vem de var, feedbacken på mitt bemötande kom idag! Ohh jag klarade de, + att de lagt till i övrigt rubriken att jag hade ett super bra bemötande och var väldigt trevlig!
Detta gjorde helt klart min dag på jobbet, att jag senare fick höra att jag har otroligt vackra ögon från en kund gör ju inte alls dagen sämre! Mitt humör var på topp och det var verkligen sjukt roligt på jobbet! :)
 
Tycker det är så kul med främmande folk som kommer fram och säger positiva saker till mig, så grymt roligt att folk vågar! För jag är precis likadan, om tex jag har en kund i min kö som jag ser har sjukt fina örhängen eller jättefint hår så blygar inte jag för att säga något!
Det som är så roligt är se att personen blir så glada och lyser upp! :D
 
Förra veckan när jag var på den stora loppisen på svenska mässan så fick jag så himla många fina kommentarer från helt främmande människor, det var alltifrån: du var den sötaste tjej jag sett till jag älskar din stil!
Åhh de var så himla fint, och jag blev helt överväldigad varenda gång!
Tack till er mina fina bloggläsare och de fina främmande människor för att ni vågar och för att ni har gjort mina dagar tilll de bättre! :D
 
 
 
 
 
 

a new favorite place!

Har definitivt hittat ett nytt favorit ställe här i Göteborg, för nån dag sen när jag var ute och spatserade så gick jag in i en filmbutik som heter Movie line.
En butik fullspäckad med massa film såklart, och det är verkligen super blandat, alltifrån klassiker till nykommlingar. Första gången jag såg så många Marilyn Monroe filmer i en butik, dock hade jag ju alla som var där så fick inte med mig nån hem, men blev en annan film. Nämnligen cindrella man, en av mina favorit filmer, den följde med hem och till ett väldigt bra pris dessutom, endast 39 kr! :)
De flesta priserna var väldigt låga, vilket är var super gött! 
Här ska de defintivt shoppas mer filmer, de har dessutom ett fik som jag tänkt besöka nån dag :D
 
 
 

Well, hello there friday!

När folk får helg ledigt så börjar jag jobba?
haha typiskt!
Men gud vad jag har längtat till dennna dag, för imon börjar jag på mitt nya jobb och har ett schema för hela mars! UNDERBART!
Men idag ska jag jobba lite på willys, melan 11-15. Himla fint!
 
Igår var en underbar dag, vid 6 tiden åkte jag in till stan och mötte upp viggan, shawn , hanna och
charlotte och tog ett gas vin :D
Hur mysigt som helst, satt och snackade till sent på kvällen! :D
 
Måste passa på och tacka för alla som röstat på mig i bloggtävlinge, tyvärr så vann jag inte . Men de kan man inte alltid göra, kom 2:a iallafall! ohhh de är inte dumt de! :DD
 
 

släng bort ditt liv, visst, gör de duuu!

Alltså jag blir så ledsen och frustrerad när jag vet om folk och ser folk som nyttjar droger och annat skit som inte ska vara i människokroppen.
 
När jag ser alkoholister på stan så vill jag bara gå fram till dem och säga:
Du är medveten om att du bara lever engång va? Släng spriten och gör något vettigt av livet.
 
Jag är medveten om att alla alkoholister/knarkare kanske inte haft den lättaste vägen och att det troligen satt sina spår och att de på så vis blivit som de blivit, och att de kanske inte fått tillräckligt mycket hjälp
 
MEN jag vet endel som också fastnat i det där träsket, men som fått så mycket hjälp men bara struntat i de och fortsatt på samma spår, och det är så himla tragiskt.
Riktigt fina männsikor som totalt förändrats, det är bara ett skal av dem kvar,
totalt känslokalla och ingen respekt kvar, eller ännu värre: dött av de.
 
Usch tycker det är så hemskt, jag ska aldrig aldrig aldrig hamna där.
Livet är den finaste gåvan jag fått, och jag vill uppleva så mycket som möjligt och leva livet fullt ut!
Drömmar är underbara, och mitt hopp är de bästa jag har!
 
 
 

I love you like a love song baby

haha jag vet töntigaste låten ever som rubrik, men denna låt har gått lite i repeat hos mig idag.
Samtidigt som jag lagat mat och pysslat i mitt hem!
 
Har kommit på en riktigt bra sak som ska införskaffas och det är en radio, en ROSA radio!
Tänkte jag skulle införskaffa mig en så Nikita inte behöver känna sig så ensam när jag jobbar, tänkte först att jag skulle ha tvn på men tror inte det är så bra idé. Därför känns en radio helt rätt!
Så när jag får råd blir det att införskaffa en radio, hade super gärna velat ha en från Roberts radio,
men de är så sjukt dyra!
Så får bli nått annat tror jag, en rosa ska de iallafall vara :D
 
Men tills dess, lite inspiration! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I NEED YOUR HELP!

Hallllo finingar!
 
Som sagt så är jag med och tävlar om att bli veckansblogg på bloggar.besökstoppen.se, och det är sista dagen som den pågår och nu behöver jag verkligen er hjälp!
Man kan rösta flera gånger, det måste bara ha gått ett dygn emellan, hjlälp mig att vinna!
 
Gå in här och rösta!
 
Tack så mycket för all hjälp så här långt! :D
 
 
 

drömmer mig bort

Min mamma åkte till Thailand i fredags och öser på med bilder på både facebook och instagram, jag är inte alls avundsjuk, inte alls.....
 
Här är lite bilder från de senaste tre gångerna som jag vart i Thailand, är väl inte jätte sugen på att åka just dit. 
Men jag vill ut och resa igen, är jätte sugen på sydamerika. Vi får helt enkelt se vad nästa resemål blir! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min morgon

 
 



Om att bryta mönster

På sistone så har jag hamnat i riktiga depp perioder, eller det är nog mer lite slumpvist valda dagar då jag mår väldigt dåligt, de kan ta flera timmar för mig att ens vilja börja fixa iordning mig, ibland orkar jag knappt gå ut med nikita men när jag väl gör de så tar de så mycket energi så att jag är helt slut efteråt.
Jag går liksom in i en egen liten värld och de är bara jag och mitt huvud.
 
De är på dessa dagar som jag brukar använda mat som nått slags lyckorus för att må bättre, och det blir ofta hetsätning.
Som sagt så har jag lidit av ätsörningar innan, bulimi och anorexia. Om ni vill kan ni läsa om de här
Har haft som tendens att använda maten som något destruktivt och, ätit och ätit på dessa dagar. Har inte funnits något stopp på mig, detta har i sin tur lett till att jag gått och kräkts upp allt.
Vilket i sin tur skapar som jäkla ångest, ångest över att jag spytt, ångest över att jag inte kan hantera maten och inte är kapabel till att stoppa mig själv.
 
Men har inte haft en sån dag på 2 veckor sedan jag började träna, men idag har de verkligen vart en sådan, MEN jag bestämde mig senaste gången jag gick igenom samma proceudur att jag ska inte spy upp allt igen, jag vill inte, och jag orkar verkligen inte.
För jag vet att jag äter inte och jag spyr verkligen inte upp maten för jag mår dåligt över min kropp,eller för att jag inte  trivs med den osv. FÖR det gör jag, trivs väldigt bra med den.
Utan de som gör så att jag mår dåligt är något helt annat, men maten har liksom blivit den trösten mitt i allt, samtidigt som jag inte kan hantera den på rätt sätt.
 
Dagen idag började faktiskt väldigt bra, körde ett riktigt hårt pass på gymmet, det var jobbigt till en början men när jag väl kommer över den lilla spärren jag hade så var det så himla skönt!
Ända sen jag började träna å har allt blivit så mycket bättre, om jag inte får göra dt så mår ag verkligen inte bra i kroppen.
Efter passet så åkte hem  och gick jag ut med Nikita och de gick väldigt bra. Busade i skogen och kastade freesbee!
 
Men när jag kom hem så blev jag totalt nere, tänkte om det var mitt blodsocker som fick mig att må dåligt så åt lite frukt och tog ett bad. 
Men blev bara mer och mer deppig, det är så svårt att förklara men hela jag blir helt borta och nere och tom i ögonen typ.
Efter de så var jag nära att börja småätaa och då hade hela min dag vart förstörd, och den onda karusellen skulle kunnat börja, men jag stålsatte mig själv, första gången på evigheter och det kändes helt underbart.
Det var ganska jobbigt att vara hemma så åkte in till stan och gick på lite loppisar och besökte en filmbutik, försökte verkligen sysselsätta mig med något annat och få tankarna på annat och bli lite mer positivare.
 
Har dock vart lite jobbigt på sistone, personer som betett sig som grisar mot mig, andra som tagit kontakt med mig som håller på med massa skit som jag inte vill ha något med att göra,saknar min syster och min familj, nikita som mått dåligt. Så jag antar att det bara var en tidsfråga innan det skulle komma nån sån här dag.
 
Men jag bröt mitt mönster idag, och jag är så sjukt jävla glad för de.
För jag vill verklige inte kasta bort mitt fina live på något som binder mig och tar upp hela min tankekrft, jag vill inte förstöra min kropp mer än vad jag redan gjort, jag vill inte skada och oroa mina nära och kära.
 
Nu är det bara att jobba vidare på detta och peppa mig själv när de kommer en dålig dag!
 
 
 

Bikini VS Baddräkt

Vem längtar inte till sommaren när man ser dessa sjukt snygga strandplagg?
De finns på Modcloth, där en massa annat fint finns med!
 
Men vad trivs ni bäst i på stranden, vad tycker ni är finaste ellet skönat?
Baddrräkts tjej eller bikini brud? :D
 
Jag köpte min första baddräkt i vuxen ålder när jag var i Bali, en röd skönhet som jag trivs i nått så fruktansvärt!
Men jag måste ändå säga att jag är en bikini tjej!
 
 
 
 
 
 

Fritzi's Hair Parlour

För någon vecka sen så visade Viggan och Charlotte mig en frisör salong som ligger i centrala Göteborg som sysslar med olika färgningar och klippningar samt massa uppsättningar i vintage/rockabilly stuk.
Frisör salongen heter Fritzi's hair parlour, och jag tänkte att jag skulle ta mig en titt in dit idag,  mitt hår börjar nämnligen bli riktigt risigt. Mitt blonda solblekta hår börjar blekna och det råttfärgade börjar skymta.
Vilket inte är något som jag gillar, hela mitt hår känns väldigt tråkigt för stunden och skulle behöva sig ett lyft.
Dock är färgning något jag verkligen inte vill, tona är väl de jag skulle kunna tänka mig att göra.
Vi får helt enkelt se vad de säger här idag, är sugen på nått helt nytt! :)
 
 
 

makeup and hair!

Skulle ju inte alls blivit ldsen om dessa damp ner i postlådan bara sådär, vill ha allihopa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

event du inte vill missa, del tre!

 
Rockabilly rave
 En rockabillyfestival i England!
 
 
 
 Bilar, rocknroll, hawaii party och massa annat!
eva eastwood ska dit i år!
För 9 året irad hålls denna festival i Italien
 
 
 
 
Burlesk loppis
En stor loppis i tockholm där privatpersoner säljer och köper vintage och burlesk kläder! :D
 
 
 
Bilar, rockabilly, sol och beachparty!! :)
En festival som hålls ibörjan på juni i Spanien!
 
'
 
 
 
En en dagara folkfest i som hålls för 11 året i rad i vårgårda!
 
 
 
 
 

Man kan ju bara le

Måste säga det igen, hur underbart är de inte med sol! Hela jag är så himla glad hela tiden, de är sjukt vad lite sol kan göra!

Idag har jag hunnit med 4 maskiner tvätt, lång promenad med nikita och även hämtat ut ett paket! 
Ohhhhh det var från daisy dapper, minns ni klänningen jag vann häromveckan?
Det var den! :)
Dock vart den lite stor på vissa håll, så tanken nu är att äta så många semlor jag kan så använda den ;))
Nej jag bara skojar, ska försöka sy in den så fort jag få tag på en symaskin! :)

Sitter just nu påväg in till göteborg, för att möta upp en tjej som jag träffade på wavebreak förra året! Få se vad vi hittar på men blir nog en fika! :D

Förresten idag åkte ballerina skorna på, kunde inte hålla mig längre! Haha








cravings at the moment!

åhhh alltså mitt cravings just nu är definitivt russin, har börjat total älska de!
Var verkligen ingen russin fantast för nått år sen, men tänk vad jag har missat under alla dessa år?
Fast det har jag nog tagit igen sedan jag upptäckte detta, alltså russin på gröten med hallon!
Så yummmmie! :)
De brukar vara så att jag brukar snöa in mig på vissa saker, någon som känner igen sig?
Har ni några cravings just nu?
 
 
 

vilken natt!

 
 
God morgon!
Klockan va ställd på 7 igår när jag gick och la mig, tänkte jag skulle hinna till gymmet och få de gjort riktigt tidigt.
Men så blev de inte,nikita väckte mig vid 3 tiden, hon hade bajsat på sig, och sedna kräkts väldigt många gånger.
Hon stid och hulkade jätte mycket, så var uppe i nån timme och tog hand om henne.
Så nu blev de sovmorgon istället och mys med henne på morgonen istället, men de är ganska gött de!
 
Jag kände nog på mig lite att det skulle hända något på natten för jag stängde toadörren och vardagsrumsdörren, vilket var en ritktig stor tur! :D
 
Så nu ska jag snart gå ner och tvätta sedan in till stan och möta upp en tjej som jag träffat en gång innan på kryssninngen wavebreak, ska bli riktigt kul!
Efter det kör jag ett gymass! :D
 
 
 

sjukling

Min lilla nikita har inte mått alls bra ikväll, och det gör så ont i hjärtat att se henne sådan.
Vi har vart ute över 5 gånger på mindre än 3 timmar för att hon är så dålig i magen, sedan går hon runt och piper och flåser. Så kan tänka mig att hon har jätte ont, min lilla pärla!
 
Vi ska iallafall krypa ner under täcket nu och försöka sova, har kommit i säng allt för sent de senaste dagarna.
 
 

follow me!

Följ gärna mig på bloglovin, så missar du inte ett enda inlägg!
Klicka på bilden för att komma till min sida!
 
 

svinrygg med en tvist

Igår så testade jag en ny frisyr i mitt hår, nämnlign en svinrygg!
 
såhär såg de ut!
 
 

Soooolen skiner!

Hur himla underbart är inte detta??
Känns som att våren är på gång verkligen! Pratade med syrran i london i går och hon hade strosat runt med ballerinaskor och en tunnjacka dagen till ära,  bara en knutta avis där! 
Men snart åker mina ballerina fram med!

Precis avcerkat ett ben, mage pass och lite kondition på gymmet! 
Att jag kan stå på benen nu är ganska sjukt, köttade verkligen sönder! Älskar att träna ben, bland den roligaste muskelgruppen :)))

Nu är de massa ärende som ska göras sedan blir det en långpromenad med nikita!
Blir en riktig hemmadag i dag tänkte jag, ta tag i tvätten, städa och diska! 
Älskar såna dagar när man bara få gå och pyssla hemma , lyssna på braig musik och göra de fint! 




fuck cancer

Go kväll!
 
haft en helt underbar söndag, den bästa på riktigt länge!
mötte upp charlotte, viggan och hennes pojkvän shawn vid scandic hotell vid ett tiden, och det som stod på schemat var pärlning!
Ohhh inte vilken pärlning som helst, vi skulle göra fuck cancer armband, ni kanske ha ett dem förut?
Dessa har blivit ganska populära på sistone, vilket är super bra!
Det är nämnligen organisationen Ung cancer som säljer dessa och de arbeta för att förbättra unga vuxna cancerdrabbades levnadsvillkor. Armbanden är en ideel verksamhet, så vem som helst kan komma och pärla dem när denna organisation är i din stad, me får dessuto ett av arabnden man pärlar!
Jag tycker det är en jättefin grej att göra och det är dessutom roligt, så varför inte dra med några kompisar och pärla lite?
Vi hade hur trevligt som helst, de bjöd på fika så vi satt där och fikade , drack kaffe och pratade medan vi pärlade! :D
 
Här kan ni kika in på deras hemsida och kolla mer!
 
 
 
 
Köpte med mig ett fint armband till min syster!
 
 
 

A RETRO-LOVERS GUIDE TO GOTHENBURG

Hittade en super bra guide nyss som jag tänkte tipsa om, en retro guide i Göteborg helt enkelt!
Önskade jag hade hittat den tidigare, men sånt är livet!
 
Denna guide är iallafall perfekt för en nyinflyttade eller en människa som är på besök som älskar vintage, retrocafër, och de mesta med 50 och 60 talet!
 
Här hittar ni guiden!
 
 
 
 
 
 
 

event du inte vill missa, del två!

Power big meet 
 
En av världens största bilträffar som hålls i Västerås i Juli!
 
 
 
High Rockabilly spain
 
Är ett rockabilly party som hålls i Spanien i början på september
 
 
Classic car week
 
Helt enkelt en stor bilträff som alltid hålls vecka 31, med massor av marknader, cruisingar och annat smått och gott!
 
Weekend Frenzy
 Rockabilly festival i England!
 
 
Sweden rockabilly festival
 
En festival som hålls i skara i slutet av Juni för dig som gillar rockabilly, klassiskabilar och massa dans!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loppisfynd och danskväll!

Hooola finingar!
Haft en bra helg soo far? 
Va ha ni hitttat på?

Min helg har en så länge bestått av myskväll i fredags, mega loppis igår med johanna! Vå båda fyndade riktigt fina ting! Sedan var det ut till en klubb som heter yankee
med johanna och clara! 
Hade riktigt roligt, måste göras om!

Nu ska jag iväg in till stan eftet en riktigt låååmg sov morgon så himla gött!!
Ohhh vad jag hittar på i stan få ni se sen ;))




Loppis fynden, ett rosa flamingospel!












O

time to add some color to your life

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

how tooooo: Faux bang!

Hallloj!
Det var en tjej som efterfrågade en tutorial på min faux bang häromdagen,
är lite svårt att ta bilder själv så tänkte att jag lägger upp en riktigt bra video som jag hittade på youtube istället som hjälpte mig när jag jag skulle göra min uppsättning! :D
Hoppas detta blir bra ändå, och hjälper dig! :D
 
 
 
 
 
 

vote vote vote!

tror ni vet vad de handlar buuut still, vet inte hur länge tävlingen håller på men hjälp mig att vinna! :D
 
http://bloggar.xn--beskstoppen-tfb.se/
 
 
 

Megaloppis!

Haft mardrömmar inatt igen, usch det är verkligen inte roligt! Sovit kanske 4 h, vid halv 7 gav jag upp och stack till gymmet istället! Sedan blev det en regning promenad med nikita!

Är just nu påväg till svenskamässan för att möta upp johanna och gå på megaloppisen där! 




Girlanger och kaffe!

Hooola!
Kom nyss innanför dörren, har träffat elin en runda! Suttit och filat och haft uber mysigt! Va jätte roligt att träffa henne verkligen, va alldeles för längesen vi sågs!
Köpte även på mig girlanger när jag var i stan, hittade de perfekta på TGR , endast 10 riksdaler! LYCKA!






bring me summer!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i dooooo want one!

Åhh har helt fastnat fr det här med två delade klädelsplagg, de bästa är att de är sjuuukt snyggt tillsammans men även snyggt att använda va för sig :D
 
Är himla sugen på att klicka hem den med hjärtan från styleiconcloset, beställt där innan och de gick galant! :D
 
Så himla fint till sommaren,  min lilla crush började ju i australien med magtröjora dä och höga kjolar! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vote for moi!

Som ni kanske såg igår så vart jag nominerad till att bli veckansblogg på beskökstoppen, har nu forstått att man kan rösta en gång per dygn. Sååå attte, om ni vill så lägg gärna en till röst på mig! :DD
 
Precis vart en svänga på gymmet och cyklat med Nikita, ska snart käka och möta upp elin i stan! 
Har inte sett den bruden på evigheter så ska bli riktigt kul :D
ohhhh imon är de en riktigt stor loppis på svenska mässan, ska gå med johanna!
Ska verkligen bli sjukt kul :DD
 
här har ni länken till besökstoppen!
 
Hoppas ni får en awesome helg!
 
 
 

Sushi och lite shopping!

Vart inne i stan en liten runda nyss, möte upp johanna och käkade sushi, och hade de allmänt trevligt! super gullig tjej de där, sedan vart en en svänga till El bastardo och inhandlade lite hårband, nu ska jag mysa ner mig framför en serie och bara ta de lugnt :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag är nominerad - RÖSTA!!!!

Kära läsare nu behöver jag er hjälp, har nämnligen fått chansen att bli en av fem till att bli veckans blogg på besökstoppen.
SÅ SNÄLLA SNÄLLA, gå in och röat! 
Hade vart URGULLIGT! :DDD
 
Här har ni länken, och så röstar på lite ner på högra sidan! :D
 
 

vårskor och realesefest!

 
Hur underbart söta är inte dessa??
Skorna är från Swedish haasbeens, och jag MÅSTE ha dessa tror jag! :)
 
Den 28 Mars har  mikabilly retrodesign här i Göteborg tjejkväll, och det innebär release för den nya vårkollektionen för swedish haasbeens + massa annat skoj!
Ska nog ta och dra mig dit faktiskt :)
Någon som ska dit? :D
 
 
 
 
 
 
 

hair inspo!

 
 
 
 
 
 
 

de går upp och de går ner!

Hoooola!
 
Haft en riktigt mysig morgon med god frulle och film i soffan, såg Monica Z. Ohhhh vilken grym film, älskade den från början til slutet, skrattade, grät och fick stundtals lite ont i magen!
En helt underbar film som jag tycker att ni ska kika på om ni nu inte sett den :)
Ett måste i min filmsamling, blir så inspirerad av alla vackra kläder och frisyrer!
 
 
Idag blev de vilodag från gymmet, måste prioritera dessa så att min träning inte går överstyr.
Med mitt förflutna med ätstörningar och hetsträning så är de lätt att det tippar över, så idag kör jag vilodag all day long!
Vilket känns riktigt bra än så länge, har gjort upp ett träningsschema för mig så jag får in rutiner så att det inte blir rubbningar där. Har lagt in två vilodagar i veckan som jag ska köra på i någon vecka för att ser ur de känns.
Nu ska jag testa lite frisyrer i mitt hår, efter all inspiration från filmen så kan jag knappt bärga mig! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monica Z och mysfrulle!




underbara marilyn!

med en helt underbar bild på marilyn säger jag god natt och kryper ned!
 
 
 

favoriter från IKEA

Fabrikör
 
 
 
 
Rosig
 
Stenstorp
 
 
 
 
Råskog
 
 
Visionär
 
 
 
 
 
 
 
 

kom vår, kom sommar!

Åhh vill bara att våren och framförallt sommaren ska komma, de regnar inte idag iaf, det firar jag med en blå klänning med vit hjärtan på från Bangkok!
Låt de gå fort nu tills de bli varmare! :D
 
 

event du inte vill missa, del ett!

Våren och sommaren är snart här så tänkte tipsa om lite event både i Sverige och utomlands som jag gärna skulle vilja åka på och som kan vara kul att veta att de finns!
 
Om de är nån som är sugen på att åka på nått så hojta gärna till för jag är väldigt pepp på de mesta :D
 
Klicka på länkarna för att läsa om dem :D
 
En rockabillyfestival vid namn get rhythm som hålls i Italien under 2 dagar!
 
 
Vintagemässan i Göteborg som kommer äga rum den 3 maj!
 
 
Den största burlesque festivalen, hålls i London från den 15-25 maj!
 
 
Den största rockabillyfestivalen som jag verkligen vill åka på, hålls från den 17 till den 20 april i Las vegas!
 
 
Hultsfreed hayride, kommer troligen åka på denna festival i år!
 
 
 

after workout!

Har en utslagen Nikita liggandes vid fötterna, vart ute och cyklat en stund, kom upp i ett riktigt högt tempo vid ett tillfälle, trodde nästan vi skulle krascha haha men de lugnade sig snabbt!
Var super kul att komma ut och cykla med henne, har inte gjort de sen i sommras!
Fick upp min cykel hit i helgen, så nu lär de bli massa cyklande :D
 
Har även hunnit med ett pass på gymmet, mage, rygg, och lite kondition :D
Känns riktigt skönt att har kommit igång ige, nu ska jag hoppa ner i badet sedan blir det att laga lite matlådor :DD
 
Såhär snygggge är ju inte jag på gymmet kan jag lova er, haha :D
 
 
 
 

mysdag med bästa viggan!

Haft en riktigt mysdag med viggan, hon kom hem till mig först, satt och snackade och bra tog de lugnt.
Sedan va hon tvungen att åka iväg en svänga, men jag kom förbi henne på kvällen.
Drack te ur hennes enorma och underbara muggar och bara myste!
sån underbar vän! :D
 
 

MIn facebook sida!

Gå gärna in och gilla min fb sida om ni vill, där kommer de senaste inläggen läggas upp så att ni har koll när ja uppdaterar!
Här kommer ni till den, :D
 
 

faux bangs!

Efter mycket om och men som de alltid är med mitt hår, så  har de iaf (postivitet) blivit ganska långt på sistone, och idag så kunde jag äntligen få till en riktigt fin och bra faux bangs! 
Är sååå himla gald, detta öppnar upp lite fler alternativ i frisyrväg, whoop whoop!
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan, och dricka the och invänta min bästa vän viggan!
 
Har förresten vart en svänga på gymmet idag efter uppehållet sen i Maj, körde bara kondition, 20 min på lpbandet, en kvarts cyklande och 15  min på crosstrinern. ohh de fick räcka, imon blir de rygg, mage och lite kondition! Är sjukt jäkla taggad faktiskt :D
 
Vart ute med nikita i värsta ösregnet, precis när jag gick utanfr dörren så började de hell regna som rackan, bara för att liksom! Men vi lunkade på och var ute i nästan 40 min. Bra trött var nikita sen, lyfte inte ens på sig när jag kom med
dammsugan jämte henne, vanligtvis så undviker hon den. haha
 
 
 

vivien of holloway

Fick en fråga från Li vart vivien of holloway butiken i London ligger och självklart ska jag svara på denna, 
den ligger på adressen: 294 Holloway Rd, London N7 6NJ, Storbritannien.
 
Smidigaste vägen dit är att ta tunnelbanan mot stationen hollowayroad, som ligger på picadilly line! :D
Har för mig att den låg förbi en bro som går över vägen där man kommer uppfrån tunnelbanan och på höger sida, annars är det ju bara att fråga sig fram!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

scratch map!

Hittat sån sjukt finurlig och rolig grej på coolstuff.se, det är en karta som är precis som en trisslott.
Så när du besökt ett land så kan du skrapa det, och under där finns en färg, och alla länder i alla möjliga färger.
Så om man besökt en väldans massa länder så kommer det bli en riktigt färglad karta!
Jag hade ju inte tackat nej till en sån, så himla fint!
 
 
 
 
 
 

gymkort kirrat och en glad brud!

Dagen har verkligen vart toppen, fixade massa hemma innan jag tog bussen in till stan, kirrade gymkort på fitness 24/7 och började jobbet vid 5 och har jobbat fram till 22.
Trivs verkligen hur bra som helst på cafét, timmarna bara springer iväg och alla jag jobbat med hittils har vart stört sköna! :) 
Men de va sista gången jag gick brevid där nu, sen kommer jag gå på mitt schema ibörjan på mars, så nu väntar lite mer än en vecka utan något jobb. Föhoppningsvis så kanske jag få några tider på willys, håller min tummar annars lär jag bli så sjukt rastlöst!  Men har ju gymkort nu så alltid nått att göra ;D
 
Fiket jag jobbar på har göteborgs största uteservering och det är verkligen PROPPFULLT där på sommaren, men galet vad jag ser framemot detta faktiskt, ska bli sjukt kul att jobba där i sommar! :DD
 
Imon står att inviga gymet på schemat, lång proemnix med min pärla och sedan möta upp viggan i stan! :D
 
Åhh hoppas verkligen det blir lika fina väder imon som det vart idag, solen har kikat fram nästan hela dagen och det har vart riktigt härligt väder!! Man blir så glad och får så mycket energi av den, helt sjukt var de påverkar en!
Det är stjärnklart nu så hopefully så blir de fint väder imon :D
 
Nu ska jag krypa ner, nattttti!
bjussar på en härlig bild från i förmiddags, var så underbart när solen kikade in i vardagsrummet! :D
 
 
 
 
 

you won't lie to me

 
 
 
 
 
 
 
 

wantie!

Bara föll så pladask för denna klänningen,den kommer från vivien of holloway , de har även en butik i London som jag var inne i när jag var där i Våras!
Nästa gång jag åker till London så ska jag definitivt åka till denna butik och inhandla denna!
 
 
 
 
 

Bra start på denna vecka!

Fick precis reda på att jag vunnit denna urfina klänning från Daisy Dapper, så sjukt bra start på denna vecka!
Nu ska jag mysa ner mig framför tvn, och pyssla lite innan de blir en lång promenad med nikita och sen jobb på de! :D
 
 

Fredag till Söndag

Nu har min lilla familj åkt och det är alldeles tomt i lägenheten, men haft en underbar helg! Önskar verkligen att de stannat längre. Var riktigt jobbigt att säga hejdå, känns precis som att man nyss träffade dem!
Har vart otroligt roligt att ha dem här och få visa dem hur jag bor, och är så tacksam att jag har dem!
 
Men det har verkligen vart en underbar helg och jag är överlycklig att jag har Nikita hos mig nu!
 
 
 
 
 
Jag fick chansen att bjuda mina allra käraste på middag
 
 
 
Vi lekte osociala familjen, dock har vi nog alla en förkärlek för våra iphones
 
 
 
Vi posade på ikea en fredagskväll
 
 
Jag hittade drömsoffan på blocket, så vi hyrde släp och åkte till Majorna och jag köpte denna underbaring!
Tung som bly var den, men med lite girlpower så går allt att få upp på andra våning!
 
 
Lördagsfrukost i min mya!
 
 
Fick finaste bikinin av min syster i försenad födelsedagsprsent, och ett fint kort, kom lite tårar!
 
 
Pappa och Ulla-Karin kom på besök i ett par timmar, massor av tavlor sattes ypp och diverse hyllor!
Min stringhylla kom äntligen på plats!
 
 
 
 
Sedan vart de in till Göteborg för en hel dag med mamma och fanny, lite shopping och fika i Haga
 
 
Kärlek
 
 
 
 
 
Jag och Fanny gick ut och tog en drink igår, och bara pratade. Vilket var behövligt :D
 
 

 
 
 
 
 

question: Vart har du köpt de rosa sugrören?

Fick en fråga häromdagen vart jag köpt mina rosa sugrör, tänkte att de kanske vart fler som undrade detta och ska givetvis svara på denna fråga!
Mina sugrör är köpta på lagerhouse och kostade 29 kr!
 

plans for the next tattoooooo!

De vart några som undrade angående mina kommande tatueringar, här kommer lite av min inspiartionsbilder, de är alltå en milkshake jag ska göra, ett ankare lite små hjärtan godisar, och en nyckel! Sedan så ska jag få det att bli mer sammansatt så att det inte blir så spritt osååå :D
Jag är grymt taggad, är de duktiga en tjej på redrosetattoo som heter kajsa som ska göra den, har följt henne på instagram ett bra tag och hon är grym! :D
 
 

Alla hjärtans dag!

Inget större fan av alla hjärtans dag, och det är absolut inte för att jag inte ha någon pojkvän och skulle vara bitter över detta, tycker bara det är en överskattad dag!
Varför skämma bort någon/några man tycker om på en speciell dag?
Det blir sån hets denna dag och sån KÖPHETS!
Kom ihåg när jag jobbade på willys i Värnamo och det var sjukt vad folk köpte , köpte och köpte, alltifrån rosor, till nallebjörnar, choklad osv osv.
Men men sån är jag, tycker man kan skämma bort både vänner, familj och pojkvän/flickvän nån helt random dag istället och göra något personligt till varann eller bara ge varann tid och umgås.
Idag kommer faktiskt min kära mamma och min underbara syster och hälsar på mig, så min dag kommer med all säkerhet bli helt UNDERBART!
Har inte sett min syster soom bor i London sedan början på September, gud vad jag längtar! Snart är de är, och de känns helt galet faktiskt!
Tänkte dela några fina inspo bilder från tumblr som involverar lite kärlek så här dagen til ära :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vintagemässan, 2014?

Klart jag ska på vintagemässan i Göteborg den 3 maj, men frågan är, ska du dit?
 
 
 
 
 

på jakt efter: Teakbyrå!

Detta är vad jag är ute efter just nu, tänkte ha min tv på den för att min tv har ett sånt fult ställ som den står på!
Någon som har en sån här fin skänk?
Eller som känner någon har en och vill bli av med den? eller någon som känner någon som vet någon vars mamma har kontakter så får denna personen gärna skriva till mig! hahah
 
neh men allvarligt, om ni vet något KOMMENTERA! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happytimes & nightmares

god morgon!
God har min vart, vart vaken i över en timma och bara suttit framför tvn med tända ljus och myst!
Slutade obbet vid 8 igår sedan åkte jag från nordstan till Torslanda och hämtade en lampa som jag kollat på via blocket, lilte små läskigt att åka så "sent" elle snt var de kanske inte men mörkt ute och vara på okänk mark!
Men de gick jätte bra, lampan var hos en äldredam, och hennes dotter var där med och hjälpte till och jag det var kärlek vid första ögonkastet till min nya lampa!
400 riksdaler blev de, och den fick minsann både åka pendeltåg och buss hem, de va tungt men de va de värt!
Förövrigt så trivs jag super mycket på cafét, jobbar med så himla sköna människor!
Idag ska jag dick vara på ett annat lite störra caf´r precis vid avenyn, och jobba melan 17-22 så hoppas de kommer vara lika bra!
 
Här har ni min nya skönhet förresten!
 
 
 
Påtal om nått helt annat så har jag sovit bedrövligt de senaste 2 dagarna, har drömt allitifrån alltifrån att jag blivit våldtagen, min lilasyster jagad av män, att jag hittat gamla bekanta dränkta i brunnar, att jagg fått minnesluckor när jag druckit och ångesten har vart förjävlig i dessa drömmar.
Har bara drömt massa HEMSKA saker, vet knappt vad jag ska göra. Idag vaknade jag ju somsagt tidigt, och vågade helt enkelt inte somna om för att jag skulle drömma något äckligt!
Det är inte kul när man bor själv och drömmer sånt här har jag konstaterat, jag kan tänka mig att ju mer man tänker på de desto större chans att drömma om de, men kan ju inte låta bli?
Har någon vart med om nått likande och vad gjorde ni?
 
 

Retro drycker!

Hur fina är inte dessa läskdrycker?!
 
Sååå sjukt snygga, vill ha allihopa!!
Smackar säkert hur gott som helst med, någon som har smackat dessa? 
 
Ni hittar dem här
 
 
 
 
 
Naturlig läsk, svalkande från 50-talet

Under de heta sommardagarna vet familjen Macario hur man läskar sig. För ett par generationer sedan, i femtiotalets Italien, skaffade farmor Victoria fram de bästa ingredienserna. De var enkla och naturliga med oförglömliga smaker och alla som drack av farmors Macarios lemonad önskade påfyllning. Snart stod Victoria Macario och rörde i kastrullerna på heltid för att så många som möjligt skulle få chansen att svalka sig med hennes naturliga läsk.

Idag är det sonsonen Alessandro som håller i fruktpressarna och rör i grytorna. Retrokänslan och de naturliga smakerna kommer alltid att finnas där. Historien, minnet av farmor, och samma goda och naturliga recept som på femtiotalet gör läsken lika oförglömlig nu som då.

 

 
 

 


Följ mig via bloglovin!

Göm inte att ni kan följa mig via bloglovin och på så vis se direkt när jag uppdaterat, så att ni inte missar något!
 
klicka å cupcaken för att komma dit!
 
.
 

längtan

Godmorgon!
Frullen är uppäten och jag ska snaaaart ta mig upp ur soffan för att gå ut på en promenad, ska bara vakna till lite!
Hade min första dag på cafét igår, och vad kan ajg säga? De gick toppen bra, jobbade med två brudar i min egen ålder som var jätte härliga! Så jag är så glad, och riktit taggad på att gå dit idag igen! Idag börjar jag vid 2 tiden och slutar 8!
 
Efter jobbet så hann jag med att åka till två loppisar, och då vart de verkligen två som föll mig i smaken! Holmens marknad ocg ebbes hörna i bellevue, två affärer med riktigt låga priser och bra utbud av allt möjligt! Just the way i like it :D
 
ohhh om två dagar ska jag äntligen få träffa min kära syster, min mamma,nikita min pappa och hans brutta Ulla-Karin, ser frameomt detta så mycet så jag knappt vet vad jag ska göra :D
 
 
 
Nikita är nötten i heeeela familjen!
 
 
 
 
 

Fina ting inhandlade på sistone!






and the winner is.....

finaste Ellinor, som har bloggen babyeaches, riktigt fin och inspirerande blogg, ta er en titt där vettja! :D
 
ohhh ellinor, Grattis grattis grattis du får gärna mejla mig på [email protected] med din adress så att du får hem din bok :D
 
Tack till alla som var med, pussilipuss!!
 
Håll utkik efter fler tävlingar! :D
 
 
 
 

Instagram tips: Kajsa_redrosetattoo

Sjukt duktigt tatuerare, kolla in hennes verk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

det firades med kaffemys i Haga!

Gooo kväll alla finingar!
 
Har i princip nyss kommit innanför dörren, och slått mig ner framför tvn!
Nu är ju tävling avgjord och jag kommer med resultat imon, prick klockan 12! :D
Så håll utkik! :D
 
Ska sätta igång med lottdragningen snart tänkte jag, men jag har först lite goda news! :D
 
Var på interjuv idag för en heltidstjänst för ett cafe företag som heter Cappuccino, ooooohh jag ska börja gå brevid imon! Känns helt fantastiskt och jag är så grymt taggad alltså! :D
Efter det så mötte jag upp viggan och charlotte, viggan var så sööt, bjöd mig på fika för att fira detta! :D
 
Var även inne på en tatueringsstudio, redrose tattoo , följer dessa på instagram och älskar stilen. Vill fixa klart min sleeve, men detta blir nog inte förens om några månader! Hon som jag vill tatuera mig hos var inte där men hon skulle ringa mig imon så ska vi snacka lite om de :D PEPP BRUD!
 
 
 
 
Snart ska du bli klar min kära arm! :D
 
 
 

pyramid te!

Helt såld på teet jag köpte häromdagen, chai masala från märket garant, willys egna märke!
Är så sjukt gott, brukar inte vara ett så jätte stort fan av gröna teer, men detta är riktigt gott.
Kan verkligen rekomendera de!
Sedan är ju förpackningarna så grymt fina, kommer troligen köpa vartenda en för att jag är en så samlare och för att jag totalt avgudar dem!
Visst är de fina?!
 
 
 

ny favorit!

Halloj!
 
Kom precis ut från duschen efter en pw in till stan, var första gången jag gick in till Mölndal centru, tog bara 15 min i rask takt, vart riktigt förvånad men de är ju baa positivt, trodde det var mycket längre!
Passade på att handla när jag gått i nån timme och tog bussen hem sen, köpte på mig en ny kvarg med vanilj smak!
Min favorit är märket Lindahls, finns på bla hemköp och willys!
Brukar alltid köpa naturell men idag så tänkte jag alltså prova med vanilj, och gud så god den var!
Så krämig och mjuk i smaken och väldigt prisvärd!
 
Nästa gång ska jag testa jordgubben, någon som smakat den?
 
 

hemmafix!

Ligger i soffan och är alldeles slutkörd!
Steg upp vid halv nio och klockan nio så va första klädhögen av tvätt inne i tvättmaskinen, allt var klart vid klockan 12 så himla fint!
 
Mellan varven till tvättstugan så målade jag, blev lite listor i mitt rum, och vissa väggar som var lite dåligt målade, och målade även om mitt köksbord, när jag ändå var i farten! så sjukt nöjd!
 
Blev även en städning, men innan de så drog jag en pizza! så himla mumsigt, men imon kör jag på nya rutiner, måste komma igång lite med träning. Men har inte haft motivation eller tid till de riktigt! 
 
nu är de my i soffan som gäller imon har jag en interjuv som gäller ett heltidsjobb, och jag är så grymt taggad!
 
Har även beslutat mig för att lämna jobbet som personlig assistent, efter att ha gått brevid hela förra veckan så kändes det inte riktigt rätt för mig helt enkelt, har gått och haft en klump i magen och det båda aldrig något gott.
Vill inte ha nått ångest framkallande, och att sluta kändes som det rätta.
 
nu ska jag mysa i min shäslong och fundera på vad ag ska köpa för soffa!
Mitt STORA dilemma 
 
 
 
 
 
 

Glöm inte, ta chansen och vinn!

Just de, imon är sista dagen att tävla om boken rockabilly lifestyle,
ni har till kl 20:00 på er!
 
Vad väntar ni på? Här har ni all info ni behöver!
 
 
 
 
 

bråkig, ikea 2014

Har helt fastnat för den nya kollektionen bråkig som lanserades från Ikea för bara några dagar sen, så grymt fin!
Så himla härligt med alla mönster och färger!
Köpte själv en lampa häromdagen i denna kollektion, denna upplaga kommer endast att sälja så länge lagret räcker så om ni är sugna på att köpa något, passa på! :D
 
 
 
 
 
 

vad har jag hittat på idag?

vaknade av klockan vid 8 tiden och startade dagen med en riktigt god frulle,
sedan bar de av mot in mot stan!
 
Har hunnit med både loppisar, secondhand butiker, retrobutiker, och klädbutiken el bastardo!
 
Riktigt grym dag, har fått så mycket inspiration, och börja tycka om göteborg mer och mer! Kan knappt vänta tills våren och värmen kommer! :D
 
 
 
 
 
 

DIY : pompoms!

Har hängt med viggan ikväll men efter att hon åkte så har jag pysslat, har suttit och gjort pompoms och tänkte lägga upp en steg för steg guide för de som bli sugan på att göra dessa finingar!
Är super enkelt!
  • För att göra pompoms behöver du silkespapper, mjuk ståltråd eller tråd, en sax och tråd 
  • Lägg ca 8-10 papper på bordet framför dig.
  • Vik en kant på ca 2-3cm. Vänd på pappret, vik igen och sen vänder du på pappret igen. Fortsätt så tills allt papper är vikt och allt är i en remsa.
  • Sätt ihop pappret så att det håller ihop med hjälp av mjuk ståltråd eller tråd
  • Gör en ögla så att du kan fästa tråden i något.
  • Klipp rundade kanter på båda sidorna eller klipp spetsiga kanter ( eller något annat)
  • Veckla försiktigt ut din pompom, papper för papper, till en boll.
  • Trä en tråd i öglan.
 
åhhh voila, där har du din pompom!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fredagsfix!

hooola!
 
Har fixat och donat mest hela kvällen, enda sen jag kom hem från jobbet i princip!
Jobbade på wollys idag och det ligger precis jämte ikea, 4 gången jag är där nu på mindre är 10 dagar, bra jobbat!
 
Köpte en rosa matta, en mintgrön lampa, salt&peppar kar, massa pyssel grejer och här är resultaten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Köpte även med mig ett riktit gott te hem, masala!
Påminner om Indien, och jag bara älskar förpackningen!
 
 

Godaste frullen!

God morgon!

Startar dagen en riktigt fin frulle, massa bär, kvarg, russin,nötter och kanel! 
Yummmmie, ni borde verkligen testa detta!!

Vad äter ni ofta till frukost? :D




thaaaaank gooood!

gooo kväll!
Efter lite mer än 10 dagar så har jag ÄNTLIGEN internet, :D
Det är en glad brud som sitter här på andra sidan skärmen ska jag säga er, så har kopplat in de, även där skulle de krånga lite ;D men fick hjälp av en schysst kille på bredbandsbolaget som hjälpte mig :D
 
Så nu har jag suttit och svarat på massa kommentarer och i princip halvsovit i soffan, har vart extremt trött de senaste dagarna. Gått upp vid halv 5 och kommit hem vid 7 tiden sedan i måndags och det tar på krafterna ska jag säga er, inte  så van att jobba haha ;D
 
Måste bara nämna att jag fått väldgt många nya läsare verkar det som på mitt besöksdiagram!
Vilket är super kul verkligen :D
 
Blir bara så nyfiken, vilka är ni ?
hur hittade ni till min blogg, instagram, fb eller sökte ni bara helt random?
Tell me! :D
 
Sedan får ni även lägga en kommentar om ni önskar något jag ska skriva mer om eller mindre, mer tips, inspo, ge mig lite feedback helt enkelt :D
 
Hade vart urgulligt :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fina dagar!

Hooola!
Dessa två dagar har gått fort som rackan!
Igår var min första dag på
Willys i kållered! 
Det var riktigt roligt, satt i kassan mest hela tiden och trivs verkligen med det riktigt bra! Har saknat att sitta i kassan verkligen, personalen och chefen verkar super bra! Så är riktigt glad!

Idag så gick jag brevid för första gången som personlig assistent, gick upp väldans tidigt för det är en bit att åka! Men det gick super bra, och var riktigt roligt! 
Ska gå brevid igen imon!

Efter jobbet så tog jag en fika med johanna, som driver bloggen johannasretro.com! Super fin brud och jätte trevlig! Så det var sjukt kul! 

Nu är de mys och te framför tvn, och sedan ladda upp inför jobb imon!

Pusss

Btw, glöm inte att vara med i min tävling ;D




Vinn boken Rockabilly lifestyle!

Har en jätte rolig sak att berätta för er mina läsare, i samarbete med retromega så har jag nu fått chansen att lotta ut den underbara bok: Rockabilly lifestyle!

Med massa fina bilder, inspirerande frisyrer och kläder, tids typiska bilar, tips på rockabilly festivaler , grymma tatueringar och sedan så klart musiken! Massa tips om både nya och äldre band! Alltså en måste bok för den som älskar rockabilly kulturen! Är riktigt glad att kunna lotta ut en till en av er, hade lätt velat ha den själv faktiskt!

För att tävla så kan du få upp till 3 vinstchanser, beroende på hur många steg du väljer att göra. Alltså om du gör alla 3 steg så kommer du få 3 lotter, men om du väljer att bara göra ett steg så kommer du få en lott och ha mindre chans att vinna helt enkelt!

1) Gilla Reseguide till 50 talet på Facebook - Klicka här!

2) Följ mig på Bloglovin - Klicka här!

3) Skriv ett inlägg i din blogg eller status på Facebook att du är med och tävlar.

Här kommer ett exempel på vad du kan skriva,(du väljer helt själv vad du vill skriva) Jag tävlar om boken rockabilly lifestyle från retromega (länka till reseguide till 50 talets facebook sida) Om du vill tävla så gå till Nickolinanyfikens blogg (länka till mitt inlägg efter) 

VIKTIGT: Båda länkarna måste vara med annars gills de inte!

När du gjort allt detta så kommenterar du helt enkelt de här inlägget med alla länkar och information om vad du gjort och den 10 februari så utser jag en vinnare!

Lycka till allesammans! :D

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fina söndag!

Goo kväll!
Dagen börjades med en rejäl frulle framför tvn! 
För min plan för dagen var att strosa runt i Götfborg och bara se mig omkring och få lite perspektiv på saker och ting!

Första stoppet blev till frukost/brunch stället egg and milk!
Det var riktigt fint där och andades verkligen 50 tal, inredningen var hur snygg som helst oxh jag hade lätt kunnat åka dit igen! Testa på deras pannkakor för de ska tydligen va super goda, dick blir det när plånboken tillåter för det var ganska dyrt där inne! Min lilla jordgubbs milkshake (som även serverades i en plastmugg, lite besviken där) kostade hela 52 kr! Men kände att jag skulle lyxa till de!

Jag fortsatte sedan till min kära viggan, där de bjöds på rotfruktspannkakor, skratt, programmet 69 saker du vill veta om sex och strechövningar för ryggen!

Efter det så åkte jag mot järntorget och secondhand affären myrorna! Måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad av denna butik, fanns riktigt mycket!
Drog mig sedan mot haga och strosade runt, gud vad jag tycker det området! Hade lätt velat bo där!! Hittade el bastardo så dit ska jag nån dag!
Gick på ännu en second hand affär, old stuff!
Mestadels möbler från 50,60 och 70 tal!
Riktigt fina ting, men min plånbok tillåter inte detta typ av shoppande nu!

Efter detta så drog jag mig hemåt och har sen dess hållt på och fixa i min lägenhet!

Nu blir de mys framför tvn för att ladda upp inför jobb imon!
























 



Lycka

Fick precis reda på att min älskade syster som jag inte sett på över 5 månader kommer hem den 14 februari!
Jag är så lycklig så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, ända sen jag kom hem är det som nått saknats hos mig!
Det är ju självklart att de är hon, min andra halva, min bästa vän , min fina syster! 
 
Älskar dig så fruktansvärt mycket!










Lördagstankar!

Lämnade av mitt hjärta i värnamo idag, ska jobba så mycket nästa vecka och de gör ont i mig att hon ska få vara själv så mycket. Så då har hon de bättre hemma.

Är så extremt stolt över henne, hon åkte buss, spårvagn och tåg! Allt var helt nytt för henne och hon var så duktig!
Lite nervös, osäker blandat med nyfikenhet beskriver henne på pricken!

Hon skakade väldigt mycket i början men sedan la de sug efter att vi åkt en bit, då blev hon lugn ich nyfiken istället! 

Är sp grymt stolt, men vad jag saknar henne!
Tanken att på att jag inte kommer få ha hennes mjuka och lurviga kropp vid fötterna eller att hon inte kommer hoppa upp i sängen på morgonen och gosa gör mig lite ledsen! 
Är ensamheten som kommer ifatt mig lite, och lite extra jobbigt när hon inte är här hos mig!

Har iallafall haft en jätte mysig dag med mamma, var och käkade tillsammans. Sedan så hjälpte jag henne med lite grejer om thailand, kvinnan åker ju dit om mindre än 3 veckor! Så himla avundsjuk alltsååå! Hade velat åka utomlands jag med!

Den känslan när jag är utomlands är nästan obeskrvlig, känner mig så lycklig,   Och så fri! Finns inget annat som får mig att känna mig så glad, att inte behöva tänka på massa måsten och ha massa plikter. Tider som ska passas, saker som ska göras utan bara total frihet! 
De bästa som finns!

Har helt ärligt vart riktigt skeptisk till att flytta till lägenhet, tycker absolut det skulle bli kul och såg framemot de. Men var rädd att jag skulle känna mig så fast, och låst. Som att min frihet skulle kvävas. Svårt att förklara, men så känner jag. Vet att jag någongång måste testa på detta att slå mig till ro, skaffa lägenhet, utbildning. Inte för att jag måste, utan för att jag vill göra de med. Älskar att resa och utforska världen, samtidigt som jag verkligen vill ha mitt egna hem osv. Men den kombon går inte ihop så bra.
Vad jag vet nu iaf,  jag gillar att ha en lägenhet men saknar nikita, jag är inte färdig med resandet, jag vill ha ett eget företag i framtiden, vad jag gör därimellan får vi se! 

Nu ska jag fortsätta kolla på film!







Hello handsome!