för dig som vill

följa mig på bloglovin, klicka på rosetten!
 
.

Shopping gör mig glad, idag iallafall!

Todelooo finingar! Har fått jätte mkt frågor och de är hur kul som helst, äs bara på med fler! Vilodag idag, första timmarna av dagen spenderades i soffan med te och min dator! Efter de åkte jag ner till stan och handlade lite basic smink som höll på att ta slut! Har nu fått i mig lite mat och nu vankas de loppis! :) såhär ser jag ut idag!


tips till er som älskar min boudoir!

När nästa nummer av min boudoir kommer ut den 5 mars så kan man även börja prenumenera på de,
hur bra är inte de??
Någon mer än jag som ska slå till på detta? :)
 
 
Älskar detta omslag på snygga Micheline Pitt, längtar som attan tills tidningen släpps!
 

some disclosure!

  • Ibland när jag kör bil i mörker så kan jag föreställa mig massa saker och skrämmer upp mig själv, sjukt jobbigt!
  • Jag älskar att sova i morgonrock, de är bland de bästa som finns! dubbla täcken liksom ;D
  • Jag tycker inte många saker är otäcka, men blod är något jag inte klarar av!
  • Jag har vart emo engång i tiden, de ni ;D
  • Har haft en kanin som jag sålde efter att jag haft en dröm om att den jagade mig i hela huset och hade blodröda ögon, dock var den ganska aggressiv av sig!
  • När jag tittar på skräckfilm så sitter jag ofta och garvar åt dem!
  • Har alldeles för mycket högklackde skor, änvänder inte ens hälften!
  • Vill hoppa fallskärm någon gång i mitt liv!
 
 
 
 
 

pigga nickolina!

vaknade för någon timma sen och har käkat frukost med syrran, sitter och ska beställa hem lite bilder nu!
Måste bara lägga upp en video, kolla kolla kolla! Skrattade sjukt mycket när jag såg den första gången!
 
enjoooy!
 
 

full fart!

Vart en riktigt fartfylld kväll, var först på volleyboll träningen.Gick super bra idag, var sååå jäkla flummig hela tiden. Men de var jag inte ensam om så de vart roligt! Drog vidare till gymmet, sprang i 15, cyklade i 15 och körde 15 min på crosstrainern! Efter det blev de lite rygg och mage, och nu sitter jag nerbäddad i soffan. Ska snart gå och lägga mig och fortsätta läsningen på boken hundraåringen, den verkar väldigt rolig bara efter ett par sidor så jag är väldigt spänd inför att läsa resten!
 
BTW såär jag galetr sugen på att göra fler tatueringar på fingrarna! 
Dööör så snyggt!
 
 
 
 

dreams about france


nya läsare, och en frågestund!

 
 
 
 
De har ramlat in massa nya läsare senaste veckan, vilket bara är hur roligt som helst! Så därför tänkte jag passa på att ha en frågestund, ni får fråga precis vad ni vill. Ingen fråga är för dum, jag hoppas på många frågor från er,  hade vart riktigt roligt! Svaren får ni i slutet av veckan :D

orolig natt!

Innan jag gick och la mig igår så såg jag att de va fullmåne, brukar alltid sova så himlans dåligt då! Någon annan som känner igen de?
Denna natt var inget undantag, drömde att min mamma dog och jag var på willys och handlade begravingssaker. Jag vaknade av att jag grät och var tvungen att ringa min mammas jobb mitt i natten, för att vara säker! Sedan  vet jag att jag hade flera orloiga drömmar till, för jag vaknade fram och tillbaka ett antal gånger. Hatar när man vaknar flera gånger per natt, hela natten och dagen efter blir liksom rubbad. Nu ska jag ta och äta lite, har lagat sweet and sour med kyckling. Detta ska avnjutas framför tvn, sedan väntar ett gympass och efter det lite volleyboll! :D
 

Black hearts!

Fixade mina naglar nyss och jag är galet nöjd! Vad tycks?:)


Nerbäddad i soffan!

Ligger nerbäddad i soffan och tittar på maria och mindy, jäkligt underhållande! Helt slut i kroppen efter ett spinningpass, massa mag övningar och efter att köttat min ben och rumpa ordentligt! Ska snart gå och lägga mig då de vankas ett tidigt gympass imon! Ska nämnligen fixa mina naglar vid klockan nio på morgonen så ska försöka träna innan, om jag inte är allt för trött! Dock är jag så jäkla peppad på att träna rygg så hoppas peppheten håller i sig! Tillbaka till naglarna, har ingen aning hur jag vill ha dem, kollat runt endel men inte fastnat för nått speciellt! Vill inte ha fransk eller glitter eller nått, men de löser sig! Lär säkert bestämma mig precis innan, haha! Njuta vidare i soffan nu! Natti på er finingar!


Happy birthday Mr Cash!!


mami and I went a little bit crazzzzy!

hehe japp de kan man lugnt säga.. Efter jag slutat jobbet så drog vi tll citygross där de hade någonslags av outlet, och allt var i princip på 50%  och det fanns alltifrån ljuslyktor till tallrikar och i gott skick dessutom! Köpte burkar, sockerströare, citruspress, en lajj toalett rullare,ett tvålfat,en klädeplagg hållare, iskuber, några söta glas kupor och en stor jordglob! var bara tvungen att köpa den, endast 50 riksdaler! Dock hade jag velat ha en gammal med belysning inuti men de får vänta lite!
Eftr citygross bar det va till några loppisar, köpte böckerna halv åtta hos mig och hundraåringen och även lite sytillbehör! 
Sedan vart de en runda på stan, bytte min skjorta som jag köpte i helgen, blev även ett par nya örinhängen och lite produkter till mitt hår! Hade ju sån jäkla otur, min olja som jag har till mitt hår ( healthysexyhair) hade runnit ut i min resväska när jag kom hem från Malmö i söndags, men menså är de ibland! Kan verkligen rekommendera denna oljan, mitt hår har reparerat sig kanonbra på bara någon månad efter att jag började använda de! :D Nepp dags att chilla lite i soffan innan träningen!
 
tack för eftermiddagen mami, alltid lika mysigt!
 
 

Finaste mami!

När jag kom hem från jobbet igår hade min underbara mamma köpt massa fina saker till mig! Sååå otroligt söt är hon!


On the schedule: wooooork!

Japp hoppas ni sovit som prinsessor allihopa! Dags för mig att gå till jobbet, känns som att jag nyss var där haha idag bunkrade jag upp med havregrynsgröt med jordgubbar och mjölk till även polkagriste till detta! Teet låter kanske inte så gott, men ack va smarrigt de är! Ha en fin morgon! Note too me: Glöööm inte kvargen pickoooo! Hahah


Tummen upp!

Satt och läste den här på jobbet och kan verkligen rekommendera den till alla vintage fantaster! Kom precis från jobbet, kom dock på precis när jag satt mig i bilen att jag glömt min kvarg i kylskåpet, suuuuck! Hade suttit och laddat upp inför den med jordgubbar i typ mer än halva dagen, men men får bli knäckebröd med salami istället! Nästan lika gott! Hoppas ni haft en underbar dag!


De okända och soffhäng!

Lunchen ligger i magen och jag har hunnit spendera 2 timmar påå gymmet och även hunnit med en promenad med Nikita i de fina vädret! Ligger i soffan och tittar på de okända,
de är riktigt intressant tycker jag. Kollar på de nästan varje dag vid 13.00 tiden,
är dock jäkligt skeptisk till de, tror nog inte riktigt på de.
När jag tänker efter så kollar jag nog på för att se om man får se något underligt live!
Men de händer ju i princip aldrig!
 
Nepp nu ska de slappas ännu mera innan de blir jobb ikväll! :D
 
Veckans träning
 
Måndag
Kondition + bröst,axlar och mage
 
Tisdag 
Kondition + ben
 
Onsdag 
Kondition + rygg och mage
 
Torsdag
Vila
 
Fredag
Kondition + biceps, triceps och mage
 
Lördag 
vila
 
Söndag 
Kondition + mage

dress like Christina Aguilera in your body!

 
 
Kolla gärna in mina andra dress like här!
 
Nelly.com
Klänning 345 kr
Öronhängen 199 kr
bombarjacka 899 kr
skor 399 kr
läppstift 70 kr
 
Sivletto.com
bandana 50 kr
 
 
 

morning music!

 
Gooood morning!
Satt och surfade lite på youtube och hittae ett par låtar som jag verkligen dyrkat innan och lyssnat på sjukt mycket i mina dar! total älskar videorna också för den delen!
För alla är helt grymma! :))
sååå nu lite bra morgon musik för att pigga upp en! 
ha en underbar dag, nu vankas de snart lite träning! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

inget att göra ikväll?

då har jag ett sjukt bra filmtips till er, vid klockan nio ikväll så tycker jag ni kan sitta bänkade framför tvn som jag ska göra och kolla på burlesque på 3an! En väldigt bra film i min mening! Snygga cam gigandet är med också så kan ju inte bli bättre!
 
 
 

that little extra

 
 
 
 
 

fin helg!

helllooo sunshine!
Hemma från en gö bra helg i malmö, fredagen bjöd på mys i soffan med massa gamla filmer som fucking åmål och lilja 4-ever! Rktigt bra är de båda två, men fasiken va fucking åmål är bra lajj i vissa stunder!
I går gjorde vi stan, i ett jäkligt blåsigt malmö.
Trodde jag skulle lämna marken ett par gånger, men de gjorde jag inte, utan var glad för de och min  shopping, 2 armlösaskjortor, ett par örnhängen och några hår blommor :D
På kvällen vart de party som gällde, linda hade bjudit med några klasskompisar, så vi satt hemma hos henne  först sedan drog vi ut!
Jag och elin drog runt på massa klubbar, och danasade röven av oss, jag åt den godaste kebaben jag ätit i hela mitt liv, eller så vart jag bara riktigt fyllehungrig, pick your self haha Vi kom hem vid halv 5 ,5 tiden och skulle upp vid 8! love life
Men jag tog mig upp och jojo med! Vid halv tio satt vi på bussen tillbaka till Värnamo.
Galet vilken fin helg jag haft, många skratt och flummigheter denna helg!
Ni är bäst brudar!
Nu vankas de beck i soffan med  bästa syster!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love you more than yesterday, but less than tomorrow


 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

Be yourself, everyone else is already taken


HM HOME!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

att åka buss!

Sitter på bussen till malmö, grejat en spelista till wavebreak :))) annars har jag bara suttit och lyssnat på musik, lana del ray och calvin harris har snurrat mest! Vill verkligen se dem båda live, hade vart redigt fett!!


which famous pin up girl are you?

Lite tidsfördriv såhär på fredags eftermiddagen, nyfiken?
 
Jag blev Betty grable!
 

You're like Betty Grable. You seem to have a soft, charming, feminine personality that tends to stand out from the crowd. Betty's famous photo became popular during the WWll era. Like Betty, you tend to be quite popular with everyone. It's been said that every soldier pinned up her poster.

 

 

 


mot malmööööö!

Fredag fredag freeeeeeeedag!!!
yeeeeey, längtata efter denna dag hela veckan!!  
Kom ut från duschen nyss, morgonen har bestått av proemenad med nikita och lite tid på gymmet! Även packat färdigt inför Malmö som jag åker till om två timmar, ska få träffa mina brudar igen! Det ska verkligen bli så kul, saknat allihopa så mycket! :D
Idag blir det nog bara myskväll men imon vankas de partaj!
 
 
Vad ska ni hitta på i helgen?
 
 

back in the days!

Satt hela gårdagsmorgonen och rensade ut bland mina bilder de senaste året, och galet vad jag har hittat på mycket som jag nästan glömt av! Vart i magaluf, var på summerburst, många besök hos kompisar i olika delar av sverige, osv. Gick in och kollade på lite gamla arbeten som jag gjort i gymnasiet och hittade ett utav mina favorit arbeten som jag gjort. Det var i hishtoria och vi skulle släktforska och skriva om detta, jag hittade väldigt mycket och det var jätte roligt. Kom ända ner till början på 1600 talet på min pappas släkt. Fick hjälp med väldigt mycket från olika släktingar och familjemedlemmar. Tänkte slänga upp lite gama bilder som jag hittade som är knytet till detta. Älskar nämnligen att kolla på gamla bilder, kan inte lägga ordet på riktigt varför men jag tor de har med att jag blir så inspirerad och nyfiken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Black n white and some colours!


Mys hos pappa!

Blev lite jobb i eftermiddag och direkt efter de så åkte jag och fanny till pappa, nyss käkat kvällsmat och nu ska vi mysa framför en film! Hoppas ni haft en underbar dag! 

träningstips!

Oftast är de så att man har mobilen med sig på gymmet för mna lyssnar på musik etc. Så jag tänkte tipsa om ett par appar som jag tycker riktigt bra om!

"daglig workout" heter dessa och är mina nya favorit appar, finns flera olika appar beroende vilken muskelgrupp du vill träna! Lätta att förstå och väldigt bra övningar!

 

 
 
 
 
Sedan finns de en till app som jag bara älskar och det är virtual trainer, där finns de olika övningar för alla muskelgrupper i princip! Då är de med olika redskap till också och även rörlig bild på hur man ska göra perfekt!
 
 

 

 

let's travel the world

Känner att jag just nu har sånt sug efter att komma bort lite, vill ha lite förändring , se annat än Värnamo.
Vill åka till Karibien, åka runt bland öarna, vill köpa en gammal vw bus  och bara åka runt i Sverige eller Europa för den delen med. Vill tågluffa någon månad i Europa, vill tillbaka till Thailand och Indien, vill åka längs kusten i USA, vill åka til Afrika och åka på safari, vill åka till mexico och äta mexikansk mat, vill till new york och viggan!
Finns så sjukt många ställen jag vill se, och mitt mål är att se så mycket som är möjligt för min del och det ska jag uppnå.
 
Att resa för mig ger mig en känsla av frihet och att inte vara bunden till något, det ger mig nya perspektiv på livet.
Det ger mig nya erfarnheter och jag lär mig alltid något nytt om mig själv, det ger mig energi och kraft till att komma tillbaka till verkligheten och vardagen!
Det finns så många anledningar till varför jag reser och främst är de för att jag älskar att uppleva nya platser, möta olika kulturer, testa på ny mat!
Allt detta gör så att man uppskattar vissa saker man har i livet lite mer och även ändrar sitt tankesätt till de sundare.
När jag vart ute och rest så känner jag ett helt annat lugn hos mig och detta tycker jag om.
Jag tycker om få vakna upp på olika platser var och varannan vecka, älskar att få bestämma över min tid och mina dagar. Samtidigt så är detta något jag inte skulle vilja ha permanent, men några månader per år hade inte vart fel!
 
 
Vad är erat drömresemål?
 
 
 
 
 
 

min rumpa strejkar!

Träningen från jag vet inte vad har nått min ända, kan knappt gå, känns som att någon går efter mig och klämmer mig på rumpan hela tiden. haha vilken rolig bild i huvudet jag fick efter att jag skrev de!
Vilning står högst på min lista idag så efter att jag ätit fruksot nu så ska jag bädda ner mig i soffan och titta på the notebook, samtidigt ska jag beställa hem lite bilder.
Har ett helt år som jag inte beställt hem några så de lär ta lite tid :)
 
Hoppas ni får en mysig morgon goingar!

dream jar!

Hello gorgeous!
 

Kom hem från jobbet för en stund sen, fått i mig lite kvällsmat. Kvarg med hallon och vindruvor! mums!
Jag och min syster ska kolla på blckjack nu, mys för hela slanten!
 
Imon så är de vilodag, mami och jag ska på loppis har vi bestämt.
Ska leta efter en burk som jag kan ha till att skriva mina drömmar och mål i!
Väldigt fiffigt tycker jag!
 
God natt på er!
 
 

Do the harlem shake!

 
 Någon som missat detta nya fenomen?!
galet roligt!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 

rea rea rea!

super rea på elbastardo, hur mycket fint som helst!
 

Don't skip squats

Gymmet avklarat, gött som attan! Var galet sugen på att köra ben och rumpa så idag fick de köttas ordentligt! Var helt ensam den första halvtimmen, kändes himla underligt! Brukar alltid vars tjockt med folk :))) Nu vankas de promenad med nikitsson sen ta de lugnt tills jag ska jobba!


mör brud!

Så himla mör i kroppen, kommer ha världens finaste träningsvärk imon.
Den är redan pågång nu, men de är skönt de :)
 
Dags för en dejt med kudden!
 
Hittade denna för nåndag sen och skrattar varje gång jag ser de fortfarande! bra roooligt!
 

de här är Nikita!

Hon är den nyfikanste jag vet, mer än vad jag är.
Hon vill lukta på precis allt, minsta lilla sak och tur har hon mig med ett ganska bra tålamod.
Hon skulle säkert bestiga berg varje dag om hon fick, för hennes enrgi är inte att leka med.
Hon är ett riktigt energiknippe som inte bangar på snöbollskrig, vilket betyder att jag kastar snöbollar på henne som hon fångar i munnen.
Om hon skulle spela fotboll så skulle hon LÄTT platsa i landslaget, hon har sån sjuk bollkänsla.
Hon är en riktig kelgris och älskar att krypa upp i sängen och gosa ner sig, varje gång hon går och lägger sig och slappnar av så pustar hon riktigt högt!
Hon är ingen höjdare att gå i koppel om hon inte fått springa av sig innan så hon kan lugna ner sig, snacka om att jag ramlat dit ett par gånger nu i vinter.
Hon hatar att tvätta sin öron, men tycker de är roligt att borsta tänderna, särsklit om man får lite godis efteråt.
Jag har aldrig i mitt liv träffat en sån hund som vill vara med precis överallt, även när man badar så sitter hon där jämte och slickar på ens arm!
Hon har en sån stor personligthet, och hon visar verkligen med hela kroppen hur hon mår och känner.
Hon älskar att träffa nya människor! 
Hon har massa ljud för sig och låter som en prunstig älg i vissa lägen, nästan varje gång hon har ätit så lägger hon en rap!
På somrarna så ligger hon ofta på trappan och kikar på fåglarna och hoppar efter iblan, tror hon önskar att hon var en fågel i vissa lägen!
Hon är en riktig pussgurka, vill alltid pussas, och med det mans att man blir helt blöt i fejjan! ;D
Hon älskar leverpastej!
Hon tycker om att bada, men bara om jag är med henne i badet, en liten fegis där ;D
Hon är så äventyrlig, hon älskar att röra på sig och de bästa hon vet är att springa lös och busa.
Och det är bland de bästa jag vet med, att se henne lycklig! 
Hon är min allra finaste och hjälpte mig på så många sätt när jag mådde som dåligast!
Finns så mycket jag kan säga om henne, för hon har hela mitt hjärta, älskar dig min ost!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




 
 
 
 

Spinning står på schemat!


Färdig jobbat för idag!

Sådär då var jobbpasset klart, dgen har verkligen rullat på sjukt fort! älskar att vara i bakeoffen dessa morgonar! Tiden går så fort för att de finns alltid något att göra! Nu ska jag ta och äta lite sedan dra till gymmet en runda!


keep calm and love turqoise


 
 
 
 
 
 
 
 

Ännu en utmärkelse!

Fick denna utmärkelse av itsjustmylife
Med utmärkelsen följer uppdraget att skicka den vidare till bloggar som har färre än 200 följare.
Berätta på din blogg vilka du utnämner och länka till deras bloggar.
Skriv på deras bloggar att de fått utmärkelsen av dig.
Svara på frågorna du fått av den som gett dig utmärkelsen.
Hitta på fem nya frågor till de du nominerar.
 
Hur många orter har du bott i?
Endast en, men min pappa bor i Sävsjö så där har jag ju hängt rätt mycket
Har du någon favorit butik?
Måste nog säga Hm där!
Har du något favoritställe att gå ut på, om du ska festa?
haha i Värnamo så har vi bara ett ställe, men känner väl mer ett det är sällskapet som gör de!
Brukar du resa mycket?
Ja de händer väl, endel utlandsresor blir de per år, sedan reser jag runt i Sverige ganska mycket!
Vad är ditt drömjobb?
Att ha ett eget företag
 
 
 
Jag utmanar den som känner för de!
 
Frågor:
Vilken är din favoriträtt?
Hur vill du att din drömboende ser ut?
Om du var tvungen att utföra en sport resten av ditt liv, vilken hade de vart?
Vilket är de bästa resemålet du gjort?
Vilken är din favoritblomma?
 
 
 
 
 

Right now!

Köttat sönder på gymmet och är alldeles slut, ska snart krypa ner! För imon vankas de jobb vid kl 6! Natti på er!


senast på instagram!

Om du vill följa mig så heter jag hoolanicko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss you!


planering!

Måndag och ny vecka, och jag är ledig! himla fin de!
vart ute på promenad med Nikita och nu senaste timmarna har jag suttit och skrivit på mitt personliga brev som jag sk ah när jag söker folhögskolor, ganska svårt de där. Men är nästan klart, ska be min mamma att läsa det senare för att få lite råd. Sedan blir det nog att sitta och knåda på de sista! 
Är så galet sugen på detta och nu jag har verkligen viljan!
 
Snart kommer min syster hem för att käka hon har nämnligen praktik,
kanske ska övverska henne med nått gott?!
Sicken fin syrra hon har, haha ikväll är de indoor striding som gäller och ska försöka avverka ett pass innan på gymmet, låta mina axlar och min mage får brännas lite :D
 
Tänkte börja med en ny grej och det är att lägga upp mitt tränings schema för veckan varje måndag, dels för en lite koll till mig själv, och sedan för lite motivation :D
 
Såhär ser de ut den här veckan!
 
Måndag
Kondition + armar och mage
 
Tisdag 
Kondition + rygg och mage
 
Onsdag
Kondition + biceps och triceps
 
Torsdag
Vila
 
Fredag
Kondition + ben och mage
 
Lördag
Vila
 
Söndag 
kondition + ett ordentligt magpass

nighty nighty!


This girl!

#micheline pitt


väntar på systra mi!

Hooooola fininsar!
Inte sveriges bästa uppdatering i helgen, men thats it.
Har haft fullt upp, jobbat hela dagen idag och kom hem för en stund sen! 
Juuuuuust de, bytte bort min tid på fredag och lördag nästa vecka så då drar jag till MALMÖÖÖÖÖ med mina brudar! Ska bli galet kul att träffa Linda som bor där, sedan kanske Elin kommer dit på lördagen, hoppas hoppas hoppas! Är riktigt taggad till detta, så nu ska jag beställa biljetter och sedan blir det mys pys med min syster som är påväg hem från pappa! Tror de vankas Beck film som är det traditionella på söndags kvällarna! :D
 
Hoppas ni haft en riktigt fin helg!
 
 

rast är fint!


Thumps up!


11 timmar på jööööbbet!

Jobbade över 3 h idag så vart en riktigt långa dag, men har gått förvånandsvärt bra! jäkla tjöt om willys+ nu en ny lansering på willys, vilket är väldigt väldigt bra! Men blir lite tjatigt att nämna de för var och varanann kund! Haha men denna lanseringen är sjukt bra, pm ni får tillfälle att bli willys+ kund så doooo it! Nu blir de nog bara att ta de lugnt resten av kvällen!:) pussss


3 timmars sömn, men pigg som rackan!

Sitter på jobbet och har lynchrast, men glömde maten hemma så blir mackor för min del! Men de är ju inte fel! Hade galet kul igår, först satt vi hemma hos oss en stund sedan stack vi på förfest! Efter de så vart de harrys! Träffade jätte mkt roligt folk och hade en perfekt fylla! Nepp back to work!


party like theres no tomorrow

då blir de lite festlighter ikväll, ska ta de lugnt är tanken för de vankas jobb imon, tidigt som attan dessutom! Hoppas ni får en riktigt fin kväll!


Beauty time!

Fötterna i fotbad och ansiktsmask på! Sedan ska naglarna bli röda och brynen ska färgas!


girls just wanna have fun

 
 
 
 
 
 



 
 

Vinn en goodiebag från Made by Monrou!

Just de, nu har du chansen att vinna en goddie bag från Made by Monrou som har massor av fina och snygga smycken, klicka här för att komma till deras hemsida! För att delta så gå in på deras FB sida här
 

Ska.Hitta.Energin.Nånstans

super trött och mätt efter frullen, just nu ligger jag i sängen och väntar på att energin ska komma till mig så att jag orkar gå till gymmet! Sooo far nooo good! Men men, galet pepp tills ikväll, de vankas utgång! Dock har jag inte bestämt mig om de blir med alkohol eller inte, ska nämnligen börja jobba vid 7 imon, men detta ska jag ta en funderare över! Nepp nu ska här köttas! Pussss


Lyckad alla hjärtans dag!

Haft en riktigt fin dag, efter att jag och syrran kom hem från stan så kom mamma med varsin blombukett till oss! Så otroligt fin är hon! :) Efter det så åkte jag ,syster yster och några till ut och åkte pulka efter bilen! Såååå jäkla roligt är de, första gången jag gjorde de i mitt liv men ska definitivt göras om! Braaa kul! :D nu blir de att sova, imon väntas ett tufft pass på gymmet och jag är grymt taggad! :)


Bästa alla hjärtans dag presenterna!

Köpte en efterlängtad klänning på HM, endast 100 riksdaler sedan bokade jag en tatueringstid! Perfekt!


Todays!


Blombud!

Fick hem ett blombud för en stund sen, stod att det var till den söta tjejen på willys och signerat DK. Nyffig som jag är ringde jag blomsteraffären och tog reda på lite, en kille vid namn Daniel Karlsson från Nybro, ingen aning vem de är! Men modigt iallafall!


drömmer mig bort!

Den dagen jag ska inreda och renovera mitt badrum ska ett sånt här badkar in, inget annat mottages! Ett rosa dessutom, sedan är jag nöjd!
 
 
 


 
 
 
 
 

Utmärkelse!

Har fått en utmärkelse av fina Johanna!
 
Med utmärkelsen följer uppdraget att skicka den vidare till bloggar som har färre än 200 följare.
Berätta på din blogg vilka du utnämner och länka till deras bloggar.
Skriv på deras bloggar att de fått utmärkelsen av dig.
Svara på frågorna du fått av den som gett dig utmärkelsen. 
Hitta på fem nya frågor till de du nominerar.
 
Vad klarar du dig inte utan?
Min frihet
 
Vilket är ditt favoritband?
När de kommer till musik så lyssnar jag på de mesta faktikst, alltifrån house, reggea,hiphop,dubstep, radioplågor till klassiker som Johnny Cash och Elvis, just nu är jag väldigt inne på Lana Del Ray. Men om jag ska välja band som ligger mig väldigt varmt om hjärtat så är det The Sounds, Petter, Kapten röd,Lana Del Ray och Kent!
 
Hur tror du att ditt liv ser ut om 10 år?
Förhoppninsgvis så har jag ett eget företag, eller kommit på något annat jobb som jag trivs med, har hittat de love of my life och kanske har ett barn eller två. Bor i en lägenhet i en storstad, med högt tak och stora fönster och ljusa väggar som jag inrett precis som jag vill, eller ett lantligt hus utanför en lite större stad med samma stuk. Jag hoppas att jag har rest mycket, även hunnit med lite mer volontärarbete.
Sedan hoppas jag att jag fortfrande håller på att träna och att jag och mina nära och kära är friska och krya!
 
Om du hade vart tvungen att välja en maträtt att äta resten av ditt liv, vilken hade det då varit?
Lätt, något med kött typ koljox eller biffar! Tröttnar aldrig på detta!
 
Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Leva loppan, resa som en galning, köpa min dröm bil en rosa dodge charger 69, shoppa som en galning,skulle skänka endel med, ge lite till min familj. Sen vettikatten om jag inte hade vart pank haha  Hade velat köpa en lägenhet och inreda själv också!
 
 
Jag nominerar: Sara, Ana,Sarah & Karoline att svara på mina fem frågor:
 
Om du fick välja ett årtionde du helst hade velat leva på, vilket hade du valt och varför?
 
Vad längtar du mest efter nu?
 
Vilken är din största inspirationskälla?
 
Om du fick välja att bo på precis vilken plats på jorden som helst, vad hade du valt?
 
Vilken är din absoluta favoritfilm?
 
 
 
 
 

Kärlekens dag!

Jag vill önska er alla en underbar alla hjärtans dag, har precis ätit en riktig stor och mysig frukost med min familj! Nu så ligger jag och myser med min syster och Nikita!


Än slank hon hit, och än slank hon dit, och än slank hon ner i diket.

Efter träningen stack jag ut och sladdade med syrran och Inesa, efter ett tag så bestämde vi och några till att vi skulle åka ut till chappen (high chaparall, ett nöjesområde utanför stan) ahhhja iallafall så körde vi fit då meeeen vi hann komma halvvägs ungefär och sedan så tappade däcken fästet och vi åkte rakt ner i diket. Ingen blev skadad, jävligt tur de! Dock var de ju värre med bilen, hela fronten vart ju sönder och säkert mer där till. Vi hade inte alls hög hastighet, det var de som var så läskigt. För vi gled verkligen ner i diket, låg kanske i 40-50. Men allt ordnade sig och självaste Jonas Thern , en föredetting inom fotboll drog upp oss haha bra kul! Han bor nämnligen precis där vi körde av vägen! Nu har jag precis badat , jätte skönt. Sängen kallar! Puss och godnatt!


my day!

Promenix med Nikita, lagat enchiladas, broderat och kollat på favoritfilmen walk the line! Nu blir de lite volleyboll träning! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

keep calm and love a tattooed girl


Mina ben huuuurts!

Dock på ett skönt sätt haha, körde zumban igår och nu har jag avklarat ett pass bestående av ben, mage och kondition! Riktigt gött! Har satt mig i soffan med min sjuka syster och glor lite på sex and the city! Love it! Tänkte jag skulle ta med nikita ut på en runda, solen skiner och de är riktigh behagligt väder ute! Men de får nog vänta lite, få se vad dagen bjuder på! Blir i allafall volleyboll träning ikväll, galet pepp är jag på de! Måste bara få ordning på mina fingerslag, de har gått åt skogen med dem de senaste gångerna så nu hoppas jag på förvbättring! Pussss


Loppis fynd och zuuumba!

Todelooo!! Blev ingen vila i soffan innan, mamma drog med mig på loppis och tur va väl de! Hittade massa fynd, ett mönster till ett broderi, två böcker, massa mönster till klänningar osv som jag tänker rama in. Sedan en gammal tidning från 63, framsidan blev jag total förälskad i! :) Mamma vart så sugen på en semla så blev en fika efter! Så nu sitter jag och brodera efter att ha kört ett hårt pass på gymmet, 20 min löpning, 15 min på crosstrainern och sedan 1 h zuuuumba! Fasen va roligt de är, även om man känner sig som en elefant som går på lina ibland x) nu blir de en lasse åberg film och mysa med syrran! Pusss


Sugar, do do do do do, oh, Honey Honey, you are my Candy girl....


Soffmys!

Efter ett pass på gymmet, handling med mamma och nyss fyllt magen med mat så är de dags för lite chill i soffan!!! Åhhh jag va inne på jobbet innan och jag har fått en väldans massa tider nu och två veckor framåt!! LYCKA!! Så här snygga va jag och min syster igår ;)


Best morning!


pin curls och annat roligt!

 Om ni inte kikat inpå denna tös blogg så tycker jag verkligen att ni borde göra de, nog om detta. Hon gjorde iallafall ett superbra inlägg om pincurls här om veckan, det hittar ni här
Hon får det att se så himlans lätt ut, men vettikatten om det är mitt hår eller min teknik som de är fel på. haha det återstår att se.
 
 
 Eftermiddagen har spenderats med becca och jojo, hur mysigt som helst med massa prat och skratt.
Sedan bestämde vi för att vi ska hälsa på Linda i Malmö någon helg så förhoppningsvis så blir de nu i slutet av februari!
 
Nu har jag suttit och tittat på utbildningar tills hösten, har ju sagt att jag vill ha ett eget företag men känner att jag är inte riktigt mogen för de. Jag har så mycket annat jag vill göra innan jag binder mig på de viset, så ett yrke som jag alltid haft i mitt huvud sedan jag såg reseprogrammet när & fjärran är reseledare.
Så de är olika turismutbildningar på folkhögskolor som jag kikar på nu!
Blir nog att söka till dem :D
 
Nu ska jag krypa ner i soffan, har sån huvudvärk som bara uppkom helt plötsligt.
Har tryckt i migg två alvedon så vi hoppas på förbättring!
Ha en fin måndag kväll!
 
 
c
 
 
 
 
 
 
 

Vinn valfri bikini från kimstore.se

Va med och tävla om en av alla underbara bikinis från kimstore.se , gå in här för mer information!
 
 

don't forget!

Glöm inte bort att ta en titt på min bloppis,
klicka på pinuppan så kommer ni dit!
.

30 ONÖDIGA & NÖDVÄNDIGA FRÅGOR!

 
1. Vad heter du? Nickolina 
2. Vem fick du dessa frågor av? Madelene maddiie.blogg.se
3. Hur gammal är du? 21
4. Är du romantisk? om jag vill så haha
5. Hur lång är du?väldans kort, haha ne hemn ca 157 cm
6. Vilken ögonfärg har du? en blandning av grön och grå typ 
7. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
8. Vilka städer har du bott i? Värnamo och sen lite halvt i Sävsjö
9. Tycker du om kaffe? oihh yes, mest selctakaffe. mums!
10. Tycker du om att mysa/kela? ja, vem gör inte?
11. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite franska
12. Har du någonsin åkt ambulans? faktiskt inte, men de var nära engång!. 
13. Vad har du för ringsignal?haha den vanliga iphone singnalen :)
14. Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? En på marilyn monroe
15. Kan du byta olja på bilen? haha kan ju alltid testa!
16. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nepp, men de är rätt konstigt att jag inte gjort de x) peppapeppapeppa!
17. Vad är det bästa som hänt dig? Hänt och hänt, kan ju säga att jag är väldigt tacksam att jag har så fin familj och fina vänner, och att jag har fått uppleva så mycket än så länge!
18. Vad är det värsta som hänt dig? när jag mådde som dåligaste når de kommer till min anorexi/bulimi, och när min farmor och farfar dog
19. Har du varit med i tidningen? Ett par gånger
20. Har du någon piercing? Bara kvar den i tungan
21. Civilstånd? Singel!
22. Hur bor du? Bor fortfarande hemma hos min mr med min syster och min hund!
23. Vilket är ditt drömjobb? Eget företag, reseledare eller sminkös
24. Vad har du haft för husdjur? Marsvin,kanin, undelat,fiskar,hamster,katt,hund,häst, ja de mesta haha
25. Vad arbetar du med idag? i en matvarubutik
26. Kan du åka slalom? haha jadå, men de var ett par årsen jag stod på ett par skidor!
27. Vad har du för utbildning? gick samhällsprogrammet på gymnasiet så de är ju de :)
28. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? mitt ansikte och mina underarmar faktiskt
29. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? ehehe, får man välja flera? Magen, låren,mina armar osv
30. Vem vill du ska svara på dessa frågor? Om du vill så kör bara på, länka detta inlägg så kan jag gå in och kika på svaren :D

 


bbbbbbeyonce!

Jahaaap, väldigt impulsivt men jäkligt roligt!
Blir Beyonce med Elin, Julia och en vän till henne den 29 Maj i Stockholm!
 
 

new week!

Ny vecka och nya möjllighter, började dagen med en promenix med min bästa Niktia, sedan vart de gymmet, löpning i 30 min och crosstriner i 20 min och sedan rygg och mage,
knappt att jag kunde gå hem från gymmet sen haha 
Efter det vart de hem en runda och sedan till sjukhuset, just nu har jag precis käkat lite middag och snart kommer becca & jojo hit en runda :D
Har inte sett dessa flickor på evigheter, båda har börjat plugga på olika ställen så har inte blivit av,
men gud det ska bli så roligt verkligen!
 
Bild från egypten 2011
 

Syjunta!

Har vart syjunta för mig all day long, suttit och kollat på änglagårdfilmerna och suttit och sytt på ett iphone skal! Riktigt roligt! Mitt första sy projekt, är inte klar med det ännu! Men är faktiskt nöjd än så länge :))


i want to go everywhere

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot värnamo!

Sitter på bussen tillbaka till Värnamo, vart riktigt skönt att komma bort från den staden men galet vad denna helg gått fort! Haft de kalas bra hos elin, och Helsingborg är verkligen en mysig stad! Nu har jag faktiskt tänkt att nicka till lite på bussen, min sömn inatt har verkligen inte vart den bästa x) legat och vridit och vänt på mig hela natten i princip! Pussss


Right now!

Melodifestivalen, chips, dipp och elin! Bästa!

Retro kitchen!

Sitter och drömmer mig bort lite, galet vad jag längtar till att få fixa iordning mitt egna kök!


Plus i kanten för koreansk mat!

Jag och elin hr vart rätt så produktiva idag om man jämför med gårdagen! Städat hennes lägenhet, tvättat kläder, vart och käkat på stan! Gick förbi ett jätte sött 50 tals fik, ebbas fik heter de! Ska lätt äta där nångång när jag kommer hit nångång! Hur mysigt som helst såg de ut att vara!


as i like it!

Om du är som jag och tycker om retro och vintage prylar med skojfriska texter,
så kika in på bluebox.se där du kan hitta bland annat allt nedanför. Super fint! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sängpotatisar!

En riktig rolig utekväll igår, dock blev de lite för mycket i slutet men man lever ju bara en gång! Idag har vi inte gjort ett enda dugg, jo käkat de är väl de haha hej flötdag! just nu kollar vi på sagan om ringen filmerna men jag ligger mest och sover, är så himla seg!


lovely lips!

 Hittade ett par urgulliga askar med läppbalsam från bluebox, kika in på deras sida här
 
Hur fina liksom ?!!
 
 
 
 

De vankas party!


Effektiv?! Ohh yes!

Ibland händer det att jag får en väldams massa gjort, idag är en sådan dag! Vart uppe rätt tidigt, hunnit med en runda med nikita, ett pass på gymmet, körde kondition , rygg och ben! Min mage är utpumpad nu känns de som, träningsvärk till max! Sedan har jag hunnit packa endel med! Har varit en runda på stan och inhandlat nya byxor och alkohol, nu ska jag till stadshuset vid ett för att lämna in en ansökan om kommunjobb! Sedan ska jag hem och laga mat och packa de sista! efter det blir det en bussfärd till Helsingborg! Whoop whoop! :D


ny sysselsättning?!

Just de har tänkt att skaffa mig en ny sysselsättning, min syster bara skrattade åt mig när jag sa de men jag vill börja brodera. Minns tydligt hur roligt jag tyckte det var i skolan och varför inte köra igång de igen. Tänker att det kan bli en bra vana för mig att lugna ner mig på kvällen när man sitter framför tvn eller nått. För det blir lätt att jag bara sitter framför datorn, ni kanske känner igen er?
Har ni några bra tips på billiga och bra sy butiker på nätet? 
 
 
Galet fint, men kanske lite för avancerat för mig!
Men nått ska jag ge mig på!
 
 
 
 
 

japp, det händer bara mig.

Avverkade en volleyboll träning innan men kände att jag hade hur mycket energi som helst när jag kom hem så drog till gymmet. Sprang 20 minuter och va på crosstrainern i 10 min, efter det körde jag ett rejält magpass, så nu ska de värka imon!! När jag strechat färdigt så kommer det fram en kille som börja ragga på mig, himla fräsch känner man sig. han frågar efter mitt nummer osv, det roliga i detta är att jag vet exakt vem detta är. Han är ofta inne på willys, och lyssna här: med hans fru och hans familj! Allt blev himla fel, han fråhade iallafall mig om jag visste vem han var och jag svarde vad jag visste liksom. Ställde honom lite mot väggen och undrade vad han ville med allt men han fick knappt fram något, han sa i princip: vi kan lära känna varandra och umgås. Ja, röttägg finns  överallt! Nått nummer till honom blev de iallafall inte haha!
 
Nu ska jag käka llite kvälls mat och försöka komma i säng tidigt, imon blir det upp i ottan (nästan) för att gå till gymmet, hem och fixa sig, ner på stan för att inhandla alkoholhaltigadrycker och ansökan om jobb till kommunen, sedan hem och packa för att sedan åka till min fina elin!! :DD

Bloppis!

Sugen på att förändra lite i din garderob, eller bara är lite nyfiken?!
Kika in på min bloppis blogg här
 
Kommer lägga upp massa plagg och diversa saker här varje gång jag får ett ryck och rensar mitt rum eller garderob! :D
 
 

Tiki skirt!

Så fort jag såg dessa kjolar på Daisy Dappers facebook sida så ville jag ha dem, helst den rosa så klart! 
Tänk, en varm sommardag med en fin blus och promenad med min Nikita!
 
 
 
 
 

alla goda ting är tre!

1. Jag är ledig resten av veckan, och endel av den ska spenderas i Helsingborg hos min andra galna halva ELIN!! :D
Vi ska äta sushi, parta, ha ost-kex-vin kväll, filmkväll!! looking forward to this!
 
2.Det har snöat i natt, helst av allt skulle jag vilja ha vår men om man inte får de så tar jag hellre snö än plask väder som de har vart de senaste dagarna. Så tummen upp för de!
 
3.Jag ska skypa med Viggan idag! :))
 
 
 
 

you want to follow me? press the rose!

Klicka på rosen för att följa mig på bloglovin!
 
.

världens träningsvärk!

Vaknade upp för en stund sen och har nyss ätit frukost, har sån jäkla träningsvärk! Kunde knappt resa mig upp från sängen. Såå atte ja tror jag kör ett pass på gymmet imon och tar mig en lån promenad med Nikita istället och hoppas att det har gått över lite tills ikväll. För annars lär jag ser ett ut som quasimodo i Ringaren i nottredamm, ingen fins syn, den vill vi helt undvika haha
 
Förresten såg en film med mami igår som var kalas bra, under solen heter den och de är bla Helena Bergström som är med i den! Helt klockren, en måste film enligt mig som även är ett stort fan av henne! Att  den även utspelar sig på 50 taley gjorde de ännu bättre! :D
 
 
 

 
 
 
 

Beneath the makeup and behind the smile, I am just a girl who wishes for the world.


salami älskaren!

go kväll  finingar!
Jobbat färdigt för idag, har vart en riktigt varirande dag, plckade först upp all tobak i butiken , satt lite i kassan sedan fick jag göra tidsam, dels ta in gamla tidningar och sätta ut nya sedan var jag på en kyrs i 2 timmar, och efter det blev det lite körande i kassan! 
Efter jobbet handlade massa gott, surdegs knäckebröd som jag ska sitta och mumsa på strax med pepparsalami, så bäst! Förstår inte folk som inte kan tycka om salami, det är ta mig fasiken bland de goaste som finns!
Juuuuste köpte granatäppledryck som ska testas, tror jag kommer tycka om de!
Nu skall jag mysa in mig i soffan framför tvn och bara njuta, imon är jag ledig och det som är bestämt är att det blir ett pass på gymmet på morgonen och sen den efterlängtade volleyboll träningen på kvällen! Ska även hinna packa, för på torsdag drar jag till HELSINGBORG och till finaste Elin! :DD
 
 
 
 
detta ska alltså testas! :D

loving is a beautiful thing


tack så hjärtligt!

Måste bara säga tack tack och åter tack för alla positiv ord angående min design,
de värmer verkligen hu mycket som helst!
Ni är så fina! :D
 

all or nothing


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blommig skönhet!

God morgon finingar! Dags att käka lite frulle för att sedan dra till gymmet en runda! Tur för mig så behövde de ha in en personal idag på jobbet så dit ska jag efter passet! :D Förresten så har daisy dapper en tävling på instagram just för tillfället, man har chansen att vinna denna blomiga skönhet! Allt du behöver göra är att dela denna bild på instagram och tagga orden #daisydapper och #daisydappercollection. Soooo doo it! Nepp dags att steka mig en omelett! Puss på de!


chokladens bittra smak

Jag njuter verkligen när jag äter choklad och jag kan inte påstå att jag tänkt så mycket kring hur de tillverkas, jag köper  helt enkelt den choklad jag vill ha. Men allt detta förändrades drastiskt igår.
Jag kan ju själv tänka mig att arbetsvillkoren för de som skördar kakaon som sedan blir till choklad efter en lång process inte är de bästa så att säga. Men efter att jag sett en dokumentär på svt igår så öppnade jag verkligen upp ögonen för detta.
 
Dokumentären handlade om en man som avslöjade att det pågick barnarbete inom chokladindustrin, detta avslöjades för ca tre årsen och rörde verkligen om i grytan så att säga.
Jag måste vara helt bortblåst när det kommer till detta för jag har inte hört något om de, eller så har jag bara inte vart tillräkligt lyhörd, aja. De är en helt annan femma, den här mannen åker iallafall tillbaka till elfenbenskusten och Ghana för att kolla om det har blivit förändringar, men de har inte hänt ett enda dugg.
 
Det som är så vidrigt är att detta gäller de största bolagen som tex lindt, mars inc, nestle och kraftfoods, några av deras märken är daim, dumle, kexchocklad, smarties och marabou. Som ni säkert känner igen, de uppger själva att de mesta av deras kakako i deras produkter kommer från dessa länder och de utlover att barnarbete inte är nått som de sysslar med, men denna dokumentär visar något helt annat.
 
Jag vart verkligen helt ställd när jag såg den och ville bara börja gråta, fick såna skuldkänslor och mådde illa.
Även om jag vart volontär i Indien och sett väldigt mycket hemskheter så vänjer jag mig aldrig vid sånt här.
Vill bara krama de små liven och säga till dem att de aldrig mer ska behöva sätta sin fot mer på plantagen.
 
här är trailern! 
 
 
 

japp, jag är kär!

ja jag är kär, totaly in love! De enda min hjärna och mitt hjärta säger är vill ha vill ha vill ha, sen köp! 
Allt detta fint hittar du här!
 
 
 
 
 

new design!

För er som lagt märke till de så har jag ny deisgn, är totalt in love with it! 
Va tycker ni?
 
Vill tacka fina Hanna som fixat detta, klicka här så kommer ni till hennes blogg!
 

working!

halloj!
Vart ju på sjukhuset och de kollade på min rygg osv. Fick även ta ett blodprov för att kolla om jag har någon infektion, men de skulle iallafall skicka en remiss till sjukgymnasten. Så nu får vi bara hoppas på att min rygg kan bli bra igen!
Efter sjukhuset så ringde jobbet och behövde personal så åkte dit och jobbade tills sju, vart i charken hela dagen! Jätte roligt verklgen, efter jobbet drog jag direkt till gymmet och köpte ett gymkort på 3 månader! Imon så kör jag igång igen!
Så jäkla najs! :DD
 

fin fina plåtburkar!


 
 
Alla plåtburkar finns hos fyndiq.se!

Njutning!

Tänk att nått så enkelt kan vara så gott, nu ska jag ta på mig träningskläderna och ut på en powerwalk sedan ska jag en runda till sjukhuset och kolla upp min rygg! Puss


Last detox day!

Tjoooho!

Färdig jobbat för idag, och har precis ätit sista detox måltiden!Känns helt galet att det har gått två veckor redan och jag har levt på bär, frukt och grönsaker dessa veckor! Jag känner verkligen en skillnad, känner mig lättare och mår bättre. Känner mig heller inte svullen som jag ofta gjorde innan, de känns super bra verkligen! Är sjukt stolt över mig själv, de har vart jobbigt i vissa lägen. Särskilt typ när familjen käkar kött, meeeen jag fixade de! Imon vankas de iallafall kött till middag, och soltorkade tomater. De är nått som

Är sant! Tog en bild på mig den dagen jag började och imon ska jag ta en till och jämföra! Så imon ska jag ta och köpa ett gymkort och sätta igång med träningen igen, riktigt gött!!


Ohhhh baby doll


när man delar säng

Ja när man delar säng med en stor vit hår boll, då är de bara att lägga sig i fosterställning och gilla läget! ;)


Next thing?

Jag är riktigt sugen på att tatuera in en eller två händer som håller i ett brev! Bara titta på dessa bilder!


Effektiva nickolina!

Så fort jag kom hem efter jobbet så började jag rensa min garderob och mitt rum, sedan spann de vidare på att oragnisera lite bilder i min externa hårddisk och min laptop, efter det så betalade jag endel räkningar! Så mina större projekt som jag ska ta ath i nån dag nsta vecka är att ordna en bloppis och beställa hem bilder! Ser framemot de riktigt mycket men inte så mycket att jag orkar ta atg i de ikväll.
Känns väldigt gött att ha fått så mycket gjort, nu ska jag bara njuta av kvällen framför tvn och under ett täcke!
 
Hoppas ni haft en fin lördag!
 
 

Inte okej!

Haha alltså mötes av detta i lunchrummet. Det är inte okej när jag går på detoxen, vill ha brööööööd!!!


Think pink


time for some work!

god morgon!
Som rubrikern lyder så är de dags för lite arbete,sedan är mi tanke att rensa min garderob och mitt rum när jag kommer hem för de är nått som måste ske,
så kanske en bloppis snart? Hade de vart något?

Nerbäddad!

Ligger nerbäddad efter en dag på jobbet, hann träffa elin en liten stund nu innan hon åker till helsingborg igen! Men på torsdag så drar jag till henne, peppad som attan! Nepp dags att sova klockan står på 05:00! Natti natti!


the black dress!

hittat en väldans massa fina klänningar på fyndig.se, nu är de bara att välja en!
För nån ska jag ha av dem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

i only want to be with you


 
 
 
 

länkning!

mooorning darlings!
 
Nu är de fredag, och det vankas jobb för mig hela helgen! Är riktigt pepp på de, slipper jag vara så rastlös!
 
Har städat upp lite bland mina länkar här på bloggen och lagt till några bloggar som jag tycker är läsvärda! Så ta en titt där, om du själv vill bli länkad så säg bara till :D
 
Nu blir de en promand med min fina nikita :D
Ha en fin fredag!