Hell bunny klänning till försäljning!

Tycker verkligen om denna klänningen väldigt mycket, men i och med att jag känner att jag passar inte riktigt i den så har jag bestämt mig för att sälja den.
Jag tycker det är så himla synd att den bara hänger i min garderob, utan den borde användas flitigt av nån pingla!
Så tänkte bara kolla om de finns något intresse? 
 
 
 
 

Be happy


booooosta mitt självfortroende

Haft mina ups and downs senaste veckorna, känns som att jag aldrig är riktigt avslappnad, total stress råder inombords mig.
Tänker alldeles för mycket, grubblar och spekulerar på vad som hänt och vad som kommer hända.
Gjort en väldans massa dumheter på sistone och ångesten är så påtaglig. 
Saknar folk i mitt liv, vilket gjort allt bra mycket jobbigare.
Jag måste sluta trycka ner mig själv, måste stå på mig och framförallt sluta överanalysera allt.
 
Sen måste jag leva för de som jag alltid säger, att allt ordnar sig till slut, på ett eller annat sätt.
 
 
 
 

fartfyllda veckor!

Veckorna bara springer iväg, om en månad så slutar jag på chappen. Ska på sätt och vis bli skönt samtidigt som det är sjukt tråkigt! Riktigt skönt ska de iallafall bli att kunna få sova ut länge, ha orken till att träna, få mer tid till Nikita och till min mamma, få tid till att ta tag i allt med vår resa! Riktigt många saker som jag bara vill ta tag i men än är de månad kvar. 
 
Men vad har hänt de senaste veckorna då?
 
Har blivit endel mexico aftonar på fredagar i mexico, vilket innebär: tacos, reducerade priser på alkohol och mexico show, dans, fäktning, knivkastning osv! riktigt trevligt!
 
Här kommer lite bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan har vi även haft kick off med jobbet, gartis bar hela kvällen, dansade som en liten gris, och kvällen avslutades i ett stall där vi klappade hästar haha 
stukade även handen då jag var riktigt klantig och full, och ramlade helt enkelt!
För att tilläga så är jag fortfarande öm i den, men de är 10 ggr bättre!
 
 
 
 
I förra veckan så hade vi volleyboll tävling de flesta av chappen personalen fixade ihop ett volleyboll lag och klädde ut sig, temat var valfritt! 
Vi var pez figurer, hade helt galet roligt, även om vi förlorade första matchen och inte fick spela vidare ;D
 
 
 
 
 
 
 
 
I söndags så hade vi blivit utmande mot mexico, detta var bland de jobbigaste ja gjort i hela mitt liv, utmanigarna involverade bla att befinna sig i vatten med den dyningaste bottnen du kan tänka dig. Minsta steg och du åker ty rakt ner.  I detta vatten så ska du och två andra ha en stock mellan benen som väger fett mycket! Du ska gåå med denna stock i typ 200 meter, och för att inte glömma ska du ta en shot innan och ta ett äpple med munnen som du ska ha hela vägen, när du väl kommer i mål ska du ta en shot och dra en hel öl och springa tillbaka med stocken. Om detta var en gren så fattar ni nog vart ribban låg på de andra tre haha men jag hade iallfaöö super kul!
Ohhhh nu på södag så utmanar vi mexico!
 
 
 
 
De har även varit massa andra crazyyyy fyllor och andra trevligheter!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

long time no see, buuuuut some answer!

hooola!
De va ju ett tag sen jag gjorde ett ORDENTLIGT inlägg, och jag har vart extremt dålig på att läsa bloggar och som sagt skriva i min egen! Men är så sjukt trött de dagar jag kommer hem,och ibland blir de även att jjga sover där ute!
 
Men såg iallfall i mitt kommentrsfält att jag fått endel frågor så tänkte jag skulle ta och svara på dem, nu när jag känner lite pepphet på att blogga ;D
 
 
Är inte HC för barn? Eller har jag missuppfattat det?
 
