tackar och bockar!

Måste att börja med att tacka alla fina människor där ute som kommenterat på sistone, ni är så himla underbara!
Vet att jag är urusel på att svara, men ni ska veta att det ni kommenterar  tar jag verkligen åt mig av och och ni era kommentarer gör mig så otroligt glad!
 
Dock ska de bli ändring på allt det här med dåligt bloggande, heheh ska nämnligen byta bloggportal men bara för ett tag! I och med Miss Pinup Scandinavia (TACK FÖR ATT NI TROR PÅ MIG OCH RÖSTAR) kände bara att jag var tvungen att skriva det väldigt stort! För ni är såå sjukt fina som hejar på mig, och skriver uppmuntrande saker!
Iallafall i och med denna tävling så ska jag blogga på denna sajten, vilket känns otroligt bra och väldigt spännande! En lite ny omstart, nya ting att lära sig och lite mer inspiration så ska detta nog gå vägen, ohhhh HÄR har ni länken till min nya blogg men behåll denna för den kommer komma tillbaka! :D
 
sååå tackar och bockar för den här tiden så länge och hoppas att ni kommer följa mig i min nya blogg! :D
 
 
 
 
 

miss pinup scandinavia

Hoooola!
Här sitter jag i min lya en fredagskväll och trängs med min kära lurviga och vita hund i soffan, himla mys!
Arbetsdagarna är gjorda för den här veckan, vilket känns otroligt skönt!
Har vart på frölundatorg nu i 2 dagar, och kan ju säga att de är som att ha semster när man jobbar där.
Går inte ens att jämföra med cappuchino på kungsport, sån himla skillnad på tempot alltså!
 
Imon vankas de vintagemässa här i Göteborg och jag ska självklart dit, har faktiskt ställt upp som volontär så ska vara med och hjälpa, få se vad de blir. Kanske blir mig ni hittar i ett hörn där jag står och säljer varmkorv ;D neh förhoppningsvis inte, men ska bli riktigt roligt!
På kvällen blir det efterfest-rockabilly shakedown på götahof!
åhhh så grymt taggad, höll precis på att välja kläder innan jag började skriva men är lite klyven angående detta, så får helt enkelt se vad de blir!
 
Som endel kanske märkt så har de ploppat upp en och annan bild på instagram/fb från en fotografering jag hade för en vecka sedan. 
ohh kan ju verkligen inte annat än att säga att de var så grymt kul att stå framför kameran, något utav de roligaste jag gjort måste jag nog säga. Jag hoppas verkligen på fler tillfällen!
Dessa bilder togs i ett syfte för mig, och det var att jag skulle ha lite "riktigt" bilder till tävlingen miss pinup scandinavia, som är en tävling om just denna titeln. Tävlingen är en kamp där länderna sverige, danmark, norge och finland är inblandade. 
Jag anmälde mig till den för någon månad sen och fick igår veta att jag är en av 12 finalister som gått vidare, hur GALET är inte detta??? Kan knappt fatta att det är sant, lilla jag gick vidare!! :DD
 
Iallafall så kommer tävlingen att avslutas i slutet på juli på evenmanget rat fink reuonion i Avesta, men just nu  pågär även en tävling på nätet. En såkallad "peoples choice" alltså era röster!
Denna pågär även till slutet på juli, och man kan rösta engång per dag, hade vart himla fint om ni skulle vilja lägga en röst på mig där! dåå hade jag blivit glad :D
Här har ni länken till tävlingen!
 
Förövrigt så kommer jag att byta bloggportal för ett litet tag, till slutet på juli i och med miss pinup scandinavia!
Men kommer med mera info om detta, så de som vill följa mig kommer kunna göra detta :D
Promise :D