god jul & lite till!

Hooola!
Sådär, då var julen över, har ni haft en mysig en? :D
Hela December har ju bara totalt blåst förbi, som de mesta gör nuförtiden känns de som!
Jag hade iaf en toppen jul, var på julbrunch hos pappa och ulla-karin på fm och sedan blev kalle anka, jul mat och paketöppning hos mamma på em och kvällen :)
 
Den 23 var de uppesittarkväll med jobbarkompisarna på harrys, detta slutade dock i en brakfest, med alldeles för många shottar och goda drinkar! men kul hade vi :D
 
Vad har hänt annars då? 
De har vart begravning för min moster, de var verkligen jättefint, men också fruktansvärt jobbigt.
Jag träffat lite vänner som vart i stan, sedan har jag mestadels jobbat haha 
Har vart så himla mycket nu innan jul på alla jobb, meeen sen så är de ganska gött när lönen trillar in :DD
 
Hoppas ni hade en suverän julafton, och god forsättning på er finisar! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

deanna dress

Denna är snart i mina ägor, ska ha den till begravningen på månfag tänkte jag!
Nu håller jag bara tummar och tår på att den hinner komma i tid :)
 
 
 
 

hello wednesday!

Hooola!
halva veckan har gått och jag försöker fundera ut vart dagarna tar vägen, de liksom rusar bara förbi. Snart julafton, helt galet! 
Helgen spenderades iallafall i Halmstad hos underbara fia!
Har inte sett denna brud sedan förra året det har vart så att när hon vart hemma i sverige så har jag vart borta och viceversa, men nu lyckades vi äntligen få en lucka! ohh det var alldeles underbart att träffa henne!
Många skratt, god mat, shoppning och mysiga stunder! :D
Hann även träffa louise en svänga, blev en fika på espressohouse :D
 
Dagen till ära har jag vart ledig, har tagit de lugnt mest, gjort lite ärende, hjälpt mamma med renoveringen av köket, städat, och en promenad har de blivit :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sugarskulls and coffe!

Hooola!
Kom hem från jobbet för drygt 3 timmar sen och har sedan dess suttit och sorterat och raderat bilder på mina externa hårdiskar, i mobilen, och i daotorn. Försökt styra upp kaoset lite och nu känns de väääldigt mycket bättre!
Har ju börjat på coop nu och de känns väldigt bra, men måste säga att jag saknar mina jobbarkompisar på pelli lite, men jag lär ju hoppa in lite extra där så de kommer jag träffa :D
 
Igår så vart de jobb hela dagen men jag hann med en fika på fm med emmi, var galet längsen jag såg henne så de var behövligt! :D 
Blev även lite shopping, den här boken som jag suktat efter länge fick hänga med hem minsann :D 
 
Sedan jag klippte av mig håret så har jag känt mig så begränsad när de kommer till frisyrer och jag avskyr det, så förhoppnigsvis blir detta en vändpunkt ;D
 
Förövrigt så hade jag på mig den underbara klänningen från Daisy mae, sugar skull dress! Så otroligt fin, och Malin som syr dessa är helt grym och så himla snäll dessutom. Kolla in hennes hemsida vettja, finns så jäkla mycket fint! 
 
 
 
 
 
 

coleen swing coat

För en vecka sedan klickade jag hem denna underbara skapelse från hell bunny, en svart figursydd kappa i helt underbart material. Kommer varma så gott i vinter, och jag är så nöjd!
 
 

i wish

Blev utmanad av fina ellinor att göra en lista på 5 ting som jag önskar mig i julklapp, tyckte det var en riktig fin utmaning och man får tolka och önska precis vad man vill. Jag satte ihop ett kollage med fem bilder som jag tänkte skulle få tala lite för sig själva, så ni får helt enkelt gissa vad de är om ni vill :D
 
Vad skulle tomten komma med till dig om du fick bestämma?  Är det kanske en helt ny garderob med nytt innehåll? En resa till ett varmare land där du får bo på ett lyxhotell? Att få bygga ditt eget drömhus? Eller är det kanske tid att få umgås med nära och kära som du inte hinner träffa så ofta för att du jobbar så mycket eller avståndet är för långt? Det får vara hur otroligt eller enkelt du vill!
 
Jag utmaner den som vill :D
 
 
 

birthday girl!

För två dagar sedan så var de min 23 års dag! Jag kunde nog inte haft en bättre födelsedag faktiskt. Väcktes av mamma och fanny på morgonen, fick frukost och paket på sängen. Sedan samlades alla i soffan framför julkalender, tända ljus och mys!
 
Efter det så blev det en sprinrunda för mig, för att sedan fixa iordning mig och åka till växjö, där mamma bjöd mig och fanny på middag på en 50 tals resturang. Himlans fint :D
 
När vi var mätt och belåtna så åkte vi till grandsamarkand där de blev endel shopping och fika, kvällen avslutades med glöggmys med min lilla familj! Kärlek till er, ni gjorde dagen till en av de bästa födelsedagarna måste jag säga <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fina moster!

De har hänt mycket den senaste tiden och det har gått så snabbt, i torsdags somnade min moster in, efter en långtids kämpande av cancer.
Hon hade hennes syskon runt om sig, och jag är så oerhört glad för det!
Nu har du frid,och inte ont längre.
Nu sitter du på ett moln med med din pappa och kikar på oss, vakar över oss.
Jag ska minnas dig med glädje, och värme.
Du var en riktig kämpe, och du hade alltid någon rolig vits eller skämtsamt att säga om de mesta, och jag älskade ditt skratt.
Vila i frid min fina moster så ses vi igen!