Detta var angående ett par målningar som finns i museumet, ohh joo HC är för barn! noo idea varför dessa erotiska målningar finns där. Det som är lite roligt är att om man tittar noga i endel butiker/resturanger så finns där även andra målningar som visar väldigt mycket hud. Som på det stället där jag ska börja nu, Kates palace! Där finns de hur många bar bröstade kvinnor som helst på väggarna!
 
 
 
 
 Hur ser rutten ut för er resa?
 

Som ni kanske vet så ska jga ut i höst och resa, första stoppet blir kina, sedan blir det filippinerna, efter det så drar vi till bali, och sedan en svänga i austrailen! Resan avslutas sedan en månad i Thailand, vi ska sammanlagt vara ute i 4 månader!
 
 
 
ska hon plugga där eller något? :) bodde er pappa där? :)
 
Detta var angående min systers flytt till London, och som svar på denna fråga så har hon velat bo där i felar år nu och hade som mål att efter gymnasiet så ska hon flytta dit! Hon jobbar som au pair där och trivs som rackan, men jag saknar henne!
 
 
 
Vart kan man se det?? :D
 
angående min tv debut, här har ni en länk till klippet!
 
 
 
hur länge ska du jobba på chappen? :D
 
har faktiskt jobbat exakt två månader där och så nu har jag en månad kvar! slutar alltså 25 augusti!
 

Underbara syster!

Idag flyttade min fina syster till london, de är lätt en av de jobbigaste dagarna i hela mitt liv! Men är så grymt glad för hennes skull! Älskar dig så fruktansvärt mycket!


Tv debut!

Hehe då har man gjort sin första tv debut!


Älskade söndag!

Jaaaaaa, äntligen söndag och jag är ledig! Riktigt fint! Än så länge har dagen spenderats lite på high chaparral, sedan blev de första doppet för i år med syster och nikita! Riktigt fint var de, dock va inte nikita så himla kaxig när hon va i! Hon ville i princip bara upp! Haha tänkte bjussa på lite bilder från i fredags och igår, haft ett par riktigt roliga dagar även om de blev alldeles för mycket i fredags! Nu blir de film mys med syster och ladda upp inför imon, för då vankas de kickoff! Gaaaalet taggad!


You got to love pez!


livet i vilda västern

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

japp jag lever

Hooooola!
Kul att se att de är så många som kikar in även att jag har tagit ett break!
Blir galet glad av att se att det bara pekar uppåt!
såååå vad har hänt på sistone?
För att böja med det tråkiga så har jag vart sjuk eller rättare sagt förkyld ändå sen midsommar, det ar det där jädra doppet i poolen som gjorde sitt. 
Vissa dagar är bättre, andra dagar vaknar jag upp med feber men det stoppar icke mig.
Denna vecka har jag dock satt ett förbud för mig och det är att icke festa på nån vardag, får spara mig till helgen!
Min förkylning vart ju inte bättre av att jag var i liseberg i söndags, flumride=dyngsur och det är svinkallt ute, INGEN BRA KOMBO! heheh
men är back on track igen, förresten så vart de tre vinster för mig på en 100 lapp, dock små vinster allihopa, men det bästa jajg åstakommit i att vinna något sådant!
 
Sååå vad har hänt mer?
Jo jag och min kära vän och soon to be resekamrat jojo har beställt ett till flyg, ändrat reserutten igen , för att sedan ändra den igen, bokat lite hotell och fixat och trixat! Kan fotarnde inte fatta att jag ska åka iväg i 4 månader! GALET GÖTT!
 
De har festas en hel del så klart och det har fasen inte vart nådigt, 4 h sömn på två dagar och jobb på de, love life! en fasen va roligt jag haft!
 
 
Sedan har jag ju jobbat då, och japp jag trivs fortfarnde som rackan!!
 
hehe denna bilden är så jäkla grotesk, om ni beger tll high chaprral så måste ni leta upp denna och fler på museumet! fett roligt! Jag och michelle vart så jäkla chockade och roade av detta!
 
 
 
 
 
 
Fick lite nostaligcigg till candy, sålade som fasen!