galet sjukt heeeeeeelt insane!

Idag inom nån timme ska jag få träffa min viggost som jga inte ett på över ett halv år!
FY FAN VA LYCKLIG JAG ÄR!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loppis uppdatering!

Försäljningen går gåligt och jag längtar tills ikväll då jag äntligen få träffa viggan!


Trött tröttare tröttast

Legat i soffan hela dagen, är så galet trött! Har dock vart liiiiite produktiv, en cykelrunda med nikita, en runda till affären och lagat mat! Men thats all about it! Nu ska jag fortsätta mitt slöande! Pusss


5 detox tips

Ni som läser min blogg vet att jag började med en detoxkur i går och ni som läst den ett braa tag vet att jag gjorde en i våras med.
För mig är det bara så att jag kommer till en punkt i livet då ag känner mig sjukt uppsvälld, sover dåligt, känner mig konstant trött och seg, blir lätt på dåligt humör , knappt ingen energi till något.
Är väldigt medveten om att endel sympomer av dessa kan kopplas ihop med att det varit en tid med mycket arbete och mycket festande. Men kände att de är lika bra att köra på, för denna sommar har de blivit väldans massa partajande, rör mycet nikotin och alldeles för lite träning, japp min kropp har lidit. BIG TIME
 
När jag kör detoxkurer så kör jag på en ganska smal kur, håller mig till grönsaker. okokta som kokta,  smoothies, mycket färska  frukter och lite nötter. Jag dricker grönt, rött och vitt te och mycket vatten a 2 liter per dag, brukar blanda i lite citron i vatten också!
 
 
tänkte ge lilte tips för er som är sugna på att göra en detoxkur!
 
1. Ät aldrig frukt, grönsaker, som ni inte gillar, ni kommer bara bli sugen på nått annat eller vilja spy och tappar aptiten. Jag gjorde en blandning av advokade och spenat, visste seriöst inte om jag skulle gå och gräva min egna grav för jag trodde aldrig jag skulle få min aptit tillbaka.
 
2. Träna inte mycket när ni kör en detox kur, räcker med en promenad om dagen, kroppen ska vara avslappnad. De är ju så klart energn och kroppen som säger stopp, men jag skulle rekomendera att man tar promenader och gör avslappningsövningar.
 
3. Ät gärna flera gånger om dagen och ät sakta så att maten få smältas ordentligt
 
4. Gör detoxen lite roligare genom att sikta i dig på en färg för varje dag, som tex på måndag så ska jag bara äta röda grönsaker och frukter. Blir lite skojigare och även en liten utmaning!
 
5. De viktigaste med detoxen är att man undviker :
 
Kaffe
Alkohol
Tobak, rökning
Socker
Raffinerad kolhydrater (vitt socker, vit pasta, vitt mjöl och vitt ris)
Nöt och griskött
Stress
 Halvfabikat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ännu en dag bara springer förbi

Kom precis innan för dörren efter att ha gått en runda, de blev en rikigt tänkar runda.
 
De känns som att jag bara står och stampar hela tiden, jag är så otroligt trött på hela denna stan och alla människorna här. Vill bara härifrån, så målet när jag kommer hem från min resa  januari  är att ta mitt pick och pack och flytta. Snabbt ska de ske också, Stockholm , Göteborg? Vi får se, en sak som är säker är att denna staden kväver mig.
Sååååå någon som vet nån ledig lägenhet i någon av städerna, kanske jobb till och med? ;DD
 
Jag måste göra något nytt, vill packa upp alla mina indredningsgrejer och andra ting, vill komma nånstans i mitt liv.
Känner mig så himla tom och förvirrad men samtidigt full av ideer och lust till att göra saker, allt går verkligen upp och ner.
Ena sekunden kan jag verkligen vara hur glad som helst, till att de nästa sekund känns som att någon bara klämmer mig och jag knappt kan andas och känner mig helt tom och gråten sitter i halsen.
 
Just nu händer det så extremt ycket i min omgivning och jag vet att detta verkligen påverkar mig, för jag överanalyserar allt.
 
Men jag har saker att se framemot nu och det driver mig.
 
Få troligen träffa min fina vän viggan imon
London och hälsa på syster den 7 september
Min och jojos 4 månaders resa börjar den 15 sep
 
 
 
 
 
 
 

it feels so unreal

Precis som inför alla mina långresor så har jag mitt stoooora dilemma, att de känns så overkligt!
Jag kan har väldigt svårt att greppa saker och ting som sker, att verkligen förstå att detta verkligen händer!
Men det gör de ju och ska bli bättre på att förstå och leva i nuet!
 
Har väldigt många tankar kring denna resan och det som känns så otroligt bra är att jag mår så mycket bättre i mig själv, denna gången kommer jag kunna njuta mer av all mat som finns. Våga testa mat utan att få ångest och känna hets, utan bara kunna få leva och känna mig fri.
Vet att det kanske låter lite luddigt för er, men det är en sån befrielse för mig.
Är så otroligt lycklig och jag ser verkligen framemot denna resan!
 
only 17 days left until we meet china!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Four days of partying in pictures


Let's go to london!

Jaaa varför inte liksom? Idag beställde jag, mami och inesa flygbiljetter och boende till london! Den 7 sep åker vi och kommer tillbaka den 12, i knooow snabba puckar innan min resa! Helt ärligt så är de mitt fel, råkade av misstag trycka i den 12 istället för den 10. Troligen ett av de klumpigaste jag gjort, men nu blir de fler dagar med syrran och det blev inga komplikationer för övriga så allt är frid och fröjd! :) Meeen hur gött är inte detta liksom, kan knappt bärga mig tills jag får pussa och krama på min underbara syster! Längtar som bara den!


a question!

Fått en fråga från en läsare som jag gladeligen tänkte besvara!
 
 
Följer din blogg och är jäätenyfiken på er resa ni ska göra. Jag planerar nämligen en resa själv till asien i vinter och såg då att du tidigare rest runt där och besökt alla de länder som jag vill besöka nu:) Hur tog ni er i mellan länderna? hade ni bokat samtliga flygbiljetter hemmifrån Sverige? Hur länge var ni i varje land? 
 
 
Va roligt att du är nyfiken ska uppdatera så mycket som möjligt när jag är borta i prooomise :)
De länder jag besökte förra gången jag var i asien var grannländer utan hav emellan så jag och min kompanjon tog smidigt bussar mellan länderna och detta fixade vi allt på plats,  de enda länderna som vi flög  in i var Thailand och kambodja! För i thailand  få man vistas i landet i 30 dagar om man flyger in, om man kommer över markgränsen med antingen tåg eller flyg så är det 15 dagar har jag för mig! Minns inte om man måste flyga in i Kamodja för att få ett visst antal dagar, men de är ju lätt att kolla! bara googla ;D
Flygbiljetter och sånt ordnade vi också på plats, finns ju bla lågprisbolaget air asia som är att rekommendera. Åkte med dem båda gångerna vi flög! :)
 
Om vi börjar med singapore som vi var först i så vart vi där i 5 dagar vilket jag tyckte räckte gott och väl!
Etfter det drog vi vidare till Malaysia och spenaderade ett par dagar i deras huvudstad för att sedan åka ut till ett par öar på östsidan allt som all var de 1 ½ vecka tror jag.
 
Efter det gjorde vi en liten avstickare till Thailand med båt en vecka för att sedan återvända till Malaysia för en veckas semester i penang!
 
Efter det vart de sol,bad och fest thailand i en månad följt av massa spännade upplevelser i kambodja i 2 veckor!
Sista landet vi besökte var vietnam där vi stannade en månad, om du får tillfället så dra til paradis ön phu qouc! Sååååå underbar!
 
Här är vår blogg vi hade om du vill kika!
 
asienostarna
 
 
 
 

detox

Yes yes, idag kör jag igång med en detox kur på 2 veckor,
ska rensa ut kroppen på gifter och få ne svullenheten en aning :))
 
lets doooo this!
 
 
 
Har nyss skypat med min underbara syster och det planeras en resa till London om någon vecka, ska bli så sjukt underbart att få träffa henne!
 
 
 
 

Collectif sarong dress


time to repair

3 månaders hårt jobb, mycket festande, många skratt och även lite tårar! Fartfyllda dagar och galna nätter, japp det har satt sina spår! Har nog aldrig i hela mitt liv kännt mig så sleten som jag gjort de senaste veckorna! Är helt mörbultad i hela kroppen efter helgens bravader, men de var personalfesten i söndags som verkligen satte sina spår och som fick mig att ligga i fosterställning en hel dag! Vilket fyllekalas men roligt hade jag! Så nu är de dags att reparera mig, känns väldigt konstigt att redan 3 månader har gått! Har träffat så många underbara människor och har verkligen haft super kul! Även ifall det har vart jobbigt vissa stunder, att inte umgås med min familj så mycket eller ge nikita den tid hon behöver så har de liksom funkat ändå! Men jag säger då de, OM de blir en till säsong på chappen så blir de bara högsäsong annat pallar jag inte. Men vi få se, just nu har jag massa andra ideer och en resa att se framemot! Galet vad jag längtar, vill bara sätta mig på planet mot kina på en gång! Idag har jag hunnit med en väldans massa faktiskt, städat mitt rum då det såg helt seriöst ut som någon hade tagit klädbomd och bestämt sig för att detonera denna i mitt rum! Jag har varit nere på stan en svänga och satt in mina dricks pengar på banken, dock spenderade jag dem lika fort då jag var på hudoteket och gjorde en porrengörningsbehandling och köpte massa produkter till min hud! Hehe men de behövs efter all skit som min hud fått utstå under sommaren, de är ju inte precis rent på chappen ;) har varit en svänga på loppis, har även hunnit att rensa och städa min garderob! Ska nämnligen ha ett loppisbord på lördag i jkpg och jag vill bli av med så mycket som möjligt såååå håll era tummar för moi! Nu tänkte jag sätta mig och googla lite på länderna vi ska till och sedan skriva en packningslista! Ha en fin tisdagkväll! Pusssss


Sötaste paketet!

Fick ett sånt underbart sött paket igår med mina vinster i! Visst vart de uber fint? :)


The last day!

Har just förtillfället rast och kan inte fatta att de är sista dagen! Så otroligt skönt, men samtidigt lite tråkigt! Jag och tyra sprang iväg och tog lite bilder i photostudion innan idag! Sjukt roligt vare! Är så grymt taggad tills ikväll, sista saloonen och bartömning på de! Whooop! :))))


The great gatsby

Har suttit som fast klistrad framför denna film två kvällar i rad, kunde inte se klart den första kvällen för de blev för sent. Men hela långa dagen efteråt längtade jag tills jag fick krypa ner framför denna magiska filmen! Så otroligt bra, verkligen något att rekommendera!


Tre arbetsplatser och tre dagar kvar!

Yes, dag nummer 3 på veckan och har redan befunnit mig på 3 olika arbetsplatser på chappen! Himla roligt med lite variation i livet, dock har vi då churros som är mindre roligt och de är endast pga utav man går runt och luktar spanska våfflor allllll the time! Hehe smällar man får ta ;) Nu är de tre dagar kvar på chppen, har massa planer inför helgen vilket känns väldigt uppiggande! På fredag blir de vmodagarna med inesa, lördag så blir de chappen! Sista kvällen saloonen har öppet så de är även bartömning! Sweeeet! På söndag är de åter fest som står på schemat, då är de nämnligen avslutningsfest! ska bli riktigt roligt! :)))) nu är mys framför tv som gäller! :D


Tv debut numero dos

I och med att high chaparral ska tabort all försäljning av starksprit så vart smålandsnytt där, och sjääääälvfallet så var de inne på saloonen! Jag gjorde min andra tv debut denna sommaren! Lite små roligt faktiskt :))


dream a little dream of me

 
 
 
 
 
 
 

i won

Var med i en tävling på instagram i samarbate med min boudior och atelje old, och jag vann!
 
Denna underbara hårblomma och dessa örhängen, sjukt glad och överraskad!
 
 
 
 
 
 
 

high heels off, im feeling alive

  • JAG ÄR LEDIG IDAG! 
  • En vecka kvar på chappen, some mixed feelings men ser framemot att vara ledig! Få tillbaka ruteinerna, umgås mer med mamma och vänner, få mer tid till Nikita och träning! :D Sedan få fixa med de sista till resan :D
  • 28 dagar tills jag drar iväg härfrån, ska bli extremt skönt! Har nog aldrig känt att jag måste ha semester så mycket som jag gör nu! VILL BARA ÅKA NU! :DD
  • Min fina underbara och bästa viktoria kommer hem snart!
  • Förhopnningsvis så blir det en vända till London inom ett par veckor och hälsa på min saknade syster!
  • Jag har haft en toppen sommar ocg träffat så sjukt underbart folk :D
  • Troligen blir de en trip ner till Malmö för att hänga med fina människor samma helg som jag och jojo åker :)
 
 
 
 
 

nikki hill

så grymt bra!
 
 
 
 
 
 
 
 

just some cravings

 
Audrey klänning, elbastardo
 
 
 
 
Anette cardigan cocktail, daisy dapper
 
 
 
Hairbow cherry yelow, Deathly cute
 
 
 
 vintage haistyling, sivletto
 
 
 
 
 
 
 

Only 30 days left!

Japp hur galet, flippat, sjukt är inte detta? Det är bara 30 dagar kvar tills jag lämnar sverige för ett par månader, och det ska bli så skönt!!


Paddan är min!

Sitter här nedsjunken i soffan efter en underbar dag, har vart ledig och hunnit med sjukt mycket! Fixat massa hos banken, bokat tider för fotpeeling och porrengörning, tatuerat mig, vart en svänga i jkpg och inhandlat en ipad mini! Extremt nöjd över detta! Är helt fast vid den!!! Nu ska jag krypa ner för imon väntar en lång arbetsdag på mig! Natti!


Well, say hello tooooo my new friend!


Must see movie: cadillac records


The funny show!

I söndgs hade vi funnyshow, och sviterna sitter kvar sen dess! Med denna show går helt enkelt ut på att vi är en grupp som gör en parodi på den vanliga mexicoshowen! Svårt att förklara men det involverar massa roligheter, så som interna skämt, tjejer som klär ut sig som killar och vise versa, massa sex skämt, strippning, man klär ut sig i lajja utstyrslar, olika danser dansas och folk sjunger olika låtar på spanska :))


Word


poker tournament!


1 år!

Idag för ett år sen bestämde jag mig för att blogga, helt sjukt vad ett år springer förbi snabbt!
Mycket har hänt sen dess och saker och ting har förändrats, jag har vart väldigt aktiv och mindre aktiv.
Som sagt inne i ett mood då jag inte är så sugen på att blogga, men tänkte berätta att jag planerar att bli mer aktiv ;D
Nämnligen att jag ska ha denna blogg som min reseblogg, make sense right? 
Först tänkte jag starta en helt ny blogg, men varför liksom?
Just nu kan jag knappt bärga mig för att åka iväg, och imon är jag ledig!
Ikväll åker jag upp till jönköping till johanna för att umgås och ha de allmänt bra :D
 
Braaaaa va???
Sååååå grattis lilla bloggen, ssnart kommer du få liv igen! :)
 
 
 

Only 20 days left!

Japp dagarna bara flyger iväg, endast 20 dagar kvar och 41 tills jag åker! Idag är jag på mamma dalton, ett fik här! Super lugnt så passar på att blogga lite ;) igår vart de personalfest, super kul! Temat var barnprogram, vi var sexiga disney figurer! Med tanke på att vi alla jobba på kates som var ett horhus så tycker vi de va passande ;). All personal möttes upp på himmelska och sedan gick vi gruppvis till olika stationer, skulle bland annat hjälpa nalle puh att hitta sina honungsburkar, bygga sandslott åt bananer i pyjamas, hitta röda bollar i ett stort hav av gula bollar i ankeborg, fylla hinkar med sand åt byggare bob, dra runt björnes snigel ett varv runt en lerig bana, osv samtidigt som vi drack så klart! Efter detta vart de krubb och sedan vart de saloonen, och då endast personal! Riktigt lyckad kväll!


Ohh what i want