Suuuuuper bra dagar!

Hoooola finingar!

Sitter i bilen påväg hem efter ett två kalas bra dagar i Stockholm! Kom dit i onsdags och träffade då julle och hennes kille magnus, vart så jäkla kul att träffa henne! :) De bjöds på go mat hemmas hos dem, sen satt vi ute och kedjerökde och pratade massa tills de va dags att gå och lägga sig!

Dagen efter de så startade jag och elin upp dagen med frulle framför pretty woman! Life is goood! Vi tog oss in till stan efter det, och till vår besvikelse så pissade de verkligen ner hela em!

Så de blev lunch och kaffe på ett mysigt ställe för att sedan vandra vidare till en uteservering och pimpla vin i väntan på att julia slutat, så att vi kunde åka till globen tillsammans! Men de va supermysigt de, lite kallt! Men va gör de när man har vin, cigg och bästa sällskapet? :))

När julia slutat så mötte vi upp varann och åkte till globen området, satte oss på en uteservering och där blev ännu mera vin drickande! Julias vän mathilda som också skulle hänga med kom och joinade oss!

Efter det så blev de lite mat på donken, Meeen först blev vi interjuvade av en journalist från expressen så får se om vi hamnar i tidningen ;)) Sedan vart de dags för Beyonce! ohhhh vilken jävla kvinna de är, hon var helt grym!!! Jag är inget enormt fan av henne, kan hennes populäraste låtar liksom! Men hon va helt sjuk, vilken show, vilken röst, ohhh vilken kropp hon har!!! galet bra helt enkelt! Nöjda och belåtna efter konserten, och för att vi även sett kronorinsessan Viktoria och Daniel, så åkte vi hem till julle för att sova.

Efter att tiden bara runnit iväg av massa prat så kom vi i säng vid 2 tiden! Kalas bra dagar helt enkelt! :)

 

 

 

 
 
 
 

Kommentarer
malin

åh det ser ju ut att ha varit en toppen helg :D

Miss Naily A Fucking Rockstar!

Jag har totalt missat att Beyoncé har varit i Sverige. Tog du massa bilder? Vill se i såna fall:)

Kram

2013-05-30 23:06:46
URL: http://www.fames.se/missnaily

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback