Snabba puckar i ao nang

Haaaallloj!
Lämnade ju phi phi den 2 jan för att åka vidare med båt till ao nang, vilket tog mycket längre tid än vad som sagts! Man ska inte ha bråttom i Thailand har jag återigen konstaterat, men de bästa var att vi kom fram! Dock med inget boende bokat, så de var bara stt börja knata iväg och börja leta! Efter en stunds letande så började en tjej hojta efter oss att hon hade två extra bäddar lediga och att vi kunde få bo där! Hennes namn var mary och hon levde i thailand och jobbade som lärare, hur trevlig som helst!

När vi kommit innanför dörren så visade hon oss runt och sedan gjorde hon en lite lustig men ganska komisk grej, hon stängde försiktigt dörren och frågade rätt ut om vi ville hänga med ner till stranden och röka på haha jag och jojo tittade på varann och blev lite ställda men fick sedan ur oss att nej de skippar vi gärna, vi ska gå och käka istället! En lärare som röker på, hooow weird? Hon var verkligen super trevlig men en ganska så stimmig person av sig!

Båda jag och jojo va ganska trötta och satsade på en tidig käll, så efter att bokat bussbiljett till bangkok dagen till dagen där på så kröp vi ner!

Vaknade upp vid 10 tiden ch sedan la vi oss och pressade på stranden till två ungefär, var nästan olidligt varmt i de sista!

Vid 4 gick bussen till bangkok och då väntade en 12 h bussresa på oss, men de gick kalas bra! Förutom de två timmarna innan klockan slog halv ett och vi hade ett stopp, för fyyyy fan va kissnödig jag var!! Haha galet!

Kom fram till bangkok vid 6 på morgonen och tog taxi till vårt hotell, båda var ganska möra efter bara ett antal timmars sömn. 
Visade sig att vi inte kunde checka in ännu utan fick vänta tills två!
Såååå vi gjorde de bästa av situationen, satt med paddan en stund,käkade hotellfrukost och gav oss ut för att upptäcka bangkok!
Första stoppet blev mbk, ett enormt shopping center, sedan blev de siam square, ett annat shopping område i närheten! Efter totalt 6 h gång så var vi sjukt trötta och begav oss hemåt!
Nu har vi bara chillat resten av kvällen och njutit av att ha ett riktigt fint och rent hotellrum med ac, tv, varmvatten, sköna sängar, många uttag osv osv. Dessa lyxheter har vi inte alltid haft innan, så vi bokade ett riktigt fint hotell de sista så vi kunde njuuta!!
 Juuust de vi har pool med så att vi ska kunna sola och bada de sista!
Hur jävla gött som helst, imon ska vi på chaktuchak, thailands största marknad och den största helg,arknaden i världen! 
Nu ska de shoooopppppppas!!!!!
Kommentarer
Mamma

Ja mycket har ni ju varit med om..:).Snart är du hemma och sover i din säng med din nikita <3

2014-01-04 21:03:11
pappa!!!

Du har ju det bra det är gött att se gumman, Älskar dig Hjärtat. "Ps Hoppas du hittar en Ipod till mej gumman"

2014-01-05 10:57:25
pappa!!!

Saknar dig gumman!!!

2014-01-06 11:13:09
Emelie

Haha skön lärare ;)

Åh vad härligt ni ser ut att ha det! :)

2014-01-06 14:41:06
URL: http://retroretroretro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback