you shine like gold

@neonhitch
 
 
 
 
 
 
 
 
 

candy crush

Har gått och kärat ner mig i dessa skor fån swedsh hasbeens, hur fina är de inte?

 
 
 
 

Before I die

 
Hellllo sunshines!
Fick en sån bra idé när jag var och hälsade på min vän Julia i Stockholm, hon har gjort en upplevleselista på saker och ting som hon ska göra innan hon lämnar denna jord. ohhh, jag tänker helt enkelt sno hela konceptet, så efter jobbet idag ska jag sätta mig ner och skriva upp en!
Så slipper jag ha massa i huvudet, som bara snurrar runt och tar fram ovissheten. 
Det bästa med detta, är ju att den bara kan fyllas på!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sailor chic


question mark

 

Suuuuuper bra dagar!

Hoooola finingar!

Sitter i bilen påväg hem efter ett två kalas bra dagar i Stockholm! Kom dit i onsdags och träffade då julle och hennes kille magnus, vart så jäkla kul att träffa henne! :) De bjöds på go mat hemmas hos dem, sen satt vi ute och kedjerökde och pratade massa tills de va dags att gå och lägga sig!

Dagen efter de så startade jag och elin upp dagen med frulle framför pretty woman! Life is goood! Vi tog oss in till stan efter det, och till vår besvikelse så pissade de verkligen ner hela em!

Så de blev lunch och kaffe på ett mysigt ställe för att sedan vandra vidare till en uteservering och pimpla vin i väntan på att julia slutat, så att vi kunde åka till globen tillsammans! Men de va supermysigt de, lite kallt! Men va gör de när man har vin, cigg och bästa sällskapet? :))

När julia slutat så mötte vi upp varann och åkte till globen området, satte oss på en uteservering och där blev ännu mera vin drickande! Julias vän mathilda som också skulle hänga med kom och joinade oss!

Efter det så blev de lite mat på donken, Meeen först blev vi interjuvade av en journalist från expressen så får se om vi hamnar i tidningen ;)) Sedan vart de dags för Beyonce! ohhhh vilken jävla kvinna de är, hon var helt grym!!! Jag är inget enormt fan av henne, kan hennes populäraste låtar liksom! Men hon va helt sjuk, vilken show, vilken röst, ohhh vilken kropp hon har!!! galet bra helt enkelt! Nöjda och belåtna efter konserten, och för att vi även sett kronorinsessan Viktoria och Daniel, så åkte vi hem till julle för att sova.

Efter att tiden bara runnit iväg av massa prat så kom vi i säng vid 2 tiden! Kalas bra dagar helt enkelt! :)

 

 

 

 
 
 
 

“Dear Karma, I really hate you right now, you made your point.”


Thats the way it goes!

Helgens bravader, inget annat!


upp till huvudstaden och beyonce!!!

goooodmorning!
hel ärligt så har min fylla/seghet/dryyyyghet släppt idag helt känner jag, inte riktigt okej!
Jobbdagen igår gick kalas bra, var super lite att göra så jag sysselsatte mig med att fia mina naglar och prata med folk!
Hade väl haft ca 20 pers på hela dagen från 10 till halv 6, sen vid kvart i sex när jag städat, räknat kassan osv. Väntade i princip  bara på att gå hem, neh d fan kommer hela södras knattelag, 50 kids som ska köpa godis och diverse saker. Hahaså jäkla typiskt! Men men thats life!
Nu ska jag fixa mig lite, sedan drar jag mig uppåt landet, nämnligen till vår kära huvudstad!
Ska nämnligen se Beyonce imon, men framförallt träffa Julia, har inte träffat henne sen i Augusti, så det ska bli superkul :D
 

Livet i vilda västern

God morgon! Har precis slått upp portarna till min butik och ska snart börja jobba! Helgen har bjudit på festligheter, jag och syrran hade förfest hos oss till chappen. De va superkul, dock blev de toooo much alkohol för mig så vad jag hittade på under tiden vi var på chappen är lite dimmigt! Igår jobbade jag hela dagen, seg som rackan var jag. Som tur så var de inte alls mycket folk, så va inte alls mycket att göra :))) kommer troligen inte vara alls mycket här i dag heller så vi får se vad jag hittar på idag!:))


Dress like Allie in The notebook

 
 
Kolla gärna in min andra dress like

finger tatts



 
 
 
 
 

hooowdie hooowdie!

Till att börja med, HAR HAFT EN SUPER BRA DAG!!! hehe
 
Har vart på high chaparrall hel dagen, var ju där på informationsträff om denna säsong!
Har haft väldigt roligt, först vart de lite info sen blev de tipsrunda, denna tipsrunda baserades på deras historia, så ett slags test på om man läst på deras historia ;D
Efter det vart de mat och sedan blev de att prova kläder!
De hände en sån rolig grej, pratade med Bella innan om att jag jätte gärna skulle vilja ha en rosa klänning, förvånade? 
VEEEET ni va dåå?
De blev en rosa, vart så jäkla glad, den är super fin!
Det som va ännu roligare var att sömmeskorna hade pratat om att denna klänninga skulle passa till den som jobba i candyshopen där jag ska vara och så satt den som en smäck på mig! 
De fick bara sy in den lite på överdelen och sy på lite spets på armarna så mina tatueringar döljs.
Fixade även mitt personalkort, så de känns faktiskt as bra!
Förutom att jag ska va själv i min butik imon, hoppas de kommer nån och hjälper mig lite.
Men de tar vi imon, just nu är jag så fruktansvärt extalterad! :D
 
nu ska jag hänga med min fina elin! :D
 
 
 
 
 
 

jag föll på direkten det var någonting elektriskt

 
 
 
 
 

Instagram tips: missrockabillyruby

 
 
 
 
 
 
 
 
 

if you're a bird, i'm a bird

if

Käraste syster

Igår vart de ju bal för min lillasyster, och kan nog inte riktigt förstå att min lilla skrutta håller på att växa upp och ska ta studenten, känns så himla overkligt.
Det var en helt underbar dag på alla sätt och det kunde nog inte bli bättre, min syster var så vacker, och jag är så stolt över henne. 
Finns knappt inga ord som kan beskriva hur jag kände när jag åkte från Jönköping efter att ha sett dem gå in på stadshotellet, satt där med ett leende på läpparna och var så otroligt lycklig!
Här en bildbomd från gårdagen på de fina paret!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





 

Fem nackdelar att tatuera sig

1. Problem om någon spöar ned dig för att du ser så grym ut. Eller så kanske du ser så grym ut att alla blir blir rädda för dig?
2. Man kan inte träna ordentligt, försök träna med en svullen arm som bara vill hänga vid sidan av dig.
3. Man får lov att byta sängkläder mer än en gång i veckan (äckelpäckel efter tatueringen). Detta får du göra utan att någon tycker de är konstigt,( ni som har problem med blåsan), ett hett tips där ;D 
4. Om du nu tatuerat dig, och de råkar bli så att det inte riktigt blev som du tänkt dig, då kan vi ju säga att du har de lite jobbigt.Du kan ju antingen tabort med laser (ruinerad efter halva tatueringen är gjord, inte så hett tips)
5. Om man tatuerat armen som jag så kan de orsaka svårigheter när man ska sova, man får tillexmepel ligga utsräckt med armen, inte att rekommendera. Väldigt osmdigt och kan orsaka endel ont.
 

movie morning!

Godmorgon!
Har precis sett färdigt filmen Niceville - The help, som jag påbörjade igår kväll, vilken underbar och gripande film.
Den handlar om de svarta hembiträdernas arbetssituation under 60 talet i missisippi.
Skeeter som är en ung tjej som precis tagit examen återvänder hem till missisippi, hennes dröm är att bli författare.
Hon får jobb på den lokala tidningen med att svara på frågor till en kolumn om hem och städning. Hon lär känna två svarta hemhjälper för att klara av detta jobb.
Dessa hembiträden heter Minny och Aibileen, dessa tre sätter igång ett skrivarprojekt som går emot alla samhälletsregler. Att skriva om hur verkligheten ser ut för dem bakom alla fasader, om drömmar, hur de har behandlats av deras arbetsgivare, orättvisor osv
 
 
Den är så otroligt vacker och fin, och tar upp så mycket viktiga ting. Den får en verkligen att öppna upp ögonen, helt klart sevärd! Låg och grät mig igenom halva filmen, för att inte glömma så är den väldigt underhållande dessutom!
 
 
 
 
 

niceville och sängen!

Efter en myskväll framför tvn med syrran tittandes på efterlyst (mindre trevligt). Vilka jävla idioter de finns rent utsagt, fanns väldigt mycket i detta programmet som upprörde mig!
 
nu ska jag sova iallafall, kolla på niceville och vakna utvilad och pigg!
För imon är de min underbara systers bal!
 
så natti på er!
 
 

bloglovin

 Följ mig via bloglovin
Tryck på hjärtat!
 

pink summer


I want this dress soooooo bad!

åhhh, fasen vad jag vill ha denna klänning!
Mitt shoppingförbud är rätt jobbigt nu!!
 
Från DaisyDapper
 

It's happning!

Från att inte ens kunnat sätt upp mitt hår i en tofs (nov) så kan jag nu ha en minidonut, happpppy!


Mysdag på stan!

Vart på stan med mami och sis halva dagen, fixat massa saker till syrrans bal och haft de allmänt mysigt! Fick en hårdonut av mamma så tänkte ge mig på en faux bang, nu när min lugg växt till sig! Någon som har något tips, bästa sättet osv? :) juuust de ja , de blev det ett par riktigt fina och enkla öronhängen med för endast 10 kr :))


Two more lovers

Är helt kär, bara älskar mina nya tatueringar!


New lipstick


ink inspo

 
 
 

well, hello there tuesday!

just nu saknar jag min nikita väldigt mycket, hon hängde med till mammas kille igår och har vart borta ett dygn nu, och de är tomt. Men om nån timme kommer skruttan hem och då blir de kramkalas!
 
Precis vart på en ow runda och hann precis in innan de börja regna, sån himlans tur!
Sååå nu är de in i duschen, fixa iordning sig och ner på tan som gäller! :D
 
Vad ska ni hitta på idag? 
 
 
 

peppheten är på topp!

Sista passet på willys innan jag börjar på chappen är nu avklarat, och det känns förjävla fint!
Sjäälvfallet så har de ju vart otroligt mycket folk idag, de var riktigt längesen i fick sitt två i kassan tills stängning en måndag kväll liksom. 
Men allt gick bra, och nu är jag så grymt taggad på denna vecka.
Har så mycket att se framemot!
Imon blir det tatuering, på onsdag ska jag få se min vackra syster gå balen, på fredag så ska jag på möte på chappen och på lördag börjar jag jobba där!
Sedan på lördag så är de chappen öppningen och fan vilken fest de blir då, är grymt peppad!!
 
Nu är de nane på de! pussss finingar!
 

which one ?

Med tanke på att min fina underbara klänning gått sönder så blir det att köpa en ny, för jag älskar  verkligen kvaliten och formen på dem. Så någon av dessa blir de, men vilken? Vad tycker ni?
 
 
 
Denna har små rosetter på sig som är guldiga, röda och vita!
 
 
På denna är de små humlor på!
 
Restrande är de blommor på!
 
 
 
 

topp fem filmer!

Har suttit och funderat vilka som är min favoritrfilmer, helt galet va svårt det var. Jag älskar verkligen film, dessa filmer är verkligen sådna jag kan se om och om igen. Bara för att de är så sjukt bra!
Om man tänker efter så kan man verkligen se ett mönster, kärlek, snygga män och faschinerande tidsepoker!
 
 
Walk the line
 
Har ju somsagt en förkärlek Johnny cash, denna film återberättar hans liv, en väldigt sorglig men otroligt stark film. De som är så fruktansvärt bra är att allt är sant och musiken är så grymt bra och han är såååååå snygggg!
 
 
 
 
 
 
 
 
The notebook
 
Förbjuden kärlek mellan en kille och en tjej under  40 talet, otroligt vacker och romatisk. 
Jag bara älkar hela filmen, kläderna, deras känslor, lipar varenda gång jag ser den, så galet fin, en riktig måste film för er som inte set den!
 
 
 
 
Cindrella man
 
En film som utspelar sig under depressionen under 30 talet och framåt, om en man som kämpar för att hålla ihop sin familj och få allt att gå runt. Han har tidigare vart boxare men skakdes hårt, men tar nu upp de igen. Sååå otroligt bra och vacker, en film om att aldrig sluta tro på hoppet.
 
 
 
 
 
Dirty dancing 2 - havana nights
 
Sååå grymt bra film, samma stuk som i ettan men de har ingen koppling till varann.
Den utspelar sig på kuba under 50 talet, en amerikansk tjej blir kär i en kubansk servitör.
Lite förbjuden kärlek, grym musik och fina kläder!
 
 
 
 
 
Burlesque
 
Väldigt fascinerande och rolig film, handlar om en tjej som flyttar ifrån en liten håla till LA, hon möter väldigt ycket motgångar. Men efter många om och män så får hon jobb på en burlesque klubb och det börjar ljusna.
 
 

my summer dress

Måndag, ny vecka och nya möjligheter, righ??
Blev en pw på en timme istället för löpning, men de va lika gött de!
 
Ska fixa iording mig sedan dra ner på stan för att kolla lite studentpresenter till min lilla syster, sedan blir det lite jobb på de. Sista dagen på willys på ett bra tag nu, lite konstig känsla faktiskt!
 
Hände en jävligt tråkigt grej igår, min favvo klänninge från London med ankare gick sönder,  och hur tänker jag inte gå in på men den är långt ifrån hel. Så jaaaa detta låter jävligt töntigt men att en titta på denna biden eller att se den i  verkligenheten gör så ont i mig. Det vara bara en sån där perfekt klänning, någon som känner igen sig?!
 
 

Bra avslut på en toppen helg!

Eftermiddagen och kvällen har spenderats hos jojoooo! Film, mys, film & frukt, även en massa planering! Riktigt najs och ett toppen avslut på en bra helg! Nu är de nane time för mig, ska peppa mig igång för ett löppass imon, heja heja! Pusss


Och lyssna aldrig på dom som säger till dig du aldrig kommer bli nåt.

 
  

the winner!

Skulle ju berätta vem som vann min lilla tävling igår men hann icke de, så de får helt enkelt bli idag!
Har kört hederlig gammal lottning, la alla namn i en bunke och drog ett namn.
Ohhhhh den som vann va Li, så bruden du kan ju skicka din adress till mig antingen till [email protected] eller om du kommenterar :)
 
 

sunday morning

I know I know, kass uppdatering de senate dagarna, eller skulle väl säga veckan.
Har ingen riktigt inspiration och de har väl  inte vart de bästa veckan i mitt liv för den delen heller.
Måste verkligen  ta tag i träningen, har bara släppt de helt. Jag saknar de, men har verkligen haft fullt upp de senaste veckorna och jag har en liten känsla av att det inte kommer ta slut.
Känner att mitt sug inte finns där heller, och då vet jag att jag inte gör de ordentligt.
 
Men, igår så jobbade jag hela dagen och sedan så blev de en cider och tjöt med Emelie, Jojo och Elina på pelikanen. De va himlans mysigt, efter det så blev det att gå till mig och dricka lite för att sedan gå ut på krogen! Riktigt fin lördag där!
 
 
 
 
 
 
 

mysigaste kvällen!

haft en sjukt mysig kväll med finaste jojo,
suttit och snackat massa och planerat, nu är de nane time!
pussss
 

Without you

 
 
 
 
 

Sara Ashouri's Beauty Blog

 
 


Moooorning!

Jobb och willys står på schemat, puss på de!


don't forget

Glöm inte min tävling!
 Ett par pinup öronhängen och en Marilyn Monroe är de som gäller!
 
Det enda ni behöver göra är att kommentera detta inlägg och länka tävlingen på eran blogg.
Vinnaren drar jag på Lördag den 18 Maj!
 

not lost


 
 
 
 
 

enkla hårupsättingar

Hittade denna viedo förra veckan och kan verkligen rekommendera den, väldigt enkla och smidiga håruppsättingar! 
 
 

och med denna bild säger jag godnatt!


pink sailor!

Fick hem ringen som jag vann häromdagen, så underbart fin!


men hoooola!

hooola finingar!
Dagen igår rullade på som rackan, jobbade mellan 9 och 4, gick fint som fan.
Helt sjukt att de är snart min sista vecka på willys, eller har ju inte sagt upp mig helt.
Men ska inte va där på tre månader liksom, är grymt taggad!
 
Gick och la mig vid 12 snåret igår och sov till typ halv 11, inte likt mig men de var gött.
Ska hoppa i duschen, sen ge mig ut på promnad med Nikita för att sedan jobba ett jobb pass!
Idag kommer jojo hem en runda till Värnamo, så roligt! Hon stannar dessutom till Söndag, så ska spendera lite tid med den kvinnan :D
 
pussss 
 
 
 
 
 
 

Tävling!

Tänkte dra igång min första tävling, ett par pinup öronhängen och en Marilyn Monroe ring står på spel!
Köpte i dem Thailand när jag var där och har aldrig blivit använda, så tänkte att varför inte lotta ut dem till er?
Det enda ni behöver göra är att kommentera detta inlägg och länka tävlingen på eran blogg.
Vinnaren drar jag på Lördag den 18 Maj!
 

om jag var tecknad

Då skulle jag se ut såhär minsann, bra tidsfördriv ;D
 

Movietime!

Alltså trött och slten är två ord som stämmer bra in på mig idag.
De enda jag fått gjort är en rumda ner på stan och en romenad med Nikita, något iallafall ;D
Skit tråkigt väder så nu ska jag krypa ner och kolla på film!
 

and the winner is.....

Satt och kikade igenom lit bloggar nyss och var inne på Emmas blogg och såg att jag var en utav två som vunnit i hennes tävling, snacka som super glad chey här!
Måndagen kan ju inte börja bättre liksom!
Så jag får välja en valfri ring, de va lite svårt att välja för hon har så mycket fint.
Men valet blev en sån här iallafall!
 
Tack så jätte mycket!  :D
 
 

keep calm and sail away

Vilken otroligt rolig kryssning jag har vart på, bra sleten är jag idag men de var såååå värt de!
 
Jag & Elin tog ju som sagt bilen upp till Stockholm, kom dit med några timmars marginaler och kunde lugnt käka mat i solen och röka ett par cigg innan de va påstigning på färjan :)
Väl inne på terminalen så checkade vi in och sen gick vi och tog en cider i baren och glodde på folk!
Marie, min kusin som också skulle hänga på kom efter ett tag och snart vart de dag för att gå ombord, whoop!
 
Den fetaste kön bildades till ingången och vi kände att de va dags att ställa sig,   när vi kom in till hytten så var de dags att snygga till sig lite, kände att flötigt hår och svett kanske inte skulle uppskattas så mycket ;D
 
De inhandalades lite alkhol efter det och sedan vart de igång på riktigt, vi gick och såg John Lindberg Trio, som var super bra! Efter det så vart att att ta lite drinkar och tillbaka till hytten för att hänga lite med grannarna och även dricka lite till!
 
Så gick de hela kvällen, massa flummigheter och roligheter, lyssnade och dansde röven av mig till massa  bra musik! Träffade massa trevligt folk, träffade finingarna Malin och Li  , de var så himlans roligt för båda var verkligen  jätte trevliga och super söta! 
 
Söndagen spenderas med att sova till 12, sedan iväg och käka då alla var super hungriga.
Efter det vankadades ko bingo, lyssna på the trouble three, chill med cigg och ölkoooov = bästa, och ännu mer chill på rummet innan de va dags att stiga av båten!
 

Detta ska absolut göras om, inget snack om saken där inte! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



 

 
 
 
 
 
 

just Marilyn

 
 
 
 
 

wavebreak!

Idag är de dagen!
Taggad till tusen, precis fixat klart mig inför jobbet och snart blir det jobb till kl:11!
Efter de blir de bilresa upp till Stockholm och Wavebreak!!!
Ska bli så galet roligt, hoppas ni alla få en riktigt fin helg!
För de tänker jag ha!:D
 
 
 

Fococcia är livet!

Rullade håret innan men blev inget vidare, hade inte tålamod eller tid till att vänta tills de va riktigt torrt så där fick jag fö de ;) en höjdare var dock lunchen på snipen med min syster, båda två är verkligen galna i deras fococcias! Yummmii! Btw. Mitt löshår kom idag, high five på den. Trodde inte de skulle komma innan wavebreak, så nu efter jobbet blir de att åka hem och fixa med frisyrer :))))


Easy pin up girl hairstyle

 

time for a swim

 
Så extremt fina baddräkter rån Daisy Dapper, blev het kär in den översta! 
Men shoppingförbud här, så om nån känner sig manad att köpa denna underbaring till mig, sååå do it ;D
 
Alla kostar 799 kr
 
 
 
 

 

underbart bra!

Hade en sjukt jäkla bra dag igår, var med elin i princip hela dagen, tjötade massa, bestämde hår/kläder till wavbreak oc hade de almänt mysigt!
Vid 6 tiden kom emelie också så de blev det att sitta på min altan och tjöta o kedjröka till två på natten, detta påmnner så grymt mycket om sommaren!
Grymt bra dag!
 
Precis käkat frulle så nu är tanken att bara ta de  lugnt fram tills klockan 2 då jag börjar jobba,
ska packa och fixa lite!
 
 
 

 
 

bloglovin

Följ  mig via bloglovin, tryck på hjärtat! 

London part three

Fredag och sista dagen, på pappas begären så åkte vi till abbeyroad, den kända gatan där de går på rad över. Någon som vet?
Vi såg abbey road studios, där beatles spelade sin sista skiva. 
De va kul, såg hur glad pappa blev. De gjorde mig varm inombords, han är ett stprt beatlesfan!
Efter tripen dit så åkte vi till hydepark, ett stort grönområde mitt i London, hur soft som helst!
Där satt vi i ett par timmar och njöt av solen och käkade frozen youghurt!
Sedan bar det av hemåt!
 
 
 
 

 
 

 

Ohoy!

Sitter och skissar lite på min tatuering och tror jag kommit på en perfekt grej, juuuust love it! Gladbrud_91 + egobrud_91


once upon a time

 
 
 
 
 
 
 
 
 

peppheten själv!

God morgon!
Ett under att jag kunde sova igår, åskade och jag var hemma ensam! Ingen bra kombo där, men med hörlurar i och nikita jämte mig gick de bra!
 
Idag är jag ledig och ska planera lite inför wavebreak som är på lördag!
Hur grymt kommer inte de bli?! 
Är sååååå taggad! Någon mer än jag som är de? :D
Elin kommer förbi sen så ska vi prata ihop oss, bestämma kläder och frisyrer!
Så galet roligt!
 
Sen ikväll blir de speedway med Emelie, fick reda på igr när jag jobbade att jag ska jobba mellan 06:45 och 11 på lördag, ska köra upp till Stockholm direkt efter de och sedan partja! Antingen lär jag vara helt död eller leva på min överskottsenergi och pepphet, hoppas på de sistnämnda hah
 
Vilka band ska ni se?
 
Mina favoriter är helt klart, JLT, The troubled three och Top cats!
Så dessa ska ses!
 
 
 

tävling!

Fina Emma har jst nu en tävling å sin blogg där man tävlar om smycken som hon själv gjort, de är superfina!
Vinnaren får en vallfri ring och ett par öronhängen, klicka på länken för att kika in på hennes blogg för att läsa mer om tävlingen och delta :)
 
Här är några av alla smycken!

 

Diana Dors

Vacker vacker och åter vacker!
 
 
 
 
 

London part two

Onsdagmorgon och man vaknade upp med solen som sken in genom fönstret, hur undebart?!
De vankades frukost på hotellet, och sedan ut på shoppingrunda!
Denna dag åkte jag runt själv i London och kollade upp alla butiker jag vill, var riktigt roligt!
London är verkligen super enkelt att hitta i, tunnelbanan är väldigt enkel och nästan överallt man hoppar av så finns de kartor med gatunamn.
Köpte min underbara playsuit med flamingos på denna dag, supernöjd chey! :)
 
 
4
 
 
 
 
De blev att stiga upp tidigt på torsdagn för att åka til ett shopping center i stratford som heter westfield,
ett hett tips! as bra shoping!
Blev även ett beök till en annan collectif butik och sedan åkte i ill towerbridge på kvällen, hur mysigt som helst!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

shopping stopp!

En riktigt sovmorgon idag, himla fint!
Gymmet har jag inte besökt på över en vecka nu, dessutom gick de ut i förrgår. Sååå drygt, sen så känner jag att jag måste hålla igen på mina pengar nu så de blir att motionera ute nu tills jag börjar på chappen.
Har har hört rykten om att de har ett gym där som jag definitivt ska använda om jag får de ;D
Har bestämt mig för att de är klädstopp för min del nu och ska försöka hålla de tils slutet på sommaren, har spenderat alldeles för mycket pengar på kläder. Så nu är de fan stopp, haha ska försöka bli av med lite på diverse loppiar osv . För er som vill kika på min bloppis så finns den här.
 
 
 
Nu ska jag leta lie inspiration inför min tatuering sedan är de jobbdags!
 
 

London part one

London bilder i all ära, anlände på tisdag förmiddag. 
Hittade hotellet relativt snabbt, dock var de värre med maten. Alla resturanger vi gick till hade stängt mella 3-6 ?!
Whats teh deliooo?!
Himla knas, dagen spenderades iallafall på oxford strett där de blev lite shopping och mys på ett kafe!
På kvällen åkte vi London Eye, himla fint!
 
 
 
 

 
 
 

fiiiiiiina tisdag!

En awesooooome dag helt enkelt!
Fika mys med bästa johanna, sedan åkte jag hem och hämtade Nikita.
Gled förbi sävsjö och pappa en svänga för att häma lite kläder som jag glömde där, vi stannde även till vid slottsruinen där och då blev de lite badning och bus!
Eftermiddagen har spenderats med mamma och min gamla kompis Dennis som är i värnao och hälsa på, riktigt trevligt!
 

min pärla!

De är sjukt vad tiden springer iväg, idag för två årsen var jag och hämtade dig.
Du var så liten, jag kunde hålla dig i famnen. 
Galet vad glad jag var, du luktade så gott och var så ullig!
Minns hur duktig jag tyckte att du var när du inte gjort ett endat knyst på hela bilfärden, och inget annat för den delen heller.
 
 
Du har hela mitt hjärta Nikita!
 
 

planering i all ära!

hooola!
Precis vart och fixat en nagel som gick av för nån dag sen, och ska snart hoppa i duschen!
Nästan hela gårdagen spenderatdes med Johanna, planering planernig o planering! :D
Hade värsta frukstunden på eftermiddagen, hur mysigt som helst!
Dock mådde jag inte alls bra, så efter att jag svalt några alvedon så däckade jag i soffan vid 8, och vaknade vid 9 nu på morgonen! Bra jobbat där, men de va nog behövligt!
För mår kalas bra idag!
Nu blir de duschen och sen ner på stan och möta johanna :D
 

London shopping!

Förmiddagen har spenderats hos jojo, har smidit lite planer ;D
Pepp som rackan är jag!
 
Tänkte slänga upp lite bilder på de jag shoppat i London och även tipsa om endel affärer som jag tyckte om!
 
sooooo here we gooo! :D
 
Värda ett besök
Kommer inte ihåg alla namn på butiker, men grävt lite i minnet och här är några favoriter
 
Primark - Jag säger då detta, åk hit. Finns ett antal i London, och det är seriöst värre än Ullared, billigare, bättre kvalite och snyggare kläder, smycken, skor. De har allt! 
 
Newlook
Forever 21
Topshop
River Island
Berskha
next
urban outfitters
zara 
h&m
 
 
 
VintageButiker
(Dessa besökte jag, och rekommenderar starkt)
 
Rookit
Beyond retro
Wow retro
Absolut vintage
 
 
Finns några till som jag vill besöka men de få bli nästa gång, men dessa är:
radio days,paintedblack,lafrock,bangbang,blitz.
 
 
Nyproducerade 40-50 tals kläder
 
Collectif -  (Finns 4 stycken i London, jag besökte endast två, men de va klart värda mödan haha)
Vivien of holloway
Fairygothmother
 
Tråkigt nog så hittade jag inte till vodoo vixen affären, letade som en galning och frågade runt, så jag gav upp.
De fanns inte heller tid till att åka till fler än dessa, men nästa gång så ska dessa få sig tt besök av mig: What katie did,emily & fin,vodoo vixen, och resten av collectif affärerna
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Tre citat

Tre av mina favorit citat.
Dessa tilltalar mig alla på olika sätt,
och första gången jag hörde/såg dem så har de suttit inpräntade i mitt huvud.
Har ni några favorit citat?
 
 
 
 
 
 
 

Dagen är här

En sur och förbannad nickolina, resulterar i en söndrig dator! (För er som inte vet så var den helt ur funktion ;) ) faaaaaaan va jag hatar datorer, min nya har börjat krångla nu med! Dock känns de bättre efter att fått ut min aggresion! God morgon på er!


jag, choklad och kjell

Ligger nerbäddad i sängen, trött efter en lång dag på jobbet, och den underbara veckan i varje månad är på ingång, sockersugget är på topp så nu blir de choklad, och kjelles smakresa!
 
 

Lite sådär spontant!

Gooo morgon! Riktigt fin dag igår, var ute och åkte med chevan med pappa & fanny! Sedan stannade vi och åt på vårt favorit ställe, detas lövbit är toooo dir for! Yummmi! När jag och syrran kom hem till värnamo så blev de en spontanutgång i halmstad. Så där rök min vita helg, men galet va roligt jag hade, spontant är bäst! Massa roligheter vart de, nu ska jag snart vörja jobba! Inte sååå pepp på de när de är så fint väder ute, well well! Hoppas ni haft en bra helg :)


Dreams about Australia


summer love


Hooooola!

Nu är jag tillbaka eller rättare sagt igår, men då satt jag i baksätet utan batteri på mobilen och sjöng till alla låtar från göteborg till sävsjö. De vill säga ca 3 h, pappa & fanny var liiiite trötta på mig efter ett tag, men jag va flummig och glad! Har haft några sjukt bra dagar i london, med jätte bra väder, god mat, extremt bra shopping, och underbart sällskap! kort och gott, förjävla fint! Bilder, shoppingtips osv kommer en annan dag för nu är de dags att fixa iordning sig,:) ha en fin lördag!


a wise girl


Dita von Teese

En av de vackraste kvinnorna på denna jord enligt mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 

ögonbryn

Ja, de hä med ögonbryn. 
För engångsskull i mitt liv så tivs jag riktikgt bra med mina!
 
 
En liten rolig grej här bara, tycker att mina bryn är mest lika en blandning av sophia loren och debbie harrys.
eller?
Vilka bryn har ni? :D
 
 
 
 

vilka är ni?

jaaa, vilka är ni som läser min blogg? 
Jag är sjukt nyfiken av mig, om inte mitt bloggnamn redan avslöjat det ;D
 
Kommentera gärna!
 
 

wishing for summer

 
 
 
''
 

leopard prints on your feets!

Helt in lööööv i dessa skor!
 
 

the world is mine

Nått jag definitivt ska tatuera in är en jordglob, och jag vet precis vart! ;D
 
har ni några dröm tatueringar?