Fin dag!

Jobbet gick kalas bra, dock har jag vart så extremt seg hela dagen. Men de har rullat på, väldigt lugn dag! Efter jobbet så åkte jag, mamma och fanny till bambu och åt middag! Jäkligt mysigt! Jag och syrran åkte i princip direkt till pappa efter middagen, så nu är vi här och ska mysa framför en film!:)


It doesn't mean anything


Låt mig få sova

Otroligt trött och seg, tror de har lite att göra med tidsomställningen! ;) Eller försöker intala mig de och att de inte är efterskalv efter alkoholen i fredags, vilket troligtvis stämmer ;) herrejisses så klen man har blivit! Lite mys med nikita nu och sedan vankas de jobb! Har ni haft en bra påskhelg?:)


Nu börjar man nyktra till

Vart riktigt hårt igår nästan lite väl mycket, började drickandet i bilen upp mot elmia. Gick runt och kollade på alla galet snygga biler ett tag, svängde förbi elbastardo som sålde massa! Så köpte jag klänningen som jag suktat så länge efter och även en rosa topp :) Efter elmia så åkte vi och käkade och drog på förfest! Sen blev de utgång i jönköping och efterfest i hillerstorp! Slutade dricka vid 4-5 tror jag! Sååå bra sleten är jag idag, har i princip sovit bort hela dagen, jag och min syster var lite produktiva innan iaf, gjorde pizza ;)


Utmaning: om du googlar ditt namn

Har fått en utmaning om att googla mitt namn och sätta ihop fem bilder på mig själv till ett kollage!
Sagt och gjort!
Jag utmanar den som vill, så tar er friheten!
 
Här är mitt fina kollage, lite roligt med alla förändringar jag haft i min dar!
Den i mitten är väl äldst, från när jag gick i åttan sedan är de flesta från gymnasietiden förutom den med den reshma och mig på den är ifrån min indien resa i höstas!
 
 
 
 

påskfin!

 
 elbastardo
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Mot Elmia!


happy easter!

Vaknade vid halv 7 och kunde inte somna om, inte riktigt min tanke idag!
Har nyss käkat frulle med syrran och nu ska jag böja fixa iordning mig!
Är het sjukt peppad inför helgen!
 
Vad ska ni hitta på denna helg? :D
 
 
 

Inspiration!


den som vill kan ju få ge mig alla dessa underbaringar!

 
 
 
 
 

inte lika skev längre!?

De är vad jag är nu, har fått ett inlägg i min vänstra doja så nu ska jag inte vara lika sne längre haha
Få se hur de artar sig under veckan som kommer ska till sjukgymnasten igen på tisdag!
Lunchade med fina elin idag, himlans trevligt!
Mycket prat och skratt!
 
Efter det så gick jag en runda på loppis, hittade ett par riktigt söta spännen som jag med all säkerhet kommer att använda mycket!
 

påskägg!

Fått de sötaste påskägget av mami, fullproppat med godis!
Har inte haft ett påskägg med godis i på flera år faktiskt, har vart frukt i eller nån plojgrej. Jag alltid haft nått förbud mot sötsaker, och om jag nu käkat godis under påsk så har de alltid varit hetsätning! Så i år känns de faktiskt riktigt underbart att kunna ta en godisbit då o då och njuta av att inte känna den inre stressen att jag måste äta allt som är i min väg bara för att jag åt lite godis, och inte känna mig helt uppsvullen!De är en fantastisk känsla faktiskt! :)
 
 

glädje!

hejsan hoppsan lillebror!
Morgon promenaden är grejad och nu har jag slängt på mig lite kläder och sminkat mig för snart ska jag iväg till sjukgymnasten efter det så blir det fika med Elin! Så galet roligt att det är så många som är hemma i lilla värnamo just nu! Imon kommer min älskade elin pelin hem och ska vara hemma ett par dagar! Gud saknar henne som sjutton så ska bli så otroligt underbart! :D
 
Idag jobbar jag några timmar sen får vi se om de vaknas utgång, är lite sugen på de Dock ska jag troliggtvis dricka både fredag och lördag så kanske ska hoppa det, haha ja de lär ni märka iallafall ;D
 

dagens vill ha!

Hur gudomlig är inte denna underbara  klänningen från hell bunny?!!
Så otroligt fin, älskar färgen och modellen på den!
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

The gym this week!

Måndag: kondition,armar,mage.

Tisdag: kondition, ben , mage.

Onsdag: rygg och kondition.

Torsdag: vila.

Fredag: triceps, biceps,mage och kondition.

Lördag: vila.

Söndag: mage och kondition.


Whaaaat a lovely day so far!

Hunnit med en väldans massa redan, tränat, vart på jobbmässa och lännat in cv och personligtbrev hos high chaparall, vart en runda på biblioteket och även systembolaget! Förresten så blir det att åka till elmia i helgen med min syster och hennes kompisar! Är gryyyyymt taggad! :D ska bli riktigt roligt! Någon mer som ska dit? :)


kan inte sluta lyssna

 

Those legs!


New in!

Blev endel shopping till mig själv med, skorna och den vita hårblomman köpte jag dock i helgen! Älskar dessa ballerinaskor, tredje året i rad jag köper dem! Så otroligt fina! Lunchade med linda som är hemma nu några dagar, jäkligt kul att träffa henne! mat på snipen, helt galet vad god mat de har där!


Shooooopping!

Min morgon har vart riktigt fin! Först en promenad med nikita, sedan frukost med hela familjen,inte ofta de händer ;D Efter de blev löpning i 30 min och nu är de shopping med familjen! Jag och syrran tjatade på mamma, så nu håller vi på att fixa en helt ny garderob till henne! De behövs verkligen, super roligt!


de här med att välja

sitter just nu och söker lite skolor, ibland önskar jag bara att jag  visste exakt vad jag vill bli.
Hade vart så mycket enklare då, men antar att de är inte något som är ämnat för mig! För på min lista av utbildningar på antagning.se så finns alltifrån arkeolog till frisvårdscoach! Min mamma och min syster bara skrattar åt  mig varje gång jag kommer på något nytt yrke jag KAN tänka mig jobba som.
Så nu när jag sitter här så är ångesten jäkligt påtaglig, jag går in med den inställningen att om det inte känns bra så är de okej att hoppa av, för man måste pröva sig fram.
Men galet vad svårt de är att rangordna dem,  jag har ju även sökt till två folkhögkolor med utbildningar som är inriktade på turism. De hoppas jag främst på, för de är ju verkligen något jag vill testa på men jag tror inte jag vill jobba med de hela livet! 
Nepp dags att sätta sig och kolla runt på fler utbildningar!
 
 

some real beauty

 
 

fina måndag!

God eftermiddag!
Dage har verkligen gått sjukt fort än så länge, är ledig hela dagen så har passat på att träna, cyklat en runda med Nikita, rensat i mitt rum, tvättat, lagat mat, bäddat rent i min säng! Ja en riktigt hemma dag med massa syssslor! Ganska skönt att ha sådana dagar! :D
 
Nu ska jag sätta mig framför datorn och kolla efter lite fler skolor att söka, även lite annat smått och gott! 
 
 

Chillin with maaa sistahhh!


Going home

Galet vilken bra dag jag har haft här i jkpg med johanna! En riktigt rolig utgång igår, massa dans och flummigheter ! råkade få en kille utslängd för vi hade is bits krig, hehehe jag snubblade i en trappa och har numera två blåa knän, att jag alltid lyckas! dagen idag har bestått av shopping, taco och pizza buffe (bäääästa bakis maten) och massa tjöt! Detta måste göras om igen!:))


Good times

   
  
 
 
   
  
  

i miss hating the summer heat

sådär går in på min 12 och sista jobbdag i rad, ska bli så otroligt skönt att få vara ledig imorgon!
Har dock inte vart så trött som jag trott dessa dagar,
men träningen och även långpromenader med Nikita har hamnat lite vid sidan av men de dör ju ingen av! 
 
Förövrigt så snubblade jag förbi denna bilden och kände at den var jäkligt passande för fasen vad jag saknar sommaren och även att klaga lite på at de är FÖR varmt! 
Kom ihåg att nästan vid denna tiden förra året, tror det var påskveckan , så låg jag och syrran ute och solade på bakgården, det kommer ju inte hända detta året iaf! 
 
Men förhoppningsvis så får vi lite bättre sommare detta året om vi ska vara lite optimistiska ;D
 
Ha en fin dag! 
 

finally!

Har slutat jobbet efter en hektisk dag där, otroligt mycket folk men riktigt roligt!
Köpte med mig massa frukt oh kvarg så nu ska jag mysa framför en film som jag också köpte, nämligen the bucketlist. Har velat se den sen jag var i Indien då vi en kväll skulle kolla på den, fick se 15 min in i filmen innan den började hacka och gav vika! Planerna för helgen är jobb imon och direkt efter det så åker jag upp till Jönköping för att träffa fina Johanna, och sedan vankas det utgång!
 
men nuuuuu ska jag mysa ner mig i soffan! :D

Tack fina syster!

Så jäkla nöjd med min färg, sedan aty min syster la mitt hår vart ju bara så mycket bättre :) <3


Lovely hair!


Got some hairproblems

Här sitter jag, min utväxt är inte att leka med nu! Den syns inte så värst mycket men ni vet när håret blir fettigt fort och man känner sig lite halväcklig i håret bara några timmar efter man tvättat de, de är så mitt hår uppför sig nu! Så dags för lite färgning! Detta kommer bli inteessant!


effektiv dag!

En dag som gått snabbare får man leta efter, den har verkligen gått i ett!
 
Timmarna på dagiset gick fort, kom mitt i frukosten sedan fick jag reda på att vi skulle på teater! Så då vart de att klä på alla barnen och gå till närmaste busshållplats för att ta bussen till kulturskolan!
Skulle iväg vid elva till sjukgymnasten så då vart de lite brått efter teatern för de drog ut på tiden, så gick en sträcka som vanligtvis tar 30 mim på 13 minuter! Då förstår ni kanske ;D
Men de var verkligen riktigt roligt att vara på dagiset, hoppas de tyckte att jag skötte mig och ringer igen :D
 
Hos sjukgymnasten gick de fint, han fixade till min nacke lite bättre! Är nämligen lite rörligare i den på vänstersidan, så nu är de i princip lika på båda! Fick även lite ny tejp, dock vart denna gången och på min arm och axel ;D
 
Efter det gick jag på stan en runda, shoppade en ny mascara,
och en väldans snygg cd box med massa rockabilly låtar! Älskar boxen!!
 
Sedan stod lunch på listan med Emelie och John, himla fint!
Åt en av de godaste foccatian någonsin, så himmelskt god, bara smälte i munnen på mig!
 
Gymmet blev min nästa anhalt denna dag, körde riktigt hårt med konditonen och magen i dag!
40 min löpning och 10 min gång, gött ska de va!
 
Hunnit med en väldans mycket idag, älskar sådana dagar när de bara flyter på!
 
 
Erkänn frän? :D
 
 
 
 
 

just some favorites

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bästa jag hört på ett tag!

 
Är helt in love i denna låten, är så mycket känslor osv om bubblar inom mig när jag hör den. glädje ,sorg, hopplöshet, mod, hopp, drömmar! Så underbar!
 
 
 

hyperaktiva kvinnan!

De känns verkligen att jag har jobbat i nio dagar nu, alldeles seg oh mör hela kroppen. Galet va trött jag var på jobbet, innan rasten så höll jag på att somna! Sen drack jag två koppar kaffe och var hyper, satt och små flummade själv i kassan!
Ville verkligen bara garva hela tiden, kombinationen trött, seg och kaffe är inte en sån bra idé i alla lägen!
  Dock vart jag lite dum innan och tackade ja till ett pass imorgon på kommunen. Men kände att jag måste ta chansen när de ringde och få in en fot där, är lite nevös faktiskt.
Ska vara på ett dagis, och på avdelningen är de 3-6 år! Ska bli riktigt roligt och jag ser framemot det!
 
nu blir de myskväll men min underbara syster!
 
 
 
 

want to follow?!

Klicka på cupcaken!
 
.

a new one!

hemkommen från Jönköping nyss, var där med syster och mamma!
Letat som galningar efter en dator, tillslut så hittade vi en, med hög prosessor, något större än vad jag ville ha, inte rosa och lite dyrare än tänkt! Men jag är nöjd som fasiken!
Nu håller jag mina tummar och tår på att denna fining ska hålla några år!
Vart ingen gym träning, vart sååå himla mör i kroppen när jag vaknade så de fick li en vilodag!
Nu ska jag fixa lite med min nya kärlek och sedan blir det jobb!
 
 

neon hitch babyyyy!

Dör lite på hennes snygghet!!!
 
 

bästa vännen!

Grattis mina fina underbara härliga bästa viggan på 22 årsdagen! 
Hade sååååå gärna velat vara hos dig nu, krama om dig , sjunga för dig , käka tårta tills vi storcknar och sen avsluta allt med en galen utgång!
Men de går ju icke, som tur är så har vi många år framöver till de!
 
Hoppas du får världens bästa dag, älskar dig grymt mycket vännen! 
 
 
 

de kommer en vändpunkt

De gör de och de gjorde de för mig med, igår var sista gången jag var hos min fina underbara älskade psykolog! Hon har verkligen blivit som en riktigt bra vän sen jag började gå hos henne i början på 2012. 
Samtidigt som de kommer kännas konstigt att inte gå dit några gånger i månaden så är de en otrolig lättnad, ett stort bevis på att jag klarat av något som jag inte trodde alls i början.
Minns första gången jag kom dit, satt i den där fåtöljen och var helt förstörd, hängig, allmänt trött, ont i kroppen, sönderstressad inombords, ständig huvudvärk och väldigt smal.
Hade svårt att sätta ord på känslor och kände inte alls hur min kropp egentligen mådde.
 
Kan knappt tro att nu lite mer än ett år senare så mår jag så fruktansvärt bra, de klart jag har min dippar som alla ha, men de är inte ofta.
Jag älskar att jag kan äta i princip vad jag vill utan att känna mig äcklig och tjock, jag trivs med min kropp, jag har tagit bort allt som handlar om kontroll relaterat till mat, jag kan handskas med min träning, jag kräks inte längre, jag har ingen ångest och framförallt så hetsäter jag inte.
Jag mår verkligen så mycket bättre, lyssnar på min kropp, känner va balansen mellan träningen och mat och jag  är så mycket lyckligare!
 
När jag satt där i fåtöljen så var verkligen botten nådd,
Jag trodde seriöst att jag kommer aldrig aldrig någonsin må bra igen. 
Jag hade sån fruktansvärt disciplin på mig själv och var ett sånt kontrollfreak, så att släppa på alla dessa spärrar har tagit sin tid.
Det har vart så fruktansvärt jobbigt väldigt många gånger
och jag hade inte önskat min värsta fiende de.
 
Men jag klarade det och jag är så fruktansvärt stolt över mig själv, även att det tagit sin lilla tid så är jag så glad den dagen jag bad mamma ringa samtalet och be om hjälp.
 
 
Detta är jag för nästan 2 årsen, 43 kg och helt förstörd inombords!
 
 
 
 
 

Viva las vegas!

Gud vad jag hade velat åka på detta, någon annan mer än jag som känner så?
Kom ihåg hur sugen jag var på det förra året, men då kunde jag inte!
 
Ska satsa på att åka nästa år!
wanna join me?? 
 
 

Trotsar kylan!

Gymmet och promenad med nikita avklarat, nu väntar ett möte med yvonne min psykolog och sen luncha med kära mamma! Efter de blir de jobb för hela slanten!


lyckorus!

Gympasset är avklarat och ett skypesamtal med viggan på över två timmar har jag hunnit med efter jobbet! 
De var några veckor sen vi pratade senast för de har inte gått ihop med tider osv.
Men sjukt vilket lyckorus jag fick efter de, blir alltid så glad när jag pratar med henne!
Galet vad jag saknar henne!
 
Pratade lite datum om en eventuell resa för mig dit, ska bara kolla med jobbet först och lite så!
Sen sååååå whoppp whoop, hade vart riktigt fint!
 
 
 
Saknar min bästis därborta i amerikat!!!
 
 
 
 Veckans träning
 
Måndag ben + kondition
Tisdag rygg,mage och kondition
Onsdag armar,bröst ,mage och kondition
Torsdag vila
Fredag biceps, triceps, mage och kondition
Lördag vila
söndag mage och kondition
 
 

sailor dress!

åhh är himla sugen på att klicka hem denna skönhet!
Vad tycker ni?
 

Bästa nätshoppingen!

Tänkte tipsa om några riktigt bra nätbutiker inom genrerna, pinup, vintage och rockabilly!
Finns alltifrån budget till lyx! :D
 
Om ni har några så kommentera gärna! :D
 
Bettiepageclothing
DaisyDapper
Daisymae
Elbastardo
Missretro
Nitrohead
Pinupgirlclothing
Retrorocket
Sivletto
Sweetsandy
toocool
misssmith
trailertrash
zoeofsweden
jetsettrend
Ladyvintage
Styleiconcloset
Fyndiq
emmydesign
hepcat
rockabillybutiken
Spaderdam
 
 
 
 
 

god morning monday!

japp måndag igen, gud vad veckan har gått fort! 
Jag är sjukt taggad på jobb faktikst, ska inte sitta i kassan idag utan troligen va i frukten med Elina och då kommer timmarna bara springa iväg! 
Vart ingen träning igår och de känns i min kropp, har överskottsenergi!
Så de blir att åka dit efter jobbet och springa av mig lite känner jag!
 
Har ni haft en bra helg? :D
 
 

hello there gorgeous!

 
 
 
 
 
 

favoriter från sivletto!

 
 

Älskade bandana!

Ja vad skulle man gjort utan dem en sån här dag! Håret stod på mer än alla håll när jag vaknade imorse! Duscha var jag för trött för! Kom i säng vid två tiden igår, joinade min systers chilldricka kväll med några av hennes vänner! Men va sober, de var ett tag sen jag va nykter en helg! Säkert 2 månader sen haha men de va gött, är ju inte helt seg i kroppen idag! Tackade ja till att ta ett annat pass idag, nämnligen 4 h mer! Så idag hänger jag på jobbet till 8, känner att jag verkligen inte haft något liv denna veckan, bara jobbat och jobbat! Men cash is king! :) dags att sätta på sig jobbatkläderna och trampa iväg på cykeln :)


chill eller party?

japp de är frågan idag! Vet inte vad jag är sugen på, både och! haha hur nu de kommer sig?
 
Eftermiddagen har spenderats ute en stund, nämnligen en lång promenix med Nikita! Men mestadels inomhus, har suttit och letat utbildingar, och grubblat fram och tillbaka. Blir ju helt  trött i huvudet av de, men men nu har jag ett ganska stort urval så nu ska jag bara kika lite mer nån dag och sedan lägga dem i ordning!
 
Har även kollat runt lite på datorer, men blir så konfundersam! 
Någon som har nån bra erfarenhet av en liten laptop, smidig och hög presatanda och helst rosa?
Bring it!!!
 
 
 

Dress like Betty Draper in Mad men!

 
 
 
Solglasögon - hm.com 59:-
Klänning - Daisydapper.com 995:-
Väska - Zalando.se 619:-
Skor - nelly.com 349:-
Öronhängen - nelly.com 79:-
Handskar - flirtfashion.se 49:-
Halsband - Daisydapper.com 149:-

jag blev lite kär!

 
 
 
 
 
 
Alla skor är ifrån nelly!

Moooorning sunshines!

Sitter och äter lite frulle, knäckebröd och salami! Jag lär nog aldrig tröttna på de tror jag, så jäkla gott! Varje gång jag går och lägger mig så längtar jag faktiskt till frukosten, till min salami och mina knäckrbröd haha men men tagga jobb nu då till klockan 15! Först på listan efter det står det promenad med nikita för de har jag vart fruktansvärt dålig med denna vecka! Sedan hem och leta lite utbildningar och bara ta de lugnt, känner att jag verkligen behöver de!


hej från gymmet!

 
här sitter jag en fredagkväll, de har då aldrig hänt innan ska jag säga er!
Men nångång ska ju vara den  första ;D
Har vart fullrulle sen jag slutade jobbet vid 4, lämnat in saker som ska skickas iväg, fixat mina naglar, då väldigt många har gått sönder,handlat lite och nu är jag här! Ska hem om en stund, ställa mig i duschen , sedan sätta mig vid datorn och kolla på en ny dator! Fick de bekräftat idag att det är inte är sladden eller laddaren som de är fel på som jag hela tiden trott utan de är hela datorn och de går inte och rädda!
Så nån dag nu framöver ska jag ställa mig ute och hoppa sönder datorn och slänga den i marken!
Ska nog satsa på de när jag har en riktig skit dag haha!
 
Nepp,sov så gott finingar!
 
 
 
 
 

ohh lovely summer!

 
 
 
 

hultsfreed hayride!


Någon som ska åka eller tänker på att åka till hultsfreed hayride? 
 
 
 
 
 
 

kaffekaffekaffe!

Brukar oftast aldrig dricka kaffe på morgonen för jag är oftast inte sugen på de men idag så känner jag för en kopp,känner mig ganska sliten i kroppen men ser ändå framemot min jobb helg, är riktigt taggad faktikst! Hade velat åka på rock at sea dock men de får bli nästa gång!
vad ska ni hitta på i helgen? :D
 

tröttaste tjejen i stan!

Japp ett elva timmars pass är avklarat!
Kvällsmaten ligger i magen och nu ska jag lägga mig i soffan och bara slappa och glo på grease!
 
 
 

instagram tips!

För dig som älskar massa färg och andra roligheter i tatueringar som moi!!
så är detta något för dig! 
Trailertrashtattoo heter dem på instargarm!
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

London baby!

ohh i forgot to tell you!
Igår så beställd jag, min syster och min pappa en ersa till London!
Ska bli helt underbart, åker den 30 april och kommer hem den 3 maj,
älskar att det är precis när sommeren är påväg (förhoppningsvis då ;D)
så jag kommer troligen kunna gå i kläning och ballerina! :)
Ska bara strosa runt, gå i massa vintage shoppar,dricka gott kaffe, äta lunch i hydepark
och bara ha de allmänt skönt!
 

fin start!

Även om de kommit 25 cm snö typ under gårdagen och under natten så är jag ändå lycklig, hade hoppats på vår snart. men man kan ju inte få allt, dock rä de riktigt ljust ute vilket är extremt härligt! :D
Har vart uppe sen sex och sitter här i min morgonrock med en kopp te svarar på lite kommentarer, ochsnart ska de  ätas lite frukost! Idag är de jobb som gäller från 9 till 20, alltså en hel dag igen! Kom på igår när jag tittade på mitt schema att jag jobbar 9 dagar i sträck, kommer va helt slut nästa vecka när denna perioden är slut!
men cash is king!
 
Vad ska ni hitta på idag finingar? :D
 

Sängen.är.de.enda.rätta.nu

Trött som rackan, nu ska jag bädda ner mig i sängen!


if i don't have you

 
 
 
 

Kaffe och skvaller!

Raaaaaast, men snart är de back to work! Btw, såhär ser ryggen ut!

 


Bernie Dexter!

Herrejisses, dagens vill ha är absolut en klänning eller till och med båda två från Bernie Dexter,
hur vackra är inte dessa klänningar!  
Dock så är de en väldans massa pengar! Meeeen åhh, ge mig!!
Finns på retrorocket!
 
 

Early in the morning!

Sitter och spinner just nu, lite nervarvning! Har då aldrig vart på gymmet såhär tidigt! Kom hit vid lite över sex, hallelulja! Haha snabba puckar nu, ut med nikita, göra sig iordning för att sen va på jobbet vid 10 :) ha en fin dag!


grym dag!

Haft en grym dag på jobbet, arbetat med riktigt härliga människor och sånt gör ju verkligen så mycket!
Nu ska jag krypa ner, för at stiga upp tidigt till gymmet och sedan vankas de jobb hela dagem verkligen! Mellan 10:00 till 20:00!
Hoppas ni haft en fin dag :D
 
 

tre rosa band!

Besöket hos sjukgymnasten gick bra, min rygg och mina axlar är just nu tejpade med rosa band och ska va de i några dagar till för att jag ska få bättre stabilitet!
Han upptäckte att min höger axel/sida är lite skevare än den vänstra, alltså så lutar vänster sidan mer nedåt än den högre. Detta har väldigt mycket med volleybollen att göra, smällar man får ta! Men det ska vi iallafall fixa till sa han, har fått hem lite öviningar som jag ska göra.Ska dit igen nästa vecka! Så blir de lite mat och sedan vankas de jobb hela em och kvällen :)

Förändring!

Känns gött att ha gymmet avklarat, nu ska jag fixa iordning mig lite! Sedan ska jag äntligen till sjukgymnasten, har väntat på detta länge nu så ska bli intressant! Förresten är sjukt glad över mina resultat när de kommer till min mage, en månad liksom :))


Pannkakskalas och presentöppning!

God morgon!
Har vart uppe sen sex i morse, gjorde klart pannkakstårtan tll nikita som bestod av leverpastej,falukorv,ost,köttbullar och självfallet pannkakor!
Min syster och jag sjöng för Nikita, sedan vart de pannkakskalas! Hon tyckte verkligen om tårtan, kanske innehållet lite mer men den blev nästan uppäten ;D
Efter det så hade jag ett stort paket som väntade på henne, detta fick hon hjälp med ;D Hon gillar iallafall sin rosa dyna som hon fick för hon ligger och gosar i den nu!
Blev en promenad med henne, och nu har jag precis ätit min frukost och snart vankas de lite köttande på gymmet för moi! :D 
 
Grattis min fina tvååring! :D
 

Tonåringen!

Japp två fyller min pärla och det blir 14 i hundår, så en liten tonåring har jag nu ;D
Kan knappt fatta att jag engång i tiden har kunnat hålla henne i famnen, känns så otroligt längesen! 
Tiden har gått fort och jag älskar henne mer och mer för varje dag som går, hon har hela mitt hjärta!
 
 

andra passet avklarat!

Andra gympasset avklarat, blev ett crosstraning pass! Sååå jäkla gött, känner hur träningsvärken smyger sig på!
Nu ska jag och min syster sätta oss i soffan och planera lite stuff, vi har nämnligen något på gång som ni troligen kommer få reda på snart! OM de nu blir så ;D
 
Har hunnit göra lite pannakor till Nikita imon, för hon fyller nämnligen två år! Min lilla pärla, så imon blir de presentöppning och pannkakskalas!
 
 
 
 
 
Träning i veckan
 
Måndag 
Ben, rumpa mage och kondition
 
Tisdag
Rygg,mage och kondition
 
Onsdag
bröst,axlar, mage och kondition
 
Torsdag
vila
 
Fredag
Biceps,triceps ,mage och kondition
 
Lördag
Vila
 
Söndag 
Mage och kondition

Bekännelser

Jag blev utmanad av bettybones, alltså så ska jag bekänna åtta saker om mig själv och sedan ska jag utamana fem andra, som i sin tur ska jag göra desamma!
soooo here we goo!
 
 -Jag har lite över 20 filmer med Marilyn Monroe
- Jag har ett väldigt snabbtänt humör och kan bli ganska förbannad för smågrejer, detta är oftast smällar som min familj tyvärr får ta.
- Jag letar alltid fel på en kille när jag dejtar honom, vilket både är positivt men också väldigt negativt i mina ögon
-Jag räknar alltid timmar innan jag ska gå upp när jag ska sova
-Jag ogillar min händer och fingrar till max, brukar alltid kalla mina fingrar för prinskorvar
-Älskar att känna att man gör andra glada
-Jag får blåmärken väldigt lätt, det räcker med att jag stöter emot nått så sitter det ett fint litet blått märke där!
- Jag har haft alla möjliga hårfärger, och slingningar! Dock trivs jag bäst i färgen längst ner, vilken tyckr ni är finast?
 
 
 
 
Jag utmanar
 
sara
Johanna
Doris
Joahnna
Emma

Nu kan sommaren få komma!

Klickat hem dessa skönheter, så nu är jag beredd!
Ge mig sommar, om ändå lite varmare så jag kan använda dem!
 
 
 
 
 

lite förvirring på morgonkvisten!

hallå där!
Gymmet är avklarat och jag har diskat klart ett berg av disk,
så nu tänkte jag sätta mig ner och klicka hem lite kläder!
Förövrigt så har min lilla rosa dator lagt av totalt, kan inte få igång och jag har testat de mesta! Rät drygt, dock harjag velat ha en ny ett bra tag för den är så otroligt seg men de är lite tråkigt iallafall! Sedan har anitivirs systemet på min större laptop slutat fungerar så den kan jag inte heller använda, jippie! Så nu lånar jag min mammas! :D
Någon som har nått bra förslag på en riktigt bra laptop som är liten och smidig, och helst rosa? 
 
Förresten, de har hänt igen!
En uppraggning eller jag vet inte vad jag ska säga att de är, men en man i 40-50 års åldern som är från vietnamn. Han brukar alltid prata med mig, och jag tycker han  är så rolig, ibland fattar jag knappt hälften av vad han säger, men då brukar jag alltid skratta bort de och låtsas som jag fattat allt!
Men idag så var han helt seriös när han kom mot mig, och sa: du jag brukar tänka på dig, du är så fin! Jag vart helt paff, visste inte vad jag skull säga. Jag ser ju verkligen inte honom på det sättet.
Han frågade iallafall om jag ville komma hem till honom och dricka kaffe, och jag vart fortfarande ställd och fick knappt inte fram en mening mer än att "jag vet inte "och "jag tror inte de". Sedan gick han men kom tillbaka efter en stund och började prata om nått helt annat, men efter en stund så han tog upp detta igen och efter lite betänke tid så sa jag faktikst att jag tror inte detta, men om så skulle de vara som vänner och inget annat. 
Då sa han att han bjuder mig på en resa till vietnamn! Alltså, man slutar aldrig förvånas av människor. 
Jag menar, han är ju ganska så mycket äldre än mig, närmare 20 år säkert! 
 
Nepp nu ska jag sätta mig och lyssna på min wavebreak spellista och beställa hem kläder! :D
 
 
 

Guten Morgen!

Säger jag och nikita en sån här fin måndagsmorgon! Ledig idag men jobbar hela veckan och även helgem! Så denna dag ska jag njuta av! Dags att bege sig till gymmet!


Standard en söndagskväll!

Efter om och män med att få igång dvdn efter att mamma har ändrat om och snott runt alla sladdar så fick vi äntligen igång den! Så efter en lång arbetsdag sitter jag och syrran framför tvn , ner mysta i soffan och tittar på beck! Kvarg med frukt och bär till detta, kan inte bli mycket bättre! Ha en fin kväll :)


Bästa pappa!

Innan jobbet idag så lunchade jag , fanny och pappa! Rullade typ fram efter de men gött som rackan var de! Fick en sån hållare till iphonen som man kan fästa runt armen när man tränar, och det var behövligt! Taaack bästa papi! Nepp back to work!


pink polka dot dream!

 
Har verkligen hittat den klänningen jag vill ha, sååå grymt fin är den. Blev helt kär när jag såg den!
 

en pigg nickolina

God morgon!
Pigg som attan idag även om jag var ute igår, de är inte ofta de händer ska jag säga er ;D
De är nästan så att jag överväger att gå till gymmet nu efter fullen, eller bara krypa ner igen och läsa en bok?! Funkar de med! :D
Gårdagen tillbrigades med min jobbarkompis Emelie , vin och massa spel!
Satt hemme hos henne till elva snåret för att sedan åka till harrys, väl där så hade jag riktigt roligt och det var ett tag sen! Blir ju ganska tjötigt att gå till samma uteställen var och varannan helg,
men sånt är livet när de bara finns ett!
Så himla skrattretande, men igår så var de ritkigt roligt som sagt,spelades många bra och svenska klassiker! Sånt gillas verkligen!
På schemat idag så står de jobb jobb och åter jobb! Börjar vid 13, och jobbar till stängningen!
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
 
 
 
 
 
 

Got some loving!


It's your body!


Mys i soffan står på schemat!

Maten är i magen och vinet är ordnat inför kvällen och nu ska jag lägga mig framför tvn och vila lite! Loppisen gick la sådär, vart inte så mkt folk faktiskt så de blev i princip plus minus noll! Men men får ta och åka upp en annan dag precia efter löning! :)


God morgon från Jönköping!

Står och väntar på att få komma in på loppisen och ställa upp alla mina saker! Önska mig lyck till! Hoppas ni får en fin dag! :)


Fina fredag!

Haft en riktigt bra dag, kom precis hem från calle och jennifer efter ett par timmar av gött kaffe och massa tjöt! Nu ska njuta av lite kvarg och vindruvor framför tvn!


women's day


Två resväskor och en ikea bag senare!


macy's and marilyn!

Hade helt missat att macy's gör en kollektion inspirerad av Marilyn Monroe,
fick detta bekräftat av ett par bloggar!
Detta är ju helt fantastisk, kikade in på macy's hemsida och kollade in dem, och det  var riktigt fina och inte så farligt dyra heller! Blir nog kanske och klicka hem något, galet sugen på de!
 
 
 
 
 

Kaaaaos!

Sädär promenad med becca avklarad, och nu ska jag börja rensa min garderob inför loppisen imon! Ser bedgövligt ut men de ska de snart bli ändring på! :)


It's friday!

Jag vet inte varför denna fredahg är så efterlängtad egentligen! Men nu är den här iallafall och jag är superglad! Frukosten ligger redan i magen och jag ska bege mig till gymmet snart! Efter det ska jag träffa becca för en promenad! Puss på de och hoppas ni får en riktigt bra helg!


hektiskt!

Vilken hektisk dag det vart på jobbet,  vart proppfullt med folk, inte en stund som de vart lugnt,förutom den sista halvtimman!
Har haft jouren idag, vilket betyder att jag springer runt som en liten yrhöna på alla olika områden i butiken och gör det som ska göras! Ska roligt för det är väldigt varierande. Minuset är att det är alltid så stressigt så pulsen är på topp hela tiden i princip! 
Är ledig hela helg, ska bli riktigt najs, har inge större planer, de ända som är planerat är att jag ska sälja på en loppis på lördag!
Vilket ska bli riktigt roligt! :D
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och bara njuta av lugnet! :D

A gift!

Glömt och visa en sak! Kolla vilken otrolig fin kjol jag fick av syster när hon var i London! Love it!!


Dagens!


Million dollar woman

 


morgondiskussion!

 
God morgon!!
 
Planen idag var att sova tills nio men så blev de icke, blev väckt av världens gladaste hund vid namn Nikita som slickade mig i ansiktet!  Härligt uppvaknade! :)
Idag är de vilodag för min del och jobb som gäller men innan dess så ska jag ut på promenad med min pärla och även utretta lite ärende!
 
Föresten är de någon som har missat denna nyhet om att det var ett café som satte upp en förbuds skylt mot barn? De har inte jag iallafall, jag är lite klyven i denna frågan!
Jag förstår föräldrarana som kanske inte vill skaffa barnvakt varje gång man ska gå och äta med sina vänner, för de har säkert hur mycket annat att tänka på.
Men jag själv kan tycka det är väldigt jobbigt med skrikande och gråtande barn, och sådana barn som föräldrarna verkligen inte har pli på. Som bara springer runt och lever loppan och som verkligen stör gästerna, samtidingt så tycker jag inte att man kan förbjuda ett barn att gå och fika, det är väl så jag känner för jag tycker det är diskriminerande, för vad är ett barn egentligen? Vilken ålder slutar man helt att vara de ? 18 år?
Alla är vi ju olika individer och utvecklas olika. 
De handlar om mognad och respekt!
Jag tycker att om man söker efter en lugn och trivsam miljö på sitt fik/resturang etc så kan man ju försöka att nå denna miljö genom att sätta upp en lapp med detta på dörren, eller skylta med det på annat vis!
 De blir liksom en lite kromprimiss för min del för jag tycker lite av bådaslagen!
 
Vad tycker ni? Ska barn förbjudas på café?
 
 
Förresten så dricker jag ett väldigt gott te i skrivandets stund, nämnligen Taj Mahal som jag köpte när jag var i Indien. Jag drack det varje dag där nere med en skvätt mjölk i! Om ni får tillfället någongång att testa detta, så gör de! :D
 

just nu!

ligger nerbäddad i soffan efter jobbet och är helt slut!
kvarg, mango, druvor och hallon! mumsss
 

bänkad kl 21:30 ikväll!

Ikväll ska jag vara bänkad  framför tvn prick 21.30 och kolla på rockabilly liv som sänds på svt 1!
 

what i love!


Breakfast in bed!

Det var så himla härligt att träffa min syster igår! De blev frulle i sängen, dagen kan förövrigt inte startas bättre! De ringde från kommunen och undrade ifall jag ville jobba på ett dagis idag, sån jädrans otur att jag jobbar på willan idag! Men nu vet jag att de är intresserade iallafall och de sa att de skulle höra av sig om de blir mer :)) glad brud här säger jag ju bara! Dags att ta på sig träningskläderna :))


klickat hem!

Haft sån frustration senaste veckorna för att jag inte har några fina träningskläder som jag trivs i så jag klickade hem tre sycken toppar för endats 420 kr på zalando :))
Nu har jag dock lite panik över att jag bränt så jäkla mycket pengar idag, men men det är ju på vettiga saker iallafall!
 
 En liten komisk grej hände innan, mamma höll på att ändra om i vardagsrummet som hon gör cirka  varannan vecka och när jag skulle sätta på tv sen så vart det svart vitt och vi hållt på och fixa och trixa.
Men den vill säg inte, tror den håller på att ge sig!
Så nu har jag tittat på walk the line i svart/vitt, så fick ju in den rätta feelingen! 
 
 
Här är topparna! :D
 
 

Bli inte rädda nu ;)

De är bara lilla jag, ska mysa ner mig i soffan med kvarg och jordgubbar efter ett flowinpass och lite rygg träning! Ska även hålla mig uppe till 11 för att åka och hämta min älskade syster! Galet vad jag saknat henne!


etsy love

Sitter och kollar på massa klänningar på etsy, finns ju såååå sjukt mycket! Har lite svårt när de är sånt stort utbud, men har hittat några favoriter och är lite sugen på att köpa nån av dem :D
 
 

bring me summer!


Pink day!

Rosa dag idag ;) ner på stan för att fixa lite ärende och även fixa min nagel som gick sönder när jag busade med mitt vita troll! Ha en underbar dag!


only the best for my love!

Födelsedagspresenten är kirrad till min lilla pärla, om en vecka fyller hon två år!
Helt galet vad tiden gått fort, då ska de firas med tårta och presenter! 
Visst är den frän? :))

fin fin morgon!

tidelooo!
Kvällen igår avslutades med gymmet och ett rejält ben pass och en timmes crosstraining, sedan vart de en utpumpad nickolina! Just de ja, sydde klart en beställning jag fått av en kompis! vad tycks? jag ärm grymt nöjd med den och älskar citatet!
Har precis käkat frulle och beställt en prenumeration på min budoir och nu tänte jag att jag skulle ut och springa en runda är sååå härligt väder! :)


 
 
 
Träning för veckan
 
Måndag
Ben och kondiotion
 
Tisdag 
Kondition + rygg och mage
 
Onsdag
Kondition
axlar och bröst + mage
 
Torsdag 
Vila
 
Fredag
Kondition
biceps och triceps + mage
 
Lördag
Vila
 
Söndag
Kondition + mage
 

frågestund, del två!

Vilken är din bästa resa? 
Min asien resa med min vän vitoria!
 
Vilka länder har du varit?  
 
Nämner inte länder som jag bara åkt igenom i, för de tycker jag inte räknas :)
 
Sverige
Norge
Danmark
Tyskland
England
Frankrike
Lettland
Cypern
Spanien
Egypten
Singapore
Malaysia
Thailand
Kambodja
Vietnam
Indien
 
Vilket är ditt bästa party tips? 
drick med måtta, då har du roligast!

Vem är din idol? 
Marilyn Monroe ofc!
 
 
Vad gör du helst en söndagskväll?
Kollar på beckfilm med syrran!
 
Visst hade du bokat tid för en till tatuering? Vad blir det?
De har du rätt i, de är en hemlis! Men kan säga att de blir mer påbyggnad å min arm!
 
Om du bara fick lyssna på en låt resten av ditt liv, vilken skulle det bli?
Alltså denna var så svår, men måste nog säga Ride med Lana Del Rey, kan lyssna på den både när jag är gald och även när jag är deppig! Älskar den!
 
 
bästa rockabilly äventyret? 
haha, lätt när vi knocklade in typ 15 pers i en raggarbil när vi skulle ut till chappen, kaos! 
 
bästa loppis fyndet? 
Mina bruna fina vinatge väska, älskar den!
 
 

ett plagg som är varmt om hjärtat?
Mina shortsdressar, vill ha sommar nu så jag kan använda dem!
 
Har du några tatueringar?
Har väl 9 stycken tror jag, här har ni dem!
 
 
 
Hur många tatueringar skulle du vilja ha?
Jag vill ha en hel arm full, sedan även på ryggen, låren och benen!
 
Tror du på Gud? 
Nepp, jag är inte religös av något slag, jag tror inte på något så. Jag tror inte att man kommer till nått paradis eller likande. Jag går in med inställning att om det skulle vara så att jag kommer till något magiskt vackert paradis så är de ju rätt soft, men jag vill inte ha några höga förhoppningar. 
Utan de jag tror på är ödet och att allt som händer har en mening, både bra som dåligt. Om något dåligt i livet händer så kommer de alltid något bra ur de,  jag försöker tänka så.
Som när min farfar dog, då föddes ett kusinbarn till mig bara någon dag efter, likadant när min farmor dog. Så jag tror att de finns en mening med allt, om en gammal persons liv tar slut så startas ett nytt.
Jag tror även på att man får det man förtjänar på något sätt, karma is a bitch!

Vad är din innersta dröm? 
Att alla mina drömmar jag har kommer gå i uppfyllelse, fiffigt va;D
 
Vilket stjärntecken är du?
Skytt!
 
Bästa skönhetstipsen? 
Helt ärligt så är jag inget vidare på skönhetstips,använder inga krämer, sminkbortagning eller ansiktsvatten. 
Jag använder vanlig hederlig tvål och min hy klarar sig bra på de!
Men skulle väl säga att sova ordentligt, äta bra och varierad kost, träna regelbundet, smörja in kroppen med en god lotion(älskar de), och ha ett riktigt bra schampoo och balsam! 
För detta mår jag riktigt bra av! :D

Favoritsmycken? 
öronhängen i olika former och färger!
 
Favoritlåt? 
denna av svår, tycker om så många låtar. säger faktiskt pass ;D
 
Hur ser den perfekta drömmannen ut? (egenskaper & utseende)
Egenskaperna då är att han ska va ärlig, få mig att skratta , intivativtagande och social. Till utseendet vill jag att han ska va längre än mig, ha mörkt hår, va lite biffig med inte för mycket, oooooooch tatuerad såklart!!! :D
 
 
Bästa sommar/vinter minnet? 
Klurig, har så väldnas massa fina minnen! Men måste nog säga att på sommarminnet så är de alla härliga festival minnen! På vinetminnet så är de nog alla mysiga hemmakvällar med min syster! Älskar dem!
 
way out west -09 med viggan och fanny!
 
 

Vilken är din drömplats att bo på? 
Någonstans vid kusten tror jag i nått varmt land!

Hur kommer det säg att du har den stilen du har?
Älskar de helt enkelt, jag tar på mig det jag känner för. Ibland kan jag va sugen på rockabillystilen, medans andra dagar så är jag mer sugen på de klassiska 50 talet, ibland blir det en skön mix av dem båda! 
 
 
Vem tycker du är Sveriges mest överskattade programledare? 
måste nog säga alex schulman, handriver om precis alla och det gillar jag inte

Vad dricker du helst för alkoholhaltig dryck och vanlig dryck?
Cider elle vitt vin, och till de vanliga så blir de loka :D

dreams about cuba


nya tag!

Igår vart en ritkig skitkväll om man ska vara riktigt snäll, satt hemma ensam. Varken mamma eller fanny har kommit hem ännu. Hade sån riktigt jäkla ångest, kände mig ensam och summan av detta var att det gick ut över maten.  Åt de mesta som kom i min väg och mådde ännu sämre, vart riktigt längesen jag hade en sån nedåt spriral, men känner att jag inte mått riktigt bra på ett tag nu så jag antar att det var liksom toppen av det. Men nu är det nya tag,  varje dag är en dag att ta sig igenom när det kommer till mig och maten, vissa dagar går de bra och andra inte. Men vill inte tillbaka till när jag mådde som dåligast, hade inte velat att min värsta fiende skulle få må så. Så jag vet ju vad jag vill och nu är de bara att fokusera på de bra!
 
Morgonen har vart rätt så bra iallafall, sommande på soffan igår och vaknade upp vid nio, utvilad och go! Städat huset litye och tagit en promand med Nikita! Snart ska jag ner en vända på stan och göra lite ärende, sedan blir de träning ikväll!
 
Förresten, är de någon som kanske hade vart sugen på att åka på hultsfred hayride??! :D
 
 
 

frågestund, del ett!

hur ser ditt liv ut om 10år?
Förhoppninsgvis så har jag ett eget företag, eller kommit på något annat jobb som jag trivs med, har hittat de love of my life och kanske har ett barn eller två. Bor i en lägenhet i en storstad, med högt tak och stora fönster och ljusa väggar som jag inrett precis som jag vill, eller ett lantligt hus utanför en lite större stad med samma stuk. Jag hoppas att jag har rest mycket, även hunnit med lite mer volontärarbete.
Sedan hoppas jag att jag fortfrande håller på att träna och att jag och mina nära och kära är friska och krya!
 
 
vad är ditt absolut största intresse om du bara får välja 1?
lätt, resa!
 
 
bästa vs sämsta egenskaper?
min bästa egenskap är nog att jag är väldigt nyfiken av mig och min sämsta som jag verkligen försöker att förbättra är att jag kan ha en liten tendens till att krydda till historier lite, hatar detta.
 
 Vilket är ditt absoluta drömyrke? 
egen företagare, eller något inom tursim!

Har du någon udda talang? 
kan vicka på lilltårna, haha ne men nått jag kan komma på just nu!

 Om du skulle beskriva dig med ETT enda ord - vilket ord skulle det vara då? 
Det skulle självklart bli nyfiken haha

 Om din bästa vän skulle få beskriva dig med ETT enda ord, vilket tror du att det skulle vara då? 
Den var lite klurig, men envis tror jag!
 
Många ytliga vänner eller få nära? 
De är ju absolut få nära vänner!
 
Vad är din störta farhåga?
Helt ärligt så är de om jag skulle tappa allt mitt hår eller bli riktigt smällfet, sådär så man måste ha en lyftkran för att komma ut ur huset haha
Eller att jag skulle falla tillbaka riktigt ordentligt i min ätstörning, för jag vill inte tillbaka till de helvetet.
 
 Vad måste en kille ha för att du ska kunna tänka dig honom som pojkvän? 
Rolig fråga , jag och en ko pis diskuterade detta för nån vecka sen. Jag kom fram till att jag vill ha en som är intitivtagande,kan få mig att skratta, är ärlig och jag måste attraheras av hans utseende!
 
Vad ska dina barn heta?
Gud, denna fråga har jag funderat på hur länge som helst genom hela mitt liv och jag sjukt många namn jag kan tänka mig!
Flicknamn: Marilyn, Lilly, Melba,Sigrid
Pojknamn: Maximillian,Cash,Jack,Antonio,Antei, Harley
 
Har du något favoritresemål? Isf, vilket? 
Skulle säga Thailand där, landet har allt!hahah

- Vilket ställe skulle du aldrig sätta din fot på (eller åka tillbaka till) frivilligt?
Bakbarapier i Thailand, komiskt med tanke på föregående fråga. Men detta var typ helvetet på jorden! Vi kom dit på kvällen, staden är uppbyggd runt en lååång rondel typ, och vi bodde i ett mögligt hus under en natt! Åt massa sötsaker för att inte somna för vi hörde råttor på taket, så vidrigt!
 
här har ni varför!
 
 
Bästa resa du gjort och varför? 
Den var med min bästa vän viktoria när vi var i Asien i tre månader, hon är som min ena halva. Allt klickar mellan oss och hela resan var en sån upplevelse!
 
 
 

3 saker du inte klarar dig utan? 
Min frihet, min familj och mina vänner, maaaaaat!

Vilket är ditt drömyrke och vad skulle du inte vilja jobba med/som? 
Egenföretagre just nu,eller något inom turism är mina drömyrken.
Nått som jag inte skulle kunna tänka mig att jobba med är väl avloppsrensare eller soppgubbe haha ahh jag vet inte. Finns väldigt många yrken jag inte hade velat jobba med. 
 

Om du fick välja en film som skulle bli ditt liv, vilken film skulle du välja?
Den jag tänker på nu är dirty dancing två, cuba på 50 talet, värme, underbara färger, fina klänningar,lära mig dansa, träffa snygg cubansk kille och bara leva!
 
 
vilka bloggar följer du? 
Följer en väldans massa bloggar, alla som jag har länkat på höger sidan och även en massa andra. Men inte världen roligaste och lista alla kanske haha 
 

Hur kom du på ditt bloggnamn? 
jaduu, alltid vart nyfiken så de föll sig naturligt att det bara blev så! Svårare än så var de inte ;D

Har du haft någon annan blogg innan?
Har haft en som jag tog bort för något år sen!
Sedan hade jag och viggan en när vi var i Asien, kika in här för att kolla på den!
 
 
 

the weekend!

urbra uppdateringar från min helg va?! Kan vara den sämsta jag någonsin gjort, dock har jag haft fullt upp, jobbat hela helgen så tiden har inte funnits! Men ni ska få en liten summering. I fredags så jobbade ajg och sa vi ses till min syster som är i London at the moment! Helt galet, är faktiskt lite nervös för att det ska hända henne nått,  även om jag vet att hon är väldigt skärpt! Men men extra mamman i mig kryper fram haha I går var det jpbb till klockan tre, sedan hem och ut med nikitisson som vart ensam sedan klockan 6 på morgonen, de var de längsta hon någonsin vart ensam och det klarade hon galant! Blev en spontanutgång med Ewe och Ida, mycket skratt och prat,i brist på shotglas så shottade vi i skeder, fun kar utmärkt! Man får inte vara för darrig ;D En väldans massa dans på harrys, kom hem vid halv 5 tiden och klockan stod på 8, you gotta to love life! De gick förvånadsvärt bra, dagen har flyttit på jätte bra! Nu är tanken att jag ska svara på era frågor och sedan lägga ut del ett av dem :D
 

finaste tatueringarna!

Har nämnt henne innan men de gör absolut inget, för denna kvinnan har talang!
Lauren Winzer heter hon och är otroligt duktig, älskar hennes verk!
Hade inte tackat nej till att bli tatuerad av henne!
Hon har instagram där hon heter @laurenwinzer, vädigt inspirerande och roliga bilder. Kolla in de vettja!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

babushka docka!

Har kommit på ännu en grej jag vill tatuera, nämnligen en babushka docka!
Minns att min farmor & farfar hade en sådan hemma hos sig
och jag lekte ofta med den när jag var liten.
Var så himla faschinerad över hur många gånger man kunde plocka isär den!
Jag tycker de fruktansvärt grymma, vill ha en ganska tarditionell, fast med mycket färg!
Så detta får bli ännu en grej att sätta på min lista av tatueringar, har dock redan listat ut placeringen av den! 
 
 
 
 
 
''
''
 
Mina fina farföräldrar, detta fotot ska tatureras in på min rygg nån dag!

 
 
 
 
 
 

time for some work!

Dags för lite arbete, inte alls sugen på de idag!
Får komma på en riktigt rolig lek som jag ska göra i kassan idag så jag tar mig igenom dagen! hahah
Brukar ibland ha för mig lite sånt i kassan, tex räkna snygga killar, prata lite mer med sådana som bär rosa på sig, räkna hur många lajja människor de kommer in, tävla med mig själv om hur mycket kunderna köper för!
Ja de blir ju lite vad man gör de till, men de kan va ganska kul ibland. Utmana sig själv lite sådär haha
 
Förresten glöm inte min frågestund finingar, avslutas nu på söndag! Så ös pååååå! :DD
 

 

tomhet, eller va är detta?

Tomhet eller om eller om de är för mycket känslor som bubblar. Jag vet ärligt talat inte. De är jobbigt att ha alla sina kompisar utspridda i hela landet och även andra länder, även om jag pratar med dem ofta så blir det inte den här dagliga kontakten. Fruktansvärt jobbigt när alla splittras såhär, men de är ju tidens gång, jag vet.
Men de tar emot.
Jag vill bara att detta halvåret innan jag ska börja plugga ska svischa förbi snabbt som ögat så jag kommer bort från Värnamo och kan hitta upptäcka nya ting och hitta nya vänner!
 Imon åker min syster till London ett par dagar och mamma är inte hemma över helgen heller så jag är alldeles själv, vilker jag faktikst inte ser fram emot.
De är nog därför jag är lite deppig just nu kan jag nog tro!
 
Gjort riktigt goda och nyttiga havremuffins ikväll som fina malin tipsat om!
 

Morgonrockshäng!

Alla dagens måsten är gjorda, har fixat färdigt mig inför jobbet och nu ska jag mysa med en kopp kaffe och brodera lite!   

instagram, ohhhyes!

Lägger upp alltifrån tatuerade boys n girls, resebilder, bilder från min vardag, matbilder osvosv listan kan göras lång! Sugen på att följa mig?! Hoolanicko heter jag där!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon från gymmet!


I like your style