Monkeymoves, meditation och en mysigkväll!

Hooola! 
Kom precis hem efter en riktigt mysig middag med ett par andra svenska tjejor som vi träffat! 
Tog en taxi till ett ställe där de tydligen skulle vara en av de bästa resturangerna, men de visade sig vara stängt. Så vi käkade på ett annat ställe, men de va riktigt god mat där och jag har haft super trevligt!
Det roliga var att detta ställe låg i princip ute mitt ingenstans på ett risfält, fick gå en ganska lång sträcka för att komma dit! Kan ju bara säga att den va inte speciellt upplyst x) 


Dagen till ära har jag och johanna hittat på en väldans massa, inte bara legat vid poolen som vi gjorde igår ;) 

Vi började dagen med att gå på den lokala marknaden, jojo fyndade massa och jag köpte en kuköppnare! De är helt sjukt vad mycket grejer de är här som är avbildade som en kuk haha de enda svaret vi har fått på detta är att de har de för att de är roligt haha 

Sedan gick vi till monkeyforest och blev halvt jagad av apor! Riktigt läskigt haha har sån respekt för dem! Men de va riktigt grymt att komma så nära dem och bebis aporna var så enormt söta! :D 

Efter det så gick vi till yoga barn som är de största och kändaste yogacentret här i ubud, vi ska nämnligen på yoga imon och tänkte kolla lite tider! Imon kl 7 på morgonen så blir de ett pass! Ska bli kul att testa på när man väl är här i ubud, för det är just det som denna staden är känd för!

Vi har hunnit med ett meditationspass på white lotus center, både jag och jojo blev väldigt positivt överraskade av detta, och gillade det mycket! Vi gjorde olika in och ut andningsövningar, och tanke övningar! Jag kunde verkligen slappna av och hela passet var över förväntan för de kändes verkligen som att de hände något speciellt och det var väldigt överväldigande! Så det var väldigt otippat men roligt! Både jag och jojo blev väldigt känslosamma faktisktiskt under passet, dock hade vi gärna skippat myggorna x)

Efter passet så mötte vi upp emelie och hanna för att åka och käka!
Där har ni vår dag, imon åker vi troligen ifrån ubud till en ö som heter gili trawagan! :)Kommentarer
Pappa!

Så mysigt det ser ut gumman, Kram...

2013-10-29 06:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback