Hooola alla underbara!

Mycket har hänt de senaste månaderna, kan knappt förstå hur snabbt tiden kan gå. Slutade blogga här ibörjan på maj och nu är de snart september och sommaren börjar lida mot sitt slut.
De märks tydligt idag, regnat bara öser ner och de enda man vill göra är att krypa ner under ett täcke i soffan framför en bra film med en varm kopp te i handen, där har ni min plan ikväll ;D
 
Men somsagt mycket har hänt, flyttat från mölndal tillbaka till min hemort värnamo, gjort en säsong på high chaparral, vart med om helt otrolig upplevelse nämnligen miss pinup scandinavia, blivit fotad 2 gånger senast var faktiskt förra veckan för klädmärket Daisy mae, grymt kul! Hängt endel på siggesloge, vart på roliga personalfester, vart en svänga på gekås och sedan har de blivit några bilträffar så som wheels and wings, hultsfreed hayride :) Har även hunnit tatuera mig, fiskat kräftor,  hängt med min familj och mina fina vänner :) Åkt en himla massa bil norrköping, halmstad, avesta, göteborg, borås, hultsfred, osv haha känns som jag vart över hela sverige haha Förstår faktiskt inte riktigt hur jag hunnit med att åka bil så mycket x)
 
Men men så är de, just nu pågår värnamodagarna i Värnamo, ett event som håller på veckan ut med massa aktiviteter så som musik quiz, modeshow, band som spelar , osv. Rena rama folkfesten! Ska faktiskt jobba för harrys hela veckan, vilket ska bli sjukt kul! Blir nog mest att stå i kassan/ entre och servera alkohol :)
 
 Tänkte slänga upp lite bilder från sommaren iallafall, guud va hemskt de låter! Hoppas innerligt på att de kommer fler varma dagar! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Johannas Retro & Rockabilly

Sötnos, äntligen tillbaka! <3

2014-08-20 15:59:28
URL: http://johannasretro.blogg.se
Mamma

Så fina bilder min blomma 💕💕

2014-08-20 17:36:29
Miss Baby Peaches

Du är så fin Nickolina! Kul att du är tillbaka här igen!

2014-08-20 20:35:11
URL: http://babypeaches.blogg.se/
Rockabilly Gravetard

Kul att du är tillbaka! :D

2014-08-22 10:18:08
URL: http://rockabillygravetards.blogg.se/
Felicia

fina bilder! det ser ut som du haft en bra sommar :)

2014-08-22 12:09:20
URL: http://nattstad.se/felisjaa
Ronja

Så kul att du är tillbaka, eller hur man ska uttrycka sig haha! Mycket fina bilder, du är ju såå snygg du! :D

2014-08-22 22:00:54
URL: http://rtp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback