Sugar and a lot of love!

 
 
 
 
 
 

Nom noom!

Köpte hem pepperkaksfilen igår, hade en lite känsla av att jag skulle tycka at den var svin äcklig.
Dels för att:
1. Jag tycker inte om fil 
2. Pepparkaka i fil, de låter ju så himla konstigt!
3. Känns som att det skulle bli en konstgjord smak på de
 
 
Men jag hade väldigt fel, den va jätte jätte god! Jag vart helt chockad, så tydligen är jag en filmjölksmänniska, och om ni inte redan testat så gör de!
Nu ska jag ut på promenad och sedan ska jag börja sätta igång med all dukning, maten osv inför kvällen :)
 
 
 

ostarna!

Titta vad jag hittade på datorn nyss, massa bilder på mig och min viggost innan hon åkte, hade totalt glömt bort dessa!
gud så glad jag blev nu, de var nog lite meant to be att jag skulle glömma bort dem för att sedan hitta dem och bli helt förvånad och superduper glad!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fullt upp!

Efter jag kom från jobbet blev det ett riktigt hårt pass på gymmet med både crosstrainer pass och massa styrketräning! De känns i benen till och med när jag bara sitter ned i sängen?!, då känner man att man har gett järnet x))
Har pysslat med massa till imon nu ikväll, är så himla pepp inför morgondagen :D
Jag säger bara lekar, alkohol, god mat , fint umgänge och dansanade!
Whooop whoop! 
 
Dags att sova, god natt finingar!
 
 
 

pinklady!

köpte ett nytt rosa läppstift idag, och hur snyggt är det inte?! kommer nog aldrig tröttna på färgen rosa!
 
 
 
 
 

I will show you the wild side

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

brrrrrrrrr

Usch var ute och hämtade tidningen innan, ohh herrejisses så kallt det är! Men dock ingen snö ännu, har inte inhandlat några vinterskor så snön kan få vänta några dagar till haha 
De är  iallafall dagar som dessa man bara bill krypa ner under täcket igen, men icke för mig! Ska iväg och handla massa mat tills imon och sedan blir det jobb på det :)
 
 
 
 
 

liz & dick

Ni missade väl inte mini serien om Elizabeth taylor och Richard Burton?
haha äger jag som missade halva, men de berodde dock på jobbet ;D
De räckte med den halvan för att jag skulle total gilla dramat, kläderna, de exotiska platserna de var på, hur galet snygga alla är?!!! Blev en liten tår på slutet. Åhh så fin den var!
Nu ska jag gå och lägga mig, och det gör jag med ett leende på läpparna för idag var det vart en riktigt bra dag tycker jag :D 
 
Puss på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my baby shoot me down

 
 
 

 
 

born to die

peppig rubrik där va? väldigt fin Lana Del Ray låt, så där av.
 
Till helgen, eller om man ska vara exakt så på lördag så fyller jag 21. 
För er som inte vet så har jag sån fruktansvört åldersnojja, och har haft det sedan jag fyllde 16. Har gråtit, och vart rätt aggressiv av mig de senaste födelsedagarna. När de väl börjar närma sig min födelsedag så vill jag bara krypa under täcket och stänga in mig på mitt rum. Inte låta någon komma in eller säga grattis, men de går ju inte.
 
MEN, nu ska jag försöka ändra på de, som jag alltid säger så skapar man sitt eget öde. De är bara jag som kan ändra hur jag lever och vad jag gör, för det är de som är endel i min åldersnojja. Jag vill inte bli äldre för jag är rädd för att jag inte ska hinna med allt jag vill göra. Men åldern och tiden kan jag inte göra något åt, det gäller bara att ta vara på tiden och leva livet fullt ut!
För tiden springer förbi en så fort.
 
Så nu ska jag försöka njuta av min födelsedag och inte vara negativ eller dra upp min åldersnojja som jag så ofta kan  göra, jag längtar faktiskt riktigt mycket till fredag. Är så pepp på att umgås med fina vänner, äta gott och dricka :D
 
 
 
 

news at daisy dapper

De finns endel riktigt fina nyheter hos http://daisydapper.com/ som jag verkligen inte hade tackat nej till! :)
 
 
 
 
 
 
 
 

champagne eller vinäger?!

Tänker tipsa om en jätte bra krönika som jag läste precis när jag kom hem från Indien, hade totalt missat den när jag fick hem tidningen min boudoir! Men nu så satt jag och läste igenom hela och hittade denna pärla!
Total älskar den, fick mig verkligen att tänka till. Så ni som har de senaste numret av min boudoir och inte läst denna, LÄS! :D
 

Frukost hos moi!

God morgon alla finingar! Just nu sitter jag inklämd mellan datorn och bordet! Men kan inte ha de mysigare! älskar detta bord som mamma köpt på loppis! Så himlans smidigt! :D

 


we got the world

Bloggpausdag var verkligen gårdagen, jobbade på willys hela förmiddagen, eftermiddagen bjöd på loppisbesök, inhandlande av saker tills på fredag, mysig tre timmars fika med kusinen, sedan spenderades kvällen hos bästa elin!
 
vettikatten varför jag sitter uppe nu för jag är dödstrött, borde gå och lägga mig men har fixat ihop hela menyn till fredag! Så nu är jag ännu mer peppad, vill handla allt och bara sätta igång! 
 
Nu ska jag nana iallafall! Puss på er!
 
 
 
 
 
 
 

tea for two!

 
 
 
 
 
 
 
 

bloglovin!

Hoooola!
One last thing innan jag går och lägger mig och det är upp till er ;D
om ni vill så följ mig gärna på bloglovin, genom att trycka här: http://www.bloglovin.com/en/blog/3935541
 eller alternativt symbolen till vänster! :D
 
 
 
 

a la hollywood!

god kväll!
Ligger nerbäddad i sängen med klockan ställd på 05:30, whooop! Just nu är jag så jäkla peppad, har skickat en inbjudan på facebook om min födelsedagsmiddag som jag ska ha på fredag, fyller ju år på lördag så det blir perfa!
Middagen och temat för den är hollywood, har så sjukt mycket ideér i huvudet nu så jag vill bara sätta igång med det, men det går ju inte riktigt! 
 
Iallafall, idag så blev det en liten trip till gislaved med min mormor, har fikat med min kusin och hennes kille och min mamma, och har även hunnit med ett spinningpass! Väldigt effektiv dag måste jag säga, nu ska jag krypa ner  och hoppas på att somna x) Känner att jag har allt för mycket tankar kring hollywood festen så vet inte riktigt om jag kommer att lyckas haha
 
 
 
 

shine bright like a diamond

 
 
 
 
 
 
 
 
 

hair problems!

Jag har utan tvekan världens underbaraste syster, hon hjälper mig med mitt hår och få mig och känna att det finns hopp för de.
Även fast det just nu är väldigt slitigt, och då menar jag med betoning väldigt!
De har lyckrats upp vid topparna och de fallar av jätte lätt.
Men min syster klippte iallafall bort de slitna igår och det kändes så mycket friskare :)
Hon tyckte att jag skulle försöka att sluta platta mitt hår så mycket som jag gör. Det blir en utmaning, det vet ni ju själva ni som använder plattången mycket, det är ens BÄSTA VÄN! Men idag så har jag gjort en annan frilla som min syster föreslog och det funkar, ska försöka att inte använda mitt löshår allt för mycket heller, endast när jag ska ut på festligheter tror jag :)
 
Men nu en fråga till er, vet ni några bra produkter som gör håret friskare och kanske till och med växer fortare?
ge mig alla era tips!!!
 

thebodybartender.com

 
 
Titta vad jag hittade när jag surfade runt! Galet snygga tuber,lukar säkert jätte gott med haha  
Perfetkt till brudar som älskar rosa, tatueringar ,pinuppor, vintage och rockabilly! Som jag, vill bara ha alltihop!
Finns massa annat på hemsidan, https://thebodybartender.com/ 
Får nog bli att önska mig något av detta i julklapp :D
 

tråkig rubrik va?

godmorgon!
Världs sämst uppdatering, i know!
Men har varken haft tid eller riktigt lust i helgen! Jobbat har jag gjort och sedan har det vart fullt upp. Filmkvällar har de blivit och igår var jag på öppet hus hos en kompis!
Idag är jag ledig och tänkte ge mig ut och gå i ett rikitigt grått och regningt värnamo, men jag är galet sugen på att träna! Har lovat att skjutsa min mormor till gislaved för hon skulle göra något ärende där så de ska jag göra, sedan får vi se vad dagen bjuder på :D
 
Just det, har en skype tid med viggan vid halv fyra. Glömde bort detta föra gången, så nu får jag inte göra de!
 
 

wavebreak!

Hooola!
Har jobbat hela dagen, de gick sjukt bra! Behövde bara kolla några gånger på PLU nummerna, men de flesta satt kvar. När jag väl såg saken jag skulle slå in så kom de automatikst, sjukt vad arbetsskadad man är x) 
Riktigt roligt att träffa endel kunder med :)
 
Igår hade jag en riktigt myskväll med min kusin, satt och kollade igenom alla bilder från Indien. Satt och pratade och tog de allmänt lugnt! Hon är verkligen en sån person som jag kan prata med om precis allt, så himla goe!
Vi bestämde även igår att vi ska åka på en rockabilly kryssningen wavebreak i maj, whoop whoop! Är så jäkla peppad på detta :DD Någon annan som tänkt åka på det? :)
 
Nu blir det myskväll för hela slanten! puss på er! :D
 
 
 

soliga härliga underbara dag!

Vart en fin fin dag idag, sola och allt!
Riktigt härligt, passade på att ta en väldigt lång promenad med nikita. Nu blir hon ju inte så smutsig som hon annars blir x) Fick en beställning på valpar av några påvägen, om hon nu någongång ska ha valpar så! Men de ska jag tänka över väldigt mycket innan!
 
Lagade en sjukt god korvgryta med curry innan, mamma total älskade den!
Även att hon är väldigt känslig mot kryddor. Den ska jag defintivt göra en annan gång! :)
 
Har vart nere på stan en stund och umgåtts med min kusin, hittade en marilyn monroe kalender som jag fastnade för! Så atte, den fick ju följa med hem :D Nu ska jag snart göra mig iordning för ett crosstrainer pass sedan ska jag ha myspyskväll med min kusin marie! :D
Gud jag är sååå himla glad idag! Hoppas ni alla få en fin fredag och trevlig helg! :D
 
 

My attitude is based on how you treat me

 
 
 
 
 
 

look what i found!

 
 
 Titta vad jag hittade nu när jag satt och surfade lite på yputube, detta är ju helt insane! 9 bast liksom, så otroligt grymt! Hon lär säkert bli en av de bästa i världen om hon fortsätter, hade inte förvånat mig alls!  hade ni vågat att bli tatuerad av henne?
 
 
 
 

noooo keeela, nooo keeelaaaa!

 
Vecka tre i indien bjöd på  bollywood film, den bästa bio upplevelsen ever! Väldigt rolig grej hände även innan bion, en parad gick förbi och det slutade med att alla rosa färgade människor stod framför oss och dansade!
Arbete i banjar flöt på och till helhen åkte vi till pushkar, sjukt mysig stad! Där blev de mycket shopping och väldigt god mat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cause i had a goooooood day!

En väääääldigt trött nickolina är de som skriver just nu, kom pecis från ett spinningpass och körde lite mage efter de! Men fan va glad jag är, har verkligen en hatkärlek till spinning.  Varje gång jag sätter mig på cykeln så undrar jag varför jag är där, men efteråt är de en sån skön känsla! :))
 
Så vad har jag hittat på idag då?
Har faktikst handlat min allra första julklapp, for my sistahhhha! Väldigt nöjd, har käkat lite kines och thai buffe med min kära moder! nomnommm :))
Har även shoppat lite, förvånade? höhö Hittade en riktig fin klänning på second hand! Är grymt in löööv i den, endast 60 riksdaler! Perfekt sommar klänning, den kommer användas flitigt i Thailand vill jag lova! :)
Efter loppisbesöken så var jag och mamma och hälsade på min kusin natalie och hennes kille jimi, blev massa kaffe och tjöt! Riktigt mysigt! Har även lyckats hitta hundvakt till nikita nu när vi åker iväg nämnligen min kusin! HAPPY! :D
Min bikini har även kommit, och jag är verkligen hel nöjd med den! Så over all, en riktigt bra dag!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en fruktsallad och prata lite med min vän fanny :D
 
Här har ni klänningen och min kusins hund zorro, så jäkla söt :D
 
 
 
 
 

My new lovers!

De här är defenitivt ett par nya älsklingsskor, kan vara ett av de bästa högklackade skorna jag köpt! Älskade dem från första stund! Bara längtar tills jag får gå ut och dansa i dem! :D

 

 


Ut i rusket!

Så här ser jag ut idag! :)) Dags att ge sig ut på stan i detta härliga väder! Blir en runda på loppis med min mor! Ha en fin dag!:)


Tävla med Eken Magasin och O.P.I

Jag är med och tävlar med eken magasin om ett paket från O.P.I om ett kit med Avojuice som har 6 olika dofter och ett nagellack ur O.P.I kolletion skyfall!
 
Var med och tävla du med, gå in här:http://www.ekenmagasin.se/blogg/item/1030-t%C3%A4vla-med-eken-magasin-och-opi
 
 
 
vinnaren dras på måndag den 26 november klockan 20:00 så passa på :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fin start på dagen!


Miss you!

Blev en pratstund med min pärla, gaaaah vad jag saknar henne! Finner knappt inga ord :((. Btw om ni vill följa mig på instagram så heter jag hoolanicko ! Hade vart roligt och veta vilka ni alla är :D


Ren lycka!

Fastnade i soffan ett bra tag och glodde på sunes jul! Herrrejisses de är humor på hög nivå! tog iallafall tag i mitt liv och gick ut och gick igen fast med mamma och fanny, hämtade även ut mitt paket! Åhhh min älskade hårddisk! Alla 42000 nånting bilder fanns kvar och att se dem va ren lycka! Har suttit och haft en liten nostalgi trip med min syster :) nu ska jag mysa med fruktsallad framför bonde söker fru! Ha en fin kväll! :) pusssss


Ma'am apka nam kya hai?

Här kommer lite bilder från andra veckan i Indien, de vart henna målning, klä sig i traditionella saris och det var äntligen slut med alla hindi lektioner och diverse!
Allt blev lite lättare på dagiset och skolan när man kommit in i rutinerna och endel barns namn började fästa sig och även deras personligheter började växa fram och jag började fästa mig vid dem!
Till helgen drog vi till storstaden Jaipur eller the pink city som den också kallas, det blev guidade turer på båda dagarna men endast förmiddagarna. De var rätt dryga, iallafall de pålördagen men söndagen var faktikst riktigt intressant! Vi var på ett fort och det var så sjukt mycket människor som skulle upp i templet i fortet för det var något speciellt med denna dagen och några andra dagar så folk kom från jätte många ställen för att besöka denna plats! Riktigt coolt med de långa köerna!
Eftermiddagrana ägnades åt shoppning och poolhäng! Jag åt en utav de bästa indiska måltiderna och LÄTT den godaste pizzan i hela mitt liv!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




 
 

you know i can seduce you

 
 
 
 
 
 
 

bringa lite klarhet!

Efter frullen så blev det en powerwalk och sedan dess har jag leagt avdäckad i soffan! 
Är inte på bra humör idag, blir sur på de mesta känner jag. Röda veckan är verkligen på g! Sen att mamma tjatar om precis allting och är sjukt lättirriterad gör det inte bättre, vid dessa tillfällen vill jag bara ha en egen lägenhet.
Har tänkt lite på hur jag ska göra till våren och efter thailand och så för just nu känner jag bara att denna månaden mellan indien och thailand är nått slags mellanting och en väntan till thailand.
Men efter det så kommer ju den stora ovissheten, tanken för mig är att jag ska plugga till hösten. Men vad ska jag göra tills dess? Tankarna är många, flytta till en större stad som jönköping eller göteborg, ut på en längre resa, flytta till en egen lägenhet ? osv. 
Jag har försökt bringa lite klarhet i allt detta och kommit fram till att jag kommer stanna kvar i Värnamo, känns på sätt och vis lite onödigt att flytta när jag kommer göra det till hösten. Sen ska jag skaffa en egen lägenhet, så jag får testa på att bo lite själv och allt med hur det kommer gå med när jag har hela anvasret för Nikita. 
Jag jobbar ju på willys, men har inte väldigt mycket tider där så ska försöka skffa mig ett till extrajobb eller något annat.
 
Nu ska jag titta klart på bröllopsfotografen och bara ta de lugnt resten av dagen! Ska hämta ut min hårddisk som har kommit, om jag orkar ta mig upp ur soffan höhö
 
 
 

sockerskalle någon?

God morgon! Börjar dagen med en promenix med min lilla pärla nikita och nu ska jag käka lite frulle! Mamma köpte hem granatäpple igår, det ska jag ha i yougurten och lite banan med! Så jäkla mumsigt! För er som inte testat grantäpple, dooooo it! Väldigt knepig frukt att äta men ack så god!
 
Nämnde ju för någon dag sen att jag har beställt tatueringstid, och tänkte visa en bild på hur jag vill att den ska se ut! Dock hr jag endel ändringar jag vill göra men ja i princip som bilden nedan, sedan ska den sitta på en rosa lotusblomma! Är så sjukt peppad på detta! Sån form som lotusblomman här nedan vill jag ha, hoppas det går att fixa och att det ser bra ut! :) Vart jag ska ha den är liten hemlis ;D
 
 
 
 
 
 
 

oh my goooosh!

Förvånas av hur länge jag kan sitta och stirra på bilder på James Dean, han var sååå fruktanvärt snygg!
 
Ögongodis till max!! Eller vad säger ni?
 
 
 
 
 
 
 

This is it!

Som jag nämnt innan så har jag vissa dagar då jag verkligen äcklas av min kropp, och vissa dagar går den an.
Jag tycker bara det är så sjukt orättvist att jag har så lätt att gå upp i vikt, det räcker med att jag slutar träna i några veckor och äter två varma mål om dagen så har jag lagt på mig,tänker på indien resan nu!
Mycket kolydrater och lite motion!
Min kropp har genomgått en sån förendring de senaste åren, från att ha vägt 60 kg och ner till 43 och sedan upp igen till nått på 50. Har en hatkärlek till vågar, de är så sjukt många tankar som kommer upp när jag känner att jag inte är nöjd och trivs med min kropp, sånt som präglade hela mitt liv innan och jag försöker hitta balansen hela tiden.
Vissa dagar är det bara så svårt, försöker verkligen hålla balansen mellan mat och träning och det går faktiskt väldigt bra! Jag är bara så himla otålig och vill ha snabba resultat, men jag måste lära mig att saker ta tid och jag försöker verkligen de gör jag!
De känns bara som att hur jag ser ut tar upp väldigt mycket tankar i mitt huvud just nu och jag kan inte riktigt slappna av för jag känner mig inte bekväm med mig själv, som leder till massa andra himlans tankar!
Nepp, måste peppa mig själv lite nu! Nickolina du fixar detta,du vet precis hur det är och hur du vill ha de. Så de är bara att göra!
 
 
 
 

goooo kväll!

nyss hemkommen från ett pass på gymmet, körde lite mage men gick mest på bandet och sprang även lite!
De är dock en grej som jag tycker är hur tråkig som helst med gym, dessa band. Blir fruktansvärt uttråkad på dem, även om jag har musik i öronen eller om jag tittar på tv som de har! De är inte bättre med crosstrainer eller cykling eller för den delen x) Pass går an för då blir man mer peppad, påtal om cykling. Jag har haft fruktansvärt ont i min rumpa idag, kunde knappt cykla till jobbet imorse för de gjorde ont att sitta och cykla! Men de är skönt, då vet man att man jobbat! 
Åhhhh alltså jag vart så klumpig innan, jag trodde jag skulle åka till jobbet för att jobba och hade på mig arbetskläder osv. För jag har i princip alltid fått hoppa in när de har vart personalmöte osv. Men nu skulle jag tydligen vara med på de fick jag förklarat av mig av Elina. haha smart cheey där, nästan dumförklarade henne för hon undrade varför jag hade jobbkläderna på och undrade varför jag inte bytt om till vanliga kläder x) men men sånt är livet ibland, man kan inte vara på hugget alltid! Jag som faktiskt va sugen på att sitta i kassan lite :)
 
Iallafall, veeeeeeeeet ni?! min fina söta underbara syster var faktikst med på tv idag! stolt syrra här :D
Här kan ni kolla på klippet om ni vill:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är de jul igen!

Åhh fick såna himla julkänslor när jag gick på loppis så vart tvungen att köpa lite julgrejer och börja pynta! Lite tidigt kanske men jag ska ju inte vara hemma över jul så känner att jag får börja lite tidigare! ;D är sååå mysigt nu i mitt rum! Ska krypa ner i min säng och läsa lite nu innan jobbet! :)))


salig blandning!

kom hem från jobbet för en stund sen, de har gått super bra! :D  Jag var inte särklit peppad för att gå dit alls rent utsagt men när jag väl var där så flöt allt på och jag låg till och med före i schemat, vilket är väldans bra i bakeoffen! Så de känns as skönt, nu har precis käkat, Världens blanding fick jag till. Stekt köttfärs med purjolök och paprika i, rödbetssallad till det och sweet chili sås i köttfärsen x) ahh jag vet, men de va de jag var sugen på! 
Nu blir det ett loppis besök, för att sedan jobba 2 h vid halv 6, de har personalmöte så ska hoppa in lite i kassan! Kommer bli intressant, se hur mycket jag kommer ihåg av alla plu nummer osv haha! 
 
Pussssss!
 

7836 kr fattigare!

ohh yes, de svider att behöva lagga så mycket pengar på min hårddisk som blev lagad! Meeeeeeeen, det hade gjort ännu ondare att bli av med alla bilder och diverse ting jag hade på den! Så snart kommer min lilla hardisk hem på posten! :)
 
Så vad har hänt sen senast dååå?
-har fått en ny iphone, whoop whoop
-beställt en tatueringstid! yeeees, i januari smäller de!
-har köttat igenom mig ett spinningpass, fy faaan va jobbigt de va rent utsagt! Men sjukt gött efteråt!
-promenrat med nikita
-en dusch har jag hunnit med och även suiit och fixat med massa papper och betalningar 
 
de va en JÄÄÄÄÄTTE rolig redovisning av vad jag hittat på, SÅÅ intressant! Förresten klickade hem ett par sjukt snygga skor imorse tror jag de va, känns som de var igår. 
 
Neh nu ska jag kolla lite på tv och försöka slappna av sedan ska jag lägga mig, för imon så skall de jobbas! Klockan 6 börjar jag och då ska de bakas bröd! :D
 
Här har ni min finingar!
 

de går bra nu!

hejhej!
hemma en liten snabbis och ska slänga i mig nått att äta, hittade lite koljox som håller på att värmas! Full  rulle idag från att jag vaknade, har vart ute och powerwalkat i en timme, sedan så gick jag ner en runda på stan och bytte ett par handskar som vart sönder, ska även ner nu efter jag ätit och byta in min iphone för knappen är helt nedtryckt och den har även börjat lagga som attan! Teknik is not my thing, lämnade in min  dator för bara någon dag sen x) Sedan blir det en sväng förbi tatueringsstudio i thiiiink. hihih :))
Har hunnit med ett besök hos min mormor, hon är för söte! Satt och kollade på  tv och pratade. Efter det så åkte jag till willys och kollade lite jobbtide, jobbar tre gånger denna vecka. Imon börjar allvaret och sedan är de helgen som är min! Ska försöka sätta mig nån dag och fixa mitt cv, de behöver nog en liten uppdatering. Sedan även söka lite andra jobb! De blir nog kanonens! Nepp dags för lite käk! Pussssssssss
 
 
 
 
 
 
 

Birthday list!

Här mor och far, här får ni eran efterlängtade lista på saker och ting som jag önskar mig!
 
 
Filmen snabba cash 2
En rosa resväska
Ett rött läppstift från märket Mac med marilyn monroe på
En bok från sivletto.com
En fin blä klänning från romwe.com
Pengar går ju alltid an ;D
Rosa prickit Iphone skal
Rosa shorts från emmydesign, finns bla på elbastardo.se eller hepcat.se
Nya träningskläder, bla en ny jacka och ett linne! Helst i rosa :)
Sedan standarden som jag alltid har för min födelsedag är att jag önskar mignått med marilyn monroe!
 
Sen går det ju alltid an med massa rosa inredningsgrejer och detaljer!
 
 
 
 
 
 
 

börjar dagen med

 
 
 
MUUUUUUMMS!
 
Dags att snart ge sig ut och springa hade hag tänkt, sedan ska jag förbi mitt jobb en runda och sedan ner på stan! Men först lite mys i soffan :D

Word


Söndagsmys!

Åhhh twilight var hur bra som helst, dock kan det bli lite cheesy ibland men de står man ut med! Väldigt värd film att se! Just nu ligger jag nerbäddad i soffan och tittar på beck med syster, just the way i like it! Ha en fin kväll!

 

 


Lyckad kväll!

Just nu ligger jag helt utslagen i issas soffa, gårdagen vart riktigt rolig! Vi var hos issa först och de va hur roligt som helst, spelade massa rolig drinkspel och dansade till 90 tals klassiker! Sedan åkte vi in till stan, blev nekade till de stället vi tänkt gå till och hamnade på ett annat ställe som hette deluxe,gillade verkligen de! De mesta gick i retrostil och de spelade massa 50-60 tals musik! Loved it! Där stannade vi ett tag sedan åkte vi hem! Nu ska vi snart ta tag i våra liv för snart vankas den sista twilight!

 

 

 


god morgon!

Börjar dagen med lite nätshoppning, har hittat min dröm bikini nu! Gaaaah är så himla nöjd, hittade den på asos.com. Så dagen har verkligen börjat super bra :DD
Gårdagen vart helt okej, sjukt dålig musik dock men vissa stunder så kom det lite ljusglimtar. Men det var roligt att gå ut och dansa iallafall!
Nu är planen att gå ut och gå en runda, sedan packa och möta upp elin för lite ätande av sushi och och sedan styr vi bilen mot Växjö! För ikväll blir det party, min pärla Elin fyller 21 år! Såååå Grattis :DDD
 
 
 
jag och fina elin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lovely legs

 
 
 
 
 
 
 

redo för en riktig fin helg!

Halloj!
De är sjukt vad de mörknar snabbt nu, känns som jag knappt gjort något idag och det håller redan på att bli mörkt och det känns som kväll! haha bara jag som är väldigt ovan vi det! Dessutom så har jag ingen fungerande lampa i taket utan massa små överallt och då blir det inte bättre!
Just de ja fick skicka tillbaka min klänning som jag köpte i början på veckan för tyckte inte alls den var lika fin i verkligheten och absolut inte på mig. Sånt är livet haha :D
Även skorna som jag beställde har jag skickat tillbaka, de ena var alldeles för höga och de andra för låga sen gillade jag inte materialet på de som var heltäckande, kändes alldels för plastigt så nu är det bara att leta vidare :)
Käkade tacos innan, hade nästan glömt hur gott det var, nu ska jag snart börja ladda inför kvällen för jag, min syster och hennes kompis ska ut! Blir nog ingen alkhol för jag laddar upp för imon då det bär av till Växjö och födelsdagsfirande för min pärla elin, blir även utgång på detta! :D whooop, känner peppen :D
 
min syrra visade denna innan och jag kunde inte knappt sluta skratta!
 
 
 
 
 
 
 

ohhhh happy day!

Himla fin dag än så länge, efter ett långt samtal med bästa viggan på skype igår så somnade jag vid 9 tiden, och vaknade vid 7! Tror nästan jag har gått och blivit pensionär, har då aldrig vart trött vid 9 och även somnat då. Men detta har inträffat nästan varje kväll sen jag kom hem. haha Får skylla på att jag inte ställt om mig från Indien redigt!
Förresten så kanske det blir så att jag åker och hälsar på min pärla i amerikat i januari/februari nångång. Pratade om det igår och jag har redan kollat lite på flygbiljetter, åhh vill verkligen bara träffa henne nu. Saknar henne så de gör ont ibland!
Idag så har det inte hänt så mycket, käkade frulle med hela familjenför ovanlighetens skull sedan har jag trotsat min förkyling och vart ute och cyklat med nikita i 30 min och sedan 1 h powerwalk på de, sedan ett pass på 30 min med styrka på golvet i vardagsrummet! Fint ska de va, nästa vecka ska jag börja köra lite pass och styrketräning på gymmet och kan knappt vänta.
Tänkte på en sak innan när jag var ute och gick för hela jag var bara så himla glad och full av energi, och det är att jag kan verkligen inte se mitt liv utan träning.Jag älskar att träna, älskar att få röra på mig, få ut min energi, min aggressivitet när jag är förbannad, jag älskar när det bara är jag och mina tankar när jag är ute och går eller springer,  titta på människor och vad de håller på med i sina hus,  gå massa vägar där jag aldrig gått innan, att känna att man inte pallar mer men sen tar man i lite till och de går.  Men de bästa är ju klart efterår när man känner att verkligen åstakommit något. Ja de finns sjukt mycket som jag älskar med träning!  Ja de var väl i princip de jag vill säga och att jag ska aldrig forsätta mig i olika situtioner när jag inte kan/få träna för jag mår verkligen inte bra då, varken psykiskt eller fysiskt.
 
Påtal om nått helt annat så har jag redan raggat upp en string hylla, min pappa ringde mig för en stund sen och hade läst på min blogg att jag var ute efter en sådan och att han hade en! Min farmor och farfar hade nämnligen en som han har sparat! Blev så jäkla glad, älskar att pappa är precis somjag och samlar på massa grejer som han tänker kan komma till använding senare:D
 
Nepp dags att hoppa in i duschen!
 
 
 
 
 
 

these days

Är in på nått blogg humör alls nu, mår piss rent ut sagt.
Känner att jag lagt på mig några kilon efter att jag vart i Indien och har sån ångest över detta och min kropp. Men är inte frisk nog, har blivit förkyld nu med. De enda jag vill göra är att ut och springa eller gå till gymmet, men så fort jag rör mig så blir jag helt kallsvettig.
Sen känner jag mig så pluffsig, och mitt hår gör det inte bättre. Usch, fan va jag hatar mitt korta hår det rent ut sagt. Känner mig så oattraktiv i de så de finns inte.
Förlåt över allt negatv,t men ibland måste jag bara skriva av mig för det är så här de är för mig, vissa dagar vill jag inte ens stiga upp ur sängen för jag mår så dåligt över hur jag ser ut. För de känns så himla onödigt att ens börja fíxa mig för jag vet att jag inte kommer se bättre ut för de.
nepp nu kommer snart min kusin hit och vi ska planera lite inför Thailand!
puss
 
 
 

the next thing!

Nu vet jag precis vad jag ska börja leta efter nästa gång jag är på loppis, och det är en stringhylla!  Blev helt inspierad när jag såg inslaget om bloggaren Karoline som har bloggen http://karolinesvintage.se/  . Ska skaffa mig en sådan för att ha alla mina små loppisfynd på, hur fin är den inte?! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ingefärste och mys framför tvn!

Sitter och myser i soffan framför tv programmet stalkers, ni som ser på detta. Erkänn så fruktansvärt hemskt, tänk att leva i de helvetet?!! Just nu försöker jag även få mig lite ingefärste även om de inte är en höjdare enligt mig men måste få min hals lite friskare :)). Haft en riktig trevlig kväll med jojo, becca och linda! Massa tjööt och lite sushi mat! Fick smaka på en riktig god bit av jojo så kanske ska dra med mig sushi älskaren elin nån dag så hon får joina mig! :D


Råååååsa it is!

Kände endast för att klä mig sött idag så fick bli min rosa tjocktröja som är hur mysig som helst, rosa läppstift på de och svarta byxor!! BTW har gjort världens upptäckt, indiska bananer är så mycket godare än svenska! Iallafall så länge tills jag kanske kommer över nån riktig mumsig haha nepp dags att dra sig ner på stan och handla lite alkohooolish inflr helgens bravader och sedan träffa några kompisar :D pusssss


photo ma'am?!

Första veckan i Indien, väldigt mycket intryck att ta in, somnade vid 9 varenda kväll och kände mig aldrig riktigt utvilad!
Tempelmusiken körde sitt race på nätterna och jag vill ge den människan en riktig höger som satte på de där högtalarna mitt i natten och störde min sömn!
Första dagarna i banjara var väldigt tunga, men väldigt roliga.
Så många underbara barn och fyllda av glädje, och alla ville självklart vara med på kort.
Den första veckan var fylld med olika undervisningar för oss nykomlingar, lite tröttsamt för man redan var så trött efter alla intryck men de var även givande.
Blev ett besök till Taj mahal i slutet av veckan som slutade med en söndrig kamera. Att jag alltid lyckas, även när jag är och besöker att av världens sju nya underverk så ska jag sönder min kamera! haha de är bara sååå jag x)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





 


 



 
 
 
 
 

give it to me, please?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
alla klädesplagg är från sivletto.com

uppe innan tuppen?

oh yes, vaknade vid 5 imorse av min syster som skulle till skolan, dock somnade jag helt utpumpad igår vid klockan nio. Så kände att det kanske är lika bra att gå upp nu! Mår betydligt bättre idag, igår var en riktigt konstig dag. Fick inte behålla någon mat jag åt för direkt efter jag käkat så mådde jag illa och behövde spy, och så fort jag spytt så mådde jag bra. Så jäkla orättvist! Men nu känner jag i min kropp att den är i balans så ser framemot en goe frukost sen :)
 
Förövrigt så kommer jag inte göra någon stor utläggning om min hela Indien resa, även om vissa tror detta och kanske vill veta massa. Kommer skriva lite smått om de i några inlägg och främst lägga upp lite bilder, sedan får vi se, just nu är jag så himla pepp på att blogg om mina andra intressen och jag har sjukt mycket som jag måste ta tag i här hemma!
Men en sak som jag kan säga till er är att jag ska aldrig mer röka en cigarett, slutade för 2 månander och 2 veckor sen och Indien har verkligen fått mig att inte vilja nudda en cigarett igen!
 
 
 
 
 
 
 

bakis mående all day long!

Precis som rubrikern säger så har jag kännt mig bakis hela dagen, ni vet sådär som man vill ha en toalett i närheten för man känner att man kommer kräkas men man vet att man inte kommer göra det ändå, eller som att man är sugen på allt men inte har någon matlust. Hoppas känslan går över snart för detta är inte roligt!0
Har iallafall haft en jäkla bra dag so far, vart nere på stan och träffade min kära elin, var såå roligt att se henne, och babbla massa skit. Åhh vad jag saknat henne!!
Efter det gjorde jag lite ärende, svängde förbi en runda på jobbet och träffade några härliga jobbarkompisar!
Har även hunnit meden loppisrunda för det är ju tisdag, har verkligen saknat att gå på loppis! Herregud va det är mysigt, ska få med min kära moder på torsdag för då är det fulländat :D
 
snart ska jag hämta systern min på stationen, sen blir det myskväll med familjen ikväll :)
 
 
 

Moooooorning!

God morgon alla underbara!
Mår sjukt mycket bättre, så idag blir det att kliva utanför dörren iallafall :DD
Vaknade vid 7 imorse av en pipande sko-tse, fast de gör inget! Så länge det inte är tempel musik haha
Har hunnit med massa än så länge iallafall, som tex lagt in alla bilder från Indien på datorn, lagt upp två annonser på saker jag ska sälja, beställt hem en ny klänning, ätit frulle! Nu är planen att ta en promenad med Nikita, sedan fixa till mig! Ska bli  såååååå KUL att få sminka sig och bestämma kläder whooop whooop:))
 
Just de ja, min mamma är så himla söt! Hon har fixat i ordning mitt rum nu när jag vart borta och köpt massa nya saker och ändrat om och grejjat! Det ar hur fint som helst! Jag bara älskar det! slänger nog upp en bild på det framöver! :D
 
 
Här har ni klänningen som snart är min :D
 
 
 

home sweet home

Då ar jag hemnma igen och jag måste säga att det känns riktigt bra, hela resan gick jätte bra men de vart sjukt drygt! först 9 timmar i bil till Dehli, sedan vart de 8 timmars´väntade på flygplasten, 14 timmars flygresa väntade sedan på mig och sedan några timmars färd i bil när jag kom till Sverige! Så efter att ha haft samma kläder pa mig i nästan två dygn luktade jag som en gammal svettig taxi chaufför haha
På dessa dygn blev det inte mycket till sömn endast två timmar, kändes som jag var för trött för att sova!
De bästa av allt var ju när jag såg mamma precis efter jag hämtat väskan, jag vart såååå glad och det var en av de bästa kanslorna jag någonsin haft! De blev bättre sen när jag fick träffa Fanny och pappa som satt och väntade i bilen, har nog inte förstått att jag saknat dem sä mycket, de va ren lycka :D
När vi åkte hem så började jag må illa väldigt mycket, när vi kom hem så var det jag som var först på toan. Har fått magsjukan och hela natten har vart ett rent helvete! Men nu börjar det bli bättre, tankenpa mat just nu gör mig dock bara illamående, jag som hade värsta planen pa hur min första middag skulle se ut haha
Idag har jag iallafall sovit bort hela dagen för blev inte alls mycket sömn inatt, sedan har jag myst i soffan med mamma, rätt mysig dag ändå :)
Nu ska jag fortsätta mysande i soffan!
 
 

last day!

Sista dagen ar gjord i banjara, och helt arligt sa var de sjukt jobbigt! Jobbigare an jag trodde, jag har gratit floder! Men det var aven en valdigt fin dag, borjade den som vanligt med tvattning av hander och ansiket och tandborstning! Sedan gjorde vi lite lekar, bland annat tunnelbans stafett som jag introducerade igar som var en riktig hit! De alskade verkligen de, ni skulle se deras glada miner pa de vinnande laget! Fast de andra laget var lika glada de med for den delen! Jag och Daniela delade ut lite frukter som vi kopt till barnen, ryktet hade spridit sig att det skulle delas ut frukt sa de var jatte mycket barn. Men de ar bara roligt det! Vi avslutade med god bye song, och dar klarade jag inte att halla tararna borta och borjade grata! men va gor de? kommer sakna de sma liven sa fruktansvart mycket! Efter min lipattack sa tog vi lite bilder och sa hejda till alla barnen, sa de har vart en valdigt fin dag fylld, med massa skratt och lek :)
 
Kommer sakna er, ni har en speciell plats i mitt hjarta!
 

Sista riktiga skoldagen!

Haft min sista riktiga skoldag idag, kanns faktiskt valdigt bra! Ar sjukt nojd med tiden har, alla jag lart kanna, nya saker jag upplevt , all god mat jag kakat och alla underbara barn som jag mott!
Jag kanner mig riktigt redo att aka hem faktikst, och kan knappt vanta tills jag kommer se min familj pa flygplatsen, jag kommer grata floder haha saknat dem som tusan! Aven nar jag kommer traffa min vanner och min lilla parla nikita!
Imon ar sista dagen i banjara och vi ska ha lekdag hela dagen och troligen dela ut lite klader :)
 
Som jag skrivit innan sa har vi delat uppa oss i tva olika team pa campet, kindergarden och school. Vi skulle gora lite riktlinjer och regler etc. Nu ar vi klara med det med, det ar inte farigprinata osv men vi har skrivit klart allt pa datron och det kanns harligt att gjort nagot som gor sa att det blir enklare for framtida volontarer! Sa att det inte kommer vara lika tufft som jag tyckte att det var i borjan!
Skrev aven klart min final report innan, sa jakla skont att ha de fixat sa jag slipper tanka pa det nar jag kommer hem. Har sa mycket annat som jag ska sta i haha :))
 
 
 
BTW, allt kan verkligen handa i Indien, man slutar aldrig att forvanas! Som idag tex da vart de tuktuk strejk, vi fick inte kora genom Sikar och hem. Utan fick kora en helt annan vag. Alla tuktukar stod stilla i hela staden. bra kul, men vi kom hem iallafall!
De ar natt jag kommer sakna nar jag aker harifran, alla tuktuk fardar fran och till banjara!
 
Just de ja, vi har haft loss dag idag! hade inte en enda sa ni kan va lugna dar hemma haha, jag hittade dock nagra stycken hos nagra andra sa jag har haft tur :D
 
snodde en bild fran cissi och emma x2, hoppas de va okej :)
 
 
 
 
 

lite uttrakad? haha

Har man inget att gora nar man befinner sig i Indien sa kan man ju alltid bestalla hem lite skor som jag precis gjorde :DD
 
 
 

perfekt!

Klickade runt pa lite bloggar jag laser, har ju inte vart pa topp med lasandet hos andra men jag gor sa gott jag kan! Hittade iallafall ett sjukt bra inlagg hos http://www.vavoomvintageblog.com/ om hur man fixar till haret med pin curls sa man far en frisyr a al marilyn monroe! Perfekt nu nar jag lever med mitt kort har! :D
 
Kolla in inlagget! http://www.vavoomvintageblog.com/2012/11/tutorial-marilyn-pin-curl-set.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Va-VoomVintage+%28Va-Voom+Vintage%29
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

banjara basti!

 
 
 
Tandbortsning pa G :D
 
 
 
 
 
Har har vi sota nina :D

 
 
 
Sapna och rina, ser valdigt allvarliga ut! De gor de flesta barn nar man tar kort, vilket inte alls stammer med hur de ar i verkligheten. haha lite lustigt de
 
 
Sota sapna :)
 
 
 
 
 
 
Jag och min parla resma :D
 
 
 
Resma och shobas :D
 
 
Moi och lilla podja, typ varldens sotaste unge :D
 
 
 
 
 
 
 
 

picture time! :D


Har kommer lite bilder fran helgen, och aven fran i mandags da vi hade dansfest och at en fruktansvart god middag pa kvallen! sa underbar :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 



 
 
 
 
 
 
 
 
 

sjukt underhallande lasning!

En sjukt rolig och lattsam bok, annu battre nar man befinner sig i Indien! Viggan det var denna jag pratade om :))
nu borjar de narma sig for hemfard for mig, kanns sa sjukt! 5 veckor har gatt sa fort, kanner att jag ar faktikst valdigt nojd med tiden! Det kommer vara sjukt jobbigt att saga hejda till barnen men de ska jag inte tanka pa annu! Det ar bara borjan pa veckan an sa langa :)
 

dancing queens!

Hooola!
Helgen har vart super, as usual haha Kanns som att jag fatt valdigt mycket olika delar av indien i helgen, natur, kultur, gooood mat! :D
Tigersafarit var en besvikelse, en guide som var valdigt oproffesionell.Steg pa jeepen med jeans och en munktroja. Halsade inte oss valkomman eller nagot, vi sag en massa djur som en krokodil,pafagel,hjortar, radjur osv men ingen tiger! natuern var valdigt fin, och valdigt oindisk. Frasch lukt och valdigt luftigt! haha fin beskrivning eller hur!
Efter 20 min sa sag vi iallafall ett tigerspar, " guide " sa att det var farscht, men gjorde verkligen ingen big deal av det. Sa blev helt paff av det, fornational parken ar sjukt stor och det finns endats 50 tigrar dar. Sa detta var ju MEGA stort. Alla andra turister vi pratat med sa att de ocksa sett tiger spar sa ar lite skeptisk till detta.
Aven det att vi sag andra spar efter de och de var pa andra sidan vagen, en san grej att de sa att radjuren gjorde ett speciellt ljud nar de horde en tige i narheten. Detta ljud stotte vi ju aven pa da och jag kanner att det kan ju lika garna vara for att det stqar typ 10 jeepar runt radjuren haha ja lite sjukt de dar!
Efter safarit akte vi till hotellet som inte heller var top noch, bhover ju inte ga in mer pa de men det var valdigt olikt bilderna och nagot poolbadande blev det inte! Var en valdigt fin hinna over vattnet fylld med skit haha
 
Pa lordagen sa akte vi till Jaipur och gottade oss med shopping och god mat och VALDIGT goda efteratter pa Anoukhi! At en av de basta bakelserna i hela mitt liv, namnligen en coffecake! :D
 
Pa sondagen akte vi till en firma dar de tryckte olika monster pa tyger och vi fick se allt fran grunden och fick en valdigt bra gidad tur! Fick aven trycka lite egna tryck :D Var sjukt skeptisk till detta for vi blev avslappta av tuktuk foraren pa en bakgard som var fylld med gamla bilar sa jag trodde vi vart helt fel men det var vi inte! Utan dar var det bara det hand gjorda, de storre tygerna som de tryckte maskineelt var en bit bort och det var aven dar de torkade dem dem pa stora linor uppe i luften men aven direkt pa marken. Vi fick aven folja med nar de tvattade dem och strok dem och nar de packade dem. Valdigt intressant! :D Sedan var vi shopen dar och det blev tva kuddfodral med rosor som inhandlades, jag ar jatte nojd!
Fick aven ett guidat besok i pappersfabriken, fran borjan till slut! Dock vart jag sa jakla hubngrig dar sa mitt talamod och intresse forsvann valdigt fort hah Sa minns inte sa mycket vad jag sa for jag tankte bara pa mat och det stallet vi skulle kaka pa!
Namnligen LMB, som var ett sjukt fint stalle! Det ar har medelklassen och sakert overklassens indier hanger! Vi hade turen att fa ett bord for efter 10 min sa vart de smockfullt i hela lokalen!
De hade jatte manga servitorer och vi fortsod verkligen inte varfor iborjan men sen gjorde vi de, iprincip alla borden va upptagna! Det vankades indisk mat och det var ljuvligt, efteratten blev en banansplit utan dess like :DD
Hade sana carvings efter banan, sa bara de var gott! :D
Efter det underbara besoket vantade en 3h bussresa hem, men det gick hyffsat fort!
Kanns sa sjukt att jag nu gjort min sista helg utflykjt har i Indien, men pa ett satt skont med for jag borjar verkligen sakna mitt hem och alla i Sverige. Skypade med bade mamma,minsyter, viggan och elin igar och de satte sina spar!
 
Idag har vi vart i banjara sa klart, blev en massa lek bara idag for det var sa fa barn och vi hade inte hunnit att planera natt for dagen. Men de var riktigt kul, man behover sana dagar med :D
Nu pa eftermiddagaen har vi haft tva indiska dansare fran sikar har. Kees som ska aka harifran imon hade bjudit in dem hit som en avskedsgrej och det var sjukt uppskattat! De var mega bra och det var sa roligt att titta pa, allt slutade dock i en enda stor dans fest med alla. Alla volontarer, kvinnorna som jobbar pa campet och dansarna! Sa sjukt roligt, alla bara dansade nere i allrummet och hade skit skoj!
Ikvall ska vi aven laga lite mat, vi ska duka upp langbord och ata alla tillsammans! De hander aldrig att vi volontarer ater med familjen som bor har och jobbar har med for den deln. Tror inte ens de indiska kvinnorna och mannen ater tillsammans sa detta ar verkligen speciellt!
Horde talas om att det skulle serveras kyckling med, whhhoop whooop! LIte protein :D For det blir det inte mycket av har! haha
 
lagger upp bilder nan annan dag :Dindi
 
 
 

lotusblomma!

Jag ar forovrigt as sugen pa att tatuera en lotusblomma, sa sjukt fint!
 
 
 
 
 
 

de har med har!

Just nu har jag valdans angest over mitt har, har inget loshar kvar och mitt har ar valdigt valdigt lockigt, kalt pa vissa stallen pa grund utav losharet, det ar jatte kort med. Allt som jag i princip hater, men what to do? Maste lata det vara nu i nagra manader minst, sa de far chans att vaxa ut och friskna till. Nu ser jag VERKLIGEN ut som killen pa kaviartuben, promise!
 
Forovrigt sa saknar jag jatte mycket att fa fixa till mig, sminka mig, greja med haret, ta ett ordentligt bad, eller ha en riktigt spakvall!
Vi har bara duschar har och det fungerar pa det viset att du haller upp vatten i en stor spann sen tar du en liten hink och skoljer det vatten i spanenn over dig, allt for att inte slosa pa sa mycket vatten. men jag brukar fuska och ta slangen i stallet haha 
Man kanner sig aldrig riktigt ren har och det saknar jag verkligen!!
Idag malade jag naglarna bara for att kanna mig lite fixad haha men vad ska man gora? 
Btw, syster yster fanny, mina naglar har blivit riktigt langa nu! Biter inte pa dem langre, det ar inte sa himla mysigt att gora nar ar har haha har blivit en riktig avskrackare istallet x)
 
Dags for en cookingclass nu, sedan drar jag pa tigersafari imon :D