Underbara natt

Moooorning! Gick och la mig i hyffsad tid igår med tanke på att de va uppstigning vid halv 5 för mig. Men de gjorde de inte bättre, har vaknat minst engång i timmen. Har haft jätte orolig sömn, vettikatten vad de kan bero på. Hade dock i tankarna nästan hela tiden att jag inte trodde jag skulle komma upp idag, så antar att de är de som ger lite utslag! Nu ska jag krypa ner några minuter och gosa med Nikita!


Kommentarer
Rockabilly Lady

Tack hörru gumman, det var ingen rolig lista att leka med haha ;) hemsidan är gjord på, hemsida24.se :)

2013-04-09 08:22:31
URL: http://hotrodgirl.blogg.se
Johannas Rockabilly & Vintage

Jobbigt att sova dåligt, har jag med gjort inatt fast det beror nog på att jag sov hemifrån plus att jag också var rädd för att inte vakna i tid, fast jag gjorde det ändå som vanligt, men men :)

SV: Ska du säga kvinna! Men tack :D <3

2013-04-09 08:26:34
URL: http://johannasrockabilly.com
Meela

nu skall vi se om jag får svarat på dina frågor ang. service & co :D
Ajemen, det kommer ner lite olika bolag som du kan söka hos och lära känna. Du får ju givetvis ansöka om jobb men du är helt garanterad jobb :D
Jag sökte aldrig något jobb efter som jag hade hästen, som jag tänkte sälja men sedan blev det aldrig av :( Så tyvärr kom jag inte iväg men alla mina vänner där i från jobbar mer eller mindre på resebolag, har en vän som blivit så duktig nu så hon har tagit över rund resorna i afrika.
Det är mycket plugg, men man får sin fri tid och gör massa roliga saker på lektionerna. Du blir väckt mitt i natten osv. allt för att vanja dig hur det hur det är där ute i den riktig världen. Du får även resa en del i Barcelona och kalas.
Det är bara att fråga på om det är något mer du lurar på!? :D
Kram

2013-04-09 09:29:09
URL: http://cherriegirl.bloggo.nu
Malin

åååh vad kul med utmaning o frågor :D
jobbigt med orolig sömn o när man känner sig alldeles sådär mosig.. jahaa bor han där? kul med en tripp iväg :D London skulle jag också vilja se men får bli ett annat år, har för mycket planerat detta år xD brödet är faktiskt jätte gott så det tycker jag att du ska testa :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback