Bbbbbbyron bay!

Har nu vart i australien i 3 dagar and i liiike it! 
Talar nog för båda när jag säger de, de är en helt annan luft här än i något annat land vi vart i! Mycket friskare och inte så kvävande! Man svettas inte röven av sig så fort man lämnar dörren men de är fortfarande varmt! Dock har vi kommit på en nackdel, de är helt galet kallt på kvällarna och vi ångar djupt att vi slängde tjocktröjorna i bali! Men men inget att gnälla över! Kom till byron bay igår, ett ställe som ligger under brusbane så vi fick åka ca 4 h för att komma hit! Båda två gillar verkligen byron bay, vi har nära till allt, stranden, mataffären,shopping, bio och uteställena ligger bara över vägen! Så vi bor riktigt bra! Det som är super gött nu är att vi kan laga vår egen mat på hostlet och kan förvara all mat här i kylskåp och skafferi!  Så vi kan verkligen spara pengar genom att köpa matvaror! Detta är super positivt för vi båda har verkligen saknat knäckebröd, musli,mjölk osv osv! Sååå thumbs up på de! 
Gårdagen spenderades med att utforska staden, gav oss ut och cyklade! Vi fick två hjälmar när vi lånade cyklarna på hostelt och båda bara tittade på varandra och skakadepåhuvudet! Men de var bara att sätta på sig den, för här är de lag på att alla ska ha hjälm! Men vi båda kände oss bra lajja i dem! Men vi hade ganska roligt åt de! 
Vi cyklade ner till stranden och satt där en stund och chillade! Efter det så införskaffade vi lite alkohol, blev vin för bådas del! Ett väldigt billigt vin, men vi hoppades på de bästa! 
Var grymt sugen på de efter att i princip bara druckit öl hela tiden, och de visade sig att de var illlllll göttt vin! Både jag och jojo tyckte verkligen om de, så de lär de bli mer av! 
Kvällen gick sedan vire mot cheeky monkeys som är ett uteställe vi har precis över gatan där alla backpackers går! Dansade och träffade madsa trevligt folk!
Kvällen avslutades med en snubbe från tasmanien på en pizzeria, satt och klabbade och oroade oss lite för en annan snubbe som satt jämte oss och var helt avdäckade! 
Idag så har vi tagit oss en rejäl sovmorgon, legat på stranden och solat och lyssnat på musik, shoppat lite, lagat mat ( nuddlar,heheh definitivt något vi kommer leva på ) , spelat volleyboll på hostlets volleyboll plan, druckit chai te och chillat, och nu ska vi iväg på bio!
 Pussss

Kommentarer
Pappa!

Så mycket ni får se och uppleva gumman, Kram!!!

2013-11-06 15:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback