Satt som en smäck!

Kollade nyss mejlen och upptäckte att jag vunnit ett presentkort från supersavertravel på 300 kr och en strandväska! Presentkortet gäller på hotell och flyg! Riktigt fint! :)))




De blev en dag på stranden!



















Äntligen på panglao!

Efter en lång resedag så är vi äntligen på ön panglao som ligger jämte bohol i filippinerna! Hänt väldans massa saker idag såååå tänkte att vi kör på en punktform för att sammanfatta denna dag haha 

- Sovit drygt en timme inatt. 
Orsaker = vår kinesrumskompis kom hem  mitt inatten och förde massa liv, kändes som att hon bara gick fumlade och ramlade, prasslade även med en plastpåse i sjutton år! Troligen en aning full! 
Grannarna satte på högmusik lite hipp som happ och även tvn, hittade ingen logik i detta! 
Massa kokosnötter ramlade ner på vårt tak, och varje duns var så att man hoppade till!
Det började spöregna otroligt mycket mitt i allt också! 

- Höll på att bli rånade kl 4 på natten av ett tjej utterliggagäng, de började gå efter oss efter att vi kommit från en väldigt mörkgränd. Som tur hittade vi en tuk tuk snabbt som började köra på oss till färjan! 

- Väntade 5 h på flyplatse då vi inte hade fått något bekräftelsemejl från flygbolaget och de litade inte riktigt på oss! Men till slut så fick vi våra biljetter! Men sedan var de en massa krångel med våra väskor, att de var för tunga osv, vi hade dock köpt till extra bagage så efter ytterliggare en halvtimma hade de fått de bekräftat för sig och vi kunde sätta oss på flyget till cebu!

- Träffade på en jävligt dryg taxichaufför, som körde runt på oss i halva cebu för att fixa biljetter till färjan och som va riktigt snål! 

- Väl på färjan så hade de så sjukt högmusik på så vi fick plugga in öronproppar men inte ens detta räckte x) Dessutom va de svinkallt!

- Framme i Bohol så träffade vi nog den snällaste taxi chauffören , leo hette han! Körde runt oss på massa hotel, så efter mycket om och men så hittade vi äntligen ett som var i vår prisklass! Vi är väldigt förvånade över de höga priserna här! Trodde de skulle vara billigare med boende än va de var i boracay men icke!

















Boracay!


Här kommer en liten bildbomb från boracay, imorgon åker vi härifrån till cebu som är en annan ö i filippinerna! Som sagt så blev min kamera snodd så har inte så mycket bilder! Men vi har haft ett par riktigt bra dagar, med festande, god mat, både bra och dåligt väder och trevliga människor! Definitivt att jag vill komma hit nån mer gång när de är högsäsong och ständigt bra väder!










 





































Livet är underbart!

Första dagen med sol, bad och värme! Nu känns de att man har semester, fyyy så underbart detta är! 



Fina hårblommor!

Var med och tävla om en hårblomma från johanna, gå in på hennes instagram: johannasrockabilly för att få mer info :)) 





Som en prickikorv!


Har ni vart med om att ni pratat om nått vid ett tillfälle och sedan så händer de,  som exempel att den personen kommer gifta sig, att nån kommer bli med barn eller som i mitt fall: att någon snor min kamera! Jag och jojo hade nämnligen pratat om att bli rånad och igår kväll när vi skulle gå hem efter en lyckad kväll bestående av sköna människor, goda drinkar, eldshower, röka vattenpipa, mycket flummande, gött fyllekäk, osv osv . Då hade jag nämnligen inte min kamera med mig och lite pengar var borta med! fetttt irriterande, samtidigt som jag inte gillade den så värst mycket! Så kanske var ödet att jag skulle köpa en ny liksom, inne på 4 på mindre än 2 år! Kan ju tycka att de kan ta stopp nångång ;) men de som stör mig mest är alla bilderna, hade inte lagt in några från filippinerna i ipaden så har knappt inga härifrån och jag vet med all säkerhet att de va några riktigt fina på den kameran men men! Den som känner sig givmild kan få donera några hundralappar till mig så jag kan köpa en ny haha ;)) annars dååå?! Joo vi lever och mår bra, stör oss på vädret ( regnar hela tiden typ), dricker fruitshakes, hoppas på bättre väder, partajar. Förresten är hela jag är som ett stort myggbett, natten jag sov ute tog hårt på mig. Har nog aldrig haft så många bett som jag har nu och jag kan knappt kontrollera de, nån som har nått tips för att lindra klådan? Nu ska jag läsa lite sen får vi se vad som händer, hoppas ni har de fint allesammans!:))





Under bar himmel!

Hooola! 
Är nu i boracay som är en ö i filippinerna, kom hit igår var sjukt smidigt att ta sig hit faktiskt. Dock var vårt flyg försenat några timmar så blev lite väntetid vid flygplatsen men annars gick de väldigt smidigt. Träffade en kille från usa som skulle bo på ett billigt hostel så vi hängde helt enkelt på honom, och vi trivs verkligen här! När vi landat lite så gick vi alla tre ut och åt, och deras strand är verkligen en av vackraste och mysigaste jag vart på! De är resturanger, barer, shopar och cafer precis vid havet! 
Efter resturangbesöket blev de en spontan utgång, de är så jäkla billigt här! Vi har redan hittat våran favvis öl, red horse heter den och kostar ca 10kr för att tilläga så är den 7% ;) vi satte oss på en bar vid stranden och sedan vart de av mot en klubb och så klart lite dans på de, hade helt galet roligt och träffade så mycket folk! 
Men så klart även minnesluckor, vaknade upp vid 11 utanför vår dörr på soffan med en liten filt över mig! Tydligen hade jag envisats så mycket med att sova ute, har inget minne av detta.  Men vet ju själv att jag är sjukt svår att rubba när jag väl bestämt mig för nått, jävla sprit är de enda jag säger! Från och med nu blir de bara öl och cider! Vädret är verkligen inte de bästa här, blåser och regnar, mende är super fint ändå, hoppas de blir bättre de kommande dagarna så att vi får se de när de är vackert väder! Idag har vi bara tagit de lugnt, jag, jojo och david som de amerikanska killen heter har gått lite på stranden och även tagit vår första massage på resan! Ooooh gissa om de va skönt!!!! De va helt sinnes sjukt va gött de var! Just nu ligger vi och chillar och jag ska snart ta igen lite sömn, sedan är de middag som vankas , efter de blir de troligen lite party!






Lämnat snorloskarnas och smygfotografernas land nu!

Befinner oss just nu för tillfället i Filippinerna, efter en riktigt omtumlande dag! Fick knappt ingen sömn inatt för en av våra roomies snarkade som att det inte skulle finnas nån morgondag! Såå somnade vid två tiden och vid halv fem var de dags att gå upp, packa väskan , fixa sig och bege sig till tunnelbanan för en timmes färd till flygplatsen! Väl framme dör började de skrika lite i magen så vi började leta efter ett frukostställe, hittade ett med okej priser och beställde en fruktsallad var! Efter en massa drygande hos personalen så fick vi äntligen vår frulle! Men men man kan ju aldrig lita på något riktigt i kina för det som stod framför oss nu var en fruktsallad med majonäs på, hahah va fan liksom? Vem kom på den här otroligt äkliga kombinationen? Haha visste knappt om vi skulle skratta eller gråta! Men vi åt, dock inte de som va inkletade med mayyyooo! Efter det var de dags att kliva på flyget till kuala lumpur( malaysias flygplats) och flygresan dit var riktigt läskig! De blev sån turbolens, så att flygplanet bara svängde åt höger och vänster och upp och ner. Till och med vattenglas som stod på brickor åkte upp i taket och skvätte ner jätte mycket, sjuuukt obehagligt! Detta berodde ju på den tromben som jag berättade om igår, det var iaf sjukt läskigtoch det var nog första gången som jag var riktigt rädd för att flyga! Jag och jojjo satt och höll handen hela tiden, det som var lite konstigt tycker jag var att det kändes som att majoriteten var extremt lugna! Annars var det en trevlig flygtur, träffade på massa roliga kineser igen som var helt faschinerade av oss och min tatuering och ville ta bilder osv. Kan ju säga att jag och jojo är ganska vana nu ;) Efter två timmars vänte tid så tog vi flyget till manila och den rutten guck superbra, båda var lite nervösa inför flygningen men de gick som sagt as braaa :)) Att komma in i filippinerna va nemas problemas, var klara efter 30 min och då hade vi hämtat våra väskor, gått på toa, växlat pengar, gått genom passkontroller så de var superskönt! Vi har 20 min till flygplatsen så vi tog en taxi därifrån och kom till hostlet vid 22 tiden! Har nu packat om våra väskor, slängt lite och flyttat över grejer till handbagaget. För imon blir det flyg till kalibo och sedan färja till boracay, och på den flighten får man bara ha 10 kg! Halllelulja, vi har typ 15-17, så hoppas vi klarar de! Kommer se ut som två michelingubbar heheh! Just nu sitter vå nyduschade brudar i morgonrock utanför dörren och snyltar på wifiet, och tydligen har alla grannar bestämt sig för att hälsa och börja prata med oss! Kan ju nämna att vi sitter utaaan behååå ocksååå, himla lovely! Men men dags att sova snart, en ny dag i on och vi hoppas på fint väder! :))
 
 
 



Klockan är ställd på 04:30

Efter nästan 4 dagar i shanghai så ska vi lämna staden mot filippinerna! Haft ett par riktigt fina dagar här förutom idag då det har både blåst och regnat, vad de beror på tänker jag nämna sen! Halva gårdagen spenderades på fejkmarknaden här i shanghai, en stor byggnad med hur många småbutiker som helst och allt ser otroligt äkta ut men alltihop är fejk fejk och åter fejk! Alla stånd har i princip samma saker också men de va roligt att gå runt där och lite shopping blev de och allt för under 100 riksdaler ;) efter shopping så  blev de att käka lite sen köpte vi lite cider och drack, vi satte oss nere i sällskapsrummet och pratade med lite folk här och hade allmänt trevligt! Tanken var att vi skulle gå till nån klubb men de låg alldeles för långt bort och vi hade troligen inte hittat, så de blev fyllekäk på donken och chilldricka på hostlet! :)) Vaknade upp vid 12 snoret, efter de fixade vi oss och undrade vad de var för alarm som tjöt utanför oss men funderade inte mer på de när de slutade. Sedan stack vi och käkade, resterande av dagen har spenderats i sällskapsrummet då vi har bäst wifi där, beställt boende och flygbiljtter, druckit alldeles för många kaffedrinkar och haft ett väldigt långt, knepigt och ingående samtal med en svensk, fick veta lite väl mycket om hans privatliv haha men de är la roligt ibland ;) Fick även veta vad de var för larm som tjöt, tydligen så testade de stadslarmet för det har vart en jättestor tyfon i filippinerna och hongkong, den största på 30 år!! heeeel crazy, denna tromb missar precis shanghai som tur är men vi är lite skakis efter att ha fått höra detta. Vi har kollat vårt flyg och det ska fortfarande avgå och UD har inte avrått nån att inte åka dit än så länge. Sååå atte vi hoppas på att det bara bli den tromben, för imon vid 06:00 så tar vi tunnelbanan till flygplatsen och sedan vid 10 så flyger vi till huvudstaden i filippinerna! 






















Looove shanghai!


Efter att ha haft en riktig skitdag igår så kan jag inte annat än säga att denna dag har vart helt fantastisk! Vi började morgonen med en välförtjänt sovmorgon till 10, sedan satte vi oss på costa coffe och åt frulle! Där träffade vi på några svenskar som vi satt och tjötade med en bra stund, hur trevliga som helst! Efter frukosten så begav vi oss till peoples park! En park som ligger i mitten av shanghai, det som lockade oss till denna park är en liten underlig sak! Varje dag så sitter äldre där med annonser om deras barn, detta är alltså en slags äktenskaprmarknad. De var hur många annonser som helst, endel med bilder och andra bara med beskrivningar och folk som gick och läste på dem. Såå himla underligt och faschinerande! Efter att ha vandrat runt där så bestämde vi oss för att vara riktiga turister och hoppa på bigbus runt shanghai, men de va riktigt bra! Endast 120 riksdaler och vi har i princip sett hela shanghai och allt vi hade på vår to do list! Så vi är supernöjda med det!  Vi har bland annat sett pearltower (tv torn), kapsylöppnaren (stor skyskrappa som liknar en kapsylöppnar) yugarden (gamlastan med massa butiker och matstånd) äktenskapsmarknaden, peoplespark (park) , vart på the bund på dagtid och kvälls tid och kikat på shanghais skyline! Shanghai är uppdelat i två delar och i mellan dem rinner en flod, ena delen är i princip bara massa skyskrapor och det är huuuur grymt som helst! 

Här kommer lite bilder!!
 
Äktenskapsmarknaden



Bigbus!



Fina Shangai!









Kapsylöppnaren!



Pearltower










Yu garden













The bund på kvällen 









Kvällen avslutades med färgning av ögonbryn, tvättning av kläder och bara ta de lugnt! 




Bildbomb från beijing!







 




















Lägg märke till skorna viggan, högklackat på kinesiskamuren ;) haha


















 


Tårar i ögonen och hjärtat i halsgropen

Hoooola! Med tårar i ögonen och hjärtat i halsgropen lämnar vi bejing och för att tilläga så är de inte av positivitet! Dagen började men en tur i den förbjudna staden, väldigt coolt var de! jobbigt var de dock när vi skulle tillbaka hem för vi hittade inte riktigt tillbaka då man inte kunde gå samma väg som man kom in, så vi gick runt i nån timme och letade! De knepiga med kina är att nästan ingen kan engelska heller vilket gör allt väldigt komplicerat. men efter att några vänliga kineser hjäpt oss (vi såg nog väldigt vilsna ut ) så hittade vi äntligen till hostlet. Väl framme där så packade vi ihop väskan och checkade ut, vi satte oss i resturangen och beställde lite mat! Här kommer nästa problem som gör denna dag till en helvetes dag rent ut sagt, jojo skulle surfa in på sin mejl men de verkar inte bättre än så att nån har hackat in sig på hennes mejl där vi har alla flygbiljetter. Livet är en fest, right? Båda blev sjukt nervösa och fick en klump i halsen, men vi har fyllt i ett formulär som skickas till microsoft som sedan ska tydas och se ifall det är sanningsenligt med johannas uppgifter, så vi håller våra tummar och tår! Vi har dock alla sparade på ett usb, men de är inte säkert vi kan öppna dem här! vi har även endel printscreenade på ipaden. När vi satt på tågstationen och skrev upp alla flighter vi hade och vilka vi inte hade printscreenade så upptäckte vi att vi inte hade 2 st på ipaden men till vår glädje så hade vi dessa i pappersformat så jag hoppas verkligen de löser sig! Occcch nu till de senaste problemet och förhoppningsvis de sista denna dagen, när vi åkt ner till tågstatioen så upptäckte jag att våra tågbiljetter var bokade till  den 21 sep och idag är de  den 19 just i detta ögonblick ville jag typ gå och dö. Om de hade funnits en skyffel i närheten så hade jag börjat gräva. Men som tur var så gick detta tåg exakt samma tid och hette exakt samma som de som ska gå på lördag, de var väl lite tur i oturen. Vi gjorde iaf så att vi satte oss på tåget på våra platser och väntade in tills personerna i fråga skulle dyka upp och så klart gjorde de , för detta är kina med proppfyllda tåg. Vi tog våra väskor och sprang ut på perrongen, jag slängde på mig babyfacet( dock var jag när till gråt) och pratade med en tågvärdinna och förklarade situationen och hon sa till oss att vi kunde gå till vagn nio som var resturangvagnen och knöckafull. Så vi satt på golvet i 4 timmar till shanghai sedan fick vi sitta två timmar i resturang vagnen! tåget var super fräscht och vi träffade på massa trevliga och glada kineser! efter stt ha suttit på tåg i 6 h så var de dags att ta en taxi in till shanghai, och det var helt otroligt vackert stt åka hör på kvällen! Massa skyskrapor som lysor, jag var helt stum för de var så grymt! Så efter denna turbulenta dag så hoppas vi på att vi inte stöter på fler hemskheter! Meeeen va ha hänt de senaste dagarna i beijing dååå?? I tisdags så steg vi upp extremt tidigt för att vi skulleiväg på en guidad tur,  turen började  vid 7 på morgonen då vi begav oss till hotellet som vi skulle bli upphämtade på. Sedan väntade en timmes upphämtning av folk runt om i beijing lite halv drygt med tanke på att trafiken inte är den roligaste här i beijing på morgonen då alla ska till jobbet och dylikt så blev rätt många pauser i kö och väntetid utanför hotell! Men sen var vi iväg, första stoppet var minggravarna, massa tempel byggnader där kejsardömena är begravda som härskade under ming tiden , vi var inte så extremt peppade på detta då vi såg framemot kinesiskamuren men de va helt okej, lite för turistigt kanske men de funkade liksom. Efter att vi vart där slungades vi in i ett jade center(jade är en speciell sten som är mycket dyr i och viktigt för kineserna) de brukar alltid vara något stopp på nått sånt här om man åker på fixade guidade turer, lch detta var inte särskilt roligt. Men de bästa med de stoppet var lätt deras mat i deras matsal, vi fick ett helt bord fyllt med massa kinesrätter som var supergott. Maten stod på en glas skiva på bordet som man fick snurra runt när man skulle ta den man ville ha. Sedan vart de dags för kinesiskamuren!!! Tog en cablecar upp och de va ett riktigt bra beslut för fy fasen vilka trappor , helt ojämna, endel var lite högre och endel va lite lägre och mellan rummen . Fett jobbigt för en brud som mig med kort ben men de var bara att gå för upp skulle vi och det gjorde vi med! Men de kändes i ben och rumpa, men utsikten därifrån var helt otrolig, de var så vackert och det var en helt annan luft där uppe så ren och frisk! Så de tyckte vi om jätte mycket! Efter ca 2 h rundvandring där så var de dags för hemfärd, sov nästan hela tiden , var hur gött som helst! Meeen de va ju tvunga att stanna vid ännu en shop, nämnligen en silkesshop. Inget för oss, de enda roliga vi fick utav de var att vi stod och pratade med ett par svenska gubbar som vi hjälpte med lite presenter och som var allmänt trevliga! När vi kom till hostlet så blev de rakt ner i säng i princip, pratade lite med våra roomies sen slockande både jag och jojo! För att sammanfatta Beijing så var de en lite speciell stad, fick inte rikigt grepp om den, hade tänkt mig att den skulle vara lite mer kinesisk, kineser är overlag enligt mig väldigt vänliga och super nyfikna, jag trodde dock att det skulle snackas mer engelska. Något som vi framförallt lagt märke till och som vi stör oss på är att kineserna går och harklar sig hela tiden och sedan spottar ut en rejäl snorloska som de tagit kraft ända ner från magen för att spotta ut, extremt äckligt och fanny du hade nog vänt ut och in på din mage om du hört eller segt de x) höjdpunkterna i  Bejing var definitivt kinesiska muren, vårt hostel och den goda maten! Nu ser vi framemot shanghai och dess äventyr, hoppas ni har de bra i sverige! 

Offentligt pisseri, 3 finnar och en underbar fruitshake!

Nuuu är vi i kina, hela och rena nästan iaf ;) Flygets fuktighet och kinas dammiga gator har ju gjort sitt, sen att jag vaknade upp med 3 enorma finnar har bidragit lite ;D Flygresan gick  superbra, blev lite skeptisk mot kina då jag mötte en kvinna som satt och kissade med öppen dörr på flygplatsen men de skeptismen har försvunnit nu! Efter att vi kommit till flygplatsen som förövrigt var enorm, (man fick ta tunnelbana för att hämta bagaget ) så tog vi lokalbuseen intill stan för att leta upp vårt hostel som gick relativt enkelt! Efter att ha frågat några kineser om vägen så berättade de på knagglig engelska eller visade med kroppsspråket så till slut hittade vi! Det firades med en fruitshake , en lång varm dusch och en powernap på 2 timmar! De satt himla fint! Är så himla trött efter allt vi upplevt och gjort än så länge, har köpt biljetter till kinesiska muren och ming gravarna så dit ska vi imon, ska bli extremt intressant!  Vi har även ordnat så att vi åker med ett snabbtåg härifrån till shanghai på onsdag! Så känns skönt att vi ordnat så mycket och även hunnit se oss omkring i området! Nu ska jag krypa ner! Nattti!


On our way!

Efter att ha sagt vi ses till mina nära och kära , extremt jobbigt är något som kan tilläggas! Så sitter vi äntligen på tåget ner till malmö, är faktiskt väldigt lugn! Troligen för att jag inte fattat de ännu! Haha typical me! Men de va riktigt jobbigt att säga hejdå till min syster i onsdags, pappa i fredags och mamma och nikita idag! Men jag är så himla glad och kan knappt bärga mig inför denna resan, har väntat på detta i månader! Fick en extremt positiv överraskning i förmiddags, helt plötsligt knackade de på dörren och de visade sig att viggan kom och överraskade mig! Sååå himla bäst! Precis vad jag behövde, någon som i sista minuten kunde komma och strukturera upp min packning! Taaack kära vän! nu är två brudar riktigt taggade på en dag i malmö med våra saknade tjejoooor!


lovely london!

Vilka helt uderbara dagar det har varit i London, shopping på oxfordstreet, njutit av sightseeing, gått runt och beundrat notting hill för de otroliga mysiga området, blivit positivt överraskade av camden, vart på två marknader, färgat hår, ätit gott och druckit 3 punds vin (SVIN GOTT), men framförallt fått umgås med min underbara syster!
 
Så atttte, kort och gott 5 underbara dagar i London och tacka gudarna för att jag gjorde fel men våra flygbiljetter så att vi fick stanna där längre!
Grymt svårt att säga vi ses till min syster, med tanke på att jag åker på söndag och vi lär inte ses på mer än 4 månader!
De längsta vi någonsin vart ifrån varann, men jag vet att vi grejar de. För att vi har varann, men vad jag kommer sakna den lilla skruttan!
Är så otoligt stolt över henne, bara på ett par veckor så har hon redan vuxit till sig och mognat ännu mer som människa och hon är så otroligt stark och grym! Galet vad jag beundrar henne, min fina lilla syster!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

London calling!

Mot london och min saknade syster!


dålig start men bästa avslutet!

Kunde inte ha haft en bättre dag med mina pärlor, dagen har bara sprunigt iväg från oss men jag har haft det så underbart!
Från att ha nyss setts för första gången tillsammans alla tre på över ett halvår så kommer nu ännu en period på 4 månader då vi inte kommer ses.
De är helt galet vad jag kmmer sakna er finingar!
Ni är helt klart bäst!
 
 
 

I've got 99 problems

Besviken är verkligen inte någon känsla som är poppis hos mig, troligen inte hos de flesta heller.
Hatar den känslan som sköljer över en när man är missnöjd över något, besviken över någon osv.
För mig är de oftast en blanding av sorg och argsinnhet som infinner sig i min kropp och jag vet inte riktigt om jag ska vara förbannad eller om jag ska sätta mig i ett hörn och börja gråta. Mina humörsvängningar är helt otroliga.
För att jag skriver detta är för att detta är i princip första gången jag är riktigt riktigt tiktigt besviken på en kompis, jag har varit så ledsen men mest förbannad på henne de senaste dagarna, jag har faktiskt inte rikigt vetat vart jag ska ta vägen. För allt agg har bara växt och saker som jag stört mig på har blivit fler och  jag har knappt kunnat kontrollera de.
 
Känner även att denna bild beskriver EXAKT vad jag gör!
 
 
 

Lena fötter och skräckfilm på de!

En timme hos fotvården och mina fötter är som en bebis fosing, nästan iallafall ;). De blev ett väldigt givande besök där, då min fot terapeuts dotter som bor i shanghai kom dit! Hon gav mig massa råd och tips på ställen att besöka, så himla perfekt! Kvällen har spenderats med inesa, planerat massa inför london och kollat på skräckfilm! Nu är de satc som gäller och sen sängen! Natttti!


Världens alla hörn och mer mål att uppnå!

Ligger på golvet och kollar på mina kära karta, har alltid varit faschinerad av kartor för vart man än tittar på dem så hittar man något alltid nytt! Nu ligger jag och spanar på alla ställen vi ska till och passar även på att fylla på min dröm/mål burk! Fiffigt va? :)


God morgon underbara torsdag!


Rosa dröm

Vann för några timmar sen en vintage klänning från tradera, helt kär i den! Hoppas den är lika fin i verkligheten!


Sista doppet i sverige!

Japppp, efter ett par timmars slöande i sängen med mr grey så gav jag med ut på en pw, som sedan resulterade i ett bokköp på stan och två pluttar till öronhängen rikare! Gick förbi osudden och bestämde mig för att hå hem och byta om till badkläder och ta mig ett dop! Sagt och gjort, svinkallt men ändå en behaglig känsla på något vis! Så nu sitter jag på en sten och tittar ut över sjön, haha klyschigt de låter! Men de är sant, hur fint som helst! Igår firade jag pappas födelsedag, vi var ute och åt på resturang! Sandsjöbaden heter den och de har nog sveriges godaste och största planka där! Man blir nästan så mätt att man knappt kan gå efteråt, och slipper äta mer under dagrn gör man också ;) efter vi vart där så åkte vi till vår sommarstuga klockelund, total älskar det stället. Varje gång jag är där så infinner sig ett sånt lugn hos mig, jag bara släpper allt och bara är! Haft två superbra dagar hos världens bästa pappa helt enkelt! :)


Grattis bästa pappa!


50 shades of grey

Antar att de är fler som fastnat i christian grey hysterin! Total älskar dessa böcker, idag när jag surfade in på aftonbladet så fick jag syn på att de bestämt skådespelarna till den kommande filmen! Är gryyyymt taggad till detta!!!


Bra start på veckan!

Dagen har rullat på i ett, har hunnit med så mycket! Gjort ärende på banken, köpt present till pappa,vart ute med nikita på två långrundor, handlat,lagat en extreeeemt god lunch! Bästa på länge! Sist så har jag åkt till pappa gör att spendera lite tid med honom, hur mysigt som helst! Var nyss ute på promenad och nu ska vi krypa ner i soffan och slå på en film :))) ha en fin kväll på er!


Hoooola selfie!


En av de bästa!

Igår satt jag som fastklistrad vid tvn efter klockan 9! De visade nämnligen Erin Brockovich, en film som är verklighetsbaseraf! Har velat se denna väldigt länge men har helt enkelt inte blivit av, men nu sååå :)) Erin är en ensamstående mamma med tre barn och ingen utbildning. Hon har inget jobb och en dag så blir hon påkörd av en bil och det blir en rättsak av detta. Hon får inte ut något skadestånd och istället för att låta de rinna iväg så tar hon saken i egna händer och går hon in på sin advokats kontor och kräver ett jobb. Efter om och men sån får hon ett och hon börjar undersöka ett fall om ett kemiföretag som erbjudit folk i trakten gratis läkarvård och att lösa in deras hus. Alla i denna byn har drabbats av kroniskasjukdomar! Erin visar sig vara riktigt duktig på sitt jobb, vare sig hon har utbildning eller inte. Jag kan nog lätt säga att detta var den bästa film jag sett julia roberts i, hon va så extremt bra!!! En måste film tycker jag!


5 dagar, och de räcker!

Gooood mirgon finingar! slutade med detoxen idag, jag vet skulle hålla de två veckor men jag känner faktiskt att kroppen har fått tillbaka väldigt mycket energi och jag fått balans i den! Sover bättre, min mage är inte i uppror och jag har energi! Så kände att de räckte, älskar när man känner att man mår bra i kroppen och lyssnar på den! Så idag vart de knäckebröd till frulle! Mums! :)) snart ska jag hoppa i duschen för att sedan ge mig iväg till sjukhuset, lite sista grejer inför resan! Tänka sig att det är mindre än två veckor kvar nu, insaaaane!! Satt hela gårdagen och kollade igenom alla ställen vi ska åka till i australien, jag blir så lycklig bara jag tänker på de! Ha en fin dag!


inte så dålig affär ändå!

Uppdateringen igår om loppisen stämde vid den tidpunkten men efter det började de rulla på och folk började köpa av mig, sålde 70 % av kläderna dock till skitpriser och då menar jag verkligen SKIT priser!
Klädesplagg för 10 kr till 15 kr,men även om de tog emot att sälja dem för sådana ynkliga summor så är det en sådan befrielse att bli av med allt. 
Dessa stora väskor fyllda med kläder har stått i min klädkammare i säkert över ett år och bara fyllts på och fyllts på så då kan ni förstå min ångest på dem, så de känns skönt nu! Allt som jag inte sålde sänkte jag, vilket känns ganska fint de med!
680 kr skrapade jag ihop iallafall, och dessa ska gå oavkortat till min fotvård den 5 september!
Kan knappt vänta, efter en säsong på high chapparal så mår inte fina fötter bra, skor som inte andas, 5 cm klack ( Vet det är inte mycket, men går man med dem 6 dagar i veckan 3 månader i sträck så känns de, tro mig ;D) Så mina fötter har tagit stryk! Men det ska de bli ändring på :D
 
Igår träffade jag ju även min underbara vän  Viktoria som kommit hem från USA efter att ha vart där i ett  år, såg henne senast i Januari!
Det var så himla sjukt kul, det var precis som om vi sågs bara för någon dag sen, för allt var så lättsamt och det kändes inte som att vi vart ifrån varann så länge!
Finner knappt inga ord att beskriva hur mycket jag saknat att ha denna människa i min närhet, hennes kloka ord, hennes flum, hennes positiviet, allt!
Så glad att jag har henne vid min sida!