Goood julmat och två rullande brudar!

Hoooola mina vänner!
Jag och jojo befinner iss nu i karon, ett litet mindre område under patong, mycket lugnare än patong och mycket färre barer med thailändskor och ryskar som står och omar sig vid strippstångarna! 
Ooooch de känns helt okej!

På julafton så låg vi och solade på patong beach, sedan begav vi oss hemåt och fixade iordning oss för julbordet som vi taggat inför ett par månader!
När vi kommer dit så visade sig att jojos mamma vart inne dagen innan och betalt för oss, hon hade skrivit en liten hälsning på kvittot och snacka om att vi blev lite chockade.
Vilken pärla, tack så jätte mycket!

Julmaten var riktigt god och det var två riktigt mätta brudar som lämnade karlssons efter några timmar!

Som avslut på kvällen så tänkte vi gå ner till stranden och tända en rislampa!
Ja och detta failade totalt, tantan som sålde den skulle ta en bild på oss och de gick åt fanders. Sedan när vi släppte iväg den skrek hon: nooot hooot, nooot hooot och sprang efter den och vi stod och där lite halv frustrerade och visste inte om vi skulle skratta eller gråta! Tillslut så blev den tillräckligt varm och vi kunde släppa iväg den och önska oss något.

Dagen efter åkte vi till karon, letade boende i nån timme tills vi till slut hittade ett, bor på ett riktigt fint hotell! Lätt de finaste hittils och billigt som rackan, alla hotell var i princip fullbokade här. Så de var rena turen att vi hittade detta och att ägaren gav oss ett riktigt schysst pris!

Vi har vart här två dagar nu och vi har mest solat, bränt oss, käkat god mat, gått på marknaden, kollat på film och chillat!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback