True


Min boudoir!

Vart inne på fb och kikade lite, och vips som de är så ser jag min egen byrå där med min egna samling av min boudoir. gaaaaanska roligt om man får säga så :D
 
 
 

otroligt glad!

Hektisk men rolig dag, delat ut väldigt många cvn osv så hoppas på napp nu! Sedan har jag vart på loppisrunda med mamma, hittade jackan nedanför och även bridget jones dagbok 2! Älskar de filmerna!
Just de var ju hos pappa i söndags och fick lite grejer av honom, bla detta förkläde som engång i tiden var min farmors! Tycker verkligen om de, så himla sött!
 
Har haft ett underbart skypesamtal med min viggost, och kom fram till att de blir USA för mig ibörjan av April. GLAD GLAD GLAD!!
Så nu sitter jag och kollar på flygbiljetter,älskar verkligen att göra de! Ska försöka hitta de allra billigaste, galet va pepp jag är!!
 
BTW!! Nästa vecka drar jag till min fina elin pelin som bor i Helsingborg nu, de blir en liten lång weekend där från torsdag till söndag! Kan verkligen inte bli bättre, precis vad jag behöver! Kommer bli underbart, och en sak som är spikat är att det blir en ost, kex och vin kväll! Det är något jag suktat efter för länge!
 
Nu ska jag kolla på bridget jones med min syster! 
Ha en fin kväll!
 
 
 
 
 

young wild and free

 
 
 
 
 
 
 

längtan!

God morgon alla!
Vaknade för en stund sen och har precis druckit min leverrensning, ska käka frulle snart coh sen blir det en promenix med mamma och Nikita! Förövrigt så går det bra med detoxen men är så jäääkla sugen på kött, de första jag ska till lunch på måndag är en riktig köttbit! Cravings?? JAAAA!!!!
 
Förresten så längtar jag galet mycket till soommaren, brunbrändaben, värme,shortsdress, vippiga klänningar, men framförallt så blir det en hel del åkande i min pappas cheva!  Blir helt lyrisk så fort jag tänker på de! 
 
 
 
 
 
 
 

True


hur allt kan vända!

Vart helt seg och dryg hela dagen, men bestämde mig ändå för att gå på motionsvolleyn! De var de bästa jag gjort på länge, var så roligt och har verkligen saknat de!
Träffade massa människor som jag inte sett på länge! Roligt hur allt kan vända så snabbt!
Dock är de en tjej som kommer ha väldigt ont i armarna och säkert flera blåmärken imon, men det var de värt! Åkte direkt till mammas jobb efter de och skrev ut massvis med cvn och personliga brev som ska delas ut imon!
 
Wish me goodluck! Sov gott finingar!
 
 

I remember the words you said

 
 
 
 
 

Suck

Känner att mitt liv inte är så innehållsrikt nu och är absolut inte på blogghumör, så tack för mig idag. Ska lägga mig under ett täcke framför en film och käka en frukt!


Shopping of the day!

Halloj! Haft en as bra dag med mamsi, kom till ullared vid 8 tiden och de i princip tomt på parkeringen! Aldrig vart med om nått liknande, kunde ställa längst fram! De har aldrig skett någon gång jag vart där! Hittade hur mycket fina kläder som helst men jag fick ta mig i kragen och inte köpa dem för jag har redan så fruktansvärt mycket! Men blev nått plag iaf! Men annars var de i princip att jag höll mig till min lista och klarade mig under 1000 kr , fick betala 995 kr ;) Här är endel av de jag köpte, köpte en present till syrran som inte kunde hänga med , men de visar jag inte ;)) nu ska jag söka lite jobb sen dra på loppis! Pussss


worrying will never change the outcome

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot ullared med mami!


what i want

go kväll!
Gick kalas bra hos yrkesvägledare, han var hur trevlig som helst och väldigt skojfrisk. Har kollat in lite YH utbildingar som skulle passa mig perfa, blir så himla sugen på att starta eget nu nu nu! 
Men de får vänta, har suttit och kollat upp massa ikväll, bla hur man gör i början, nybörjarfel, kollat upp lite om webb butiker, återförsäljare osvosv. Mitt huvud är som ett litet kokt ägg nu, men ändå så sitter jag och kollar. Hela jag fylls av sån energi av de och jag känner mig så driven till att göra de, nån gång så ska jag verkligen ha ett eget företag. 
Men just nu går de inte, men jag jobbar på mina ideér! Ska till Ullared imon med mamma, tänkte jag skulle köpa ett ide block då. Äskar att skriva ner saker och ting och se de konkret framför mig! :D
 
Nuska jag kolla lite på tv, hoppas ni haft en fin dag! :)

KEEP CALM


ny design?

hooooola finingar!
Nu är de så att jag är väldigt less på min design, eller vet inte ens om jag kan kalla den det?
 
Nu vill jag ha hjälp av er, vet ni någon som ä duktigt på sådant eller är du själv en jäkel på de?
Jag är villig att betala för att bloggen ska bli superfin!
 
Kommentera detta inlägg om du känner dig träffad!
 
 
 

jobbsökande!

Halloj!
Hunnit med en promenad nu på morgonen och nu sitter jag och käkar lunch, friutsalade! Mums!
Söker massa jobb med, alltfrån glassbilsförsäljare till receptionist, så vi får hoppas på någon lycka! Även skrivit in mig på endel bemanningsföretag.
Jag är en sån person som säger att det alltid finns jobb man får bara inte ge sig och de är på de mottot jag lever nu, ska fasiken inte ge mig tills jag hittar ett jobb! Jag måste ha ett, jag blir helt galen av att bara gå hemma och bara jobba nångång i veckan. De är verkligen inte roligt längre, så nu håller jag alla mina tummar och tår på att nått händer!
Ska snart ner till yrkesvägledaren och prata lite, känner inte för att gå ner genom hela stan när de ösreganr ute men what too do?
Ska bli riktigt gött att få bringa lite klarhet förhoppningsvis i mitt huvud när de kommer till vilken utbildning jag ska läsa i höst! 
 
nu ska jag njuta av mina fruksalad framför tvn innan jag börjar göra mig i ordning!
Ha en fin måndag!

am i dreaming?!

 
 
 
 
 
 
 

Breakfast at Nickolina's


Okej, saknar dig som tusan!


myssöndag!

Go kväll!

Soffläge för mig nu, vart uppe sen 7 imorse, åkte till pappa vid 9 tiden och sedan har de vart full rulle! 

Bakat en kycklingpaj, som jag dock inte fick smaka av men har sparat en bit som jag ska frysa ner och äta om en vecka! Lite släkt från Nässjö var hos oss och det hra vart super mysigt, ätit gott och skrattat mycket! Kvällen avrundades med en att vi kollade på filmer från när vi kusiner var små, och herrejisses vad jag har garvat!  Vilka pajaser vi var!  Har verkligen haft en supermysig söndag, fick en försenad julklapp av dem, 4 rosa handdukar och en rosa ljuslykta! Just the way i like it! :D

Fick även se farmor och farfar på videon och det var fint, de va underbart att höra deras röster, gick som en illning genom hela mig när jag hörde min farmors röst, och min ögon tårades! Hon var en riktigt vacker kvinna!

 

Här har ni lite bilder på pajen och cheesecaken och lite bilder på mig :)

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 


wishing it was summer

Alla dessa underbara badkläder kommer från märker seafolly!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

let's get away!


Rotfruktsbuffe!

Go kväll! Hemkommen från jobbet för en stund sen och har precis smält i mig en buffe av rotfrukter typ, muuums! De går riktigt bra med detoxen! Känner mig mycket piggare och jag ser en viss skillnad på mig! :) jobbat idag ju och de var riktigt kul, dagen flöt på fort som attan!:)) Nu är min tanke att bara mys i soffan med nikita och fanny! Har märkt att nikita är lite nere, mosade ner ett halvt paket leverpastej i hennes mat och sen gick de och få ner i hennes lilla mage! Tror hon saknar skogi, sååå extra mycket gos till henne ikväll :)) Imon ska vi åka till far min, några av våra släktingar ska komma och äta hos oss! har inte träffat dem på evigheter så de ska bli kul, hunnit med att baka en cheesecake idag, som jag VET är jätte god! Sååå gör lite ont att jag själv inte ska äta av den haha men får la ta igen de nån annan gång! Ha en fortsatt bra kväll! Pussss


True


Mys med syrran och bridget jones!

Mooorning!! Blev en nykter utgång igår, körde på min syrra och hennes kompisar! Men jag hade riktigt roligt! :D Nu ligger jag och fanny bänkad i soffan och kollar på bridget jones, snart vankas de jobb!:))


Ulalal friday!

Halloj! Dagen har bara svishat förbi, vatt ute på promenad med nikitsson, tagit en fika med elin a som är i vmo under ngra dagar. Sedan har jag hunnit med ett jobbpass! Nu vettikatten vad jag ska hitta på, lutar åt utgång men vi får se :))) pussss


dirty pretty things

 
 
 
 
 
 


 
 
 

Snygga tankini!

Galet snygga, funderar på att köpa en! Finns på ellos! :D


shopping!

Blivit lite shopping idag mellan promenaderna! As nöjd med inköpen, en rosa klänning, en kjol med släp och dödskallare, och en vanlig tröja! Mascara införskafades med, tänkte jag skulle prova på denna nya! Inte för reklamen är särskilt verklighetstrogen meeeen man kan ju hoppas! ;) blev även en svart halsduk som inte fick vara med på bild!


top of the world

 
 
 
 
 
 
 
 

tävling!


Ta chansen och vinn en Ahoy Sailor Coin Purse från deathly cute, allt du behöver göra är att gå in på deathly cute's fb sida och gilla dela deras bild, skriva något rart och fint om dem och dela den!
 
 
 

i want it!

 
 
 
 
 
 
Allt är från ginatricot!
 
 
 
 

god morgon!

himla dålig uppdatering de senaste dagarna, har faktiskt inte riktigt orkat.
Men gick iallafall upp tidigt idag och har vart ute och gått med Nikita en svänga, så nu ligger hon här under min stol i köket och är alldeles slut! Perfekt! haha 
Ska snart äta frulle, får nog bli nån slags fruktsallad, vi får helt enkelt se!
Förresten så går detoxen väldigt bra men jag märker på mig själv att jag har verkligen mindre energi men jag försöker att äta en frukt när huvudet inte riktigt hänger med! Men de säger ju att de första dagarna så märker man inte så mycket utan de är efter 5-6 dagar som man börjar märka skillanden och bli piggare!
 
Igår avlivade vi Sko-tse och som jag tidigare nämnt så var hon inte i de bästa skicket, hon var dement, mindes inte ens nikita efter vi kommit hem från Thailand.
Hon hade knappt ingen hörsel kvar, och hon såg inget.
Det som ändå var ganska underligt var att hon fortfarnde var så bra i kroppen, hon skuttade runt och lekte ibland, men samtidigt så var hon inte okej i huvudet.
Det var bara som att det var ett skal kvar och lilla skogi fanns inte där.
Jag är så glad att vi fick så pass många år med henne och att hon haft det bra,
kunde inte haft en bättre hund än henne.
Samtidigt som jag tycker det är mega jobbigt så är jag lättad med för hon var verkligen jobbig de sista, pep hela tiden så att vi knappt kunde sova på nätterna och skällde och morrade åt Nikita.
Hon var så fin när hon somnde in, först fick hon sömnmedel och då somnade hon på min axel och det var verkligen väldigt fint. Sedan fick hon sista sprutan då som skulle ta hennes liv och det gick jättebra, hon kände inget tror jag, hon bara låg där.
Efter det så la vi ner henne i en korg som vi gjort iordning och det var nog ett utav de vackraste jag sett, hon såg så fridfull ut där hon låg och jag visste att då hade hon blivit en ängel.
 Hon har de bättre nu tror jag och så slipper hon lida, hon sitter där på ett litet moln med min farmor och farfar som tyckte så mycket om henne.
 
 
 
 
 

Will miss you forever


sista stället, Patong!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





 

wicked games

 
 
 
 
 
 
 

följ mig!

 
Följ mig gärna via bloglovin, hade gjort mig mega glad! 
För att göra de,  tryck på knappen till vänster!
 
 
 
 

fadderbarn!

Har tagit mig i kragen idag och blivit fadder för ett barn i banjara!
Hatar att jag dragit ut på de så länge, men de har kommit saker i emellan!
Men nu så har jag gjort de iallafall så nu  ska denna pärla få börja skolan! :)
Åhh hon är så himla gullig, nån dag ska jag åka tillbaka till Indien och hälsa på alla!
 
 
 
 
 
 
 

phiphi, lovelovelove

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hänger med en hårboll!

hooola!
Ligger och drar mig i soffan med min hårboll till bästa vän, ack så mysigt vi har de!
Igår vart de en runda ner på stan, 2 lång proemnader sedan blev de bara chilla hemma med systern!
Nu snart ska jag ut en runda med Nikita, sen få vi se vad dagen bjussar på! :)
 
Detoxen fungerar jätte bra än så länge, gårdagen gick kanon bra. Dock var ju middagen som bestod av babyspenat,advokado, och lite lime som jag mixade inte världens godaste men de gick ner. Men blir nog inte en till sån iallafall! 
 
Nepp dags att dra sig ur soffan och ge sig ut på lång promenad! 
 
Pusss
 
 

sweet talk

 
 
 
 
 

koh lanta!

här kommer lite bilder från koh lanta!
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

detox, ohhh yeah!

moooorning!
Idag har jag börjat med detox, ska köra två veckor då min kost ska bestå mestadels av bär, grönsaker och lite frukt! När jag var i INdien så hade jag en kompis där som gjort detta fast hon bara körde med nått te blandning, men känner att jag kommer behöva nått mer matigare. Men är verkligen as peppad, sista tidens matvanor har verkligen inte vart särskilt bra! Sen känner jag bara att jag måste tömma min kropp, den mår verkligen inte bra. Känner mig helt i obalans, så de här ska bli super kul! :D
 
Började med en leverrensare en timme före frukost,riktigt god faktiskt! Trodde verkligen inte de! Sedan blev de en promenad, efter det blev det lite surplande på citronvatten och nu har jag druckit en smoothie gjord av hallon!
 
 
 
 
 
 
Traäffade ju viggan igår och fick två presenter av henne, så fina! :D Älskade verkligen cupcakesformarna! :D Känns så sjukt att hon sitter på ett flyg nu bort från lilla sverige :/ Men jag ska åka och hälsa på henne till våren! :D
 
 
 
 
 

Första jobbdagen!

Hooola! Jobbade min första dag idag på willan sen jag kom hem, helt okej faktiskt! :) har precis vart hos viggan en stund och sagt vi ses igen, guuuud den här helgen tar död på mig! Men vet att vi kommer ses igen, bara så jobbigt när folk som man älskar inte kommer vara i ens närhet mer. En annan jobbig grej är att vi har bestämt ett datum nu för när skogi kommer lämna oss! De gör så ont men jag vet innerst inne att de är de enda rätta! Love you!


mixed feelings!

Myskvällen byttes ut mot en spontan utgång igår med Elin, hade jävligt kul! Vi hamnade på en lajj efterfest och kom inte hem förens klockan 7! Craaaazy! 
 
Idag har vart en riktigt jobbig dag, fikade med amanda, viggan och elin på pelli, vart helt ärligt längesen jag skrattade så mycket som jag gjort idag! Har njutit av varenda minut vi satt där, pratade minnen, framtiden, och andra ting! Jag har värlidens finaste vänner! 
Men sen gick vi mot slutet och det var dags för ett avsked, detta var seriöst det fruktansvärda jag gjort på länge. Viktoria och Elin, mina fina underbara bästa vänner ska ge sig av båda två. Elin ska flytta till Helsingborg och Viggan ska tillbaka till USA. Känns som att hela mitt hjärta har hoppat ur min kropp och någon står och stampar lite på de. Jag är så glad för deras skull, elin och hennes skola och viggans äventyr i Usa. Men fyy vad jag vill vara egoistisk och bara ha dem här hos mig, när jag är med dem mår jag som bäst.
Ända sen vi sa vi ses har jag haft en klump i halsen och lite då och då bryter jag ut i ett gråtanfalll. 
 

Älskar er!

 
 
 
 
 
 
 
 

let's paint the world

 
 
 
 
 

Myyyys hos lisen!

slappat hela dagen i princip, nu blir det mys med elin och lisen! Gjort egen pizza och nu kolla vi på pretty woman! ha en fin fredag! :)                        

 

 

this is what makes us girls


 
 
 
 
 
 
 



 
 
 

twist and shout

 
 
 
 
 

 
 
 

ren lycka

Den här fina tjejen här till vänster har vart bort från mig i 4 månader, men denna underbara dag kom hon hit till Sverige igen för att hälsa på några dagar! GLÄDJE! Träffade henne en snabbis när hon var hos frissan, men ska ses imon troligen! 
 
Förövrigt så känns de som att jag lever i ett ständigt kaos i mitt huvuvd, jag är så himla rastlös. 
Jag vet inte vad jag vill göra nu, har ett helt halv år tillgodo innan jag ska börja plugga.
Aupair,flytta,ut och resa,stanna kvar??
Japp, det snurrar i min skalle.
 
nu blir de lite tv tittande med min syrra!
 

You hit like a bitch!


hejsan på er alla glada!

God morgon på er!
Hade en sjukt bra och fin dag i går på alla sätt och vis, träffade Marie ,hugo  hennes charmtroll till unge och maries syster Paulina! Riktigt mysigt, med massa skratt och gott fika! :D
Alltid så himla kul och träffa henne för även att de gått ett par månader sen vi sågs och pratade så känns de som att de likaväl kunde vart igår vi sågs. De är så enkelt!
De blev en snabb visit hemma sen drog jag och träffade min efterlängtade underbara bästa ELIN!
Satt och babbalde mellan allt och himmel och jord i över 4 h på donkan, galet vad jag saknat henne och på söndag så flyttar hon tll Helsingborg för att plugga! Är så fruktansvärt stolt och glad för hennes skull! Finns nog ingen som jag känner som förtjänar detta som hon gör :D
 
Just nu är de lite av ett kaos i mitt huvud, fick reda på 2 saker igår som jag verkligen känner för och jag vill inte gå ut med det ännu. Jag måste helt enkelt grunna lite på dem och väga för och nackdelar innan!
 
 
 
 

there's something going on

halloj!
snön bara faller och faller, jag tycker faktikst för engångs skull att de är riktigt mysigt och de får gärna fortsätta, trodde inte jag skulle få uppleva mer snön sedan jag kom hem från Thailand av nån anledning , haha men nu så!
Hunnit med endel reda, blev en promenix med Nikitia och sedan en powerwalk med mig och min musik! Det var riktigt underbart, solen sken och det blev en timmes promenad, kände att mitt huvud behövde rensas lite!
Igår kom min kusin och elin hem, ska träffa Elin ikväll och längtar som attan! Har saknat min galna blonda kompis! :D
Känner på mig att denna vecka kommer bli riktigt jävla bra!, eller jag VET att den kommer bli de! :DD
Nu ska jag och mamma iväg och hälsa på marie och hennes lilla familj, ska bli riktigt kul! 
Ha en fin tisdag!

Dance your tears away

 
 
 
 
 
 
 


 

jag vill, jag måste!

vill så jätte gärna se dessa filmer, ska bara hitta någon att dra med :D
Nu blir det lite outsiders!
 
 
 
 
 
 
 

åhh ge mig!

 
Allt är från http://deathlycute.se 
 
 
 
 
 
 
 

trött och mör brud!

hejsan finingar!
Dagen har bestått av en nästan tre timmars sittning hos min tatuerare och jag är supersupersuper nöjd!!
Efter det var jag så klen och seg hahah så har bara legat hemma, tagit ett bad och bara chilat framför tvn! 
love this day!
 
Här har ni en bild på min nys lover! :D De blev en gammal parfym flaska, en ros, ett läppstift. Bilderna är verkligen inte rättvisa. Den ÄR SÅ mycket finare i verkligheten! :D
 
 
 
 

som jag vill ha de!

God kväll!
Tar lite paus i lägenhet och jobb letandet, fokuserar  mest på lägenheten nu!
Har kommit på att jag verkligen verkligen vill ha ett eget kök samtidigt som jag lätt kan tänka mig att dela boende med annat folk.
Men den ekvationen går inte så lätt ihop, men jag fortsätter letandet!
Har så mycket köksgrejer som jag bara vill packa upp coh använda! 
 
här kommer lite inspirations bilder!
Puss & god natt på er!
 
 
 
 
 
 

pastellig icing pen!

Måste bara visa vad jag fick i julklapp av min faster och hennes familj, fick öppna presenten idag när vi var hos pappa!
En jätte söt pastellfärgad "spruta" som man använder för att glacera kakor osv. Tycker den är så himla söt och älskar att den är 50 tals inspirerad!
 

söndagskväll!

hooola! 
Hoppas ni haft en rikgt fin helg, i fredags så blev de utgång för min del, men den slutade inte så bra. Hade en utav mina värsta fyllor i hela mitt liv, och fick åka hem tidigare än planerat!
Gårdagen ska vi inte ens prata om haha, jag mådde dåligt hela dagen. Kunde inte äta eller dricka något förens klockan 19:00. Aldrig varit så bakis! riktigt jävla hemskt!
Men nu mår jag bättre, dagen har spenderats hos min far, var har kollat på film och ätit på sandsjöbaden, fläskfileplanka blev de för min del! herrejisses så mättande de var, orkade knappt hälften, men de var fruktansvärt gott!
 
just nu sitter jag och söker jobb och letar boende i Göteborg!
 
 
 
 

sister love!

min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter. ♥
 
 
 
 
 


 

Suuuuurprise!

Lite förändring i håret dääärja, trivs som attan i de! :)


barndomsminnen!

todelooo!
Vaknade vid 8 tiden och käkade frulle med syrran innan son skulle till salongen sedan har jag pysslat här hemma, tvättat klart alla kläder från Thailand, var ute med Nikita och nu har jag precis lagat klart maten till mig och fanny, makaroni gratäng! MUMS!
 
Just de glömde nämna att jag var på erikshjälpen igår och fyndade lite, bla en kuvertväska och en fruktkorg till mamma. MEEEEN hittade en annan grej med som påminnde om min barndom, inte de roligaste barndomsminnet. Det var en bok om läkekonst osv som jag minns att vi fick läsa i skolan på historian. Nu vet jag ju vad min skräck för blod grundar sig på iallafall även om de byggts på senare. När jag tittade i boken så bara rös jag, och jag minns att jag som liten redan då tyckte att det var riktigt vidriga bilder, och detta  fick vi ha som faktabok i skolan haha bra galet!
 
Nu ska jag käka lite med min syster! Pussss
 
 

instagram!

 
 
Följ mig gärna på instagram, hoolanicko heter jag där! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tim Shumate!

Helt såld på hans teckningar, älskar dem!
Favoriten är den första! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




 

lovelovelove

Sko-tse vår lilla hund som vi haft hur länge som helst
och som jag trott kommer leva föralltid
har blivit så himla dålig de senaste året.
Allt har bara förvärrats suksesivt
hon hör inte längre, ser inget,
har knappt inga tänder kvar.
Hon och Nikita har funkat rätt hyffast ihop, 
ibland har de hänt att de ryker ihop med sånt händer ju.
Men sen vi kom hem från Thailand så har de inte funkat alls,
Sko-tse har morrat så fort Nikita är i närheten och vi tror att hon är
såpass dement att hon troligen inte kommer ihåg Nikita.
De har rykit ihop ett antal gånger sen vi kom hem, och idag gick de riktigt illa.
Nikita blev riven av henne i ansiktet, de har aldrig skadat varann innan och detta var hemskt att se.
De känns så jäkla jobbigt att se att båda reser ragg mot varann och skälla,
och jag blir faktikst riktigt rädd för båda.
Man kan ju inte lita på någon av dem i stundens hetta känns de som.
Sen att Nikita är så mycket större än sko-tse gör att de blir extra nervöst, 
även att hon aldrig gjort något och försöker oftast alltid få stopp på sko-tse så blir jag nervös.
 
Sko-tse är inte alls sig själv längre,
hon var världens lugnaste och finaste hund innan 
och gjorde inte en fluga förnär.
Man kunde lyfta och gosa med henne hur mycket man ville.
Hon bara hängde på och var glad för de.
Saknar verkligen hennes gamla jag nått så fruktansvärt och det är jobbigt att se
hennes förändring.
Så mycket som man gått igenom med henne,
så många minnen,
så mycket kärlek.
Jag kan hata mig själv ibland för att jag försummat henne nu de sista året,
men jag vet att det är en förvarsmekanism.
Jag tycker det är jobbigt när hon inte är sig själv.
 
Just nu är allt bara jobbigt, men nått måste vi göra så är de bara.
Helst av allt hade jag velat att hon hade fått somna in hos min syster i hennes säng under en natt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

" Here honey!

Såhär känner jag just nu, vissa personer i min närhet går mig på nerverna verkligen 
Usch, nu ska jag strunta i dem och deras falskhet.
Ska inte lägga mer energi på folk som inte ger mig nått!
 
 
 

follow me!

Todeloooo!
 
Om ni vill ha mer koll när jag uppdaterar så tveka inte och följa mig via bloglovin, de gör ni till vänster här!
 
 
 
 
 
 

en tid för förändringar!

hoola finingar!
Sitter och äter lite fruktsallad så här på kvällskvisten!
Dagen har vart himla lugnt, mötte upp en tjej och sålde min blåa bikini. Sedan vart de en lång romenad med Nikita, de var så kallt. De bet verkligen i kinderna och jag önskade att jag hade tagit på mig halsduk och ordentliga skor när jag var ute. Men har inte riktigt vant mig vid kylan och att det verkligen är så kallt som de är. Dessutom har jag inte ens ett par vinterskor, och ärligt taöat orkar jag inte köpa heller så jag får stå mitt kast och frysa!
 
Sen har jag inte gjort så mycket var inne en runda på jobbet och tittade till schemat för att kolla tider när jag ska jobba och jgja har inte mycket tider nu, jobbar nästa gång den 20 jan -.-
Såå atte jag vet inte riktigt vad jag ska göra, känner mig faktikst allmänt fövirrad i mitt liv. Alla mina nära kompisar har flytt från Värnamo nu på mindre än 3 månader, en i Växjö, en i Jönköping och en ska plugga i Helsingborg nu. Har verkligen alla mina vänner utspridda i landet, Gbg, Stockholm, Växjö, Jönköping, Malmö,Västerås. osvosvosv
Så, min tanke nu är att fly Värnamo med faktikst, och jag är sjukt sugen på Göteborg. Har sökt lite jobb och skrivit till några på blocket om lägenheter! Känner att jag måste ta tag i mitt liv lite och göra något, min tanke är att plugga till hösten och jag vill testa på att bo ensam innan dess!
 
Påtal om förändringar så blir de en lite förändring imon, men de avslöjar jag inte förens då!
 
 
 
 
 
 
 

mooorning!

God morgon!
Jetlaggen tar verkligen ut sin rätt på mig, var redan trött vid 9 igår och somande halv 10. haha 
Detta resulterade i en pigg Nickolina som vaknade vid klockan 6, så nu sitter jag här i soffan och tittar på film med Nikita. Här är de mesta av allt jag köpte i Thailand, älskar allt i princip! :DD
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 

 
 

Haaaaappy!

Fått hem alla mina vinster nu, glad cheeeey!! Nu ska jag sortera upp allt jag köpt och kolla igenom de! Lägger upp nån bild sen på alla grejerna om ni vill? :))) btw grejade en ny iphone idag, whoop whoop!


helloooooooooooo Sweden!

Hejsan!
gissa vem som är hemma?!! 
Kom hem igår kväll, det  bara kliade i kroppen påvägen hem när vi satt på tåget från Köpenhamn!
Ville bara krama om min lilla pärla Nikita, varje gång jag har vart ute och rest så är de lätttttt den bästa känslan/händelsen när jag får gå in genom ytterdörren och gosa med henne!
Alltså lätt, hon får mitt hjärta att bara rusa haha Tänk vad en liten hund kan göra!
Just nu sitter jag i köket, precis käkat frulle och stirrar ut genom fönstret. Känns oherhört konstigt att för bara någon dag sen så var de 32 grader varmt ute, vår gata som vi bodde på var i princip hela tiden full av ljud, solen lös och jag låg och stekte vid poolen! Men Thailand jag kommer tillbaka, inget snack om de! :D
Tänkte slänga upp lite bilder nån dag fram över men de får vänta lite, har lite annat som ska göras idag!
Prio ett är defentivt att åka ner till telia med min mobil, sedan har jag massa små ärende! Kommer nog inte orka så mycket idag, är helt seg! Jag och min jetlag är inte och leka med. Brukar vara seg i ett par dagar! haha 
Just de ja, glömde berätta att jag vann en tävling på johannas blogg http://retrolover.blogg.se/, nämnligen dessa vantar! Hur söta som helst! Glad chey!
 
 
 
 
 
 
 

life is good!

hoooola finingar! 
hoppas ni alla mår super bra och ni hade ett riktigt riktigt fint nyår! Jag hade ett galet nyår, det inkluderarde buckets med för mycket sprit, dansa på stranden, hopprep och limbo tävlingar, det var även lite fire going on då dessa var tända av eld och det föerkom sjukt mycket eld shower på stranden. helt insane! 
Firade det med bästa elin, hennes syster annie och min syster, juuuuust de.
Fick ju för mig att bada mitt i natten där och då med kläderna och allt på så min kamera och iphone fick sig ett litet dopp och slutade fungera men men hade en jäkla fin kväll! har köpot mig en ny kamera nu, så hoppas att denna håller lite längre, det är fasiken tredje kameran på mindre än 1½ år!!
 
just nu är vi i phuket , och då nämnligen i patong! Bor på ett sjukt fint hotell, de finaste av alla måste jag säkga och vi stortrivs! Ska snart iväg på nattmarknaden!
 
Pusssssss