tre rosa band!

Besöket hos sjukgymnasten gick bra, min rygg och mina axlar är just nu tejpade med rosa band och ska va de i några dagar till för att jag ska få bättre stabilitet!
Han upptäckte att min höger axel/sida är lite skevare än den vänstra, alltså så lutar vänster sidan mer nedåt än den högre. Detta har väldigt mycket med volleybollen att göra, smällar man får ta! Men det ska vi iallafall fixa till sa han, har fått hem lite öviningar som jag ska göra.Ska dit igen nästa vecka! Så blir de lite mat och sedan vankas de jobb hela em och kvällen :)

Kommentarer
Areyanna

Hej! Det lät sött med rosa tejo men inte kul å ha ont. Vad har du för skada eller problem med din rygg? Är det kinesologi tejp? Sv :Ja jag har haft en toppen fin helg, och du? Händer det nått kul i veckan? Kram

2013-03-12 15:24:34
URL: http://areeyanna.blogg.se
Malin

ha en fortsatt bra dag! :)

Inspire me, Darlin'

Sv: Åh tack!! Desamma :D Rosa kan ju aldrig vara fel
;) <3

2013-03-12 21:47:38
URL: http://inspiremedarlin.blogspot.com
alexandra

inte bara en härlig instagram utan dessutom en kanonfin blogg också. vilken tjej! :) följer dig här me så ja inte missar något :) vilken himla insperation!

2013-03-12 22:18:45
URL: http://rockabillychiick.blogg.se
Areyanna

Hej! Usch da vad jobbigt hoppas det hjälper =) Snyggt med rosa band dock=) Sv: Ja det är väll så just nu när jag är inne i den perioden. Idag har jag haft ätardag dock mkt intressant haha=) Ha en fin kväll å lycka till på jobbet! kram

2013-04-06 20:04:43
URL: http://areeyanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback