Äntligen på panglao!

Efter en lång resedag så är vi äntligen på ön panglao som ligger jämte bohol i filippinerna! Hänt väldans massa saker idag såååå tänkte att vi kör på en punktform för att sammanfatta denna dag haha 

- Sovit drygt en timme inatt. 
Orsaker = vår kinesrumskompis kom hem  mitt inatten och förde massa liv, kändes som att hon bara gick fumlade och ramlade, prasslade även med en plastpåse i sjutton år! Troligen en aning full! 
Grannarna satte på högmusik lite hipp som happ och även tvn, hittade ingen logik i detta! 
Massa kokosnötter ramlade ner på vårt tak, och varje duns var så att man hoppade till!
Det började spöregna otroligt mycket mitt i allt också! 

- Höll på att bli rånade kl 4 på natten av ett tjej utterliggagäng, de började gå efter oss efter att vi kommit från en väldigt mörkgränd. Som tur hittade vi en tuk tuk snabbt som började köra på oss till färjan! 

- Väntade 5 h på flyplatse då vi inte hade fått något bekräftelsemejl från flygbolaget och de litade inte riktigt på oss! Men till slut så fick vi våra biljetter! Men sedan var de en massa krångel med våra väskor, att de var för tunga osv, vi hade dock köpt till extra bagage så efter ytterliggare en halvtimma hade de fått de bekräftat för sig och vi kunde sätta oss på flyget till cebu!

- Träffade på en jävligt dryg taxichaufför, som körde runt på oss i halva cebu för att fixa biljetter till färjan och som va riktigt snål! 

- Väl på färjan så hade de så sjukt högmusik på så vi fick plugga in öronproppar men inte ens detta räckte x) Dessutom va de svinkallt!

- Framme i Bohol så träffade vi nog den snällaste taxi chauffören , leo hette han! Körde runt oss på massa hotel, så efter mycket om och men så hittade vi äntligen ett som var i vår prisklass! Vi är väldigt förvånade över de höga priserna här! Trodde de skulle vara billigare med boende än va de var i boracay men icke!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback